×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави аут от бТВ?! Телевизията спря предаването му, било едностранчиво


27 Март 2017, Вторник, 00:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Изненадващата промяна най-вероятно е свързана със скандалното изявление на шоумена

Слави Трифонов е аут от Би Ти Ви тази вечер! Телевизията направи промяна в програмата си за вечерта в последния момент. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави”.
Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като Би Ти Ви, която не толерира едностранно представяне в програмите си, коментират от ръководството на медията.

Изненадващата промяна най-вероятно е свързана със скандалното изявление на шоумена, който без всякакви скрупули днес си позволи да заплаши бъдещите народни представители, че ако не приемат предложенията в референдума му, ще започнат протести.

Би Ти Ви и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно Би Ти Ви Медия Груп не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за Би Ти Ви, допълват от ръководството на телевизията.

В категории: Политика


11
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
11
Коментара по темата
11.
Храст
12.05.2022 21:00:37
0
0
Славчо селския Плевенски цървул. Нито може да пее нито може да се реализира като музикант в чужбина. Хаха. Мъката е голяма. Дано да е осъзнал, че е пълен некадърник
10.
Най-после!
28.03.2017 15:58:46
2
26
Най-после да се спре тоя бълвоч на простотии и първични реакции! Предаването отдавна се изроди, а тоя озлобен простак да си търси друго занимание! Ефира трябва да се изчисти! Да се готвят следващите-брадъри,ферми,мармалади,николети...вонят!
9.
Все ми е тая
28.03.2017 11:19:54
1
5
Благодарение на липсата на изцяло мажоритарен вот стана възможно гласовете да се разпокъсат и да не може 2те доминиращи партии да управляват сами, а да се съобразят и с други и това е добре. Не знам какво е това желание за партиен монопол юрвайки се да се гласува на референдум. А Славчо да вземе да си направи нов екип, партийка и телевизийка.
8.
smarty
28.03.2017 10:16:27
10
38
Трябва да забранят тази пошлост от екрана завинаги. Един самозабравил се злобар разиста лични сметки от национална медия. Баста, нещастник!
7.
kick out
28.03.2017 10:08:06
8
11
Няма как. Пеевски така е разпоредил. Сещайте се от къде го финансират, едно пошло чалга-шоу с все по свиваща аудитория. Тези пари да не ми падат от дърветата.
6.
W12
28.03.2017 10:05:37
0
40
Ако Слави беше обективен, трябва първо да уволни т.нар. сценарист Тошко. По-посредствено и злобно човече не бях виждал.
5.
emo
28.03.2017 10:03:12
4
41
Крайно време беше. Бойко не му позволи да строи в Южен парк и се започна една помия от екрана, не ти е работа!
4.
ПЪРВО В БРАДВА.БГ! Дърпат шалтера
28.03.2017 07:59:27
2
6
на "Хоризонт"

От днес радиото излъчва само новини, спират публицистиката временно

"Хоризонт" е на път да се разпадне. Програмата на БНР от днес са изключени публицистичните предавания въпреки протестите и стачка срещу ръководството на обществената медия.
Вероятната причина е решение на ръководството да спират излъчването на всички програми на БНР при смяна на сателита където излъчват. Колегите в БНР казват, че искат връщане на старите джингли. Интернет сайта на радиото не работи от няколко часа. Днес се очаква извънредна пресконференция по случая.
3.
Бургазлия
28.03.2017 07:18:47
17
38
Най-накрая няма да виждам всяка вечер тоя жалък долен боклук, мечтал за милиони наливали в дългове. Честито в 12:30 часа днес по бТВ какво ли ще има? Да не дават много стар епизод. Мислят, че Слави е нелегален
2.
Слави ли
28.03.2017 06:57:33
7
36
Ако иска нека се покаже в политиката с партия ,тогава ще почувства народната любов и истината .Лесно е да спориш с телевизор , и той с тебе
1.
виногин
28.03.2017 00:28:24
3
4
Ето как да направите спермата си по-вкусна и ароматна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори