Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските родолюбци и патриоти


Айтос на крака пред ДПС! Камен Костадинов: Ние сме истинските  родолюбци и патриоти
Ние ще превърнем България в място, където всеки гражданин да се чувства горд и равноправен, каза водачът на листата от Бургаски регион
Ключови думи: ДПС, Айтос, избори,
10 Март 2017, Петък
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Ние изпълняваме завета на Васил Левски за чиста и свята република, в нас е спасението, каза лидерът на партията Мустафа Карадайъ

Движението за права и свободи е най-добрият модел и гарант за единението на българската нация. Ние сме единствената партия, в която място имат всички български граждани - без значение каква е тяхната етническа принадлежност или вероизповедание. В това искаме да превърнем и България. Страната ни да бъде място, където всеки един да може да се чувства горд и равноправен, защото ние обичаме своята родина. Ние, вие и всички, които стоят зад ДПС, сме истинските патриоти и родолюбци.

Това каза в Айтос водачът на бургаската листа Камен Костадинов. Със словото си той изправи на крака цялата публика в читалището в града. Той се срещна с айтозлии заедно с останалите кандидати за депутати от листата, а специално за събитието в града пристигна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговите заместници Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова. Сред официалните гости бе и бившият народен представител Йордан Цонев, както и евродепутатът Илхан Кючук.


Най-малко трима избрани народни представители ще имаме от Бургас, за да можем да участваме в управлението, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Събитието предизвика огромен интерес. Залата на читалището буквално бе препълнена от симпатизанти и членове на партията, които посрещнаха официалните гости на крака и с аплодисменти.

"Тук сме, за да поискаме вашето доверие и вашата подкрепа, за да извървим пътя, по който сме тръгнали - пътя за спасението на България. В момента страната ни има нужда точно от спасителен план. Трябва да бъдем силни и единни, за да се противопоставим на опасностите пред България, а те не са никак малко. Изправени сме пред разделение, разединяване на българската нация. Последните години сме свидетели на езика на омразата от телевизионния екран, от парламентарната трибуна, отвсякъде. Ние можем да се борим за това, каза Камен Костадинов пред многобройната публика.


Събитието в Айтос се превърна в истински празник. Залата на читалището буквално бе препълнена

Според него България е пред икономическа разруха, която трябва да бъде предотвратена.
"От 2009 година в страната ни, поради неествествения начин, по който се сформират мнозинства и политическата нестабилност, има разруха и бедност. Убеден съм, че ще гласувате, както винаги - с разума и сърцето си. Вие знаете, че ние няма да ви предадем и да ви подведем", увери в заключение кандидатът за депутат.

Фурор в залата предизвика и речта на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Той бе категоричен, че от Бургаска област най-малко трима кандидати ще влязат в следващото 44-то Народно събрание.
"Нещата в София трябва да станат така, че процесите, мнозинството и управлението да зависят от нас и ние да участваме в него. За да можем различните религии и етноси да живеем заедно в нашата свята република. Ние през 1989 година изпълнихме завета на Васил Левски и 27 години го изпълняваме. Но имаме усещането, че сме сами. Май само ние останахме патриотите в нашата родина. Мнозина са си сложили етикет и се наричат патриоти, но техните дела и действия се основават на омразата, разделението и противопоставянето. Те дори не следват завета на Левски, работят точно против него. Заветът е за чиста и свята република, в която всички да бъдем равни. От 27 години ние се опитваме да бъдем равни с нашето различие в родината ни. За нас различието е богатство и ние трябва да се възползваме от него - да живеем в мир заедно", каза лидерът на ДПС и допълни, че на президентските избори движението е успяло да предизвика промяната, а сега на предсрочните парламентарни избори тя трябва да стане факт.

Всички се изправиха на крака, след като лидерът Мустафа Карадайъ и кандидатите за депутат влязоха в залата

Бургаската листа с кандидатите за депутат е лицето на подновеното ДПС - млади хора, можещи, знаещи и кадърни, изтъкна Йордан Цонев. Той напомни за известната реч на почетния председател на партията Ахмед Доган, че ДПС може да бъде подновено, но не и подменено, защото е най-патриотичната формация

"В делата патриотизма е тук, в тази зала, и в цяла България, в тези хора, които подкрепят и живеят с ДПС. Кой доведе демокрацията в България - вие! Кой победи омразата, кой осигури на България мира - пак вие. Вие сте спасителите на България и ще го направите още веднъж заради нашите деца, за да останат тук", апелира той към симпатизантите на партията.

Сред официалните гости бе заместник-партията на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова и до него вдясно е Йордан Цонев - член на Централното оперативно бюро на ДПС

Думата взеха и останалите кандидати за депутати в листата. Те представиха програмата си пред симпатизантите и увериха, че през следващите години ще работят за всички български граждани и за икономическото развитие на страната.

"В момент, в който всички партии говорят за разединение, ние, избирателите на ДПС, трябва да бъдем единни повече отвсякога. Искам да поканя хората, загубили своя път, да го намерят, защото на тези, които в момента всяват езика на омразата и разделението сред нашата общност, бъдещето поколение няма им прости. Във ваше лице аз виждам една армия, която гарантира мира и стабилността в България", каза вторият в листата Дурхан Мустафа.

Да върне заминалите на гурбет български граждани е основната задача на третия в листата Севим Али, който е председател на Областната младежка организация на ДПС.

"Приемам като лично моя кауза да работя за подобряване условията на живот в малките населени места и да върна моите приятели от гурбет. За това ще работя, ако бъде избран за народен представител. Две политически партии в момента водят кампания. Едната сме ние със своя експертен потенциал и програма. А другата е - останалите политически партии, които правят ПР на гърба на ДПС", каза Севим Али.

Първите четирима кандидати в бургаската листа на ДПС

Четвърта в листата е Хатидже Георгиева, която е зам.-кмет в община Сунгурларе и местен лидер в града.
"Горда съм, че съм кандидат за депутат от най-силната политическа партия. Свидетели сме как едни хора се опитват да ни разединят. А ние ги създадохме. ДПС не е само г-н Карадайъ, г-н Цонев или г-н Костадинов. ДПС сме всички ние, които сме се движели, движим се и ще се движим в посока да спасим България", каза Георгиева и в заключение призова присъстващите в залата на 26-ти март да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина.


Сред официалните гости на събитието бе и бившият кмет на Сунгурларе Георги Кенов


Програмата започна с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран, които призоваха хората да гласуват за най-обединената партия

В категории: Айтос , Политика , Парламентарни избори'2017


44
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
44.
Айтос
12.03.2017 10:31:11
2
0
ДПС начело със Слави Бинев и Волен Сидеров.
43.
Сиса
11.03.2017 12:22:11
7
1
Робството на ДПС трябва да спре.Младите бягат от Балкана.Омръзна ни едно и също всеки път.ДОСТ пък ни кара да се караме с българските си приятели.Така не бива.Отвращавам се като гледам повечето на снимките.Родолюбци би?Друг път!
42.
ВСДД
10.03.2017 20:00:15
8
0
ДНЕС В ДЕБЕЛТ ОТКРИХА НОВИЯТ ЗАТВОР.Б.Б. РЯЗА ЛЕНТА И СИ ЗАПАЗИ ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ.ПОБЪРЗАИТЕ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
41.
DOST Birligi
10.03.2017 19:57:53
8
3
ДПС еоод вече е бита карта половината от Турците ще гласуват за ДОСТ
40.
Ахмедов
10.03.2017 19:52:58
6
2
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
39.
Ahmedov
10.03.2017 19:51:33
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
38.
Ахмедов
10.03.2017 19:50:43
3
1
Да ама не Турците вече няма да гласуват за ДПС оод
37.
бат Жоро
10.03.2017 19:47:36
3
1
Браво!
Всички се изказаха много добре!
Много от тези кандидати са били вече народни представители по няколко пъти!
Някои от тях участваха в управлението!

С какво промениха живота на своя електорат?
36.
Али
10.03.2017 19:21:09
9
1
АГАКИСТИТЕ Камен Костадинов и Слави Бинев бяха ли там ? Айтозлии, станаха ли на крак пред тях ?
35.
Петрова
10.03.2017 18:43:02
9
0
Г-жа Дюран като призовава да гласуват за "най-обединената" партия, защо не си ходи със забрадка, не е ли прекалено разголена за подобно събитие, това е абсолютно противоречащо на техните "принципи" и разбирания за обществено поведение!!!
34.
Кебабчето
10.03.2017 18:37:05
8
0
Сабри бей е терориста от влака буново.няма ли кой да влезе с автомат в тази зала
33.
*********
10.03.2017 18:21:46
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
ui do putka
10.03.2017 18:17:20
4
0
Zashto triete komentarite putiovci
31.
Koalitciya KDPS, Ataka, BKP, KGB
10.03.2017 17:56:14
2
1
Prebroenite dni hitretcite ot KDPS (Komunisticesko Diktatorska Partiya na Saraite) sistoyasta se ot jalki i tipi gizolijesti mutcuni, goresti privirjenitci na KGB, jestoki natcionalisti(fasisti), antiturski BG vizroditeli, bivsi delegati na kongresi na BKP pod diktaturata na tatarski tciganin v sarai se radvat na prebroenite si dni.
30.
До 29
10.03.2017 16:18:10
2
4
Ти за световна икономическа криза чувал ли си бе каун или живееш на Марс? Какви са тези глупости които пишеш?
29.
Фактите- do komentar 23
10.03.2017 16:02:21
5
3
За 12 години - от 1997 до 2009 България имаше три парламента и три правителства, които реализираха пълен четригодишен мандат. Тогава страната реализира основните си национални цели – членство в ЕС и НАТО и постигна впечатляващи икономически резултати. През този период доходите нарастваха в пъти, а средно годишния растеж беше от порядъка на 6 %.
От 2009 година до днес, България има три парламента и шест правителства. Доходите са в застой, икономическия растеж сумарно за всичките 7 години е колкото за една година от предходния период - 6%.
От 2009 година насам България не реализира нито една своя стратегическа цел.
28.
Иван
10.03.2017 15:59:25
4
3
До "Срам и позор", Карадайъ говори по правилно от повечето в парламента, а ти си толкова тъп, чe няма до края на жисота си да разбереш, че има разлика между акцент и грешно говорене... Ако имаше тежък синузит , ти щеше хем с акцент хем грешно да говориш майчиния си език....
27.
Слугите на Мамона
10.03.2017 15:45:11
5
0
Партията на чалмите резаци и крадливите християни - ибрици. А споменаването името на Апостола от наследниците на неговите палачи е подигравка с чувствата на Бъгарския народ.
26.
Срам и позор
10.03.2017 15:05:27
9
2
Този български не може да говори, тръгнал да следва заветите на Левски.
25.
ФК Левски
10.03.2017 14:43:03
9
2
Щом са собственици на футболният Левски ,защо да не претендират че са патриоти .......ФК Левски и ДПС вечна дружба !
24.
kim 23
10.03.2017 14:39:50
5
6
как то пише в библията -По Делата ще ги познаете. за дпс е ясно 27години но за Дост е рано да говорим и искам да ни е ясно нещо освен дост няма друга партия да ни отърве от тези мафиоти
23.
Fiorito
10.03.2017 14:34:59
7
1
Tezi vsichkite izlagat turskiya etnos.stanaha milioneri a nyakoi miliarderi na garba na obiknovenite hora.Kraino vreme e da osaznayat te che nito dps,nito dost misli za tyah.
22.
*********
10.03.2017 14:34:56
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
FIL
10.03.2017 14:31:50
3
0
I TERORISTI IMA NA SNIMKITE.BOJE OPAZI NI OT TAZI IZMET.MASOWO DA GLASUWAME ZA ISTINSKITE PATRIOTI.PONE DOKAZAHA 4E UMEQT DA GI RAZKARWAT OT KLU4OWI POZICII W WLASTA.NE MOJE TAKIWA HORA KATO TEZI NA SNIMKITE DA OPREDELQT NASHIQ JIWOT.STIGA SA TZOTZALI WE4E.DA SE OTEGLQT NA OTMANLIISKIQ SARAI NA DOGAN ZA DA NE DRAZNQT.KAMEN KOSTADINOW OT FUTBOLNIQ SAUZ-POREDNIQ DUPEDAWATZ.
20.
kim 18 burgazliq
10.03.2017 14:30:00
2
0
nai nahalno kolega iskat da remontirat cheshmata tovali e nachina da ubivaj jeni i deca maykavi teroristi toi kva rabota ima tam bahtii liceto
19.
hmmmm
10.03.2017 14:27:51
4
0
овчарите по селата са събрали офцете за да слушат лъжите на кара сурат смешни сте бе хора и сред тях виждам и студенти мале мале
18.
бургазлия
10.03.2017 14:26:39
3
0
Днес когато се чества годишнина от атентата на гара Буново извършен о групата СЧИТАЩА СЕ ЗА тУРЦИ НА ТЪРЖЕСТВОТО НА ЧЕЛНО МЯСТО В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ РЕДОМ С КАНДИДАТ ДЕПУТАТИТЕ СЕ Е НАРЕДИЛ И ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ АТЕНТАТНОРИ сАБРИ бей-.С каква съвест гледа по телевизията молебена в чест на загиналите от неговата ръка.
17.
*********
10.03.2017 14:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
nqma smisal
10.03.2017 14:13:41
5
1
организираха автобус за простите студенти от бургас ..студенти без собствено мнение ДПС е проклетието на българия
15.
българин
10.03.2017 14:06:16
8
0
Гледайки броя на заличените коментари, разбираме за народната любов към дпс....
14.
Кои са патриотите
10.03.2017 14:04:59
4
0
БСП , Обединени патриоти и ДПС са патриоти, вярно е, но руски патриоти, а не български.
ДОСТ са патриоти, но турски.
Да България на Христо Иванов са патриоти, но американски и арабски и плюят Апостола.
13.
*********
10.03.2017 13:56:33
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
*********
10.03.2017 13:34:53
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
10.03.2017 13:22:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
БРАВО
10.03.2017 13:13:21
6
2
Най-добрата статия в предизборно време. С отлични снимки. Нищо че е за мероприятие на ДПС. Мисълта ми е за журналистика.
А казват, че хубавите жени били глупави.
9.
*********
10.03.2017 13:09:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
*********
10.03.2017 12:54:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Сунгурларе
10.03.2017 12:52:26
3
7
Браво гн кенов ние вървим плътно до теб заради теб и ние сме дпс
6.
*********
10.03.2017 12:50:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
10.03.2017 12:35:32
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
*********
10.03.2017 12:32:24
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
taka e
10.03.2017 12:28:23
9
4
Факт, дпс управлява 27 год , а такива като ндсв,бсп, герб са просто за парлама... ашколсун
2.
2
10.03.2017 11:57:39
21
3
Лидерът - Мустафа Карадайъ, вторият в листата - Дурхан Мустафа, третият - Севим Али и четвъртият - Хатидже, изпълняват заветите на Левски вече 27 години, а според Данчо Цонев са докарали и демокрацията в България......това ако не е идиотщина не знам кое е!!!!
1.
*********
10.03.2017 11:37:58
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Новините
Парламентарни избори'2017
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Парламентарни избори'2017
Официално: ЦИК потвърди мандатите за Бургас, дамата на Марешки - аут Отиде ли Цецка Цачева на политическото бунище, председателят на парламента не влиза в НС NYT: Българите все още виждат бъдещето си в ЕС ГЕРБ води с 6% пред БСП при 78,79% обработени протоколи Инфарктен ден за двама общински съветници от Бургас! Георги Манев и Георги Дракалиев на прага на парламента, чакат решението на ЦИК Радан Кънев подаде оставка като лидер на ДСБ и „Нова република” Независимият кандидат-депутат Димитър Байрактаров получи 463 гласа в 25-и МИР София ГЕРБ и Обединени патриоти с мнозинство за нов кабинет Димитър Стоянов от БСП, Ася Пеева от ГЕРБ и Ангел Исаев от ДПС пренаредиха листите, стават депутати Политолог: Този парламент ще има кратък живот, „Воля” ще се разпродаде бързо (ВИДЕО) Валери Симеонов: Гордея се с това, което постигнахме, спряхме ДОСТ (ВИДЕО)
Експерт по протокола: Повечето нови депутати не са подготвени за парламента
Експерт по протокола: Повечето нови депутати не са подготвени за парламента Кристина Крънчева добави, че жените политици се държат по един и същи начин - като мъже


Всичко в категорията
Боксерки за малко да измъкнат от затвора дилъра Авантажа
Боксерки за малко да измъкнат от затвора дилъра Авантажа След месеци издирване зад решетките попадна и „готвачът“ от бандата на Авантажа


Всичко в категорията
Слънцето пласирал дрога главно в две дискотеки в Слънчев бряг, „лейтенантите” му живеели на хотел в Ахелой Бургаски прокурор се кандидатира за член на Висшия съдебен съвет Марио Говедарев от бандата на Слънцето остава в ареста – бил изключително опасен Цацаров: Цонков е действал правомерно, държавата защитава своите защитници (ВИДЕО) Светкавична реакция на прокуратурата! Започнаха досъдебни производства срещу бежанците, които едва не изгоряха в камион (СНИМКИ) Съучастникът в убийството на дядо си Марио - спипан с незаконен пистолет Апелативният специализиран съд гледа мярката на Чокови След месец и половина чакане: България защити граничарите-герои от Тежкия наказателен съд в Турция Прокуратурата показа мускули, отказа екстрадиране на Михаил Цонков и колегите му Водят се 30 досъдебни производства за престъпления, свързани с изборите Илияна Балтова получи „зелена светлина” за член на ВСС – отговаря на изискванията
Няма да повярвате каква марка е тази кола от бъдещето! (ВИДЕО)
Няма да повярвате каква марка е тази кола от бъдещето! (ВИДЕО) Новата, възродена концепция за "Жигули" шокира интернет потребителите
Всичко в категорията
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
Наградиха доблестната Стефка: Намерените пари ми бяха нужни, но не са мои, можеше да са на някого в нужда(ВИДЕО) СУ „Иван Вазов“ възстановява пещта в школата по керамика с помощта на Община Бургас Този тест ще ви върне в училище. На колко въпроса успяхте да отговорите? Започва първата кандидатстудентска сесия на Софийския университет Бургаските ученици първи в състезанието за млади строители 1200 студенти на стаж в държавната администрация Не сеч, а касапница: Служебният министър на образованието съкращава 9000 учители и 2900 души непедагогически персонал! Ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”: Не ни режете приема, а питайте браншовиците от какви кадри имат нужда Шест нови специалности в Университет „Проф д-р Асен Златаров” ще подготвят кадри за бизнеса в Бургаско Властта отговори на Бургас: Специалността „Туризъм” се реализира много лошо, за „Здравни грижи” нямате капацитет СУ дал четвърт милион висшисти на България
Забравяте за кашлицата за един ден с този чуден лек!
Забравяте за кашлицата за един ден с този чуден лек! Можете дори да го давате на децата си, но само по една чаена лъжичка на ден
Всичко в категорията
Ново проучване гърми: Някои сирена причиняват рак на гърдата Епидемия ли се задава? Здравното министерство трескаво поръчва още ваксини срещу морбили Саксонска принцеса, почетен гражданин на града, дава урок по хуманност: Дарявам още 2 тира с болнични легла за УМБАЛ – Бургас Имате разширени вени? Прегледайте се безплатно в МЦ „Света София“ Доц. Михайлова: Най-точният имунологичен тест за туберкулоза е Т-SPOT.TB, открива заболяването дори при малки деца С 6D маса ще прецизират лъчелечението на пациентите на Онкото в Бургас Още седмица от горещите мартенски промоции в аптеки „Фаркол“ Писмо до всички родители, които не ваксинират децата си Тя е на 70! Но пък по тялото - ни грам тлъстина Да бъдем на диета не означава да сме глади! 6 храни, които ни държат слаби Не се поддавайте на спекулациите на козметиците! Ето истината и как сами да си помогнете за целулита
Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден
Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден Момчето издъхна след жесток побой, нанесен му от охранителите Цофъра, Скинара и Акулата


Всичко в категорията
Покъртително: Испанска учителка с две деца – сред жертвите на джихадистите в Лондон (СНИМКИ) Фатален край! Самоубийцата Боряна загина на място, шокиращи подробности! 6-годишният Радо се нуждае от пари за операция, да му помогнем! Бащата на деветте деца: Добри хора от цялата страна ни помагат, благодаря им! (ВИДЕО) 7000 лева са нужни за лечение на малката Мелиса в Сърбия (ВИДЕО) Деси Слава издържа семейството на Благой! Глези ги с почивки Генерал БожиГол шокиран от Китай, сервирали му пилешки крака със свинска глава Страшна трагедия! Строител се строполи на масата и издъхна пред смаяните погледи на колегите си Само във Флагман.бг! Вижте разтърсващата изповед на майката, загубила сина си в свирепата катастрофа в Слънчев бряг Ако знаехте какво е да си майка на Семир Абу Мелих Светът на проституцията: Българката Цана и съдбата й в Германия
Астролог: Изчистете с вода и сол негативните енергии от дома си!
Астролог: Изчистете с вода и сол негативните енергии от дома си! Не се поддавайте на съблазни, не приемайте никакви предложения, дори да изглеждат много примамливи, съветва Мишел
Всичко в категорията
Пред финала! България избра Банкя, големият въпрос е кой ще мине 4-те процента
Пред финала! България избра Банкя, големият въпрос е кой ще мине 4-те процента Засега шансове имат Аптекарово, които са на чертата и Реформаторово

Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава Преди 1989 г. цената на киселото мляко от Малко Търново до Брегово е една и съща


Всичко в категорията
Ретро Бургазъ: Как жп линията бе премахната от плажа, за да се превърне градът в курорт Спомени от соца: Несебър и Слънчев бряг изгубени в миналото Ретро Бургазъ! Историята за първия небостъргач, който трябваше да се издигне още през 30-те години на миналия век Ретро Бургазъ! Когато Общината имаше собствена кариера и осигуряваше прехраната на 500 семейства Помните ли ерата на мобифоните – струваха по 1300 марки, тежаха колкото тухла, но бяха мечтата на всяка прохождаща мутра Ретро Бургазъ: Как гробище стана център на Бургас и къде е трябвало да бъде изградена днешната сграда на ПМГ Бургас преди 20 години: Втори взрив срещу семейството на футболиста Милен Георгиев Ретро Бургазъ! По американски: Зъболекар постави златен зъб на любимото си кученце Спомени от соца: Българската бира - каква беше тя тогава и различна ли е днес? Ретро Бургазъ: Вижте как празнувахме националния празник през социализма и в Царска България Ексклузивно! Непубликувани досега кадри от войната през 1877 г. – 1878 г.
Браво, "лъвове"! България с голям успех над Холандия
Браво, "лъвове"! България с голям успех над Холандия "Трикольорите" вече имат девет точки, като изостават само с една от Швеция, а лидерът Франция има 13 точки

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу В "Меден рудник" се инвестира много, тази тенденция трябва да се запази, за да се превърне комплексът в желано и приветливо място, каза Ивелина ВасилеваВсичко в категорията
Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк
Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк Униформените не са надвишили правомощията си, увериха полицейски източници


Всичко в категорията
Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас „БСП за България” в Карнобат: Трябва да се преодолее порочната практика държавата да прехвърля дейности на общини без да осигурява необходимите финанси Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Новият шеф на обвинението в Карнобат вече иска да е спецпрокурор, но ВСС не го одобри Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание На „Карнобат“ му тръгна по вода и с победа
ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП
ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП Обединените патриоти са трета политическа сила, а подкрепата за партията на Веселин Марешки се сви до 7 %

Всичко в категорията
Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие
Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие ДОСТ изпревари Марешки в морската община


Всичко в категорията
60-годишна състезателка се включи в Националния шампионат по спортно ходене в Поморие Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас За доблестната си постъпка чистачката Стефка получи грамота и 200 лв. от кмета на Поморие Иван Алексиев Ченгета удариха наркоквартира в Поморие след арест на уличен дилър Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Награждават в Бургас метачката, намерила 1700 евро на улицата (ВИДЕО) Диабетици от Поморие към д-р Костадинов: Искаме да заверяваме протоколите си за инсулин по-бързо Над 160 участници ще се включат в ежегодното състезание по спортно ходене в Поморие Инж. Петър Кънев към бизнеса в Поморие: Подкрепям създаването на по-благоприятни условия за работа Изпълнители от 8 държави пристигат в Поморие за 14-то издание на фестивала „Св. Богородица – Достойно есть” Кандидат-депутатите на "БСП за България" представиха програмата си пред жителите на Каблешково
Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Само във Флагман! Кметът на Созопол извършил граждански арест на голям държавен шеф Кметът на Созопол Панайот Рейзи извърши граждански арест на нарушители, опитали се да задигнат дърва от общинска гора „Дейли стар” за Созопол: Не пропускайте блестящото съкровище на Българското Черноморие Цветан Цветанов пое два големи ангажимента към Созопол, вижте какви са Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Започват ремонтите на пешеходните зони в Созопол, Общината дава 500 хил. лв. за новите настилки Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Внимание! Мостът край Равадиново е опасен, три години пътната агенция не прави нищо, за да го ремонтира Хотелите край Бургас вече са резервирани за пика на сезона? (ВИДЕО)
ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП
ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП Останалите политически сили са с много нисък резултат

Всичко в категорията
Сменят директора на природен парк „Странджа” Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Приморско се рекламира в Берлин и Москва Председателят на ВАС предложи скандален магистрат за шеф на Административен съд - Бургас Пребитата Тонка от Ново Паничарево: Крадците ми запушиха устата и не можех да си взема въздух (ВИДЕО) Показна акция на криминалистите – задържаха Иван и Николай за въоръжения обир Извънредно! Въоръжен грабеж в Ново Паничарево, заплашиха с пистолет 70-годишна пенсионерка Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Инж. Петър Кънев и Николай Тишев посочиха приоритетите на „БСП за България” пред жители на Приморско
ГЕРБ спечели убедително в Средец
ГЕРБ спечели убедително в Средец Наблюдава се спад на гласовете при патриотите за сметка на ДПС и ДОСТ


Всичко в категорията
Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Ивелина Василева: ГЕРБ гарантира двойно увеличение на учителските заплати, образованието ни е приоритет Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Сензацията в кикбокса Живко Гюров прокара пътя на бойните спортове в Средец, откриха модерна зала Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област "БСП за България" тръгна към победата, залага на българското и на българщината
Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Мъртвопияният Шинко влезе в България с Волвото си на 3 литра твърдо, задържаха го край Малко Търново Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Проблемите на Малко Търново – същите като през 1927 година Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Малко Търново съхранява традициите, вижте Белия кукер - живото наследство на Странджа (ВИДЕО) Защо Цветанов отличи петима от бургаската листа на ГЕРБ на официалното представяне в НДК
Добрата новина! Жельо Вардунски слага край на лунния пейзаж в Камено
Добрата новина! Жельо Вардунски слага край на лунния пейзаж в Камено Общината търси изпълнител за ремонта на уличните мрежи и четвъртокласната пътна мрежа


Всичко в категорията
Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Камено в крак с технологиите! Система за видеонаблюдение ще контролира битовата престъпност Жителите на Камено към Реформаторския блок: Имаме нужда от по-добро здравеопазване и инфраструктура, разчитаме на Вас Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургазлийка превърна чужда къща в кучкарник (ВИДЕО) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Тодор от Камено с два приза на Тодоровден на традиционните кушии Стотици родолюбци почетоха 139 г. от Освобождението на България в Камено (СНИМКИ) Детски концерт и изложба, нов пенсионерски клуб в Камено за 1-ви март
„БСП за България” закри кампанията си в Сунгурларе Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Зловеща находка: Намериха животински трупове в гората край Сунгурларе Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Мъж се напи и буйства в заведение в Сунгурларе, удари полицай и се озова в ареста Защо Цветанов отличи петима от бургаската листа на ГЕРБ на официалното представяне в НДК Кои може да станат „случайно“ депутати заради куриозите с преференциалния вот в Бургас Петър Кънев е разумен вариант за Бургас, но ГЕРБ е най-доброто на тези избори
След титлата по муай тай атакувам световния връх и в кикбокса Интервю Всички интервюта Йордан ЯНКОВ-РУСКИЯ, световен шампион по муай тай След титлата по муай тай атакувам световния връх и в кикбокса
Община Бургас винаги е помагала за подготовката ни преди големи състезания


Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Историята на Горан Горанов – от европейски шампион по борба до мистериозна смърт зад решетките За кратко време рецидивистът побърка целия град


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си Бургазлия пита: За тази синя зона ли плащаме? Жители на бл. 31 в бургаския ж.к. „Славейков” пропищяха от млад руснак, живеел между етажите и ползвал стълбите за тоалетна (СНИМКИ) Вижте ромския катун до Зеленчуковата борса в Бургас! Докога ще им позволяваме?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 27.03.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очаквайте отлично организиран и ползотворен ден и на вашето работно място. Реализацията на дългоочакван проект стартира днес, въпреки огромното закъснение. Потърсете помощ от колегите си. Не недоволствайте, ако ви помолят да помогнете за завършване на работа, която носи приходи за всички. Не се включвайте в рисковани начинания. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът ще ви донесе загуби в близките дни. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Късметът е с вас от сутринта. По отношение на планирана сделка, се пригответе за трудности. Приемете ги философски и не бързайте да се отказвате. Грешки на работното място са причина за напрежение. Предложенията за бизнес са във ваша вреда и ако ги приемете ще повлекат след себе си финансови загуби. От сутринта ви предстоят начинания, свързани с активна търговска дейност. Очаквайте важна информация, което ще ви изведе на нов професионален връх. Бъдете последователни в действията си. Завършете започнатите служебни задачи  до края на деня и обмислете новите си идеи, но без емоция. Трудностите ще ви изнервят от сутринта. Ваши колеги са се провалили и отново искат да поемете отговорност за техните действия и да ги оправдаете. Не го правете. Очаквайте предложение за нови задачи и ги приемете без колебание, за да ги приключите до края на месеца. От първите часове на работния ден ви изнервят неприятностите на работното ви място, които са свързани с липса на чувство за отговорност във вашите колеги. Ще се справите сами. Не се ядосвайте и не критикувайте. В своята разсеяност се предпазвайте от грешки, които трудно ще поправите. Предприемайте внимателно промените в живота си, за да избегнете грешките и недоразуменията на работното си място. Денят е неблагоприятен за общуване с делови партньори. Избягвайте разговори с колегите си, защото сте податливи на провокации, които могат да ви навредят. Не подготвяйте финансови документи и договори за съдружие, за да избегнете  неочаквани трудности, които може да са от значение за бъдещите ви професионални цели. Обмислете плановете си до най-малките подробности, за да прецените дали си заслужава да инвестирате, особено ако за да участвате, се налага да теглите кредит преди края на месеца. Не забравяйте да се грижите за професионалните си интереси. Не влагайте агресия в думите си, ако искате да ви чуят и да възприемат с цялата сериозност предложенията направени ви днес. Късметът може да ви се усмихне неочаквано и да ви обогати с полезни запознанства с влиятелни личности. Предстои ви да се сблъсквате с трудности. Ако не обръщате прекалено голямо внимание на ставащото и повярвате в силите си, ще си гарантирате и днес финансови постъпления. Грешки на работното ви място ще доведат до недоразумения с колегите ви, въпреки че вината не е ваша. Откажете се от начинанията в полза на възможността да коригирате пропуските. Не са изключени неприятности в семейството, последвани от грешки на работното място, заради разсеяност и нежелание да забравите за проблема. Трудно овладявате чувствата си. Ако сте упорити и насочите вниманието си само към служебните си задълженията си, свързани със значими професионални планове и цели, ще се справите отлично и днес. Направете първата крачка, за да изгладите неразбирателството с ваш колега, което трови отношенията ви и ви наранява. Не допускайте отчуждавате помежду ви. Очаквайте да ви направят поредното, заслужаващо вниманието ви делово предложение. Следобед се предпазвайте от грешки, които могат да ви създадат проблеми.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип