Да направим Бургас център на индустрията, ГЕРБ се увлече по европарите за градинки, инфраструктура и автобуси


Да направим Бургас център на индустрията, ГЕРБ се увлече по европарите за градинки, инфраструктура и автобуси
Бургас конкурира Варна в услугите, но трябва подкрепа за бизнеса, смята водачът на "БСП за България" инж. Петър Кънев
18 Март 2017, Събота
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Големият джакпот е бившето военно летище в Равнец и превръщането му в бизнес парк- Г-н Кънев, какви са стъпките, които трябва да се приемат незабавно, за да влезе държавата ни в нормален режим на работа след изборите на 26 март?

- Най-важната стъпка е да започне работа правителство. Предполагам, че процесът ще бъде доста труден, тъй като се оформя една много сложна конфигурация в парламента.
Различните социологически агенции дават равни шансове на БСП и на ГЕРБ. Надявам се, че БСП ще победи, и то с доста сериозна разлика, спрямо ГЕРБ. Въпреки това анализите показват, че в парламента ще влязат между 5 и 6 политически сили. Това предполага, че при всички случаи ще се търси решение на правителство с водеща сила БСП или ГЕРБ. И в двата случая ще бъде сложно създаването на Министерския съвет. Засега е ясно, че на този етап коалирането на БСП с ГЕРБ е немислимо.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на "БСП за България" в Бургас инж. Петър Кънев

Българският бизнес и българската държавна администрация имат нужда час по-скоро държавата да заработи с нормално правителство. Доколко това ще бъде успешно, зависи най-вече от депутатите в българския парламент и ръководствата на политическите сили.

Пагубна е липсата на правителство. Неслучайно, когато дойдат предсрочни избори, българският бизнес пищи неистово. Всеки едни такива избори предполагат половин година изгубено време за неработеща администрация, плашливи чиновници, изпаднали в стрес ще бъдат ли сменени, или не. Всичко това не е добра почва за развитието на българската икономика.

- Какво пречи на Бургаска област да се развива, при положение, че регионът има пристанище, магистрала, жп връзка и летище?

- Малко странно е Бургас да не се развива динамично, а на пръв поглед има най-добрите географски дадености, може би по-добри и от София. Бургас разполага с голям залив и добро пристанище, с добра жп връзка, магистрала и летище, а се развива доста по-бавно като промишлен център в сравнение със София, Стара Загора и най-вече Пловдив.
При така наречения БДС стандарт на глава от населението и БВП като цяло Бургас изостава доста сериозно.

Ако в сектор индустрия Варна е приключила 2015 г. с почти 1,5 млрд. лв. приходи, то Бургас е приключил с 990 млн. лв. Ако в сектор услуги Варна е с 3,5 млрд. лв., Бургас е с 2,5 млрд. лв. Известно изравняване има в аграрния сектор, където Варна е с около 150 млн. лв., а Бургас – със 170 млн. лв.
В брутната добавена стойност за индустрията през 2010 г. Бургас приключва с 1 млрд. лв., 2013 г. – с 975 млн. лв., а 2014 г. – с 550 млн. лв. В услугите имаме ръст, тъй като Бургас се оформя като сериозен център и конкурент на Варна в тази област, но изключително изостава в промишлеността.

- На какво се дължи, според Вас, тази драстична разлика в цифрите през годините?

- Според мен, трябва да бъде направен много сериозен анализ от ръководството на Област Бургас и на Община Бургас. Бургас в последните години се увлече в усвояване на евросредства за инвестиции в градинки, инфраструктура и автобуси. Всичко това е правилно и е чудесно, но само с усвояване на евросредства един град не може да се развива. Държава без промишленост е колония, а град без промишленост е център на услугите. За съжаление Бургас изпадна в тази ситуация – не се инвестира в последните години.

От 2000 година насам в града трябваше да се започне да се работи сериозно за индустриална зона, заедно с инфраструктура и създаване на условия за нормален бизнес. За съжаление това го направиха ръководствата на София, Пловдив и Стара Загора, но не се случи тук. В това отношение трябва да се вземат бързи и спешни мерки.
Мисля, че в тази посока големият джакпот може да бъде развитието на бившето военно летище в Равнец като нов и голям индустриален център.

- Какви ангажименти поемате сега, за втори път сте водач на листата на „БСП за България” във Втори МИР – Бургас?

- В миналия парламент бях председател на Комисията по икономическа политика и туризъм и мисля, че имам достатъчно ясна представа особено в областта на туризма, който е структуроопределящ за Бургас като град и за цялата област. Няколко неща са изключително важни и ще продължа да работя по тях.

С всички политически сили постигнахме съгласие, че ще продължим да работим по запазване на новосъздаденото Министерство на туризма. След като за един отрасъл твърдим, че дава над 10% от БВП на държавата, то категорично трябва всички да запазим структурата, която отговаря за него и която е законодателната защита на сектора.

Мисля, че отново трябва да се върнем и в Закона за туризма и Закона за концесиите да се помисли за преференции към общините за получаване на плажовете на концесия в сравнение с останалите частни инвеститори.

Третото е пътят Сарафово – Слънчев бряг, където в момента останаха три отсечки. Обхода на Поморие, където предстои отчуждаването и ще има много тежка археология и най-вероятно трасето ще остане за 2018 г. Разговарях с Агенция „Пътна инфраструктура” и по тяхна последна информация нещата стоят така.

На второ място е Обходът на Ахелой, където е приключило отчуждаването, платено е и са утвърдени проектите. На трето място е самата отсечка Поморие – Ахелой. По вторите два проекта ще се започне да се работи още тази година, а Обходът на Поморие остава за догодина. Това предполага, че през 2019 г. трябва да имаме завършен път.

Малко ми стана смешно, като видях вчера на един плакат изтипосано: „ГЕРБ Ви обещава четирилентовия път!” Въобще с някои от обещанията на ГЕРБ ми става малко странно, защото с тях или без тях това ще стане.

Инж. Кънев прегърна идеята на президента Румен Радев за превръщане на военното 
летище в Равнец в голям индустриален парк


Поел съм ангажимент да намерим решение заедно с колегите от другите парламентарни групи по темата „Ченгене скеле”. Това е невероятно сложна кауза – да придадеш законна форма на нещо, което е абсолютно незаконно, и е доста сложна процедура. Мисля, че сме на правилния път с „кмета“ на Ченгене скеле.

Изключително напрежение има по Закона за рибарство и аквакултури. За съжаление дивотиите, които се направиха по времето на първия мандат на ГЕРБ, когато се прие закон-недоносче и който не успяхме през втория мандат на ГЕРБ да променим. Пълен абсурд е изискването в момента във всяка рибарска лодка, независимо дали тя е 4 метра, или 40 метра, да има касов апарат, хладилници, два броя дневници и всичко друго. Това е едно от нещата, които трябва заедно да решим. Поел съм този ангажимент и ще работим по него.

За пътя Царево – Малко Търново не знам какво са обещавали колегите от ГЕРБ, че уж щели да решат проблема. Истината е, че миналия мандат два пъти получавах официални отговори от трибуната в Парламента от министър Лиляна Павлова, че няма пари за този път. А той е изключително важен, защото отваря Странджа за туристите от Черноморието. Не може една отсечка от 50 км да спира развитието на този регион. Там има два варианта – с 5 млн. лв. да се направи сериозно изкърпване и укрепване или с около 20 млн. лв. да се направи нов, хубав и добър път. По кой от тези два пътя ще тръгнем, не мога да кажа. След изборите това ще бъде една от основните задачи. Нека някои колеги депутати от ГЕРБ да не обещават нещата, за които три години не си мръднаха пръста да ги свършат.

Инж. Петър Кънев е професионален водолаз, но му остава все по-малко време за гмуркане

Изключителен проблем ни е пречиствателната станция на Ахтопол. За това също съм поел ангажимент. Ахтопол и Синеморец са единствените населени места към момента по Южното Черноморие, които нямат пречиствателна станция. Причините са много и субективни и трябва да променим това.

Изключително впечатление прави голямото разслоение в стандарта на живот за черноморските общини и тези във вътрешността на Бургаска област. Това е нещото, което веднага впечатлява външния човек. Бургас е разделен на две зони – богатите черноморски общини и едва оцеляващите общини от вътрешността на областта.

Последното, което ми прави много силно впечатление, е темата справедливост. На всички срещи, които провеждаме не с партийния актив, а с гражданите и най-вече с гилдиите и браншовите структури има едно огромно недоволство от липсата на справедливост от управлението на ГЕРБ в последните години. Хората искат промяна в Закона за рибарство, в разпределението на таляните, в разпределението на концесиите – за дърводобив, за ловните стопанства, концесиите на плажовете. Притеснявам се, че една дълго притискана пружина на народно недоволство от несправедливи решения в един момент може да тръгне обратно нагоре, ако ние политиците не вземем никакви решения.

- От какво друго се оплакват гражданите и хората от гилдиите на тези срещи?

- Последно имахме среща с учителите. Те се оплакват от новия Закон за образованието. Аз съм песимист, че той носи някакви позитиви за развитието на нашето образование. БСП пое ангажимент в лицето на Корнелия Нинова, че едно от първите неща, които ще направим, е да преработим закона или изцяло да го отменим. Пълен абсурд е да не можеш да изгониш никого от час, да ти е забранено да пишеш 2-ки, да не можеш да накажеш никого, да нямаш право да оставиш някого да повтаря клас. Има неща, които са абсурдни.

Като добавим и че в момента 40% от децата под 16-годишна възраст в България са функционално неграмотни, за половината от учениците от 1 до 3 клас българският език не е майчин, българските деца учат най-малко в Европа, най-късно тръгват на училище и най-малко стоят в клас заради най-големите ваканции. В 1 клас българското дете стои 400 астрономически часа в училище, румънското – 600 часа, френското – 800 часа, а в Люксембург – 1000 часа. Учебната година средно у нас е 185 дни, а в Европа – 200 дни. Накрая какво излиза – всяка крушка си има опашка. Не може да се оплакваме, че децата ни са неграмотни и нямаме добри професионални кадри. В образованието не всичко е въпрос на пари, а и на стратегия и държавна политика. Ако не инвестираме в образованието, ще стигнем до любимата ми стара приказка, че непрекъснато купуваме ноу-хау и продаваме don’t know.

В категории: Парламентарни избори'2017


Радостина ГЕОРГИЕВА Автор
Радостина ГЕОРГИЕВА


Новините
Парламентарни избори'2017
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Корнелия Нинова: Няма да подам оставка, БСП постигна много голям успех
Корнелия Нинова: Няма да подам оставка, БСП постигна много голям успех Лидерката на червените не приема обвиненията срещу нея, че има антиевропейска риторика
Всичко в категорията
Христо Иванов: Г-н Борисов, не ставайте премиер, вреден сте за демокрацията! Лукарски, Костадин Марков и цялото ръководство на СДС подават оставки Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Димитър Стоянов: Пренареждането на листата на БСП в Бургас не е плод на случайността (ВИДЕО) Цачева остава извън парламента, Николов и Тачев отказват да й отстъпят мястото си (ВИДЕО) Окрупняват ли се лявото и дясното и ще изчезнат ли малките партии Футболен съдия влиза в парламента, вижте какво ще прави със заплатата си Камен Костадинов: Искам да представлявам Бургас в парламента, но ръководството на ДПС ще реши Феноменалният Димитър Стоянов: Ще помагам с опит в националната сигурност, разбирам и от закони Ще отстъпя депутатското място на Дурхан Мустафа, ако Мустафа Карадайъ ми каже Политическият съвет на Реформаторския блок подаде оставка
Някои уроци, които трябва да научи Слави Трифонов
Някои уроци, които трябва да научи Слави Трифонов Нито ефирът, нито авторитетът на бТВ, граден от стотици хора, е собственост на „Шоуто“, за да го използват както си искат в собствената си продукция

Всичко в категорията
Ало апаши преметнаха 63-годишна баба от Бургас, взеха й 14 000 лв. Двама души са задържани за кражба на автомобил след полицейско преследване Престъпник с 40 кражби обра свещеник, а полицията нехае (ВИДЕО) Бременна в петия месец е пострадала при атентата в Сарафово, родила сляпо бебе Крадец се опита да обере магазин в бургаския квартал "Долно Езерово", собственикът го подгони с нож (ВИДЕО) 85-годишна начетена баба изпорти джебчийка, която искала да обере аптека Полицията моли за помощ – дири под дърво и камък опасен престъпник (СНИМКИ) Извънредна ситуация в Белия дом: Евакуират резиденцията на президента! Удар на полицията! Арестуваха опасни крадци, ето кои са бандитите /снимки/ Обир като на кино! Маскирани бандюги опряха пистолет в главата на продавачка и... (ВИДЕО) Внимание! Отровни хапки с антифриз убиват кучета и котки в ж.к. „Изгрев”
Бременна в петия месец е пострадала при атентата в Сарафово, родила сляпо бебе Дават ход на делото за атентата на летището в Сарафово? Боксерки за малко да измъкнат от затвора дилъра Авантажа Слънцето пласирал дрога главно в две дискотеки в Слънчев бряг, „лейтенантите” му живеели на хотел в Ахелой Бургаски прокурор се кандидатира за член на Висшия съдебен съвет Марио Говедарев от бандата на Слънцето остава в ареста – бил изключително опасен Цацаров: Цонков е действал правомерно, държавата защитава своите защитници (ВИДЕО) Светкавична реакция на прокуратурата! Започнаха досъдебни производства срещу бежанците, които едва не изгоряха в камион (СНИМКИ) Съучастникът в убийството на дядо си Марио - спипан с незаконен пистолет Апелативният специализиран съд гледа мярката на Чокови След месец и половина чакане: България защити граничарите-герои от Тежкия наказателен съд в Турция
Все повече българи избират да вложат парите си в недвижимо имущество в Сарафово ЮГ
Все повече българи избират да вложат парите си в недвижимо имущество в Сарафово ЮГ Интересен фактор е, че към момента цените на жилищата в района са по-ниски от средните пазарни за останалата част от града

Всичко в категорията
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
IT събитието "Хакатон 2017” събра под един покрив нaй-предприемчивите умуве на Бургас
IT събитието "Хакатон 2017” събра под един покрив нaй-предприемчивите умуве на Бургас Всички участници получиха награди, осигурени от спонсорите на събитието и наградния фонд от 2000 лв.

Всичко в категорията
Изтъкнат университетски преподавател показа на бизнеса как да използва електронния маркетинг, за да оцелее на пазара Наградиха доблестната Стефка: Намерените пари ми бяха нужни, но не са мои, можеше да са на някого в нужда(ВИДЕО) СУ „Иван Вазов“ възстановява пещта в школата по керамика с помощта на Община Бургас Този тест ще ви върне в училище. На колко въпроса успяхте да отговорите? Започва първата кандидатстудентска сесия на Софийския университет Бургаските ученици първи в състезанието за млади строители 1200 студенти на стаж в държавната администрация Не сеч, а касапница: Служебният министър на образованието съкращава 9000 учители и 2900 души непедагогически персонал! Ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”: Не ни режете приема, а питайте браншовиците от какви кадри имат нужда Шест нови специалности в Университет „Проф д-р Асен Златаров” ще подготвят кадри за бизнеса в Бургаско Властта отговори на Бургас: Специалността „Туризъм” се реализира много лошо, за „Здравни грижи” нямате капацитет
Десетки номинации на достойни лекари и медсестри  в инициативата на „Фаркол“
Десетки номинации на достойни лекари и медсестри в инициативата на „Фаркол“ Обявяват здравните работници с най-голям вот на 7 април, очакват ги изненади


Всичко в категорията
Направете си от тази вълшебна смес и ще имате орлов поглед Скандал! Държавно дружество блокира инвестиции за милиони в балнеологията и СПА туризма Забравяте за кашлицата за един ден с този чуден лек! Ново проучване гърми: Някои сирена причиняват рак на гърдата Епидемия ли се задава? Здравното министерство трескаво поръчва още ваксини срещу морбили Саксонска принцеса, почетен гражданин на града, дава урок по хуманност: Дарявам още 2 тира с болнични легла за УМБАЛ – Бургас Имате разширени вени? Прегледайте се безплатно в МЦ „Света София“ Доц. Михайлова: Най-точният имунологичен тест за туберкулоза е Т-SPOT.TB, открива заболяването дори при малки деца С 6D маса ще прецизират лъчелечението на пациентите на Онкото в Бургас Още седмица от горещите мартенски промоции в аптеки „Фаркол“ Писмо до всички родители, които не ваксинират децата си
Бургазлии се борят за живота на Кирил, продават книги и бижута на „Тройката“
Бургазлии се борят за живота на Кирил, продават книги и бижута на „Тройката“ Средствата от благотворителния базар, който ще започне в събота от 11 часа, ще са за лечението на младия мъж, нуждаещ се от бъбречна трансплантация
Всичко в категорията
Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден Покъртително: Испанска учителка с две деца – сред жертвите на джихадистите в Лондон (СНИМКИ) Фатален край! Самоубийцата Боряна загина на място, шокиращи подробности! 6-годишният Радо се нуждае от пари за операция, да му помогнем! Бащата на деветте деца: Добри хора от цялата страна ни помагат, благодаря им! (ВИДЕО) 7000 лева са нужни за лечение на малката Мелиса в Сърбия (ВИДЕО) Деси Слава издържа семейството на Благой! Глези ги с почивки Генерал БожиГол шокиран от Китай, сервирали му пилешки крака със свинска глава Страшна трагедия! Строител се строполи на масата и издъхна пред смаяните погледи на колегите си Само във Флагман.бг! Вижте разтърсващата изповед на майката, загубила сина си в свирепата катастрофа в Слънчев бряг Ако знаехте какво е да си майка на Семир Абу Мелих
Затварят временно две улици в Бургас, вижте кои са
Затварят временно две улици в Бургас, вижте кои са Забраната за движение ще е в сила в интервала от 08:00 до 17:00 часа.
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава Преди 1989 г. цената на киселото мляко от Малко Търново до Брегово е една и съща


Всичко в категорията
Ретро Бургазъ: Как жп линията бе премахната от плажа, за да се превърне градът в курорт Спомени от соца: Несебър и Слънчев бряг изгубени в миналото Ретро Бургазъ! Историята за първия небостъргач, който трябваше да се издигне още през 30-те години на миналия век Ретро Бургазъ! Когато Общината имаше собствена кариера и осигуряваше прехраната на 500 семейства Помните ли ерата на мобифоните – струваха по 1300 марки, тежаха колкото тухла, но бяха мечтата на всяка прохождаща мутра Ретро Бургазъ: Как гробище стана център на Бургас и къде е трябвало да бъде изградена днешната сграда на ПМГ Бургас преди 20 години: Втори взрив срещу семейството на футболиста Милен Георгиев Ретро Бургазъ! По американски: Зъболекар постави златен зъб на любимото си кученце Спомени от соца: Българската бира - каква беше тя тогава и различна ли е днес? Ретро Бургазъ: Вижте как празнувахме националния празник през социализма и в Царска България Ексклузивно! Непубликувани досега кадри от войната през 1877 г. – 1878 г.
Извънредно! Нефтохимик остана без ръководство, босът Павел Бошнаков и легендата Благо Митрев хвърлиха оставки
Извънредно! Нефтохимик остана без ръководство, босът Павел Бошнаков и легендата Благо Митрев хвърлиха оставки Със сигурност ще се търси среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който да съдейства за намиране на собственик за „Нефтохимик”

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Камено
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу В "Меден рудник" се инвестира много, тази тенденция трябва да се запази, за да се превърне комплексът в желано и приветливо място, каза Ивелина ВасилеваВсичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Вандализъм: Режат гуми в Карнобат
Вандализъм: Режат гуми в Карнобат Оправихме ги, но днес пак е същото, споделят потърпевши
Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас „БСП за България” в Карнобат: Трябва да се преодолее порочната практика държавата да прехвърля дейности на общини без да осигурява необходимите финанси Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Новият шеф на обвинението в Карнобат вече иска да е спецпрокурор, но ВСС не го одобри
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Кметът на Поморие Иван Алексиев: Полученото доверие е оценка за нашата работа Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие 60-годишна състезателка се включи в Националния шампионат по спортно ходене в Поморие Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас За доблестната си постъпка чистачката Стефка получи грамота и 200 лв. от кмета на Поморие Иван Алексиев Ченгета удариха наркоквартира в Поморие след арест на уличен дилър Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Награждават в Бургас метачката, намерила 1700 евро на улицата (ВИДЕО) Диабетици от Поморие към д-р Костадинов: Искаме да заверяваме протоколите си за инсулин по-бързо Над 160 участници ще се включат в ежегодното състезание по спортно ходене в Поморие Инж. Петър Кънев към бизнеса в Поморие: Подкрепям създаването на по-благоприятни условия за работа
Извънредно! Спряха багерите на РДНСК в Черноморец с жива верига След алармата на Флагман.бг! Министърът на туризма Стела Балтова разпореди незабавна проверка на къмпинг "Черноморец” Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Скандалът се разраства! РДНСК опитвали да премахнат буните на къмпинг Черноморец със заповед от 2012 година РДНСК прати багер да маха буните на най-скъпия плаж в България - къмпинг “Черноморец”, сезонът пред провал Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Само във Флагман! Кметът на Созопол извършил граждански арест на голям държавен шеф Кметът на Созопол Панайот Рейзи извърши граждански арест на нарушители, опитали се да задигнат дърва от общинска гора „Дейли стар” за Созопол: Не пропускайте блестящото съкровище на Българското Черноморие Цветан Цветанов пое два големи ангажимента към Созопол, вижте какви са
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Акция по залесяването в Приморско за Седмица на гората
Акция по залесяването в Приморско за Седмица на гората Фиданки от различни дървесни видове ще се раздават безплатно

Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Приморско се рекламира в Берлин и Москва Председателят на ВАС предложи скандален магистрат за шеф на Административен съд - Бургас Пребитата Тонка от Ново Паничарево: Крадците ми запушиха устата и не можех да си взема въздух (ВИДЕО) Показна акция на криминалистите – задържаха Иван и Николай за въоръжения обир Извънредно! Въоръжен грабеж в Ново Паничарево, заплашиха с пистолет 70-годишна пенсионерка Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
ГЕРБ спечели убедително в Средец Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Ивелина Василева: ГЕРБ гарантира двойно увеличение на учителските заплати, образованието ни е приоритет Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Сензацията в кикбокса Живко Гюров прокара пътя на бойните спортове в Средец, откриха модерна зала Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Мъртвопияният Шинко влезе в България с Волвото си на 3 литра твърдо, задържаха го край Малко Търново Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Проблемите на Малко Търново – същите като през 1927 година Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Малко Търново съхранява традициите, вижте Белия кукер - живото наследство на Странджа (ВИДЕО)
Община Камено организира национален лазарски конкурс на Цветница
Община Камено организира национален лазарски конкурс на Цветница Събитието ще бъде под мотото „Отворете чемшир порти, Лазаре!”


Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Добрата новина! Жельо Вардунски слага край на лунния пейзаж в Камено Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Камено в крак с технологиите! Система за видеонаблюдение ще контролира битовата престъпност Жителите на Камено към Реформаторския блок: Имаме нужда от по-добро здравеопазване и инфраструктура, разчитаме на Вас Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургазлийка превърна чужда къща в кучкарник (ВИДЕО) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Тодор от Камено с два приза на Тодоровден на традиционните кушии
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Ще отстъпя депутатското място на Дурхан Мустафа, ако Мустафа Карадайъ ми каже Интервю Всички интервюта Ангел ИСАЕВ, преференциялният втори на ДПС пред Флагман.бг: Ще отстъпя депутатското място на Дурхан Мустафа, ако Мустафа Карадайъ ми каже
Близо 9 хиляди гласа от нашите са отишли при Марешки и ДОСТ, разочаровани сме


Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Защо няма цензура спрямо Шоуто на Слави Слави Трифонов има твърде богат опит с политическата агитация в национален ефир, за да се изживява като невинна жертва на цензурата

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си Бургазлия пита: За тази синя зона ли плащаме? Жители на бл. 31 в бургаския ж.к. „Славейков” пропищяха от млад руснак, живеел между етажите и ползвал стълбите за тоалетна (СНИМКИ) Вижте ромския катун до Зеленчуковата борса в Бургас! Докога ще им позволяваме?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 29.03.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Бързо и с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви. Ако имате време сутринта се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите в началото на другия месец. Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа. Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си. Имате чувството, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден. Справяте се със успешно със служебните си задачи. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат.  Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провалът ви. Въпреки че сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас Не взимайте заеми, а ограничете разходите си. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в инвестиции, които са ви предложени в този ден, защото късметът изобщо не е на ваша страна и ще се провалите. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си. Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис. Ако вечерта ви предстои тържество заради семеен празник, не се натоварвайте с много работа. Ще осъзнаете, че месецът е бил успешна за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип