Бургас трябва да стане университетски град, за да привлича големите инвеститори


Бургас трябва да стане университетски град, за да привлича големите инвеститори
Димитър Бойчев разкри, че вече са водени разговори за откриване на филиали на университети в Бургас
23 Март 2017, Четвъртък
Автор: Иван КОЛЕВ

Основата за региона е поставена – инфраструктура, местоположение, потенциалът на Бургас е добър, трябват ни само подготвени кадри и университетиДимитър Бойчев е областен лидер на ГЕРБ в Бургас. Той е сред опитните парламентаристи и един от идеолозите на регионалната програма на ГЕРБ. Димитър Бойчев обаче винаги е отбелязвал, че е отборен играч и това е заслуга на колегите му от ГЕРБ. Той неведнъж е призовавал бургаските депутати, независимо от политическата сила, която ги е изпратила в парламента, да се обединяват по важни за региона въпроси. Понякога е успявал да намира съмишленици, но друг път е удрял на камък.

Как протече кампанията и какви са основните ангажименти на ГЕРБ Бургас към избирателите, вижте отговорите в интервюто на Димитър Бойчев.


-Г-н Бойчев, изглежда успяхте да запазите добрия тон по време на кампанията в Бургас, с малки изключения. 

- Радвам се, че това се случи, защото за бъдещото развитие на региона, е необходимо обединение по важните въпроси. Трябва да идентифицираме проблемите и всички да кажем: Да, това са важни проекти за Бургаска област!  След това да работим, а не да влизаме в политически противоречия и боричкания.

-Не ви ли беше трудно в тази ситуация? Навсякъде обяснявахте: „Вие ни познавате и знаете какво можем!” Липсваха грандиозните обещания, каквито даваха ваши политически опоненти.

-Ние казваме реални неща, които може да изпълним. При всички положения срещу популизма се върви много трудно, но от друга гледна точка винаги съм казвал, че избирателите са умни хора. Могат да преценят кое е изпълнимо. А и кампанията не е в този един месец преди изборите, а през целия мандат. Ако преди тези 30 дни не си свършил работата си, каквото и да говориш, няма да стоиш сериозно, защото избирателят е достатъчно интелигентен, за да прецени кой изпълнява поетите ангажименти и кой е популист.

-В тази връзка: Защо да Ви повярват избирателите?

-Защото ние работим, доказали сме го до този момент. Виждате, че област Бургас се развива изключително динамично. Ние си върнахме самочувствието, че сме бургазлии. Представете си какво щеше да стане, ако бяхме влезли в управлението на града и държавата в състоянието, в което днес се намира Бургас. За този период щяхме да постигнем чудеса!

-Кои са приоритетните проекти за ГЕРБ Бургас?

-За разлика от всички други партии ние имаме регионална програма. Тя е продължение на нашата политика, която развиваме в последните години. Заложили сме на много важни инфраструктурни обекти. На първо място това е четирилентовият път Бургас-Слънчев бряг, който е необходим, за да запазим ръста в туризма. Убедихме бившия кабинет, че тази отсечка е приоритетна не само за Бургас, а и за цялата държава, и г-н Бойко Борисов като министър-председател възприе нашето предложение.  Доказателството е, че през 2016 година Министерски съвет, по наше настояване, отпусна 30 млн.лева за започване на трите лота – обходите на Поморие и Ахелой и правата отсечка, която ги свързва. За съжаление и трите отсечки се обжалват и не успяхме да стартираме проекта в края на миналата година, както смятахме. Но тази процедура по обжалването ще мине съвсем скоро и се надявам строителството да започне.  Смея да твърдя, че ние сме единствената партия, за която изграждането на четирилентовия път е задача №1. Искам да ви припомня, че по времето на кабинета „Орешарски” строителството бе замразено, проектът не беше мръднат и на милиметър. Заради това изгубихме две години.

-Какви са сроковете за изграждането на тази отсечка?

-Надявам се най-късно през май да минат процедурите по обжалванията, за да започне същинската работа. Важно е да уточня, че трафикът няма да пречи на строителните дейности, защото и трите отсечки са извън съществуващото трасе в момента. Относно сроковете за строителство, те са между 1-1,5 година, според лотовете. Най-труден за изпълнение е обходът на Ахелой, защото минава през заблатена местност. Но да се надяваме, че за лято 2018 голяма част от пътната отсечка, ако не целият път ще е готов. Успоредно с това работим и за изграждането на обходите на Бургас – Южният, който извежда трафикът за Созопол, се изпълнява в момента, а плановете ни са веднага след неговото приключване, да започнем и Северния обход (от бензиностанция „Ромпетрол” на входа на Бургас към аутлета на Пума, б.а.).

-А кои са другите по-важни инфраструктурни проекти, залегнали във вашата програма?

-Нашата цел е да довършим спортната зала „Арена Бургас”, която ще даде възможност да се приемат европейски и световни първенства и развива конгресния туризъм. Искаме да ситуираме в Бургас факултети на различни университети, за да развием висшето образование на едно по-различно ниво – Бургас да стане университетски град, който да осигурява подготвени кадри за бизнеса. 

-Говорите за университети, но не и за инвеститори. Ваши опопенти ви атакуват, че Бургас не бил привлекателно място за бизнес.

-Бургас е привлекателно място за бизнес и в следващите 10 години перспективата е да се развива още повече, но отговорът на вашия въпрос, се крие в продължение на предходния. Оказва се, че зимните месеци тук безработицата е под 4 %. Това означава, че почти няма безработица. В същото време са направени множество запитвания от високотехнологични компании, които искат да стъпят тук, но няма необходимия човешки ресурс, няма добре подготвени кадри. Това е най-големият проблем за всички работодатели. Основата за Бургаския регион е поставена – инфраструктура, местоположение, потенциалът на Бургас, както ви казах, е най-добър спрямо всички други градове в България. За да се развие регионът обаче, ще е нужно обучението на качествени кадри. Заради това и ние искаме да привлечем различни университети да открият филиали в Бургас. 

-Но служебното правителство поля академичната общност със студен душ и отряза бройките за нови студенти?

-Факт! Абсолютно необяснимо е как при поискани 320 бройки да се дават само 88. Още по-абсурдното е, че служебният министър на образованието Николай Денков, се оправда с мотива, че кадрите нямали реализация! Заради това го призовах да дойде в Бургас и да види какъв глад има за кадри в туризма. Ние внасяме работна ръка от Беларус, Украйна, Молдова, а г-н Денков ни обяснява, че нямало нужда от нови кадри. Ето това е парадоксът. В тази връзка съм много благодарен на всички водещи политически сили в Бургас, че подкрепихме университета „Проф.д-р Асен Златаров” в Бургас, за да се увеличат бройките за държавния прием . Повтарям се, но това е основата за развитието на бизнеса.

В категории: Парламентарни избори'2017


Иван КОЛЕВ Автор
Иван КОЛЕВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница”
Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Автомобилът съвсем небрежно паркирал на тротоара и едва не премазал краката на бургазлия

Всичко в категорията
Галъп интернешенъл: 44 на сто от българите са расисти
Галъп интернешенъл: 44 на сто от българите са расисти Изследването е ежегодна традиция, инициирана и проектирана под председателството на д-р Джордж Галъп през 1977 г.
Всичко в категорията
Тръмп: Германците са лоши, много лоши Нападнаха автобус с християни в Египет! 36 души са убити Сметната палата разкри коя партия колко е харчила за изборите Герберовата люпилня на кадри има нов шеф! Бургаският депутат от БСП Петър Кънев се срещна с президента на Молдова Валери Симеонов пред „Флагман”: Ще държа на пълно равенство пред закона на етносите в България Цирк в парламента: Четат книга на депутат от ГЕРБ - че Борисов и партията му са престъпна шайка (снимки) Властта предлага: Подкупваш момиче да носи бурка - шест години затвор и 20 хиляди лева глоба! Първо във Флагман.бг! Бившият депутат Иван Вълков стана председател на Съвета на директорите на Пристанище Бургас Брутално насилие в Бургас предизвика концептуален спор и политически нападки в парламента Министърът на транспорта Ивайло Московски с изненадваща визита в Бургас, срещна се с ексдепутата Иван Вълков
Содом и Гомор в българско село! Местни си плащат за секс с децата от интерната
Содом и Гомор в българско село! Местни си плащат за секс с децата от интерната Там са настанени деца с проблемно поведение и присъди, цари пълен хаос

Всичко в категорията
Рецидивист преби до смърт българка заради 80 лева (ВИДЕО) Властта предлага: Подкупваш момиче да носи бурка - шест години затвор и 20 хиляди лева глоба! Само във Флагман.бг! Пребитата социална работничка е с луксация на челюстта и травми по тялото, непознат я спасил от линч Само във Флагман.бг! Бясна циганка нападна социална работничка от Бургас, прати я в болница Задържаха граничен полицай при акция за трафик на нелегални мигранти (ВИДЕО) Извънредно от Атина! Атентат срещу бившия премиер! Сестрата на касапина от Манчестър проговори за какво той е отмъщавал с кървавия атентат Смях в залата! Методи към съдия Яни Гайдурлиев: Дайте да измислим нещо Ето го Методи, изгаврил се брутално с мъж в Свети Влас, влезе нахакано в съда Гнусна гавра в Свети Влас: Методи съблече чисто гол мъж и го накара да направи извратени неща Арестуваха 19-годишно момиче, седнало зад волана дрогирано
Бруталният рецидивист Диян Ченгето отнесе близо 2 години затвор за кражба
Бруталният рецидивист Диян Ченгето отнесе близо 2 години затвор за кражба Само преди половин година Михов получи 8-месечна ефективна присъда за държане и пласиране на високорискови наркотични вещества


Всичко в категорията
Лекарите от „Бургасмед” буквално върнали Кирил от оня свят, той им се отблагодарил с юмруци (ОБНОВЕНА) Наглост! Биячът Кирил Нойков поиска да изгонят медиите, не искал цяла България да го гледа Агресивният Кирил с безумно обяснение за жестокото нападение над лекари в Бургас Фейсбук разговор оставя на свобода Йордан Баневския и Жельо Тончев за отвличането на ученик (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман.бг! Арестуваха хулигана, нападнал бургаски лекари, грозят го до 6 години затвор Мощна демонстрация против Цацаров, "Буда" и Пеевски и в подкрепа на реформаторите в съдебната система (СНИМКИ) 7 души с обвинения за рекет, отвличания и поръчкови убийства Спецпрокуратурата разкри цялата престъпна схема на Иво Гела Как най-скъпият адвокат в Бургас се оказа служебен защитник на Живко „Изрода” Цацаров: Не съм воювал с никой, Лозан Панов дължи извинение на прокурорите (ВИДЕО) Лозан Панов: Трябва да има орган, който да разследва главния прокурор
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
Кметът Николов: Ще насърчим разкриването на художествени паралелки в бургаските училища
Кметът Николов: Ще насърчим разкриването на художествени паралелки в бургаските училища За следващата учебна година вече има 52 заявления за интерес, заяви градоначалникът на Бургас при срещата с ректора на НХА проф. Николай Драчев

Всичко в категорията
Лекарите от УМБАЛ "Дева Мария" осъдиха нападението над колегите си от "Бургасмед" , призоваха за справедливо наказание за бияча Заповядайте на Деня на репродуктивното здраве в КЦ "Морско казино" Проф. Кантарджиев: Не ходете във високи треви, пълно е с кърлежи! (ВИДЕО) Николай Петров: Психичноболни се сдобиват с оръжие, защото няма единен регистър (ВИДЕО) ГЕРБ с реакция заради побоя в „Бургасмед” Икона на светец-хирург ще закриля лекари и пациенти на УМБАЛ Бургас Ракът на простатата е 100% лечим, но при ранна диагностика УМБАЛ Бургас подкрепя колегите си от „Бургасмед”, казва не на насилието над лекари Влезте във форма за лятото с програма "Строен силует" Извънредно! Прокуратурата започна проверка на Здравната каса(ВИДЕО) Дерматолог: Солариумите са вредни за кожата, използвайте редовно слънцезащитни препарати (ВИДЕО)
Покъртително след ужаса в Ню Йорк: Тук е страхотно, написала красавицата Алиша във Фейсбук, секунди по-късно се случи най-страшното (ВИДЕО) Трагедията е огромна! Загиналият в мелето в Слънчев бряг моторист оставя 2 деца сираци (СНИМКА) Последно сбогом: Стотици тъжни и мрачни полицаи изпращат Делян, вой на сирени оглася гробищата (СНИМКИ) Официално: Ето от какво е починал бившият началник на ВМА ген. Стоян Тонев! Шокиращо! Полицаи сгащиха палава даскалица на калъп с ученик, тя се самоуби пред очите им Настаняват семейството, чиято къща изгоря, във фургон, дъщеря им ще абитуриентка Изхвърлиха покъщнината на инвалид от общинско жилище докато бил в кома (ВИДЕО) Съседи помагат на семейството с 6 деца, останало без дом след пожар (ВИДЕО) Жестока драма! 16-годишна се метна от шестия етаж от любовна мъка Помогнете! Малкият Божидар се нуждае от спешна операция в Турция, необходими са 33 хил. долара Извънредно! Изчезна дете в района на пазар "Краснодар" в Бургас
Independent: Григор Димитров и Никол са разделени!
Independent: Григор Димитров и Никол са разделени! Според информацията, певицата не е останала никак доволна от снимки на Григор Димитров и Мария Шарапова

Всичко в категорията
Нептун и Луната в квадрат, създава се възможност за лъжи и измами
Нептун и Луната в квадрат, създава се възможност за лъжи и измами Бъдете внимателни в общуването с партньора си, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Ретро: Как алчни спекуланти създадоха първия картел в Бургас преди 80 години
Ретро: Как алчни спекуланти създадоха първия картел в Бургас преди 80 години Заради тях градът ни е най-скъпият в България, те саботират изграждането на голям градски пазар, пише читател на „Бургазки фар”

Всичко в категорията
Димитър Бербатов раздава автографи на дарители, специална каса за билети отваря на бул. „Витоша“
Димитър Бербатов раздава автографи на дарители, специална каса за билети отваря на бул. „Витоша“ На 14 юни звездната селекция на Бербатов се изправя срещу звездната селекция на носителя на „Златната топка“ Луиш Фиго пред българска публика


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Заповядайте на Деня на репродуктивното здраве в КЦ "Морско казино"
Заповядайте на Деня на репродуктивното здраве в КЦ "Морско казино" Тази година основната тема на събитието е за новите подходи в медицината, които могат да скъсят пътя до желаното дете

Всичко в категорията
21 скулптори ще ваят „Пясъчни приказки“ в Парк Езеро Валери Симеонов пред „Флагман”: Ще държа на пълно равенство пред закона на етносите в България Изпълнители от френския „Аксон“, съвместно с хор „Милка Стоева“, изнасят концерт в Магазия 1 Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Откриха първата изложба в новия дом на изкуството в Бургас - Магазията (СНИМКИ) Яхтата “Фурия” тръгва да прекосява Северния Атлантик с бургаски флаг на мачтата Сериозна битка за наема на „Бургас-Север”, 8 фирми посягат към атрактивната плажна ивица Властта предлага: Подкупваш момиче да носи бурка - шест години затвор и 20 хиляди лева глоба! Шампионът Нефтохимик обявява мащабния си проект следващата седмица Брутално насилие в Бургас предизвика концептуален спор и политически нападки в парламента U19 на Нефтохимик извоюва много важна победа
Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас Роми превърнаха местността Боровата гора в ж.к. "Меден рудник" в бунище (СНИМКИ) Бургазлия с рено предизвика мелето в „Меден рудник”, откараха го в болница с окървавена глава (СНИМКИ) Камион премаза автомобил на кръстовище в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Превръщат тротоар до бургаско училище в паркинг Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу Нещо взриви къща в бургаския ж.к. "Меден Рудник" (ВИДЕО) Екшън в ж.к. "Меден рудник": Мъртвопияна бургазлийка предизвика верижно меле, задържаха я
Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души
Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Инвеститор и собственик на имота е Султанка Чекелева


Всичко в категорията
Победа и изненади за феновете на „Карнобат“ Вярвам, че след местните избори БСП ще се завърне в управлението на Бургас Кметът на Карнобат Георги Димитров: Трябва да правим качествено образование, а не килийно, каквото е в Соколово Карнобатските общински съветници бетонираха училище с едно местно дете и куп мъртви души Първо във Флагман.бг! Ромски барон е сред арестуваните за трафик на бежанци Добрата новина: Изписаха Росиян от Карнобат, операцията мина успешно Партенка за окървавена река вдигна на крак Общината в Карнобат 30-годишният Антон се напи като мотика и яхна Мерцедеса си в Карнобат, ето какво му се случи Батката от Карнобат промълви, че съжалява и се метна в скъпарския си мерцедес (СНИМКИ/ВИДЕО) Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Калоянов и Лефтеров носят победа на „Карнобат“
Кметът на Несебър отличи с почетен плакет един от пионерите на туристическата индустрия
Кметът на Несебър отличи с почетен плакет един от пионерите на туристическата индустрия По време на събитието бе връчен и поздравителен адрес от кмета Николай Димитров

Всичко в категорията
Несебър отбеляза 24 май с празнично шествие, тържествено награждаване на учители и ученици и концерт Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена Отстраниха единия от участниците в търга за обхода на Ахелой Хотелиери: Подкрепяме Валери Симеонов, направи чудо за шест дни, а му скачат отвсякъде Приморско е номер 1 в България по ефективно усвояване на евросредства за 2016 г. (СНИМКИ) Поморие стана най-позитивната община в България, Несебър е номер едно „пазител на традицията” (снимки) Драматичен сблъсък между Общинския съвет в Несебър и Общинската администрация (СНИМКИ/ВИДЕО) Министърът на туризма Николина Ангелкова с изненадваща проверка в Слънчев бряг В Несебър възстановиха храм, строен през 13-и век Коли под наем блокираха тротоар в Слънчев бряг Извънредно! Мотоциклетист се заби в камион и загина на място в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Янко Бръснаря пред Флагман.бг: Аз - залязващ рокаджия?! Проверете на следващите балове дали фенките ми не са се умножили Поморие дава старт на седмицата на спорта с шахматен турнир Бебета маратонци и мотористи с проходилки на трасето в Поморие Поморие тържествено отбеляза 24 май Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена Отстраниха единия от участниците в търга за обхода на Ахелой Приморско е номер 1 в България по ефективно усвояване на евросредства за 2016 г. (СНИМКИ) Поморие стана най-позитивната община в България, Несебър е номер едно „пазител на традицията” (снимки) Добрата новина: Поморийка стана национален шампион по планинско бягане Започна разширението на детска градина „Детелина” в Поморие Само във Флагман.бг: Фирма на Красимир Маринов и покойния Димитрий Минев взе плажа на Поморие (ДОКУМЕНТИ)
Футболните отбори на Созопол и Етър поделиха точките в дербито на Втора лига Въвеждаме синя зона в Стария град на Созопол, за да има ред Два ромски клана изправиха на нокти Равадиново, общината не смее да им се озъби заради циганозащитни организации Панайот Рейзи попиля кмета на Крушевец: Ще си счупи краката да идва при мен за командировъчни, а за училището никакъв го няма Созопол въвежда синя зона в Стария град, първите два часа ще са безплатни Ограничават достъпа на туристи до плажа на къмпинг "Градина" Кметът на созополското село Равна гора: Помогнете ни, глутница вълци ни напада всеки ден! Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов Момиченце от с. Крушевец запали печката да се стопли, но подпали цялата къща 4,5 млн. лв. ще струва строителството на автогарата в Созопол, ще бъде новото архитектурно бижу на града Започна се лятното меле! Мотоциклет се вряза в мантинелата на пътя Приморско-Созопол
Заведение цъфна върху скалите в Лозенец, красива столична бизнесдама се оказа собственик
Заведение цъфна върху скалите в Лозенец, красива столична бизнесдама се оказа собственик Това е едно от малкото спокойни местенца в Лозенец, борунът е със сантиментална стойност за жителите на курорта

Всичко в категорията
Близките на самоубиеца Рачо от Царево: Нямаше пререкания със семейството, а тежки психични проблеми! Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Царево обяви война на София заради нестинарството. Утре шопите може да им откраднат и тричането! Плажът "Делфин" край Ахтопол отдаден на концесия, а е в защитена зона Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Ексклузивно: ГЕРБ оттеглят подписите си от закона, свързан със строежи по Черноморието Най-евтина е сянката на „Нестинарка“, туристите ще се бият за чадъри (ВИДЕО) Новият кмет на курорта Лозенец Женя Гандиева положи клетва, заръчаха й да работи с мисия ГЕРБ спечели изборите в курорта Лозенец Приключиха изборите в Лозенец, 66 % отидоха до урните Лозенец избира: Кой ще е новият кмет на курорта - Женя Гандиева или Петранка Кирова?
Иновативно мобилно приложение ще рекламира тракийското светилище Бегликташ
Иновативно мобилно приложение ще рекламира тракийското светилище Бегликташ В Приморско се проведе дискусия, на която бяха обсъдени проблемите и възможностите за предстоящия летния сезон

Всичко в категорията
Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско
Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско В Малко Търново се явиха едва 46 човека за 172 длъжности за охранители по границата
Всичко в категорията
Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат ГЕРБ спечели убедително в Средец Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас
Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света
Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света Общинският съвет отпуска близо 7000 лева за нови облекла и екипировка, в момента ТА „Здравец” ползва такива под наем

Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв.
Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. 25 хил. лв. от сумата е за уличната мрежа, останалата - за четвъртокласната


Всичко в категорията
Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат Защо Дурхан Мустафа се оказа по-важен от Камен Костадинов Мощна градушка удари Бургаско (ВИДЕО) Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Пробив за ДОСТ в Руен, спечели 2400 гласа при 50 % обработени протоколи Става ли напечено в Руен? Сблъсък между две партии за цигански гласове
Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми Интервю Всички интервюта Стоян Копривленски, световен и европейски шампион по муай тай Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми
Целта ми е да се развивам като професионален кикбоксьор, обяви световният и европейски шампион по муай тай


Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД След циганската агресия в Комлука ни остава едно - да закрием професията социален работник Това е най-неблагодарната работа в България, ежедневно служителите са нападнати от нагли цигани, които живеят на гърба на данъкоплатеца

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник"
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 26.05.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. Стабилизирайте позициите си на вашето работното място. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Бъдете решителни и действайте бързо, ако сте на работното място, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване. Не пътувайте!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Отложете деловите пътувания, които няма да са успешни и ще ви създадат проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране. Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако имате гости вечерта. Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате. Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие. Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа при старта на планираните начинания. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип