×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Световната марка Das WeltAuto стъпи в Бургас


Световната марка Das WeltAuto стъпи в Бургас
Автомобилите на марката се предлагат с гаранция от минимум 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително
10 Март 2017, Петък, 06:03 ч.

Сертифицирани автомoбили втора употреба с доказан произход и гаранция ще предлага Вестауто-М


Световната програма Das WeltAuto, чиято основна дейност е продажба на употребявани автомобили с гарантирано качество и произход, вече има свое представителство в Бургас. Фирма „Вестауто-М“, която години наред официално представлява марките Volkswagen и Audi в Югоизточна България, получи лиценз за дилърство на утвърдения в световен мащаб бранд за употребявани коли на концерна Фолксваген. Това се случи на официална церемония, състояла се на 09.03.2017 г. в продажбено-сервизния център на Volkswagenв Бургас в присъствието на мениджъра на бранда за България – Ивайло Кирковот „Порше БГ” ЕООД,  управителя на„Вестауто-М“ ООД - Красимир Маринов, гости и журналисти.


С прибавянето на Das WeltAuto към портфолиото на Вестауто,ние не просто разширяваме гамата на предлаганите от нас услуги, а продължаваме традициите на фирмата да предоставя на шофьорите най-високо качество и сигурност, въвеждайки абсолютна прозрачност и при продажбата на употребявани автомобили,“ сподели Красимир Маринов при откриването.

Бургас е седмият в страната град, в който ще се предлага новата услуга. Das WeltAuto ще спести на бургазлии притесненията и неволите, които обикновено съпровождат търсенето на кола втора ръка - дългото обикаляне по автокъщите, несигурността около техническото състояние на автомобила,измами с километража и др.
 
 


Das WeltAuto предлага на клиентите сертифицирани употребявани автомобили с доказан произход и история, реален пробег, в отлично техническо състояние, външен вид и на атрактивна цена. Автомобилите, предлагани по програмата, са с пълна сервизна история – от момента на производството до покупката им от новия собственик. Всички автомобили на марката Das WeltAuto минават щателен технически преглед със специализиран софтуер, включващ над 100 позиции, които покриват всички детайли. В чек-листата е включена проверка на: купе, каросерия, двигател, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер. На база на този протокол се извършват ремонти, в случай че се налагат такива, така че на клиента да се предаде гарантирано добър и сигурен автомобил.


Основният асортимент, включен в гамата на Das WeltAuto, са автомобили, изкупени от наши клиенти, върнати от лизинг автомобили на Volkswagen/Audi Leasing – Германия, тестови автомобили от дилърствата, както и служебни коли на Порше БГ. Преобладаващо възрастта на автомобилите е до 7 години, амаксималният пробег –около 150 000 км, като всички те са в много добро, за възрастта и изминатите километри, състояние.Преди покупката клиентът може да се възползва от услугата тест драйвна желания от него автомобил, така че сам да се увери в качествата му.


Автомобилите на марката Das WeltAuto се предлагат с гаранция от минимум 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително. В случай на авария клиентите получават безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.Програмата Сервиз 4+ предоставя финансово разумни и качествени услуги  за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi.


Покупката на автомобилите може да бъдат финансирана от Порше Лизинг. Фирмата предоставя едно от най-добрите предложения в България, съобразно съотношението възраст на автомобила и срок на финансиране - до 9 години общо. Порше Иншурънс Брокер работи с всички водещи застрахователи в България, и предлага завършен цикъл на покупката с необходимите застраховки.
 
 
Всички актуални предложения на Вестауто-М Бургас за продажба на употребявани автомобили с гарантирано качество ще намерите на сайта: www.dasweltauto.bg/westauto-m/, както и на място в дилърството на Вестауто на ул. „Атанас Буров“ 1-3, Северна промишлена зона, тел. 056 / 847 250.

Още за Das WeltAuto:
 

Das WeltAuto е международна марка на концерна Volkswagen AG. Предметът на дейност на марката е търговия с употребявани автомобили. Volkswagen AG е първият концерн, който въвежда единна световна марка за продажба на употребявани автомобили. Основната цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна. Както като модерна търговска визия, така и като качество и многообразие на услугите, въплъщаващи ценностите  на марката Das WeltAuto:

-Прозрачност
-Доверие
-Надеждност
-Сигурност

Марката Das WeltAuto е част от амбициозния план за развитие на концерна, който го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Експанзията на Das WeltAuto освен цяла Европа обхваща вече и Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни.

Притежател на правата за България е “Порше БГ” ЕООД. Правата за ползване се преотдават единствено следсертификация на оторизираните дилъри на Volkswagen и Audi в България.

Целта на въвеждането на марката Das WeltAuto в България е да се отговори на нуждите и желанията, както на настоящите, така и потенциални клиенти на Volkswagen и Audi. На настоящите ще бъде предложена една изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на настоящия им автомобил с нов, а на потенциалните ще може да се предостави възможност за избор както на нов, така и на гарантирано добър употребяван автомобил.

Още за Das WeltAuto ще намерите в официалния уебсайт на марката: http://www.dasweltauto.bg/.



В категории: Бизнес , Бургас


България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори