Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските родолюбци и патриоти


Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските  родолюбци и патриоти
Ние ще превърнем България в място, където всеки гражданин да се чувства горд и равноправен, каза водачът на листата от Бургаски регион
Ключови думи: ДПС, Айтос, избори,
10 Март 2017, Петък
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Ние изпълняваме завета на Васил Левски за чиста и свята република, в нас е спасението, каза лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Движението за права и свободи е най-добрият модел и гарант за единението на българската нация. Ние сме единствената партия, в която място имат всички български граждани - без значение каква е тяхната етническа принадлежност или вероизповедание. В това искаме да превърнем и България. Страната ни да бъде място, където всеки един да може да се чувства горд и равноправен, защото ние обичаме своята родина. Ние, вие и всички, които стоят зад ДПС, сме истинските патриоти и родолюбци.

Това каза в Айтос водачът на бургаската листа Камен Костадинов. Със словото си той изправи на крака цялата публика в читалището в града. Той се срещна с айтозлии заедно с останалите кандидати за депутати от листата, а специално за събитието в града пристигна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговите заместници Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова. Сред официалните гости бе и бившият народен представител Йордан Цонев, както и евродепутатът Илхан Кючук.


Най-малко трима избрани народни представители ще имаме от Бургас, за да можем да участваме в управлението, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Събитието предизвика огромен интерес. Залата на читалището буквално бе препълнена от симпатизанти и членове на партията, които посрещнаха официалните гости на крака и с аплодисменти.

"Тук сме, за да поискаме вашето доверие и вашата подкрепа, за да извървим пътя, по който сме тръгнали - пътя за спасението на България. В момента страната ни има нужда точно от спасителен план. Трябва да бъдем силни и единни, за да се противопоставим на опасностите пред България, а те не са никак малко. Изправени сме пред разделение, разединяване на българската нация. Последните години сме свидетели на езика на омразата от телевизионния екран, от парламентарната трибуна, отвсякъде. Ние можем да се борим за това, каза Камен Костадинов пред многобройната публика.


Събитието в Айтос се превърна в истински празник. Залата на читалището буквално бе препълнена

Според него България е пред икономическа разруха, която трябва да бъде предотвратена.
"От 2009 година в страната ни, поради неествествения начин, по който се сформират мнозинства и политическата нестабилност, има разруха и бедност. Убеден съм, че ще гласувате, както винаги - с разума и сърцето си. Вие знаете, че ние няма да ви предадем и да ви подведем", увери в заключение кандидатът за депутат.

Фурор в залата предизвика и речта на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Той бе категоричен, че от Бургаска област най-малко трима кандидати ще влязат в следващото 44-то Народно събрание.
"Нещата в София трябва да станат така, че процесите, мнозинството и управлението да зависят от нас и ние да участваме в него. За да можем различните религии и етноси да живеем заедно в нашата свята република. Ние през 1989 година изпълнихме завета на Васил Левски и 27 години го изпълняваме. Но имаме усещането, че сме сами. Май само ние останахме патриотите в нашата родина. Мнозина са си сложили етикет и се наричат патриоти, но техните дела и действия се основават на омразата, разделението и противопоставянето. Те дори не следват завета на Левски, работят точно против него. Заветът е за чиста и свята република, в която всички да бъдем равни. От 27 години ние се опитваме да бъдем равни с нашето различие в родината ни. За нас различието е богатство и ние трябва да се възползваме от него - да живеем в мир заедно", каза лидерът на ДПС и допълни, че на президентските избори движението е успяло да предизвика промяната, а сега на предсрочните парламентарни избори тя трябва да стане факт.

Всички се изправиха на крака, след като лидерът Мустафа Карадайъ и кандидатите за депутат влязоха в залата

Бургаската листа с кандидатите за депутат е лицето на подновеното ДПС - млади хора, можещи, знаещи и кадърни, изтъкна Йордан Цонев. Той напомни за известната реч на почетния председател на партията Ахмед Доган, че ДПС може да бъде подновено, но не и подменено, защото е най-патриотичната формация

"В делата патриотизма е тук, в тази зала, и в цяла България, в тези хора, които подкрепят и живеят с ДПС. Кой доведе демокрацията в България - вие! Кой победи омразата, кой осигури на България мира - пак вие. Вие сте спасителите на България и ще го направите още веднъж заради нашите деца, за да останат тук", апелира той към симпатизантите на партията.

Сред официалните гости бе заместник-партията на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и до него вдясно е Йордан Цонев - член на Централното оперативно бюро на ДПС

Думата взеха и останалите кандидати за депутати в листата. Те представиха програмата си пред симпатизантите и увериха, че през следващите години ще работят за всички български граждани и за икономическото развитие на страната.

"В момент, в който всички партии говорят за разединение, ние, избирателите на ДПС, трябва да бъдем единни повече отвсякога. Искам да поканя хората, загубили своя път, да го намерят, защото на тези, които в момента всяват езика на омразата и разделението сред нашата общност, бъдещето поколение няма им прости. Във ваше лице аз виждам една армия, която гарантира мира и стабилността в България", каза вторият в листата Дурхан Мустафа.

Да върне заминалите на гурбет български граждани е основната задача на третия в листата Севим Али, който е председател на Областната младежка организация на ДПС.

"Приемам като лично моя кауза да работя за подобряване условията на живот в малките населени места и да върна моите приятели от гурбет. За това ще работя, ако бъде избран за народен представител. Две политически партии в момента водят кампания. Едната сме ние със своя експертен потенциал и програма. А другата е - останалите политически партии, които правят ПР на гърба на ДПС", каза Севим Али.

Първите четирима кандидати в бургаската листа на ДПС

Четвърта в листата е Хатидже Георгиева, която е зам.-кмет в община Сунгурларе и местен лидер в града.
"Горда съм, че съм кандидат за депутат от най-силната политическа партия. Свидетели сме как едни хора се опитват да ни разединят. А ние ги създадохме. ДПС не е само г-н Карадайъ, г-н Цонев или г-н Костадинов. ДПС сме всички ние, които сме се движели, движим се и ще се движим в посока да спасим България", каза Георгиева и в заключение призова присъстващите в залата на 26-ти март да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.


Сред официалните гости на събитието бе и бившият кмет на Сунгурларе Георги Кенов


Програмата започна с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран, които призоваха хората да гласуват за най-обединената партия

В категории: Айтос , Политика , Парламентарни избори'2017


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Айтос
12.03.2017 10:31:11
2
0
ДПС начело със Слави Бинев и Волен Сидеров.
43.
Сиса
11.03.2017 12:22:11
7
1
Робството на ДПС трябва да спре.Младите бягат от Балкана.Омръзна ни едно и също всеки път.ДОСТ пък ни кара да се караме с българските си приятели.Така не бива.Отвращавам се като гледам повечето на снимките.Родолюбци би?Друг път!
42.
ВСДД
10.03.2017 20:00:15
8
0
ДНЕС В ДЕБЕЛТ ОТКРИХА НОВИЯТ ЗАТВОР.Б.Б. РЯЗА ЛЕНТА И СИ ЗАПАЗИ ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ.ПОБЪРЗАИТЕ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
41.
DOST Birligi
10.03.2017 19:57:53
8
3
ДПС еоод вече е бита карта половината от Турците ще гласуват за ДОСТ
40.
Ахмедов
10.03.2017 19:52:58
6
2
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
39.
Ahmedov
10.03.2017 19:51:33
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
38.
Ахмедов
10.03.2017 19:50:43
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
37.
бат Жоро
10.03.2017 19:47:36
3
1
Браво!
Всички се изказаха много добре!
Много от тези кандидати са били вече народни представители по няколко пъти!
Някои от тях участваха в управлението!

С какво промениха живота на своя електорат?
36.
Али
10.03.2017 19:21:09
9
1
АГАКИСТИТЕ Камен Костадинов и Слави Бинев бяха ли там ? Айтозлии, станаха ли на крак пред тях ?
35.
Петрова
10.03.2017 18:43:02
9
0
Г-жа Дюран като призовава да гласуват за "най-обединената" партия, защо не си ходи със забрадка, не е ли прекалено разголена за подобно събитие, това е абсолютно противоречащо на техните "принципи" и разбирания за обществено поведение!!!
34.
Кебабчето
10.03.2017 18:37:05
8
0
Сабри бей е терориста от влака буново.няма ли кой да влезе с автомат в тази зала
33.
*********
10.03.2017 18:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
ui do putka
10.03.2017 18:17:20
4
0
Zashto triete komentarite putiovci
31.
Koalitciya KDPS, Ataka, BKP, KGB
10.03.2017 17:56:14
2
1
Prebroenite dni hitretcite ot KDPS (Komunisticesko Diktatorska Partiya na Saraite) sistoyasta se ot jalki i tipi gizolijesti mutcuni, goresti privirjenitci na KGB, jestoki natcionalisti(fasisti), antiturski BG vizroditeli, bivsi delegati na kongresi na BKP pod diktaturata na tatarski tciganin v sarai se radvat na prebroenite si dni.
30.
До 29
10.03.2017 16:18:10
2
4
Ти за световна икономическа криза чувал ли си бе каун или живееш на Марс? Какви са тези глупости които пишеш?
29.
Фактите- do komentar 23
10.03.2017 16:02:21
5
3
За 12 години - от 1997 до 2009 България имаше три парламента и три правителства, които реализираха пълен четригодишен мандат. Тогава страната реализира основните си национални цели – членство в ЕС и НАТО и постигна впечатляващи икономически резултати. През този период доходите нарастваха в пъти, а средно годишния растеж беше от порядъка на 6 %.
От 2009 година до днес, България има три парламента и шест правителства. Доходите са в застой, икономическия растеж сумарно за всичките 7 години е колкото за една година от предходния период - 6%.
От 2009 година насам България не реализира нито една своя стратегическа цел.
28.
Иван
10.03.2017 15:59:25
4
3
До "Срам и позор", Карадайъ говори по правилно от повечето в парламента, а ти си толкова тъп, чe няма до края на жисота си да разбереш, че има разлика между акцент и грешно говорене... Ако имаше тежък синузит , ти щеше хем с акцент хем грешно да говориш майчиния си език....
27.
Слугите на Мамона
10.03.2017 15:45:11
5
0
Партията на чалмите резаци и крадливите християни - ибрици. А споменаването името на Апостола от наследниците на неговите палачи е подигравка с чувствата на Бъгарския народ.
26.
Срам и позор
10.03.2017 15:05:27
9
2
Този български не може да говори, тръгнал да следва заветите на Левски.
25.
ФК Левски
10.03.2017 14:43:03
9
2
Щом са собственици на футболният Левски ,защо да не претендират че са патриоти .......ФК Левски и ДПС вечна дружба !
24.
kim 23
10.03.2017 14:39:50
5
6
как то пише в библията -По Делата ще ги познаете. за дпс е ясно 27години но за Дост е рано да говорим и искам да ни е ясно нещо освен дост няма друга партия да ни отърве от тези мафиоти
23.
Fiorito
10.03.2017 14:34:59
7
1
Tezi vsichkite izlagat turskiya etnos.stanaha milioneri a nyakoi miliarderi na garba na obiknovenite hora.Kraino vreme e da osaznayat te che nito dps,nito dost misli za tyah.
22.
*********
10.03.2017 14:34:56
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
FIL
10.03.2017 14:31:50
3
0
I TERORISTI IMA NA SNIMKITE.BOJE OPAZI NI OT TAZI IZMET.MASOWO DA GLASUWAME ZA ISTINSKITE PATRIOTI.PONE DOKAZAHA 4E UMEQT DA GI RAZKARWAT OT KLU4OWI POZICII W WLASTA.NE MOJE TAKIWA HORA KATO TEZI NA SNIMKITE DA OPREDELQT NASHIQ JIWOT.STIGA SA TZOTZALI WE4E.DA SE OTEGLQT NA OTMANLIISKIQ SARAI NA DOGAN ZA DA NE DRAZNQT.KAMEN KOSTADINOW OT FUTBOLNIQ SAUZ-POREDNIQ DUPEDAWATZ.
20.
kim 18 burgazliq
10.03.2017 14:30:00
2
0
nai nahalno kolega iskat da remontirat cheshmata tovali e nachina da ubivaj jeni i deca maykavi teroristi toi kva rabota ima tam bahtii liceto
19.
hmmmm
10.03.2017 14:27:51
4
0
овчарите по селата са събрали офцете за да слушат лъжите на кара сурат смешни сте бе хора и сред тях виждам и студенти мале мале
18.
бургазлия
10.03.2017 14:26:39
3
0
Днес когато се чества годишнина от атентата на гара Буново извършен о групата СЧИТАЩА СЕ ЗА тУРЦИ НА ТЪРЖЕСТВОТО НА ЧЕЛНО МЯСТО В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ РЕДОМ С КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ СЕ Е НАРЕДИЛ И ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ АТЕНТАТНОРИ сАБРИ бей-.С каква съвест гледа по телевизията молебена в чест на загиналите от неговата ръка.
17.
*********
10.03.2017 14:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
nqma smisal
10.03.2017 14:13:41
5
1
организираха автобус за простите студенти от бургас ..студенти без собствено мнение ДПС е проклетието на българия
15.
българин
10.03.2017 14:06:16
8
0
Гледайки броя на заличените коментари, разбираме за народната любов към дпс....
14.
Кои са патриотите
10.03.2017 14:04:59
4
0
БСП , Обединени патриоти и ДПС са патриоти, вярно е, но руски патриоти, а не български.
ДОСТ са патриоти, но турски.
Да България на Христо Иванов са патриоти, но американски и арабски и плюят Апостола.
13.
*********
10.03.2017 13:56:33
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
10.03.2017 13:34:53
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
10.03.2017 13:22:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
БРАВО
10.03.2017 13:13:21
6
2
Най-добрата статия в предизборно време. С отлични снимки. Нищо че е за мероприятие на ДПС. Мисълта ми е за журналистика.
А казват, че хубавите жени били глупави.
9.
*********
10.03.2017 13:09:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
10.03.2017 12:54:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Сунгурларе
10.03.2017 12:52:26
3
7
Браво гн кенов ние вървим плътно до теб заради теб и ние сме дпс
6.
*********
10.03.2017 12:50:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
10.03.2017 12:35:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
10.03.2017 12:32:24
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
taka e
10.03.2017 12:28:23
9
4
Факт, дпс управлява 27 год , а такива като ндсв,бсп, герб са просто за парлама... ашколсун
2.
2
10.03.2017 11:57:39
21
3
Лидерът - Мустафа Карадайъ, вторият в листата - Дурхан Мустафа, третият - Севим Али и четвъртият - Хатидже, изпълняват заветите на Левски вече 27 години, а според Данчо Цонев са докарали и демокрацията в България......това ако не е идиотщина не знам кое е!!!!
1.
*********
10.03.2017 11:37:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Потресаващи СНИМКИ (18+) на адския сблъсък и двамата ранени в отсечката на смъртта!
Потресаващи СНИМКИ (18+) на адския сблъсък и двамата ранени в отсечката на смъртта! След удара лекият автомобил изхвърчал в канавката и се забил челно в скалите


Всичко в категорията
Марешки е длъжник по над 17 млн. лв. кредити от банки Валентин Радев: Оградата в Бургаска област ще е готова до края на май (ВИДЕО) Полк. Велков: Заплаха за България няма, но можем да сме мишена (ВИДЕО) Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Мощна демонстрация против Цацаров, "Буда" и Пеевски и в подкрепа на реформаторите в съдебната система (СНИМКИ) Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена Отстраниха единия от участниците в търга за обхода на Ахелой Татяна Дончева: Трябва да се търсят причините защо хората се взривяват (ВИДЕО) Валери Симеонов - потенциална бомба или самотна мишена за отстрел? Ще светне ли лампичката на либералните политици в Европа, че мигрантите не трябва да се допускат свободно? Лиляна Павлова: Приоритет на българското председателство на Съвета на ЕС е сигурността (ВИДЕО)
Пак паника в Манчестър: Спецакция в сърцето на града, евакуираха цяла сграда!
Пак паника в Манчестър: Спецакция в сърцето на града, евакуираха цяла сграда! Арестувани бяха трима души, за които се подозира, че имат връзка с кървавия атентат на концерта на Ариана Гранде

 
Всичко в категорията
Reuters съобщи печална новина! Родители отишли да приберат децата си от арена "Манчестър" и намерили смъртта си! Главният комисар: След терористичния акт в Бургас България не е остров на спокойствието (ВИДЕО) Изгоря стопанска постройка на Шилото в Бургас 14-годишно бургазлийче пострада в ОУ "Антон Страшимиров" Само във Флагман.бг: Ето го Кирил, скочил с юмруци на бургаски лекари (СНИМКА) Само във Флагман.бг! 22-годишният Кирил Нойков е пияният, който налетя с юмруци на лекари в Бургасмед Първо във Флагман.бг! Пиян пациент преби брутално охраната и лекари на Спешното в МБАЛ "Бургасмед" (ОБНОВЕНА) Патрулка падна в канал заради абитуриентка Съседи на касапина от Манчестър със смразяващи подробности за терориста, ВИДЕО от щурма на леговището на Салман Абеди Български студент с разтърсващ разказ от Манчестър! Нашенецът разкри голяма издънка на концерта! От последните минути: Ето кое е чудовището, окървавило Манчестър, арестите на съратниците му продължават!
7 души с обвинения за рекет, отвличания и поръчкови убийства Спецпрокуратурата разкри цялата престъпна схема на Иво Гела Как най-скъпият адвокат в Бургас се оказа служебен защитник на Живко „Изрода” Цацаров: Не съм воювал с никой, Лозан Панов дължи извинение на прокурорите (ВИДЕО) Лозан Панов: Трябва да има орган, който да разследва главния прокурор Съдия Яна Атанасова направи на пух и прах бруталния хулиган Живко, остави го зад решетките Биячът на пенсионерката изплака: Малко се обидих на жената, притесняваше ме! Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! Ето го най-големия карък сред бургаските гангстери - наркоготвачът Добрин, ченгета разбиха лабораторията му след куриозен сигнал (ОБНОВЕНА) Делото срещу Мейзер започва наново! Очаквам справедливост, каза обвиняемата Ето защо пуснаха на свобода Йордан Баневския и Жельо - похитителите на ученика Златин!
Наш домейн завладя света
Наш домейн завладя света Над 250 милиона души по света използват кирилицата като официална азбука

Всичко в категорията
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
Влезте във форма за лятото с програма "Строен силует"
Влезте във форма за лятото с програма "Строен силует" Предложението идва от СПА център "6th Sense" и включва високоефективни процедури


Всичко в категорията
Покъртително след ужаса в Ню Йорк: Тук е страхотно, написала красавицата Алиша във Фейсбук, секунди по-късно се случи най-страшното (ВИДЕО) Трагедията е огромна! Загиналият в мелето в Слънчев бряг моторист оставя 2 деца сираци (СНИМКА) Последно сбогом: Стотици тъжни и мрачни полицаи изпращат Делян, вой на сирени оглася гробищата (СНИМКИ) Официално: Ето от какво е починал бившият началник на ВМА ген. Стоян Тонев! Шокиращо! Полицаи сгащиха палава даскалица на калъп с ученик, тя се самоуби пред очите им Настаняват семейството, чиято къща изгоря, във фургон, дъщеря им ще абитуриентка Изхвърлиха покъщнината на инвалид от общинско жилище докато бил в кома (ВИДЕО) Съседи помагат на семейството с 6 деца, останало без дом след пожар (ВИДЕО) Жестока драма! 16-годишна се метна от шестия етаж от любовна мъка Помогнете! Малкият Божидар се нуждае от спешна операция в Турция, необходими са 33 хил. долара Извънредно! Изчезна дете в района на пазар "Краснодар" в Бургас
Абитуриенти дойдоха на бала си с... ТИР! (СНИМКА)
Абитуриенти дойдоха на бала си с... ТИР! (СНИМКА) Снимките бяха публикувани във Фейсбук и веднага предизвикаха коментари


Всичко в категорията
Нептун и Луната ни настройват за любов
Нептун и Луната ни настройват за любов Денят не е подходящ за покупки, да не се приемат подаръци сега, съветва астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Извънредно! Три патрулки подгониха черно Ауди в Бургас
Извънредно! Три патрулки подгониха черно Ауди в Бургас По неофициална информация шофьорът е отказал да спре на подаден сигнал със стоп палка

Всичко в категорията
Ретро: Как алчни спекуланти създадоха първия картел в Бургас преди 80 години
Ретро: Как алчни спекуланти създадоха първия картел в Бургас преди 80 години Заради тях градът ни е най-скъпият в България, те саботират изграждането на голям градски пазар, пише читател на „Бургазки фар”

Всичко в категорията
Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми
Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми Целта ми е да се развивам като професионален кикбоксьор, обяви световният и европейски шампион по муай тай


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
Какво накара този бургазлия да скочи с балния си костюм от Моста (ВИДЕО)
Какво накара този бургазлия да скочи с балния си костюм от Моста (ВИДЕО) Този костюм струваше повече от 500 лв., бомбето е около 40лв., разказа Валентин


Всичко в категорията
Ето го най-добрия млад художник на годината (СНИМКИ) Вижте грандиозното шествие в Бургас - най-голямата манифестация в България за 24 май (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургаска учителка с рекорд: Преподава знания на 80-годишна възраст (ВИДЕО) Шествието за 24 май в Бургас започна, хиляди се включиха (СНИМКИ) 16-годишно момиче от Бургас трогна България с емоционално видео за 24-ти май Ученици от Строителния техникум в Бургас мериха сили днес, вижте кои са победителите в състезанията Нови дати за Аюрведа консултации в Бургас на д-р Манджула Матам: 2-ри, 3-ти и 4-ти юни Кола се натресе в автобус от градския транспорт на „Трапезица”, задръстването е огромно (СНИМКА) Уникално! Бургазлия инсценира екшън филм, за да предложи брак на приятелката си, вижте какво направи (ВИДЕО) Бургазлии в анкета на УМБАЛ Бургас: Болницата се отвори към пациентите Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена
Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас Роми превърнаха местността Боровата гора в ж.к. "Меден рудник" в бунище (СНИМКИ) Бургазлия с рено предизвика мелето в „Меден рудник”, откараха го в болница с окървавена глава (СНИМКИ) Камион премаза автомобил на кръстовище в бургаския ж.к. „Меден Рудник” Превръщат тротоар до бургаско училище в паркинг Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу Нещо взриви къща в бургаския ж.к. "Меден Рудник" (ВИДЕО) Екшън в ж.к. "Меден рудник": Мъртвопияна бургазлийка предизвика верижно меле, задържаха я
Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души
Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Инвеститор и собственик на имота е Султанка Чекелева


Всичко в категорията
Победа и изненади за феновете на „Карнобат“ Вярвам, че след местните избори БСП ще се завърне в управлението на Бургас Кметът на Карнобат Георги Димитров: Трябва да правим качествено образование, а не килийно, каквото е в Соколово Карнобатските общински съветници бетонираха училище с едно местно дете и куп мъртви души Първо във Флагман.бг! Ромски барон е сред арестуваните за трафик на бежанци Добрата новина: Изписаха Росиян от Карнобат, операцията мина успешно Партенка за окървавена река вдигна на крак Общината в Карнобат 30-годишният Антон се напи като мотика и яхна Мерцедеса си в Карнобат, ето какво му се случи Батката от Карнобат промълви, че съжалява и се метна в скъпарския си мерцедес (СНИМКИ/ВИДЕО) Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Калоянов и Лефтеров носят победа на „Карнобат“
Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена Отстраниха единия от участниците в търга за обхода на Ахелой Хотелиери: Подкрепяме Валери Симеонов, направи чудо за шест дни, а му скачат отвсякъде Приморско е номер 1 в България по ефективно усвояване на евросредства за 2016 г. (СНИМКИ) Поморие стана най-позитивната община в България, Несебър е номер едно „пазител на традицията” (снимки) Драматичен сблъсък между Общинския съвет в Несебър и Общинската администрация (СНИМКИ/ВИДЕО) Министърът на туризма Николина Ангелкова с изненадваща проверка в Слънчев бряг В Несебър възстановиха храм, строен през 13-и век Коли под наем блокираха тротоар в Слънчев бряг Извънредно! Мотоциклетист се заби в камион и загина на място в Слънчев бряг (СНИМКИ) Ексклузивно: ГЕРБ оттеглят подписите си от закона, свързан със строежи по Черноморието
Поморие тържествено отбеляза 24 май
Поморие тържествено отбеляза 24 май Кметът на община Поморие Иван Алексиев лично поздрави всички за празника и отправи своите благодарности към съвременните духовни творци
Всичко в категорията
Фирми, свързвани с Пеевски, предлагат да строят обхода на Ахелой на половин цена Отстраниха единия от участниците в търга за обхода на Ахелой Приморско е номер 1 в България по ефективно усвояване на евросредства за 2016 г. (СНИМКИ) Поморие стана най-позитивната община в България, Несебър е номер едно „пазител на традицията” (снимки) Добрата новина: Поморийка стана национален шампион по планинско бягане Започна разширението на детска градина „Детелина” в Поморие Само във Флагман.бг: Фирма на Красимир Маринов и покойния Димитрий Минев взе плажа на Поморие (ДОКУМЕНТИ) Ексклузивно: ГЕРБ оттеглят подписите си от закона, свързан със строежи по Черноморието Ето защо се провали далаверата на годината с Военния санаториум в Поморие Кметът на Поморие се отказа от претенциите си за Военния санаториум с цитат на соломонова притча СУ „Иван Вазов” и ПГТ „Алеко Константинов” в Поморие изпратиха випуск 2017 (СНИМКИ)
Футболните отбори на Созопол и Етър поделиха точките в дербито на Втора лига Въвеждаме синя зона в Стария град на Созопол, за да има ред Два ромски клана изправиха на нокти Равадиново, общината не смее да им се озъби заради циганозащитни организации Панайот Рейзи попиля кмета на Крушевец: Ще си счупи краката да идва при мен за командировъчни, а за училището никакъв го няма Созопол въвежда синя зона в Стария град, първите два часа ще са безплатни Ограничават достъпа на туристи до плажа на къмпинг "Градина" Кметът на созополското село Равна гора: Помогнете ни, глутница вълци ни напада всеки ден! Никога не съм бил по-голям оптимист – ще живеем още по-добре при Бойко Борисов и Валери Симеонов Момиченце от с. Крушевец запали печката да се стопли, но подпали цялата къща 4,5 млн. лв. ще струва строителството на автогарата в Созопол, ще бъде новото архитектурно бижу на града Започна се лятното меле! Мотоциклет се вряза в мантинелата на пътя Приморско-Созопол
Световната монетна колекция №1 гостува на Историческия музей в Приморско
Световната монетна колекция №1 гостува на Историческия музей в Приморско За празника на града ще бъде показано и златното съкровище от времето на Александър Македонски

Всичко в категорията
Димитър Германов: Всяка година правихме по крачка, за да се доближим до мечтата си – Приморско да е сред водещите в страната! С курбан за здраве с. Веселие почете Св. св. Константин и Елена Приморско е номер 1 в България по ефективно усвояване на евросредства за 2016 г. (СНИМКИ) Ето как продължават честванията по случай 20 години община Приморско Злато и бронз за каратистите на Приморско Находка! Морето край Корал изхвърля контрабандни цигари Нова придобивка за социалния патронаж в Приморско Министър Ангелкова обсъди с бранша предстоящия туристически сезон в Приморско Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с бизнеса в Приморско, пое ангажимент за създаване на туристически инспекторат Прожектират филм за ултра крос триатлон „Лъвско сърце“ в Приморско Ексклузивно: ГЕРБ оттеглят подписите си от закона, свързан със строежи по Черноморието
Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско
Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско В Малко Търново се явиха едва 46 човека за 172 длъжности за охранители по границата
Всичко в категорията
Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат ГЕРБ спечели убедително в Средец Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас
Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Камено посрещна Деня на българската писменост с рев на мотори и литературно четене
Камено посрещна Деня на българската писменост с рев на мотори и литературно четене Представителите на мотоциклетния клуб MC "Hooligans" дойдоха до града специално, за да присъстват на тържеството

Всичко в категорията
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв.
Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. 25 хил. лв. от сумата е за уличната мрежа, останалата - за четвъртокласната


Всичко в категорията
Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат Защо Дурхан Мустафа се оказа по-важен от Камен Костадинов Мощна градушка удари Бургаско (ВИДЕО) Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Пробив за ДОСТ в Руен, спечели 2400 гласа при 50 % обработени протоколи Става ли напечено в Руен? Сблъсък между две партии за цигански гласове
Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми Интервю Всички интервюта Стоян Копривленски, световен и европейски шампион по муай тай Ще продължа да се бия за треньора на Бадр Хари, Бургас и СК „Самурай“ са много важни за израстването ми
Целта ми е да се развивам като професионален кикбоксьор, обяви световният и европейски шампион по муай тай


Глас отвътре Всички Светлозария КИДЕРОВА, редактор, журналист Светлозария КИДЕРОВА Валери Симеонов - потенциална бомба или самотна мишена за отстрел? Независимите хора в изпълнителната власт са безценен обществен ресурс и не бива да бъде попилян с лека ръка Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 24.05.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Вашето променливо поведение е причината да дразните колегите си от сутринта. Няма как да подкрепят начинанията ви, а сами трудно ще се справите. По-добре се заемете със задълженията си и не се ядосвайте, че разчитате само на себе си. Това е вашият път към успеха. Деловите предложения ви носят полза. Не ги отказвайте. Ще постигнете целите си, ако сте отговорни към задълженията си и не се опитвате да властвате над вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с проекти свързани с чуждестранни инвестиции, може  в този ден да постигнат желаните договорености. Не сте склонни да приемете отправената ви градивна критика, но е добре да се вслушате. Поставяйте си реални цели, ако искате успехът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задачи на работното си място, но и за трудности в общуването, заради прибързаност и необмислени приказки. Сутринта сте разсеяни и не ви се ходи на работа, въпреки че сте дежурни. Затова, ако няма как да си останете у дома, не е изключено да се провалите или да си изпросите наказание. Разговорите и деловите ви срещите също ще са провал, ако се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината. Началото на нови занимания няма да е така успешно, както се надявате. Заемете се с рутинните си задължения и проявете търпение, за да се справите. Избягвайте запознанствата.  Не се изненадвайте, ако ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина, но не бързайте да давате положителен отговор. Стига да поискате ще постигнете нов връх в професионалното си развитие още днес следобед. Не забравяйте, че сте доказали себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате делови проблеми с колегите или бизнес-партньорите си, проведете разговорите следобед. Не отказвайте предложенията за полезно сътрудничество, отправени ви в този ден. Помощта на влиятелни хора ви носи полза, ако не прекалите с претенциите си. Пазете се от предложения свързани с търговия на стоки, които не са ви познати, дори и ако имате магазини или складове. Финансови проблеми са повод за лошото ви настроение. Избегнете пропуските, ако сте на работното място, защото след това трудно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете планираните делови разговори, но е във ваша полза да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на следващия месец. Справяте се отлично с професионалните си задължения и не се притеснявате от трудностите по пътя си, въпреки че около вас все има някой, който да ви напомни за тях. Деловите контакти и запознанства с нови потенциални партньори са успешни. В този ден проведете планираните делови разговори, които, ако са основани на конкретни искания от ваша страна, ще ви донесат очакваните резултати и финансови постъпления. Бъдете толерантни към колегите си при предложение за бъдеща съвместна дейност, като включите и тях дори и с малко участие, за да ви подкрепят. Обмислете бъдещите си професионални планове и пристъпете още днес към тяхното изпълнение. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с чужди задачи, за което няма да получите благодарност. Не ви съветвам да уговаряте кредити, ако искате да инвестирате в нов проект. Ако си направите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, но вложете половината.  Работата ви спори, колегите ви се възхищават, а допълнителните задачи също ще ви донесат отлични приходи.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип