×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феноменалният Димитър Стоянов: Ще помагам с опит в националната сигурност, разбирам и от закони


Феноменалният Димитър Стоянов:  Ще помагам с опит в националната сигурност, разбирам и от закони
Запознат съм с търговските дела и пропуските в националната сигурност , подчерта социалистът
27 Март 2017, Понеделник, 15:50 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Не се взимам  насериозно, аз съм земен човек,  заяви  бившият лидер на БСП в Бургас Димитър Стоянов

Адвокат Димитър Стоянов бе избран за народен представител в 44-тот Народно събрание като успя да пренареди листата на БСП в Бургас.

Той бе целунат от съдбата изначално, тъй като му се падна номер 10 в листа №10. Истината обаче е, че старата пушка на БСП направи и изключително силна лична кампания в Бургаска област. Стоянов е уважаван юрист и опитен политик, който има поддръжници в целия регион.

„Аз смятам да бъда себе си, защото преференциалният вот е мажоритарен вот и хората са ме избрали, защото съм такъв, а не защото съм друг. Не следвам модели. Не се взимам насериозно, че аз съм земен и да помагам с опит и знания”, каза пред  репортер на Флагман.БГ Стоянов.

Той ще насочи силите си към законите, обвързани с малкия и среден бизнес,  създаване на подходящи условия за наемане на работна ръка, както и пропуските в националната сигурност .

„Ще се насоча към тези два ресора, защото с това съм се занимавал.  Като адвокат  съм се запознал обстойно с търговските дела. А като бивш служител на МВР съм наясно с проблемите в сигурността.  Смятам, че това са областите , в които съм по-компетентен”, категоричен е Димитър Стоянов.

По думите му тепърва предстои да бъде извършено структурно и ръководно разпределение, както и определяне на комисиите.

„В момента говорим много предварително, тъй като дори не сме се събирали с групата, за да се уточнят приоритети и много други въпроси”, заключи социалистът.
Той бе два мандата общински съветник и член на правната комисия, където през 1999-2007 г. бяха изковани редица нормативни актове на местно ниво.



14
Коментара по темата
14.
за този мазен комунист
29.03.2017 08:13:22
1
1
Този мръсен комунист от бургас а какво да говорим за Гурелова от цингарларе много беше убедена в победата разменя телефони като ида в парламента.Какво стана отиде ли тази откачената злоба, кой ще я допусне народа отсява брашното от плавата а тя е едно мухлясало буре пълно с отрова,защо ще се излагаме с такива боклуци ката тази гурла името показва,къде и е мястото при панделката и при патлажановата грива от турската партия Алексиева от лозарево председателката всички боклуци в общината нямат работа извън нея нека там да си стоят да не се излагат като нямат умствен багаж.
13.
бургазлия
29.03.2017 07:50:51
0
2
Тези филми вече сме ги гледали.Червени боклуци са навсякъде в страната хората не щат да ги гледат те на трибуна се качват маймуните и нас правят на маймуни.На много места им дадоха да разберат,че не са фактор и с вота на народа им натриха мазните мусури уж за промяна.Каква промяна от 100 годишна курва с нейните номера вече са извесни на народа писна ни и им го доказахме избраха ли я тази курва нела не защото няма да ги оставим да ни тъпчат тези комунисти няма напред бойко няма да им се даваш
12.
пенкилер
28.03.2017 09:57:42
2
3
Явно подмладяването в БСП започва. Хахаха.Само като му видях мазната физиономия до тези на Зафиров и бат Данчо Йорданов ми е ясно, че е от отбора на крадците.
11.
Бургазлия
28.03.2017 09:52:23
3
2
Дай Боже повече депутати като Димитър Стоянов!
10.
Дернев
28.03.2017 09:27:41
0
2
"...насочи силите си към законите..." и т.н. За това надали ще можеш да направиш нещо, но за организацията в Бс ще можеш, ако се съсредоточиш там. Ако успееш да я изчистиш от доста и ненужни, стари лаври, работещи само за интереса си, ще е много по-добър принос за доверието което ти гласувахме. До момента само приказки за промени в Столетницата. Покажете дела. В Бс има много материал за това. Промяната е крайно и жизнено необходима. Друга възможност няма да има. Успех.
9.
Нали
28.03.2017 08:17:16
1
3
Корнелия изгони старите муцуни с по 20 години стаж в парламента, явно видя, че няма кой да го играе "Ти на мене-аз на тебе" и се принуди отново заложи на други стари муцуни. Този може би е над 65 годишен, врял и кипял в партийните далавери - защо да не "обнови" листата на Бургас с него? За другите избори да се готвят разните му там Танковци, Любчеви, някои си В. Тодорови, защо не и Желязкови, Костадинови и още знайни и незнайни преуспели местни в попрецъфтяло червено бизнесмени.
8.
Истината
28.03.2017 05:06:26
0
5
Е, че той бе целунат от съдбата изначално, тъй като му се падна номер 10 в листа №10.
7.
666
27.03.2017 22:18:51
0
12
Така като го гледам наистина ми изглежда феноменален
6.
Абе
27.03.2017 22:11:52
3
10
Къв си ти бе дърта изветряла тиква! Щял да помага и от закони разбирал никролог нещастен!!!
5.
Спиро
27.03.2017 22:00:52
1
16
Държавна сигурност пак ще ни оправя ! Динозавър !
4.
Гената
27.03.2017 21:35:51
1
7
Вместо да му изпишите вежди от престараване ще извадите очите на човека... Абе, някой да не си плаща за пиар ??
3.
kerPICHA
27.03.2017 21:17:54
1
5
Пръвем се нийй копунъ и пекъем на зъконъ
2.
Пак
27.03.2017 21:01:41
3
13
Наредени кат милиционер,кат роднина....
1.
Mnenie
27.03.2017 21:01:39
4
16
С какво е феноменален?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори