Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските родолюбци и патриоти


Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските  родолюбци и патриоти
Ние ще превърнем България в място, където всеки гражданин да се чувства горд и равноправен, каза водачът на листата от Бургаски регион
Ключови думи: ДПС, Айтос, избори,
10 Март 2017, Петък
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Ние изпълняваме завета на Васил Левски за чиста и свята република, в нас е спасението, каза лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Движението за права и свободи е най-добрият модел и гарант за единението на българската нация. Ние сме единствената партия, в която място имат всички български граждани - без значение каква е тяхната етническа принадлежност или вероизповедание. В това искаме да превърнем и България. Страната ни да бъде място, където всеки един да може да се чувства горд и равноправен, защото ние обичаме своята родина. Ние, вие и всички, които стоят зад ДПС, сме истинските патриоти и родолюбци.

Това каза в Айтос водачът на бургаската листа Камен Костадинов. Със словото си той изправи на крака цялата публика в читалището в града. Той се срещна с айтозлии заедно с останалите кандидати за депутати от листата, а специално за събитието в града пристигна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговите заместници Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова. Сред официалните гости бе и бившият народен представител Йордан Цонев, както и евродепутатът Илхан Кючук.


Най-малко трима избрани народни представители ще имаме от Бургас, за да можем да участваме в управлението, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Събитието предизвика огромен интерес. Залата на читалището буквално бе препълнена от симпатизанти и членове на партията, които посрещнаха официалните гости на крака и с аплодисменти.

"Тук сме, за да поискаме вашето доверие и вашата подкрепа, за да извървим пътя, по който сме тръгнали - пътя за спасението на България. В момента страната ни има нужда точно от спасителен план. Трябва да бъдем силни и единни, за да се противопоставим на опасностите пред България, а те не са никак малко. Изправени сме пред разделение, разединяване на българската нация. Последните години сме свидетели на езика на омразата от телевизионния екран, от парламентарната трибуна, отвсякъде. Ние можем да се борим за това, каза Камен Костадинов пред многобройната публика.


Събитието в Айтос се превърна в истински празник. Залата на читалището буквално бе препълнена

Според него България е пред икономическа разруха, която трябва да бъде предотвратена.
"От 2009 година в страната ни, поради неествествения начин, по който се сформират мнозинства и политическата нестабилност, има разруха и бедност. Убеден съм, че ще гласувате, както винаги - с разума и сърцето си. Вие знаете, че ние няма да ви предадем и да ви подведем", увери в заключение кандидатът за депутат.

Фурор в залата предизвика и речта на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Той бе категоричен, че от Бургаска област най-малко трима кандидати ще влязат в следващото 44-то Народно събрание.
"Нещата в София трябва да станат така, че процесите, мнозинството и управлението да зависят от нас и ние да участваме в него. За да можем различните религии и етноси да живеем заедно в нашата свята република. Ние през 1989 година изпълнихме завета на Васил Левски и 27 години го изпълняваме. Но имаме усещането, че сме сами. Май само ние останахме патриотите в нашата родина. Мнозина са си сложили етикет и се наричат патриоти, но техните дела и действия се основават на омразата, разделението и противопоставянето. Те дори не следват завета на Левски, работят точно против него. Заветът е за чиста и свята република, в която всички да бъдем равни. От 27 години ние се опитваме да бъдем равни с нашето различие в родината ни. За нас различието е богатство и ние трябва да се възползваме от него - да живеем в мир заедно", каза лидерът на ДПС и допълни, че на президентските избори движението е успяло да предизвика промяната, а сега на предсрочните парламентарни избори тя трябва да стане факт.

Всички се изправиха на крака, след като лидерът Мустафа Карадайъ и кандидатите за депутат влязоха в залата

Бургаската листа с кандидатите за депутат е лицето на подновеното ДПС - млади хора, можещи, знаещи и кадърни, изтъкна Йордан Цонев. Той напомни за известната реч на почетния председател на партията Ахмед Доган, че ДПС може да бъде подновено, но не и подменено, защото е най-патриотичната формация

"В делата патриотизма е тук, в тази зала, и в цяла България, в тези хора, които подкрепят и живеят с ДПС. Кой доведе демокрацията в България - вие! Кой победи омразата, кой осигури на България мира - пак вие. Вие сте спасителите на България и ще го направите още веднъж заради нашите деца, за да останат тук", апелира той към симпатизантите на партията.

Сред официалните гости бе заместник-партията на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и до него вдясно е Йордан Цонев - член на Централното оперативно бюро на ДПС

Думата взеха и останалите кандидати за депутати в листата. Те представиха програмата си пред симпатизантите и увериха, че през следващите години ще работят за всички български граждани и за икономическото развитие на страната.

"В момент, в който всички партии говорят за разединение, ние, избирателите на ДПС, трябва да бъдем единни повече отвсякога. Искам да поканя хората, загубили своя път, да го намерят, защото на тези, които в момента всяват езика на омразата и разделението сред нашата общност, бъдещето поколение няма им прости. Във ваше лице аз виждам една армия, която гарантира мира и стабилността в България", каза вторият в листата Дурхан Мустафа.

Да върне заминалите на гурбет български граждани е основната задача на третия в листата Севим Али, който е председател на Областната младежка организация на ДПС.

"Приемам като лично моя кауза да работя за подобряване условията на живот в малките населени места и да върна моите приятели от гурбет. За това ще работя, ако бъде избран за народен представител. Две политически партии в момента водят кампания. Едната сме ние със своя експертен потенциал и програма. А другата е - останалите политически партии, които правят ПР на гърба на ДПС", каза Севим Али.

Първите четирима кандидати в бургаската листа на ДПС

Четвърта в листата е Хатидже Георгиева, която е зам.-кмет в община Сунгурларе и местен лидер в града.
"Горда съм, че съм кандидат за депутат от най-силната политическа партия. Свидетели сме как едни хора се опитват да ни разединят. А ние ги създадохме. ДПС не е само г-н Карадайъ, г-н Цонев или г-н Костадинов. ДПС сме всички ние, които сме се движели, движим се и ще се движим в посока да спасим България", каза Георгиева и в заключение призова присъстващите в залата на 26-ти март да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.


Сред официалните гости на събитието бе и бившият кмет на Сунгурларе Георги Кенов


Програмата започна с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран, които призоваха хората да гласуват за най-обединената партия

В категории: Айтос , Политика , Парламентарни избори'2017


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Айтос
12.03.2017 10:31:11
2
0
ДПС начело със Слави Бинев и Волен Сидеров.
43.
Сиса
11.03.2017 12:22:11
7
1
Робството на ДПС трябва да спре.Младите бягат от Балкана.Омръзна ни едно и също всеки път.ДОСТ пък ни кара да се караме с българските си приятели.Така не бива.Отвращавам се като гледам повечето на снимките.Родолюбци би?Друг път!
42.
ВСДД
10.03.2017 20:00:15
8
0
ДНЕС В ДЕБЕЛТ ОТКРИХА НОВИЯТ ЗАТВОР.Б.Б. РЯЗА ЛЕНТА И СИ ЗАПАЗИ ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ.ПОБЪРЗАИТЕ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
41.
DOST Birligi
10.03.2017 19:57:53
8
3
ДПС еоод вече е бита карта половината от Турците ще гласуват за ДОСТ
40.
Ахмедов
10.03.2017 19:52:58
6
2
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
39.
Ahmedov
10.03.2017 19:51:33
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
38.
Ахмедов
10.03.2017 19:50:43
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
37.
бат Жоро
10.03.2017 19:47:36
3
1
Браво!
Всички се изказаха много добре!
Много от тези кандидати са били вече народни представители по няколко пъти!
Някои от тях участваха в управлението!

С какво промениха живота на своя електорат?
36.
Али
10.03.2017 19:21:09
9
1
АГАКИСТИТЕ Камен Костадинов и Слави Бинев бяха ли там ? Айтозлии, станаха ли на крак пред тях ?
35.
Петрова
10.03.2017 18:43:02
9
0
Г-жа Дюран като призовава да гласуват за "най-обединената" партия, защо не си ходи със забрадка, не е ли прекалено разголена за подобно събитие, това е абсолютно противоречащо на техните "принципи" и разбирания за обществено поведение!!!
34.
Кебабчето
10.03.2017 18:37:05
8
0
Сабри бей е терориста от влака буново.няма ли кой да влезе с автомат в тази зала
33.
*********
10.03.2017 18:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
ui do putka
10.03.2017 18:17:20
4
0
Zashto triete komentarite putiovci
31.
Koalitciya KDPS, Ataka, BKP, KGB
10.03.2017 17:56:14
2
1
Prebroenite dni hitretcite ot KDPS (Komunisticesko Diktatorska Partiya na Saraite) sistoyasta se ot jalki i tipi gizolijesti mutcuni, goresti privirjenitci na KGB, jestoki natcionalisti(fasisti), antiturski BG vizroditeli, bivsi delegati na kongresi na BKP pod diktaturata na tatarski tciganin v sarai se radvat na prebroenite si dni.
30.
До 29
10.03.2017 16:18:10
2
4
Ти за световна икономическа криза чувал ли си бе каун или живееш на Марс? Какви са тези глупости които пишеш?
29.
Фактите- do komentar 23
10.03.2017 16:02:21
5
3
За 12 години - от 1997 до 2009 България имаше три парламента и три правителства, които реализираха пълен четригодишен мандат. Тогава страната реализира основните си национални цели – членство в ЕС и НАТО и постигна впечатляващи икономически резултати. През този период доходите нарастваха в пъти, а средно годишния растеж беше от порядъка на 6 %.
От 2009 година до днес, България има три парламента и шест правителства. Доходите са в застой, икономическия растеж сумарно за всичките 7 години е колкото за една година от предходния период - 6%.
От 2009 година насам България не реализира нито една своя стратегическа цел.
28.
Иван
10.03.2017 15:59:25
4
3
До "Срам и позор", Карадайъ говори по правилно от повечето в парламента, а ти си толкова тъп, чe няма до края на жисота си да разбереш, че има разлика между акцент и грешно говорене... Ако имаше тежък синузит , ти щеше хем с акцент хем грешно да говориш майчиния си език....
27.
Слугите на Мамона
10.03.2017 15:45:11
5
0
Партията на чалмите резаци и крадливите християни - ибрици. А споменаването името на Апостола от наследниците на неговите палачи е подигравка с чувствата на Бъгарския народ.
26.
Срам и позор
10.03.2017 15:05:27
9
2
Този български не може да говори, тръгнал да следва заветите на Левски.
25.
ФК Левски
10.03.2017 14:43:03
9
2
Щом са собственици на футболният Левски ,защо да не претендират че са патриоти .......ФК Левски и ДПС вечна дружба !
24.
kim 23
10.03.2017 14:39:50
5
6
как то пише в библията -По Делата ще ги познаете. за дпс е ясно 27години но за Дост е рано да говорим и искам да ни е ясно нещо освен дост няма друга партия да ни отърве от тези мафиоти
23.
Fiorito
10.03.2017 14:34:59
7
1
Tezi vsichkite izlagat turskiya etnos.stanaha milioneri a nyakoi miliarderi na garba na obiknovenite hora.Kraino vreme e da osaznayat te che nito dps,nito dost misli za tyah.
22.
*********
10.03.2017 14:34:56
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
FIL
10.03.2017 14:31:50
3
0
I TERORISTI IMA NA SNIMKITE.BOJE OPAZI NI OT TAZI IZMET.MASOWO DA GLASUWAME ZA ISTINSKITE PATRIOTI.PONE DOKAZAHA 4E UMEQT DA GI RAZKARWAT OT KLU4OWI POZICII W WLASTA.NE MOJE TAKIWA HORA KATO TEZI NA SNIMKITE DA OPREDELQT NASHIQ JIWOT.STIGA SA TZOTZALI WE4E.DA SE OTEGLQT NA OTMANLIISKIQ SARAI NA DOGAN ZA DA NE DRAZNQT.KAMEN KOSTADINOW OT FUTBOLNIQ SAUZ-POREDNIQ DUPEDAWATZ.
20.
kim 18 burgazliq
10.03.2017 14:30:00
2
0
nai nahalno kolega iskat da remontirat cheshmata tovali e nachina da ubivaj jeni i deca maykavi teroristi toi kva rabota ima tam bahtii liceto
19.
hmmmm
10.03.2017 14:27:51
4
0
овчарите по селата са събрали офцете за да слушат лъжите на кара сурат смешни сте бе хора и сред тях виждам и студенти мале мале
18.
бургазлия
10.03.2017 14:26:39
3
0
Днес когато се чества годишнина от атентата на гара Буново извършен о групата СЧИТАЩА СЕ ЗА тУРЦИ НА ТЪРЖЕСТВОТО НА ЧЕЛНО МЯСТО В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ РЕДОМ С КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ СЕ Е НАРЕДИЛ И ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ АТЕНТАТНОРИ сАБРИ бей-.С каква съвест гледа по телевизията молебена в чест на загиналите от неговата ръка.
17.
*********
10.03.2017 14:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
nqma smisal
10.03.2017 14:13:41
5
1
организираха автобус за простите студенти от бургас ..студенти без собствено мнение ДПС е проклетието на българия
15.
българин
10.03.2017 14:06:16
8
0
Гледайки броя на заличените коментари, разбираме за народната любов към дпс....
14.
Кои са патриотите
10.03.2017 14:04:59
4
0
БСП , Обединени патриоти и ДПС са патриоти, вярно е, но руски патриоти, а не български.
ДОСТ са патриоти, но турски.
Да България на Христо Иванов са патриоти, но американски и арабски и плюят Апостола.
13.
*********
10.03.2017 13:56:33
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
10.03.2017 13:34:53
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
10.03.2017 13:22:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
БРАВО
10.03.2017 13:13:21
6
2
Най-добрата статия в предизборно време. С отлични снимки. Нищо че е за мероприятие на ДПС. Мисълта ми е за журналистика.
А казват, че хубавите жени били глупави.
9.
*********
10.03.2017 13:09:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
10.03.2017 12:54:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Сунгурларе
10.03.2017 12:52:26
3
7
Браво гн кенов ние вървим плътно до теб заради теб и ние сме дпс
6.
*********
10.03.2017 12:50:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
10.03.2017 12:35:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
10.03.2017 12:32:24
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
taka e
10.03.2017 12:28:23
9
4
Факт, дпс управлява 27 год , а такива като ндсв,бсп, герб са просто за парлама... ашколсун
2.
2
10.03.2017 11:57:39
21
3
Лидерът - Мустафа Карадайъ, вторият в листата - Дурхан Мустафа, третият - Севим Али и четвъртият - Хатидже, изпълняват заветите на Левски вече 27 години, а според Данчо Цонев са докарали и демокрацията в България......това ако не е идиотщина не знам кое е!!!!
1.
*********
10.03.2017 11:37:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас Читатели на Флагман.бг: Благодарим на Несебър Мото за невероятния празник Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас
Роми нападнаха деца, удряха с колове и треньорите им (ВИДЕО) ВСС уволни следователя от Несебър Иван Христов, свързван с Митьо Очите Вижте супер модерната нарколаборатория на помориеца Александър (СНИМКИ) Бивша затворничка дърпа конците на наркоканал, в който лъсна и името на експолицай Див екшън! Гурбетчия стреля с пушка по роднини, бесен от подялба на наследствен имот Единият от слепите туристи, които несебърлията Тодор едва не прегази, се оказа известен словашки певец (ВИДЕО) Нови горещи разкрития за изрода Стефан, който уби гаджето си Виола! Безработните братя сводници Алекси и Харизан тънели в лукс и охолство, на ден получавали до 1000 евро от проститутки Спецакция край Поморие! Качулки удариха наркофермата на 37-годишен бургазлия Динко за побоя над бившата си: Купих й цици за 20 бона, а я хващам да праща голи снимки на някакъв дъртак Убиецът Стефан палел покъщнината на тъщата си, преследвал в Созопол малката й дъщеря? (ВИДЕО)
Ботев от устата на килър: Плачете! Бесните не може никой укроти
Ботев от устата на килър: Плачете! Бесните не може никой укроти Съдът остави убиеца на Виола зад решетките, има достатъчно доказателства
Всичко в категорията
ВСС уволни следователя от Несебър Иван Христов, свързван с Митьо Очите ВКС отмени оправдателната присъда на Петко Арнаудов Марешки се отказва от имунитета си Прокуратурата иска постоянен арест за бияча от Несебър (ВИДЕО) Малкотърновския сплете голяма интрига: Марата изнудвал вдовицата на Мастара, твърдял, че Дишков ще отвлече сина й Банка и съд търсят кой ще плаща борчовете на починалия Здравко Донев-Капона – дъщеря му се отказа от наследството Изненада! Бабата получи само 4 години за разстрела на наркобоса Костов Нов старт на делото срещу ритащия в берлинското метро нашенец Викат на килимчето във ВСС “следователя на Митьо Очите”, решават съдбата му в сряда Осъдиха карнобатлийка за 6 бона, натопила полицай за корупция ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки)
7klas.mon.bg – първото класиране за гимназиите е факт
7klas.mon.bg – първото класиране за гимназиите е факт Учениците могат да се запишат в училищата от 28 до 30 юни 2017 г.
Всичко в категорията
Д-р Делян Йорданов:  В България всеки ден умира по една жена от рак на маточната шийка
Д-р Делян Йорданов: В България всеки ден умира по една жена от рак на маточната шийка Не може жените да намират време за маникюр и фризьор, за хобито си, за градината си, за сериала си, но да не успяват да намерят време за гинеколог, категоричен е специалистът

Всичко в категорията
23-ма студенти избраха да се обучават в Отделението по физикална и рехабилитационна медицина на УМБАЛ Бургас Зелена линейка идва в Бургас, лекуват безплатно бедните (ВИДЕО) Пациентка към неврохирурзите на УМБАЛ - Бургас: Вие ме върнахте към нормалния ми живот Борете жегата с таратор, не излизайте от 11 до 16 часа! (ВИДЕО) Изключително важна новина за храните, които ядем! Ще има ли потенциална и реална опасност за живота и здравето ни? Търсите лекарство? Онлайн регистър ще ви помогне Лекари от университетска болница „Дева Мария“ намериха място в престижен специализиран алманах В никакъв случай не хапвайте тези продукти, ако ще плувате след малко Психолог: Родители, купувайте играчки на децата си, но не им подарявайте нов бюст! (ВИДЕО) Слънчевите изгаряния в детска възраст могат да доведат до рак на кожата 45 млади лекари се обучават в УМБАЛ Бургас, половината ще останат в болницата
Трагедия! Тялото на 22-годишния Димитър седя с часове в канавката на пътя Поморие-Ахелой, след като катастрофирал с мотора си Предсмъртен СМС на изнасилено 14-годишно момиче разплака света: Вече е твърде късно, тялото и душата ми са унищожени (СНИМКИ) Жестока трагедия! Синът на починалата в Крайморие ридае над безжизненото тяло на майка си (СНИМКИ) Момче с тумори в мозъка издава книги и зове болните да се борят като него за живота си (ВИДЕО) Ето каква огромна сума пари отказа журналистът Васил Иванов, за да влезе във "ВИП Брадър" Връщат количката на Илиян, майка му дава дарени пари за парализиран младеж (ВИДЕО) Млади певци помагат на Светко от Бургас да проходи отново Малките Митко и Лили от Бургас се грижат за болните си родители, да им помогнем! Драматичен обрат: Трагична развръзка с малкия Илиян, чиято история трогна цяла България Погребаха в бял ковчег красавицата Магда, приятелят й се срина на гроба (СНИМКИ/ВИДЕО) Абсурд: Лишават парализирано дете от помощ, защото е гледано от баба и дяд
Слънцето и Луната в секстил, време е за важни дела
Слънцето и Луната в секстил, време е за важни дела Мечтайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът ще ви се усмихне, съветва астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес
Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Петимата пенсионери са от бургаския ж.к.”Меден рудник”, участвали са в Тракийския събор в Минералните бани

Всичко в категорията
Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Новият общински съветник Рашид Куру ще положи клетва на следващото заседание в края на месеца

Всичко в категорията
Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА) Повдигнаха две обвинения на айтозлията, прострелял шумно дете Дългогодишната мечта на Айтос се сбъдна: Откриха новото детско отделение в Деня на детето Новият общински съветник в Айтос не се появи и на тази сесия, къде му е мястото – при ДОСТ или ДПС? Вижте колко ще струват уличните ремонти в Айтос Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Рашид Куру: Не съм политическа калинка, ще бъда съветник на ДОСТ в Айтос Човек на Лютви Местан влиза в Общинския съвет на Айтос от листата на ДПС
Половината от кафе машините в Карнобат – незаконни
Половината от кафе машините в Карнобат – незаконни Общината вдига налога за вендинг автоматите, произвеждат много боклуци, а плащат символични такси

Всичко в категорията
Карнобат се превръща в строителна площадка, започват проекти за 17 млн.лева Вижте версията на карнобатлията Миро за 3,5-те тона алкохол, открити в склада му 160 души в карнобатското село Смолник бедстват, дъждовете отнесоха моста им Карнобатлията Данчо седна зад волана на Корсата си кьоркютук пиян, арестуваха го Байчев защити премахването на знаците за камери на пътя: Нима има табели „Убийството забранено”? Добрата новина! Ремонт за близо 900 хил. лв. ще промени облика на Селскостопанската гимназия в Карнобат 31-годишният Аспарух Иванов замени депутата Тодор Байчев като лидер на БСП-Карнобат Новият лидер на БСП-Карнобат е (почти) ясен И депутатът Тодор Байчев дебютира от трибуната: Връщаме се към Африка от средата на миналия век Изритаха екскмета на Карнобат Атанас Атанасов от шефското място в ловно-рибарското дружество Системен тормоз: Циганска музика и шумни купони тероризират жителите на кв. Галата в Карнобат
Отново обещаха светло бъдеще на Военния санаториум в Поморие, но не казаха кога
Отново обещаха светло бъдеще на Военния санаториум в Поморие, но не казаха кога Търси се качествен и квалифициран персонал, който към момента липсва
Всичко в категорията
BG абсурд: Строител разруши басейн в луксозен комплекс на „Каваците”, за да вдигне кръчма
BG абсурд: Строител разруши басейн в луксозен комплекс на „Каваците”, за да вдигне кръчма 12-те собственици на жилища във вила „Делфин” останаха неприятно сюрпризирани това лято, готвят се за протест

Всичко в категорията
ВКС отмени оправдателната присъда на Петко Арнаудов
ВКС отмени оправдателната присъда на Петко Арнаудов Бургаският апелативен съд е допуснал пропуски по делото
Всичко в категорията
Наемателят на плаж „Делфин“ глобен заради дървена стълба, отрича да е сякъл дървета (ВИДЕО) Частен имот блокира достъпа до плажа Силистар (ВИДЕО) Галерия на открито: Ахтопол с цветни фасади Испанец рисува върху стената на триетажен блок в Ахтопол (ВИДЕО) Нудисти и еколози протестират срещу дървена пътека на плаща "Делфин" Художникът Венцислав Йосифов: Ще превърнем Ахтопол в град- галерия (ВИДЕО) И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Бразилска туристка към президента Румен Радев в Странджа: Кой сте Вие и защо сте важен? (УНИКАЛНО ВИДЕО) Президентът Румен Радев изненадващо се появи в царевското село Българи, генерал Деси го държи за ръка (ВИДЕО) Работи се по финализиране на Общия устройствен план на Община Царево Няма да се строи заведение на скалите над морски плаж „с. Лозенец“
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Идеята обаче едва ли ще се одобри от еколозите

Всичко в категорията
Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
"Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци”
"Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци” Кампания цели да предизвика емоционалната памет на хората и да припомни летните кинотеатри

Всичко в категорията
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Опасността от пожари расте! Растителност обхвана тези важни електрически стълбове в Бургаско (СНИМКА) Торнадо се завихри край Камено, вижте уникалното видео Детски хепънинг „Да върнем старите детски игри” в Камено за 1-ви юни Инвеститори хвърлиха око на изоставените училища в Каменско Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света Кметът на Камено Жельо Вардунски: Няма да позволя 70% от хората да плащат данъци, а 30 % да се крият
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Президентът опитва да се измъкне от контрола на руските тайни служби и мафията, ГЕРБ го атакуват по мутренски Интервю Всички интервюта Осман Октай пред „Флагман”: Президентът опитва да се измъкне от контрола на руските тайни служби и мафията, ГЕРБ го атакуват по мутренски
Огромният авторитет на държавния глава дразни премиера, парламента и останалите власти, казва политическият анализатор
Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист За куртоазията, едни хубави пари и на какво се подчинява българската журналистика Или колко дълбоко е пробил нихилизмът мозъчните клетки на някои колеги* Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник” Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 28.06.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Съберете средства за благотворителна кауза. Ако развивате собствен бизнес обмислете как по-бързо да привлечете нови съдружници, които няма да ви предадат след време. Обмислете добре действията си и проявете решителност в постъпките си, за да имате успех в начинанията. Ще се радвате на успех при уговаряне на сделки, ако работите за себе си и не се натоварвате с чужди задължения, които ви пречат да се справите с вашите. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори. Поставете началото на новите си предварително обмислени и съгласувани задачи. Вашите убедителни обяснения ще заставят хората около вас да се съгласят с доводите ви и да подкрепят новите ви идеи и начинания. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки. Бъдете внимателни при срещи с непознати. Ограничете по възможност разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. Всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си, само ако сте сигурни в правотата си. Изявете творческите си заложби. Отдайте се на активна работа и изясняване на отношенията с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. Няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но във ваша полза. Намерете компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят. Не проявявайте прекомерна доверчивост към хората от вашето обкръжение, за да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват. Зад волана бъдете внимателни. В този ден е по-добре да не обсъждате инвестициите. От сутринта ще ви изненадат неочаквани обрати. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни. На работното място ще жънете успехи. Поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Ще ви изненадат нови предложения. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели. Хората, които днес пренебрегват вашите съвети, ще загубят от нежеланието да се задълбочат в думите ви, но ще осъзнаят този факт едва когато грешката е направена, а проблема е създаден. Няма да са успешни запознанствата, особено деловите. Ще водите битка за надмощие с ваш колега. Не надценявайте силите си и знанията си. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения. Не се поддавайте на изнудване заради взет заем. Запазете спокойствие и се задълбочете в задълженията си. Възможни си измами, ако се занимавате с търговия. Интуицията ви помага да прецените правилно действия си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно и не им отговаряйте със същото поведение. Не допускайте конфликт на работното място. Вашите служебни задължения изискват да планирате деня си така, че да се справите с тях до края на работното време. При възможност помогнете на ваш близък, който се нуждае от съвет.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип