×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас дебютира с щанд на престижното изложение „Интурмаркет” в Русия


Бургас дебютира с щанд на престижното изложение „Интурмаркет” в Русия
Миналата година имаше сериозен интерес към българския щанд, сега ще бъдат представени красотите на Бургас
11 Март 2017, Неделя, 00:01 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Решението Бургас да участва в това изложение бе взето през 2016 г. на Консултативния съвет по туризъм

За първи път община Бургас ще се представи със свой щанд на световното туристическо изложение „Интурмаркет” в Русия, научи Флагман Бг. То ще се проведе в дните от 11 до 13 март в Москва.

„Решението Бургас да участва в това изложение бе взето през 2016 г. на Консултативния съвет по туризъм, от който съм част. Бяха обсъждани различни варианти къде е добре да се рекламира общината ни. Лично аз много държах да имаме представителство на „Интурмаркет” и всички се обединихме около това, защото е тясноспециализирано изложение, на което се дава възможност туристическите региони да представят своя продукт. Миналата година имаше огромен интерес към българския щанд, радвахме се на сериозно търсене от страна на руските туроператори към страната ни. Заявленията за акредитация за работа с България от страна на фирмите, предлагащи туристически услуги, се покачиха”, коментира председателят на Комисията по туризъм към ОбС-Бургас Живко Табаков.



Табаков припомни, че за изминалата година делът на руските туристи, посетили община Бургас, е 11 %. Само с 4 % по-висок е този на гостите ни от съседна Турция.

„Руският турист е важен за нас, защото потребява различни услуги.  Той проявява все по-голям интерес не само към традиционните форми на масов туризъм - летен и зимен, но и към специализираните оферти - балнео, спа, фестивален, пешеходен, голф, гурме, еко, селски туризъм и много други”, допълни още Табаков.



От миналата година действа много добра организация на работа в българското посолство и визите за руските граждани се вадят максимално бързо. В началото на 2016 г. бе разкрит и специализиран телефон за руския пазар. На него могат да се отправят запитвания относно маршрути, цени на услуги, оферти за културно-познавателен туризъм и други, което улеснява руския клиент.

„Интурмаркет” се организира със съдействието на Федералната агенция по туризъм, Федералната агенция по въздушен транспорт, Руската хотелиерска асоциация и други водещи структури в сектора. През 2016 г. във форума са участвали 1340 изложители от 134 руски региони и страни, а общият брой на посетителите е бил 72 500.

Припомняме, че в момента Бургас се представя като атрактивна туристическа дестинация и на най-голямото туристическо изложение в света „ITB Берлин”.

По предварителни данни през Лято 2017 г. се очаква ръст на германските туристи в България. Ранните записвания при водещите германски туроператори се движат в диапазона 22 - 45 % ръст спрямо 2016 г.

В категории: Бизнес


8
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
8
Коментара по темата
8.
до 7
12.03.2017 12:10:26
0
2
Като гледам, ти цял живот патки се пасъл...няма как да се появят мозъчни гънки! Голям ПАТОК ...до патките@
7.
Stoiko
12.03.2017 09:48:13
3
0
Червени боклуци смачкани, да не сте само вие русофили, иска ви се пак да вземете някое друго гласче за тези избори, но вашата мома и тя едни ги приказва за един генерал, че малко е вероятно да дръпнете от там много. Хайде бегайте да пасете патките във врачанския край със Курнелка и не се правете на селски тарикати
6.
до 5
12.03.2017 08:22:14
1
3
Сигурно вече те боли главата, толкова много злоба! Тая глава май не те слуша...
5.
Samo minavam
12.03.2017 07:53:29
3
2
ФлЕгманци нещастни не триите коментари.
Това кравешко лайно кога ще го махнат от логото на България. Подсъзнателно комунистите показват че тук всичко е лайна и помия.
На втория ден българския щан е кочина, защото там нашите "бизнесмени" карат държанки и любовници за чукане и безплатна почивка за сметка на държавата, а после за срива на турстическия сезон пак обвиняват държавата... и чакат подаяния за следващия Интурмаркет и коя друга любовница да заведат а туризма....
4.
Gerb Over
11.03.2017 16:37:08
1
6
Герб така й не разбраха,че Русия не е СССР вече....
3.
Ц
11.03.2017 12:36:37
2
5
Късно либе за китка
2.
Ъ
11.03.2017 11:24:17
1
8
Аааааа,ще се сетят фобите от къде изгрява слънцето.
1.
*********
11.03.2017 10:23:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори