×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов и Каракачанов: Гласувайте, за да не е съдбата ви в ръцете на Ердоган! (ВИДЕО)


Валери Симеонов и Каракачанов: Гласувайте, за да не е съдбата ви в ръцете на Ердоган! (ВИДЕО)
Готови сме да преговаряме за доброто на България с всички български партии без ДПС и ДОСТ, каза Валери Симеонов.
22 Март 2017, Сряда, 10:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Съпредседателите на „Обединени патриоти“ обещаха да работят само с българските партии, които ги подкрепят за увеличаване на пенсиите и срещу битовата престъпност

Готови сме да преговаряме за доброто на България с всички български партии без ДПС и ДОСТ, но сме последователни и няма да отстъпим от това, което е записано в програмата ни. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия съпредседателят на коалиция „Обединени патриоти“ Валери Симеонов.

Ще говорим с тези, които се съгласят да увеличим минималната пенсия на 300 лева и с това, че трябва да вземем спешни мерки, за да приключим с тази битова престъпност по селата, добавя съпредседателят на патриотичната формация Красимир Каракачанов.

„Нужна е последователна политика и за демографската криза. Важно е нещата да се случат. След 27 години експерименти България е най-бедната страна в Европа, с най-голяма престъпност и смъртност. Стига толкова!“, отсече той. Пазарлъци за министерски места няма да има, ще преговаряме за реализация на програмата ни, подчертаха двамата.

„Винаги сме имали една и съща последователна позиция за Турция. Тя не трябва да се меси във вътрешните работи на България. Не е нормално това, което се случваше в секциите в югоизточната ни съседка. Затова предложихме промени в изборния закон. Ограничихме безразборното създаване на секции, сведохме ги до 35. Не е нормално чуждо правителство да решава съдбата на България“, заяви Каракачанов. Мнозинството в парламента ни изви ръцете и направи секциите 35 по разпореждане на лидера на най-голямата партия, добавя Симеонов.

„Блокирахме за четири часа трите КПП-та. Това за първи път се случва в България. Успяхме да го направим. За това време спряхме два автобуса. Днес ще имаме политически съвет на коалицията, на който ще се вземе решение какво ще правим и как ще го направим“, съобщи лидерът на НФСБ.

„Ако ние си седим вкъщи, автобусите с хора, които не могат да говорят български, ще идват и политиката на турския президент ще определя бъдещето на нашите деца. Надяваме се българинът си извади извода, че съдбата му не трябва да остава в ръцете на Ердоган и на т.нар. изселнически организации в Турция. Дано сънародниците ни масово да излязат и да гласуват!“, заяви Каракачанов.

„За трети път блокираме границата. Ние казваме какви са проблемите, а българските правителства мълчат и се снижават. Външният министър каза, че трябвало да развиваме добросъседски отношения, но как да стане това, като съседът се меси във вътрешните работи на България, финансира Главното мюфтийство и чрез имамите определя гласовете на българските мюсюлмани? Кое е добросъседското – когато ти организират гласуването в Турция, а Ердоган нарича България – Булгаристан ли? Според него, сме част от Османската империя“, коментира лидерът на ВМРО.

„Крайно време е да се каже истината за т.нар. „златен пръст“. „Атака“ подкрепиха правителството на Орешарски, мотивирани единствено от нежеланието да допуснат ГЕРБ във властта, което според мен не бе правилен ход. За „Атака“ ДПС също са най-голямото проклятие на прехода“, подчерта Валери Симеонов.

„Не очаквайте някакви атракции от нас! Ние сме последователни и си постигаме целите“, добави той.
„Имаме самочувствието, че сме свършили каквото можем за борба с корупцията. Промяната в Конституцията стана благодарение на нас двамата. Борисов се беше отказал, но ние настоявахме за последно съвещание на всички политически сили“, припомня Симеонов.

„В миналия парламент депутатите от „Патриотичния фронт“ бяхме само 17. Гласувайте за нас, за да станем 170, за да защитаваме националните интереси!“, призова съпредседателят на „Обединение патриоти“.

Каракачанов изтъкна, че България трябва да развива добри отношения с Русия. Санкциите водят до това, че реалният, легалният бизнес в Европа страда, подчерта той.

Симеонов пък заяви, че санкции няма, има лицемерие. „Износът ни е около 600 и 900 милиона. 37 млрд. лева е за ЕС. Европа и България станаха жертва на сблъсъка между Русия и САЩ. Даже между Украйна и руската федерация няма санкции. Едната държава продава на другата газ. Същото се отнася и за отношенията между страните от ЕС и Русия. Ако искаха да има санкции, щяха да отрежат газта и Москва щеше да загуби стотици милиарди евро”, обясни патриотът.

На въпроса с колко пари живее семейството му, той отговори, че с 1000-1200 лева на месец. Толкова са и доходите на Каракачанов, но той сподели, че разходите му за цигари са най-големи. Пуша по две кутии на ден, оплака се лидерът на ВМРО.

„Никога не съм ползвал шофьор. Колата ми е стара, но много вярна. Отидете да я снимате, ако не ви е срам! 12-годишна е“, добавя Симеонов. „Четирима човека не са ползвали служебни автомобили от парламента, въпреки че им се полагат. Това сме ние с Каракачанов, Волен Сидеров и Цветан Цветанов“, подчерта той.

„Не ползваме и охрана. От кого да се пазим? Като сме двамата, той охранява мен, а аз него“, пошегува се Каракачанов.

„За мен истината е издигната в култ. Не обичам лъжите. Най-доброто качество е последователността ми, а най-лошото – доверчивостта“, каза още Валери Симеонов.




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори