Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските родолюбци и патриоти


Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските  родолюбци и патриоти
Ние ще превърнем България в място, където всеки гражданин да се чувства горд и равноправен, каза водачът на листата от Бургаски регион
Ключови думи: ДПС, Айтос, избори,
10 Март 2017, Петък
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Ние изпълняваме завета на Васил Левски за чиста и свята република, в нас е спасението, каза лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Движението за права и свободи е най-добрият модел и гарант за единението на българската нация. Ние сме единствената партия, в която място имат всички български граждани - без значение каква е тяхната етническа принадлежност или вероизповедание. В това искаме да превърнем и България. Страната ни да бъде място, където всеки един да може да се чувства горд и равноправен, защото ние обичаме своята родина. Ние, вие и всички, които стоят зад ДПС, сме истинските патриоти и родолюбци.

Това каза в Айтос водачът на бургаската листа Камен Костадинов. Със словото си той изправи на крака цялата публика в читалището в града. Той се срещна с айтозлии заедно с останалите кандидати за депутати от листата, а специално за събитието в града пристигна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговите заместници Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова. Сред официалните гости бе и бившият народен представител Йордан Цонев, както и евродепутатът Илхан Кючук.


Най-малко трима избрани народни представители ще имаме от Бургас, за да можем да участваме в управлението, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Събитието предизвика огромен интерес. Залата на читалището буквално бе препълнена от симпатизанти и членове на партията, които посрещнаха официалните гости на крака и с аплодисменти.

"Тук сме, за да поискаме вашето доверие и вашата подкрепа, за да извървим пътя, по който сме тръгнали - пътя за спасението на България. В момента страната ни има нужда точно от спасителен план. Трябва да бъдем силни и единни, за да се противопоставим на опасностите пред България, а те не са никак малко. Изправени сме пред разделение, разединяване на българската нация. Последните години сме свидетели на езика на омразата от телевизионния екран, от парламентарната трибуна, отвсякъде. Ние можем да се борим за това, каза Камен Костадинов пред многобройната публика.


Събитието в Айтос се превърна в истински празник. Залата на читалището буквално бе препълнена

Според него България е пред икономическа разруха, която трябва да бъде предотвратена.
"От 2009 година в страната ни, поради неествествения начин, по който се сформират мнозинства и политическата нестабилност, има разруха и бедност. Убеден съм, че ще гласувате, както винаги - с разума и сърцето си. Вие знаете, че ние няма да ви предадем и да ви подведем", увери в заключение кандидатът за депутат.

Фурор в залата предизвика и речта на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Той бе категоричен, че от Бургаска област най-малко трима кандидати ще влязат в следващото 44-то Народно събрание.
"Нещата в София трябва да станат така, че процесите, мнозинството и управлението да зависят от нас и ние да участваме в него. За да можем различните религии и етноси да живеем заедно в нашата свята република. Ние през 1989 година изпълнихме завета на Васил Левски и 27 години го изпълняваме. Но имаме усещането, че сме сами. Май само ние останахме патриотите в нашата родина. Мнозина са си сложили етикет и се наричат патриоти, но техните дела и действия се основават на омразата, разделението и противопоставянето. Те дори не следват завета на Левски, работят точно против него. Заветът е за чиста и свята република, в която всички да бъдем равни. От 27 години ние се опитваме да бъдем равни с нашето различие в родината ни. За нас различието е богатство и ние трябва да се възползваме от него - да живеем в мир заедно", каза лидерът на ДПС и допълни, че на президентските избори движението е успяло да предизвика промяната, а сега на предсрочните парламентарни избори тя трябва да стане факт.

Всички се изправиха на крака, след като лидерът Мустафа Карадайъ и кандидатите за депутат влязоха в залата

Бургаската листа с кандидатите за депутат е лицето на подновеното ДПС - млади хора, можещи, знаещи и кадърни, изтъкна Йордан Цонев. Той напомни за известната реч на почетния председател на партията Ахмед Доган, че ДПС може да бъде подновено, но не и подменено, защото е най-патриотичната формация

"В делата патриотизма е тук, в тази зала, и в цяла България, в тези хора, които подкрепят и живеят с ДПС. Кой доведе демокрацията в България - вие! Кой победи омразата, кой осигури на България мира - пак вие. Вие сте спасителите на България и ще го направите още веднъж заради нашите деца, за да останат тук", апелира той към симпатизантите на партията.

Сред официалните гости бе заместник-партията на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и до него вдясно е Йордан Цонев - член на Централното оперативно бюро на ДПС

Думата взеха и останалите кандидати за депутати в листата. Те представиха програмата си пред симпатизантите и увериха, че през следващите години ще работят за всички български граждани и за икономическото развитие на страната.

"В момент, в който всички партии говорят за разединение, ние, избирателите на ДПС, трябва да бъдем единни повече отвсякога. Искам да поканя хората, загубили своя път, да го намерят, защото на тези, които в момента всяват езика на омразата и разделението сред нашата общност, бъдещето поколение няма им прости. Във ваше лице аз виждам една армия, която гарантира мира и стабилността в България", каза вторият в листата Дурхан Мустафа.

Да върне заминалите на гурбет български граждани е основната задача на третия в листата Севим Али, който е председател на Областната младежка организация на ДПС.

"Приемам като лично моя кауза да работя за подобряване условията на живот в малките населени места и да върна моите приятели от гурбет. За това ще работя, ако бъде избран за народен представител. Две политически партии в момента водят кампания. Едната сме ние със своя експертен потенциал и програма. А другата е - останалите политически партии, които правят ПР на гърба на ДПС", каза Севим Али.

Първите четирима кандидати в бургаската листа на ДПС

Четвърта в листата е Хатидже Георгиева, която е зам.-кмет в община Сунгурларе и местен лидер в града.
"Горда съм, че съм кандидат за депутат от най-силната политическа партия. Свидетели сме как едни хора се опитват да ни разединят. А ние ги създадохме. ДПС не е само г-н Карадайъ, г-н Цонев или г-н Костадинов. ДПС сме всички ние, които сме се движели, движим се и ще се движим в посока да спасим България", каза Георгиева и в заключение призова присъстващите в залата на 26-ти март да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.


Сред официалните гости на събитието бе и бившият кмет на Сунгурларе Георги Кенов


Програмата започна с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран, които призоваха хората да гласуват за най-обединената партия

В категории: Айтос , Политика , Парламентарни избори'2017


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Айтос
12.03.2017 10:31:11
2
0
ДПС начело със Слави Бинев и Волен Сидеров.
43.
Сиса
11.03.2017 12:22:11
7
1
Робството на ДПС трябва да спре.Младите бягат от Балкана.Омръзна ни едно и също всеки път.ДОСТ пък ни кара да се караме с българските си приятели.Така не бива.Отвращавам се като гледам повечето на снимките.Родолюбци би?Друг път!
42.
ВСДД
10.03.2017 20:00:15
8
0
ДНЕС В ДЕБЕЛТ ОТКРИХА НОВИЯТ ЗАТВОР.Б.Б. РЯЗА ЛЕНТА И СИ ЗАПАЗИ ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ.ПОБЪРЗАИТЕ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
41.
DOST Birligi
10.03.2017 19:57:53
8
3
ДПС еоод вече е бита карта половината от Турците ще гласуват за ДОСТ
40.
Ахмедов
10.03.2017 19:52:58
6
2
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
39.
Ahmedov
10.03.2017 19:51:33
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
38.
Ахмедов
10.03.2017 19:50:43
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
37.
бат Жоро
10.03.2017 19:47:36
3
1
Браво!
Всички се изказаха много добре!
Много от тези кандидати са били вече народни представители по няколко пъти!
Някои от тях участваха в управлението!

С какво промениха живота на своя електорат?
36.
Али
10.03.2017 19:21:09
9
1
АГАКИСТИТЕ Камен Костадинов и Слави Бинев бяха ли там ? Айтозлии, станаха ли на крак пред тях ?
35.
Петрова
10.03.2017 18:43:02
9
0
Г-жа Дюран като призовава да гласуват за "най-обединената" партия, защо не си ходи със забрадка, не е ли прекалено разголена за подобно събитие, това е абсолютно противоречащо на техните "принципи" и разбирания за обществено поведение!!!
34.
Кебабчето
10.03.2017 18:37:05
8
0
Сабри бей е терориста от влака буново.няма ли кой да влезе с автомат в тази зала
33.
*********
10.03.2017 18:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
ui do putka
10.03.2017 18:17:20
4
0
Zashto triete komentarite putiovci
31.
Koalitciya KDPS, Ataka, BKP, KGB
10.03.2017 17:56:14
2
1
Prebroenite dni hitretcite ot KDPS (Komunisticesko Diktatorska Partiya na Saraite) sistoyasta se ot jalki i tipi gizolijesti mutcuni, goresti privirjenitci na KGB, jestoki natcionalisti(fasisti), antiturski BG vizroditeli, bivsi delegati na kongresi na BKP pod diktaturata na tatarski tciganin v sarai se radvat na prebroenite si dni.
30.
До 29
10.03.2017 16:18:10
2
4
Ти за световна икономическа криза чувал ли си бе каун или живееш на Марс? Какви са тези глупости които пишеш?
29.
Фактите- do komentar 23
10.03.2017 16:02:21
5
3
За 12 години - от 1997 до 2009 България имаше три парламента и три правителства, които реализираха пълен четригодишен мандат. Тогава страната реализира основните си национални цели – членство в ЕС и НАТО и постигна впечатляващи икономически резултати. През този период доходите нарастваха в пъти, а средно годишния растеж беше от порядъка на 6 %.
От 2009 година до днес, България има три парламента и шест правителства. Доходите са в застой, икономическия растеж сумарно за всичките 7 години е колкото за една година от предходния период - 6%.
От 2009 година насам България не реализира нито една своя стратегическа цел.
28.
Иван
10.03.2017 15:59:25
4
3
До "Срам и позор", Карадайъ говори по правилно от повечето в парламента, а ти си толкова тъп, чe няма до края на жисота си да разбереш, че има разлика между акцент и грешно говорене... Ако имаше тежък синузит , ти щеше хем с акцент хем грешно да говориш майчиния си език....
27.
Слугите на Мамона
10.03.2017 15:45:11
5
0
Партията на чалмите резаци и крадливите християни - ибрици. А споменаването името на Апостола от наследниците на неговите палачи е подигравка с чувствата на Бъгарския народ.
26.
Срам и позор
10.03.2017 15:05:27
9
2
Този български не може да говори, тръгнал да следва заветите на Левски.
25.
ФК Левски
10.03.2017 14:43:03
9
2
Щом са собственици на футболният Левски ,защо да не претендират че са патриоти .......ФК Левски и ДПС вечна дружба !
24.
kim 23
10.03.2017 14:39:50
5
6
как то пише в библията -По Делата ще ги познаете. за дпс е ясно 27години но за Дост е рано да говорим и искам да ни е ясно нещо освен дост няма друга партия да ни отърве от тези мафиоти
23.
Fiorito
10.03.2017 14:34:59
7
1
Tezi vsichkite izlagat turskiya etnos.stanaha milioneri a nyakoi miliarderi na garba na obiknovenite hora.Kraino vreme e da osaznayat te che nito dps,nito dost misli za tyah.
22.
*********
10.03.2017 14:34:56
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
FIL
10.03.2017 14:31:50
3
0
I TERORISTI IMA NA SNIMKITE.BOJE OPAZI NI OT TAZI IZMET.MASOWO DA GLASUWAME ZA ISTINSKITE PATRIOTI.PONE DOKAZAHA 4E UMEQT DA GI RAZKARWAT OT KLU4OWI POZICII W WLASTA.NE MOJE TAKIWA HORA KATO TEZI NA SNIMKITE DA OPREDELQT NASHIQ JIWOT.STIGA SA TZOTZALI WE4E.DA SE OTEGLQT NA OTMANLIISKIQ SARAI NA DOGAN ZA DA NE DRAZNQT.KAMEN KOSTADINOW OT FUTBOLNIQ SAUZ-POREDNIQ DUPEDAWATZ.
20.
kim 18 burgazliq
10.03.2017 14:30:00
2
0
nai nahalno kolega iskat da remontirat cheshmata tovali e nachina da ubivaj jeni i deca maykavi teroristi toi kva rabota ima tam bahtii liceto
19.
hmmmm
10.03.2017 14:27:51
4
0
овчарите по селата са събрали офцете за да слушат лъжите на кара сурат смешни сте бе хора и сред тях виждам и студенти мале мале
18.
бургазлия
10.03.2017 14:26:39
3
0
Днес когато се чества годишнина от атентата на гара Буново извършен о групата СЧИТАЩА СЕ ЗА тУРЦИ НА ТЪРЖЕСТВОТО НА ЧЕЛНО МЯСТО В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ РЕДОМ С КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ СЕ Е НАРЕДИЛ И ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ АТЕНТАТНОРИ сАБРИ бей-.С каква съвест гледа по телевизията молебена в чест на загиналите от неговата ръка.
17.
*********
10.03.2017 14:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
nqma smisal
10.03.2017 14:13:41
5
1
организираха автобус за простите студенти от бургас ..студенти без собствено мнение ДПС е проклетието на българия
15.
българин
10.03.2017 14:06:16
8
0
Гледайки броя на заличените коментари, разбираме за народната любов към дпс....
14.
Кои са патриотите
10.03.2017 14:04:59
4
0
БСП , Обединени патриоти и ДПС са патриоти, вярно е, но руски патриоти, а не български.
ДОСТ са патриоти, но турски.
Да България на Христо Иванов са патриоти, но американски и арабски и плюят Апостола.
13.
*********
10.03.2017 13:56:33
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
10.03.2017 13:34:53
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
10.03.2017 13:22:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
БРАВО
10.03.2017 13:13:21
6
2
Най-добрата статия в предизборно време. С отлични снимки. Нищо че е за мероприятие на ДПС. Мисълта ми е за журналистика.
А казват, че хубавите жени били глупави.
9.
*********
10.03.2017 13:09:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
10.03.2017 12:54:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Сунгурларе
10.03.2017 12:52:26
3
7
Браво гн кенов ние вървим плътно до теб заради теб и ние сме дпс
6.
*********
10.03.2017 12:50:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
10.03.2017 12:35:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
10.03.2017 12:32:24
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
taka e
10.03.2017 12:28:23
9
4
Факт, дпс управлява 27 год , а такива като ндсв,бсп, герб са просто за парлама... ашколсун
2.
2
10.03.2017 11:57:39
21
3
Лидерът - Мустафа Карадайъ, вторият в листата - Дурхан Мустафа, третият - Севим Али и четвъртият - Хатидже, изпълняват заветите на Левски вече 27 години, а според Данчо Цонев са докарали и демокрацията в България......това ако не е идиотщина не знам кое е!!!!
1.
*********
10.03.2017 11:37:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие
Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Спазваме закона, няма да допускаме коли да газят по дюните, каза концесионерът Николай Димитров

Всичко в категорията
Гонят 11 семейства от столично гето
Гонят 11 семейства от столично гето Подобна съдба ще сполети още около 350 семейства, които живеят във Виетнамските общежития
Всичко в категорията
Едно разузнаване лесно прехваща как се финансират партиите
Едно разузнаване лесно прехваща как се финансират партиите Средства, понякога колосални, получават много партии, а преди 9 септември 1944 г. някои от тях се издържат изцяло с чужди пари


Всичко в категорията
Извънредно! Скандалният Ценко Чоков вече не е кмет на Галиче Прокуратурата и ДАНС нахълтаха в Агенция „Пътна инфраструктура“ да ровят за далавери Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов Революционно: Парламентарният контрол пада от БНТ1 след решение на ГЕРБ и "Обединени патриоти" Бургаски депутат поведе първата международна делегация от новия парламент Комисия „Ревизоро” доведе до първи пробив в новото управляващо мнозинство Националистите предлагат парламентарният контрол да не се предава по БНТ Бургас ще поеме таксите на 100 студенти в ИТ сектора Посланик Гьокчe: Турция не е враг на България, но думата султанат не ме дразни (ВИДЕО) С новия правилник на парламента: Отмениха блицконтрола за Бойко Борисов Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Само във Флагман.бг! Вижте екскулзивни СНИМКИ от ареста на Куката в Плевен Извънредно! Прокуратурата с мощен удар по мутрите! Арестуваха Куката, жандармерия обсади Плевен Във всяка правова държава Цацаров щеше да е отстранен и да е разследван за злоупотреба с власт Приемственост! Краси Дървото от ж.к. "Славейков" отглежда наркотици, учи и сина си на занаята Крадци ошушкаха дърводелски цех в Маринка Извънредно! Екзекутираха български бизнесмен Акция! Задържаха мъж с патерици Първо във Флагман: Рецидивист от бандата на Рижите съвсем пропадна, опита се да задигне бутилка уиски от клиенти Потресена очевидка: Чужденец умря в заведение на "Тракия"! Хората го подминаваха, а линейката дойде след 1 час Нелепо: Лекар 9 месеца лъже майка с репродуктивни проблеми, че е бременна! Причината ще ви шокира! Дворно куче нахапа брутално циганин крадец. Стопанинът на животното - задържан от полицията!
Шок в съда: Любимата на Марто Дебелия му поиска 100 бона за секса
Шок в съда: Любимата на Марто Дебелия му поиска 100 бона за секса В момента делото е прекратено за кратко, тъй като адвокатът на Мартин Филипов – Марто Дебелия иска отвод на прокурора


Всичко в категорията
Експерт: КЕВР е в тежка корпоративна зависимост, членовете й  бягат пред вятъра (ВИДЕО)
Експерт: КЕВР е в тежка корпоративна зависимост, членовете й бягат пред вятъра (ВИДЕО) Заради неадекватната работа на комисията сега държавата трябва да плати на „Овергаз“ 400 милиона лева, каза Еленко Божков
Всичко в категорията
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
Депутат пред „Флагман”: Предлагат Милена Дамянова за министър на образованието, но тя не иска
Депутат пред „Флагман”: Предлагат Милена Дамянова за министър на образованието, но тя не иска Станислав Станилов от „Атака” харесва работата на Николай Денков, но не знае дали ГЕРБ биха преговаряли с него
Всичко в категорията
Еколози от "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас" АД влязоха в ролята на преподаватели Изключително важно съобщение от МОН: Въвеждат се нови такси в образованието (ЦЕНОРАЗПИС) Бургаски първокласници учат английски език с интерактивна дъска и таблети Синдикатите искат в училище да се пишат оценки за поведение Бургаското ОУ "Георги Бенковски" посреща 50-годишния си юбилей Променят българския език! Експерт призна за 9 норми, които ще останат завинаги в миналото! Български ученици спечелиха златни и сребърни медали на световни бизнес състезания Добрата новина! Дават 221 хиляди лв. за супермодерно обзавеждане на бургаски училища, ето кои са Вдигат евростипендиите за успех и за постижения „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” преобрази двора на ОУ „Христо Ботев” (СНИМКИ) ГЕРБ предлагат: 100 IT студенти без семестриални такси в бургаските университети
Неонатолозите в УМБАЛ „Дева Мария” спасиха недоносено бебе, тежащо 700 грама
Неонатолозите в УМБАЛ „Дева Мария” спасиха недоносено бебе, тежащо 700 грама Детето е родено в 7-ия месец, наложило се спешно секцио поради сериозни усложнения по време на бременността
Всичко в категорията
Парализирана жена дарява пари за лечението на дете
Парализирана жена дарява пари за лечението на дете Росина Русева прави първите си крачки след лечение в полска клиника
Всичко в категорията
Трагедия! Млада жена спечели конкурс за красота, после се самоуби в парка (СНИМКИ) Хъскито Джеси умря в страшна агония - лекарска грешка или немарливост на собствениците е причината 18-годишно момиче се бори със Сарком на Юинг, да й помогнем! (ВИДЕО) Официално: Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат Ваксина разболя малкия Светльо от Бургас, нужни са 10 000 евро за лечение (ВИДЕО) Психари тормозят зверски звездите! Плашат Галена с убийство, влюбен в Николета пъшка в слушалката, а Рени вече е с охрана Бургазлии, включете се! Организират благотворителен базар за красивата Александрина Излъгаха бургаския ивент мениджър Марио Ангелов че е красив, той се върза и си плати като поп на кастинг агенция Гавра: Дават на майка с болно дете жилище, което не става за живеене (ВИДЕО) Бургазлии се борят за живота на Кирил, продават книги и бижута на „Тройката“ Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден
Новолунието настъпва, разплатете се с кредиторите!
Новолунието настъпва, разплатете се с кредиторите! Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Чакаш цели 10 години, за да си купиш Лада (СНИМКИ)
Спомени от соца: Чакаш цели 10 години, за да си купиш Лада (СНИМКИ) Руското возило  втора употреба се е продавало по-скъпо от нова кола
Всичко в категорията
Спомени от соца: Помните ли стария Мичурин? Тези СНИМКИ ще ви върнат в миналото! На Великден при соца, на Великден днес Спомени от соца: Как ДС следеше кой ходи на църква на Великден Вижте историята на Символа на Бургас - Морското казино (СНИМКИ) Спомени от соца: Гниещите трупове на изоставените български училища (СНИМКИ) Бургас преди 20 години! Старт на операция „Чисти ръце”, обявиха лидера на СДС Данчо Цонев за „съмнителна личност” Джони Деп ли? Партенка за визита на Махатма Ганди подлуди Бургас преди 80 години Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава Ретро Бургазъ: Как жп линията бе премахната от плажа, за да се превърне градът в курорт Спомени от соца: Несебър и Слънчев бряг изгубени в миналото Ретро Бургазъ! Историята за първия небостъргач, който трябваше да се издигне още през 30-те години на миналия век
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Средец
Кошмарът на Божо Кравата, Мазния и Слънцето официално оглави бургаското Пето районно
Кошмарът на Божо Кравата, Мазния и Слънцето официално оглави бургаското Пето районно Комисар Маринов е ръководел няколко години групата за „Борба с организираната престъпност”


Всичко в категорията
Камион премаза автомобил на кръстовище в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Превръщат тротоар до бургаско училище в паркинг Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу Нещо взриви къща в бургаския ж.к. "Меден Рудник" (ВИДЕО) Екшън в ж.к. "Меден рудник": Мъртвопияна бургазлийка предизвика верижно меле, задържаха я Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Превръщат тези кални коловози в ж.к. "Меден рудник" в нормални улици (СНИМКИ) Ортопедите от МБАЛ „ Бургасмед“ спасиха боксовата кариера на млад бургазлия Вижте маршрута на новата линия Б11, или как да стигнем до бургаския ж.к. „Изгрев“? Кметът Димитър Николов обеща: Санираме блок 122 и правим нова улица в ж.к. „Меден рудник”! Направиха първа копка на най-модерната детска градина в ж.к. „Меден рудник” (СНИМКИ)
Университет или парк с атракции на мястото на бившите казарми - вижте желанието на айтозлии
Университет или парк с атракции на мястото на бившите казарми - вижте желанието на айтозлии Хората смятат, че един ВУЗ ще съживи града, ще върне младите и ще привлече други


Всичко в категорията
Партенка за окървавена река вдигна на крак Общината в Карнобат
Партенка за окървавена река вдигна на крак Общината в Карнобат Предупредил съм хората, ако има незаконно клане, лично ще сигнализирам директора на ОД на МВР Калоян Калоянов, каза градоначалникът пред Флагман.бг
Всичко в категорията
Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове!
Собственикът на сринатия базар в Слънчака: Това е атака срещу мен на определени икономически кръгове! Законовият срок за обжалване изтича в понеделник, а багерите вече са тук, обяви хотелиерът 


Всичко в категорията
Нечувано нашествие! 200 китайци пристигнаха в Поморие, ще купуват имоти
Нечувано нашествие! 200 китайци пристигнаха в Поморие, ще купуват имоти Поканил ги е бизнесменът Боян Бонев, представя им различни възможности за инвестиция в морския град


Всичко в категорията
Поморие представи забележителностите си на туристическото изложение „Вашата ваканция” Злоупотреба със старостта в хосписа на смъртта: Вижте ужасяващия разказ на помориеца Димитър Музеят на солта в Поморие - единственият в Източна Европа, празнува 15 години от създаването си Кметът Иван Алексиев: Определени общински съветници искат да затворят МБАЛ-Поморие Поморие с нов общински съветник Регата „Великден 2017“ донесе нови титли за ветроходците от ОМСК „Циклон“ в Поморие Приемът на първокласници в Поморие вече ще става по електронен път Изплуваха ужасяващи подробности за намерената мъртва поморийка Стотици поморийци се стекоха в храмовете в полунощ, за да запалят свещица от благодатния огън за Великден Баба Недялка чукна 100 години навръх Великден (СНИМКИ) 16 произведения на изкуството бяха създадени от деца във Великденското ателие на открито
Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов
Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов Не виждам причина правителството да не изкара пълен мандат, освен ако не стане война, казва историкът
Всичко в категорията
Внимание, шофьори! Извършва се профилактика на трафик броячите по пътя Лозенец–Царево, карайте внимателно
Внимание, шофьори! Извършва се профилактика на трафик броячите по пътя Лозенец–Царево, карайте внимателно В посочените участъци трафикът ще се осъществява двупосочно в лентата, с пропускателен режим
Всичко в категорията
На вниманието на шофьорите! От утре започват профилактиките на трафик броячите! Спомени от соца: Помните ли стария Мичурин? Тези СНИМКИ ще ви върнат в миналото! Бунтът на Царево – сетила се Мара да се побара или лакомията за 5-те дка на Бутамята? Извънредно! Протест отцепва утре в 11 ч. главния път от Приморско до границата Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Продават новата автогара в Царево! Ще загуби ли Общината милиони? Кметът на Царево Георги Лапчев отказа да отговаря на опозицията в ОбС, не го питали правилно Скриха 21 бежанци между тонове чакъл, граничните ги спипаха още в Китен (СНИМКИ) Само ГЕРБ и БСП на вота в Лозенец, Елена Фотева временен кмет Скандал в Царево! Градът остава без футбол, кметът Георги Лапчев отрязал парите Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Вижте екшъна в Приморско! Рибарите не искат мидена ферма край Северния плаж, щяла да унищожи туризма (ВИДЕО)
Вижте екшъна в Приморско! Рибарите не искат мидена ферма край Северния плаж, щяла да унищожи туризма (ВИДЕО) Те са бракониери, не допускат инвеститор, който ще си плаща всички данъци, за да не им  вземе хляба, казаха наблюдатели на дискусията

Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Извънредно! Вижте защо изригнаха рибарите в Приморско Ансамбъл „Приморско” с награди от „Фолклорен изгрев“ Ще се изграждат ли все пак мидени плантации в Приморско, жителите на среща с инвеститори Кметът на Приморско награди бронзовата медалистка от Европейското първенство по карате киокушин Сияна Стратиева Гигантски великденски яйца, зайци и пиленца красят Приморско Започна се лятното меле! Мотоциклет се вряза в мантинелата на пътя Приморско-Созопол ​Самодейци от Приморско с призово място от фестивал в Свищов Гигантски яйца боядисват за Великден в Приморско Лазарки обходиха всички домове в Приморско, на Цветница се изви пъстро хоро (СНИМКИ) Гордост за Приморско: Каратистката Сияна Стратиева завоюва бронзов медал на европейско първенство Лазарки донесоха празник в Приморско и Китен
Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ!
Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! На утрешната сесия след тайно гласуване съветниците ще решат дали да сменят Цъцаров


Всичко в категорията
Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) Съпредседателят на "Обединени патриоти" се изсмя на шоумена и обясни, че чака някоя клевета, за "да го метне"
Всичко в категорията
И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Мъртвопияният Шинко влезе в България с Волвото си на 3 литра твърдо, задържаха го край Малко Търново Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Проблемите на Малко Търново – същите като през 1927 година Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област
Ути Бъчваров ще готви за празника на Камено, вижте програмата
Ути Бъчваров ще готви за празника на Камено, вижте програмата Всеки желаещ може да донесе домашни баници, сладки и месни ястия
Всичко в категорията
Ромче от Камено разтърси България: Мама продаде братчето ми, за да ми купи колело Празничен великденски концерт в Социалния дом в Русокастро Над 200 лазарки извиха кръшно хоро на площада в Камено (СНИМКИ) Камено купува модерна сметосъбираща машина Община Камено организира национален лазарски конкурс на Цветница Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Добрата новина! Жельо Вардунски слага край на лунния пейзаж в Камено Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Камено в крак с технологиите! Система за видеонаблюдение ще контролира битовата престъпност Жителите на Камено към Реформаторския блок: Имаме нужда от по-добро здравеопазване и инфраструктура, разчитаме на Вас
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат Общинските лидери в Руен поставили ултиматум пред ръководството на партията в София
Всичко в категорията
Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов Интервю Всички интервюта Божидар Димитров пред „Флагман”: Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов
Не виждам причина правителството да не изкара пълен мандат, освен ако не стане война, казва историкът
Глас отвътре Всички Божидар ДИМИТРОВ, Божидар ДИМИТРОВ Едно разузнаване лесно прехваща как се финансират партиите Средства, понякога колосални, получават много партии, а преди 9 септември 1944 г. някои от тях се издържат изцяло с чужди пари


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си Бургазлия пита: За тази синя зона ли плащаме?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 26.04.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очертават се неподозирани възможности за разширяване на дейността ви, които не са за пренебрегване. Не отменяйте деловите срещи, а ги проведете рано сутринта. Ще ви изненадат с интересни предложения, които може да обмислите и обсъдите с близките си и с вашите колеги и да осъществите в следващите дни. Задължително се обогатете с информация, която е полезна за работата ви и е от значение за вашия успех. Запознанства ви носят професионална полза, ако съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата гордост и недостъпност ви вредят. Денят не е благоприятен за покупки. Няма да ви липсват делови предложения. Успешно завършете служебните си задачи, за да избегнете загубите. Нови познати навлизат неочаквано в живота ви, като се домогват и до информация за бизнеса ви. Бъдете внимателни, за да не се превърнат в причина за бъдещи неприятности. Избягвайте запознанствата, въпреки че общувате с лекота. В материално отношение очаквайте успехи, ако не проявите наивността си на работното място. Следобед ви липсва настроение, заради грешки на ваши колеги, които са ви принудили да работите и днес. Избягвайте агресивната критика. Пътувайте и се подгответе за приятни емоции и запознанства. Преди това може да разговаряте за предстояща инвестиция, на която отдавате голямо значение преди края на месеца, въпреки ратроградния Меркурий. Не се притеснявайте от трудностите, за да не съсипете постигнатото до момента. Добре обмислените действия са гаранцията за бъдещите ви успехи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото. Спестете си хвалбите за добрите финансови постъпления, за да не предизвикате завистта на колегите си. Не предприемайте промени, ако не сте подготвени за тях. От сутринта сте емоционални, но не сте агресивни. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе стабилни приходи. Анализът на грешките ви е във ваша полза. Обърнете внимание на Съдбовните предупреждения. Знаете, че трудностите ви предпазват от проблеми и ги преодолявайте с благодарност. Не проявявайте амбиции да се доказвате пред колегите си, ако са ви засегнали, като се решите на цялостна промяна на работното си място. Рискувате да останете без работа. Когато изтрезнеете от обидата и осъзнаете, какво сте сторили, може да се окажете в безизходица, която да продължи и през следващия месец. Справяте се блестящо, отговорно и компетентно със задачите си на работното място. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте веднага да започнете новите си задачи. Още веднъж огледайте плановете си, за да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, то с друго. Не споделяйте плановете си.  Рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които със сигурност ще ви навредят. Нови идеи, които споделяте, ви обещават бързи финансови постъпления. Обмислете ги още веднъж, преди да поставите началото на тяхната реализация. При необходимост проведете неотложните разговори и срещи. Необмислено и прибързано решение за инвестиция, примамваща ви с обещания за бърза печалба, ще ви лиши от спестяванията ви. Орисани сте да постигнете поредния материален успех, но сте застрашени от провал заради собствената си непредпазливост. Предпазвайте се от неподходящи запознанства, дори и ако ви ги налагат. Можете да се отдадете на активна работа и да спечелите неочаквано много пари. Радва ви възцарилата се хармония във вашето семейство, която е допълнителен стимул за вашия успех. Имате възможност да дадете изява на интелекта си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип