×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината


Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината
„Бургас – Александруполис“ трябва да остане в историята, освен ако не проведем нов референдум за проекта, казва Румен Петков
09 Март 2017, Четвъртък, 13:01 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Авторът

Културата, сигурността и туризмът са изключително важни за развитието на региона, казва водачът на листата на „АБВ – Движение 21“

Румен Петков е на 55 г. Дългогодишен политик от левицата, бил е кмет на Плевен (1995 – 1999), министър на вътрешните работи (2005 – 2008), депутат в 39-о, 40-о и 41-о Народно събрание. В момента е член на партия „Алтернатива за българско възраждане“ (АБВ). Беше зам.-председател на партията, но се оттегли от поста заедно с екслидера Георги Първанов през януари т.г. На предстоящите на 26 март парламентарни избори АБВ се явява в коалиция с „Движение 21“ на Татяна Дончева. Румен Петков е водач на листите на коалицията в Бургас и Плевен.


- Г-н Петков, друг път водил ли сте кандидатдепутатска листа в Бургас?
- Не, за пръв път се ангажирам с листа в Бургас, въпреки че съм работил много за региона, без разбира се от това да се правят фанфари. На мен характерът ми е такъв, че не обичам да демонстрирам това, което правя.

- Какви са Ви впечатленията от областния център, след като вече проведохте няколко срещи в града?
- През последните 15 и повече години много пъти съм бил в Бургас. Работил съм с бургаските институции. Спомням си 2007 г., когато направихме в Бургас Центъра за черноморско гранично сътрудничество на всички черноморски държави и го изградихме със съдействието на Европейската комисия. Това е една изключително силна организация за сигурност и контрол в черноморския басейн. За съжаление през последните няколко години тя не се ползва достатъчно ефективно от Министерството на вътрешните работи. Убеден съм, че Бургас може да бъде културна столица целогодишно. В Бургас има няколко чудесни фестивала – театрален, певчески и т.н. Въобще традициите в Бургас в сферата на културата, културните авторитети, които Бургас е дал на България и на света, задължават за едно по-друго отношение на държавата към Бургас. Бургаската култура не е от фестивал на фестивал. И театърът е едно от най-ярките доказателства за потенциала, който Бургас има. Така че една от амбициите ни е Бургас да има друга стойност в българската култура, Бургас да има друго звучене и да получи всъщност заслуженото, защото бургаската интелигенция и бургаският потенциал са нещо, което не заслужава ухажване един път на няколко месеца, а заслужава ежедневно внимание и уважение.

- Кои са другите проблеми в региона?
- На първо място - бургаската икономика. За съжаление през последните години инвестициите в реалния сектор в Бургас не са това, което трябва да бъдат. И като че ли инвестициите са само държавните средства и средствата, които осигурява общината. Затова в Бургас трябва да има друг бизнес климат и част от ангажиментите на народните представители, не просто на една или друга политическа сила, е да променим и тази атмосфера. А част от тази атмосфера е сигурността. За съжаление като говорим за фестивали, до тях трябва да сложим и това шоу с оградата, която е едно компрометирано и провалено съоръжение. И която, за съжаление, създава всички предпоставки в Бургас и в областта да се концентрира едно напрежение от бежански потоци, което не е по никакъв начин в интерес на бизнес климата. Оставям настрани, че са и буквален терор за местното население. Т.е. държавата трябва  да вземе ефективни мерки, за да обезпечи сигурността в региона. Още повече, че критичната инфраструктура и летищният комплекс за съжаление са една от големите трагедии на последното десетилетие. Като добавим и рафинерията, всичко това предполага едно много по-засилено внимание от страна на държавата от гледна точка на сигурността. А инвестициите в сигурността на Бургас не са на необходимото ниво. Това са три неща, които са изключително важни за развитието на Бургас. И веднага до това добавям и туризма и катастрофалният провал на Министерството на туризма за осигуряване на нормален сезон. Трябва веднага да кажа, че е перверзно разбирането на ГЕРБ за туризъм – те разбират туризма като „ски на рамо и бански под мишница“. Бургас не е летен курорт на България. Бургас е много силен, атрактивен, привлекателен туристически център 12 месеца в годината. И държавата трябва да има съвършено различно отношение към туризма. Да не говоря за провалените концесии на плажовете. Защото като че ли това – отишлото си Министерство на туризма, гледаше на туристическите ефекти в Бургас като на раздаване на концесии на плажове на „братовчеди“. Е, не е така! И затова се и провалиха. Затова и Бургас, и курортните комплекси и селища трябва да имат собствено значение в определянето на туристическата политика в региона. Подчертавам още веднъж – 12 месеца в годината, а не летния сезон.

- „Бургас – Александруполис“ отново е гореща тема. Петролопроводът за малко попадна в предизборната програма на БСП, а след това отпадна от нея. Вие какво мислите по този въпрос?
- БСП по принцип лъже юнашки за енергийните проекти – и за „Белене“, и за „Бургас – Александруполис“, и за „Южен поток“. БСП като са в опозиция, строят всички енергийни проекти, а като са на власт, ги зануляват. Проведе се референдум, добър или лош, той заяви позиция на болшинството на жителите на Бургаска област и според мен, ако институциите и държавата искат да бъдат коректни, те трябва да се съобразят с мнението на бургазлии. Аз съм привърженик на „Бургас – Александруполис“, но след като ние не можахме да убедим населението на Бургаска област, че този проект е безопасен и сигурен, той или трябва да бъде оставен в историята, или да се проведе ново допитване. Да се прави друго през главата на бургаската общественост по мое мнение е грозно и неетично.

- Вие водите листата на „АБВ – Движение 21“ и в Плевен. В Бургаско ще успеете ли да направите срещи с гражданите във всички 13 общини? Как е планирано?
- Аз имам амбицията да обиколя максимален брой общини и населени места. Имам усещането, че хората ме познават и знаят привързаността ми към Бургас и региона. Знаят, че познавам проблемите на Бургас и че имам волята и решимостта да търся техните решения. Това не отменя по никакъв начин личните срещи и личните контакти. Разбира се, че ще обиколя всички общини.

- Имате кмет в Карнобат. Очаквате ли по-специална подкрепа от хората там?
- Имаме общински съветници в Бургас, имаме кмет в Карнобат, имаме кметове на населени места. Разбира се, че като партия очакваме много активна подкрепа от нашите представители в местните органи на самоуправление. Ние имаме повече от 200 съветници. Всички те са ангажирани с нашата кампания и я провеждат по най-сериозния и отговорен начин. Аз вече бях в Карнобат, разговарях с г-н Димитров. Планираме си кампанията във всички общини.

- След като Корнелия Нинова застана начело, БСП като че ли отново завзема лявото пространство. АБВ как отговаря на това?
- Аз не считам, че БСП завземат лявото пространство. Още повече не мисля, че там нещата са така, както трябва. Там се проявяват едни двойни стандарти към различни депутати. Бяха изгонени една част от народните представители – имам предвид Михаил Миков, Наско Мерджанов, Георги Божинов, вероятно и други. Но аз не се фокусирам върху БСП, защото ние имаме собствена политическа тежест, имаме избиратели, които вярват в АБВ, защото сме показали, че можем да правим политика. Показвали сме го през представителите ни в местните органи за самоуправление. Показвали сме го чрез г-н Ивайло Калфин в правителството. Всъщност единственият сектор, където беше проведена реална реформа и където се случиха нещата със стратегическа визия в политиката за следващите 25-30 години, е социалната сфера. И мисля, че хората виждат и оценяват тези неща. Не говоря за тежките провали на БСП и на ГЕРБ в управлението. Така че не се фокусираме и нямаме никакво основание да се фокусираме върху БСП. Аз, честно казано, малко се и забавлявам, защото нали разбирате, че Сергей Станишев уволни Корнелия Нинова като заместник-министър на икономиката, а днес я номинира за премиер. Аз не знам какво толкова драматично се е променило – един и същ човек да уволни заместник-министъра и след това да го номинира за премиер. Това е пошлостта в политиката, която отвращава, но това си е проблем на БСП, не е наш.

- Ако цитирам правилно – новият лидер на АБВ Константин Проданов каза, че най-голямата грешка е била коалицията с ГЕРБ. И все пак възможно ли е тя да се повтори?
- Ние не сме били в коалиция с ГЕРБ. Ние сме формирали участие в нашето правителство на базата на политическата декларация на правителството. Не става дума за коалиция. Аз не мисля, че днес този въпрос е актуален.



Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
37
Коментара по темата
37.
Образованието в Приморско
23.03.2017 18:41:28
0
0
Някой трябваше да ги каже тези неща за училището, за да се стреснат всички. Когато едно време целия Китен се втурнаха да линчуват стария Налбантов за изнасилването, защо милицията го защити? Защо случаят се потули? Къде беше партийното и профсъюзното ръководство? Всички замълчаха. Същото е и сега.

Относно СУ "Н. Вапцаров" Приморско
18.03.2017 13:04:33
Факта, че държаха Налбантов толкова дълго време означава, че в Приморско нещата не са наред. Или управата на града не струва или няма формирано и мислещо гражданско общество.
1.
Училището в Приморско
23.03.2017 18:06:11

Рейтинг:
1
Налбантов отдавна трябваше да бъде изгонен от училището,но за това си виновно както и населението на Приморско,така и управленците от целия политически спектар..... а за жените внимавайте Налбантов е клюкар....... ?????
36.
бизнесмен
21.03.2017 10:18:09
0
1
Ченге-комуняга разбира ли от бизнес?биз
35.
Диагноза "жител" на Приморско
17.03.2017 12:40:54
0
3
За кого е този музей? За туристи и външни хора, които идват и си отиват и остават с впечатлението, че това е нормален град с нормални хора. Я накарайте ги да живеят тука цяла година! Видяхте с докторите какво стана - идват с едни намерения, а после... бягат като от пожар.
В Приморско за разлика от Созопол и Царево всички са свъртяни, затова не вървят нещата. Всичко тук е имитация и не намясто - вземи община, МЦ, училище, сега и музей. Създава се илюзията, че сме като другите градове, уж че имаме интелигенция и елит, а тях никъде ги няма. По улиците виждаш само селяндури и дебили, мързи ги да гледат, имат акъл колкото да идат до близката кръчма или кебапчийница, там обръщат чашите, чудят кой да оплюят и с кого да се заядат и така прекарват свободното си време...
34.
за сунгурларе
13.03.2017 18:43:23
0
1
Кандидат депутат от БСП Сунгурларе зове хората на събрание и заплашва с .... ако не дойдат и не доведат хора.Това ли са избори с терор...
33.
Куба
11.03.2017 07:03:32
2
2
Ну маладец крушкув,ну погоди !!!
32.
крушкув
11.03.2017 06:54:15
1
3
Опа-а-а-а!!! На мига си връщам обратно намерението да си коригирам мнението за абв дезертьора! Ясно е - вълк и комуноид си менят и козината, и всичко, но нрава си - никога!Комунистът винаги лъже-може да му вярват само наивниците......тоя е наш човек....как няма да може да лъже!
31.
Девъчките
11.03.2017 06:28:28
3
2
Ох на каките фурашчицата проста... Като му видиш аватара и ника на този под тебе, не само морална ами всякаква хигиена ще е безсилна.
30.
боко каза .точка.
10.03.2017 10:33:12
0
9
Хайде холан ! Все така ще си прехвърляте топката един на друг , докато свят светува ! Но пасаран !Тоя лъже като дърт стоиловски циганин.
29.
777
10.03.2017 10:29:48
0
1
Бравос, сега съветските взятки ще са само за българските румнаджии! Ей, и да пращате подаръци на съветските другари, че стана тя каквато стана. :)А идеята за съюз между работници и изедници е добра, но надали е възможна…
28.
mnl
10.03.2017 10:24:16
0
3
Та, всеки ще се спасява поединично. И в тази връзка да имаш една пушка под възглавницата никога не е излишно.Важното е да се вдига пушилка за да се прикрие чалгаджийкта напоителка .
27.
??!
10.03.2017 10:21:04
0
7
"Семир Абу Мелих пита какво искате: Здравеопазване или здравеотказване"?
Вашият спонсор задава въпрос, а Вие не ни давате възможност да отговорим. Според Вас това ли е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ?
26.
Общинар
10.03.2017 10:18:13
1
6
Споко Руменчо, нашето Сънце работи усилено в Морската градина и при следващо посещение ще можеш да практикуваш хобито си - пикаене във фонтани.
25.
#1
10.03.2017 09:53:02
0
3
A в ĸлacaциятa зaщo нe ĸaзвaт ĸoлĸo ce дaвa зa пoмoщи нa opĸитe,ммм?Какво ли не правят хората за пари. А защо изобщо ни информирате за проститутки?!!!
24.
фен
09.03.2017 20:43:33
2
5
Дайтему пампеси власт на полицая иму гледай сеира,
23.
До флегман
09.03.2017 20:06:05
0
11
Защо не можем да напишем коментари на статията за Семир Абу Демир защото е платена статия нали ??? Какви платени журналисти сте вие???
22.
ВС
09.03.2017 19:17:32
0
14
Пуснете коментари за ГЕРБ.Другият месец ще са изметени боклуците и няма чуват какво говорят хората за тях.
21.
До номер 4: ???
09.03.2017 19:02:29
0
11
Защото Герб плащат двойно явно за да няма форуми отдолу.Всички партии и коалиции така или иначе в предизборната кампания си плащат/
20.
гггггггггггггггггггггггггггг
09.03.2017 18:57:54
1
6
игати тъпото изказване
Ще инвестира в туризма като строи петролопровод
19.
@@$//
09.03.2017 18:51:28
1
8
Запалка, ходи да препикаваш пиян фонтана на центъра у Плевен и не го мисли Бургас, гнусен алкохолик и пумияр такъв
18.
http://skandalno.net/
09.03.2017 18:18:42
0
12
От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно!
17.
относно коментарите за Герб
09.03.2017 18:11:30
0
15
Страх !!! Сковал ги е огромен страх !!!
Вожда им само пита Кой кой кой?- По силни от тебе. Сбогом гробаджии !
16.
къща в Испания за 1,5 млн евро
09.03.2017 18:05:48
1
7
Полека-лека започваха да изплуват шокиращите далавери на хората, управлявали България от името на Тройната коалиция до миналата година.

Срещащият се с оперативно интересни лица и пикаещият във фонтаните бивш министър на вътрешните работи Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта. Успял е да спести достатъчно милиончета, за да си купи богаташка къща с няколко спални и кипро паркче в любимия град на Камата – Барселона, научи www.skandalno.net. Според наши информатори, Петков броил 1,5 млн евро за „малкия“ си палат.

Изгоненият от Тройната коалиция МВР министър не си е губил времето, макар че не изкара цял мандат като полицай №1 на държавата България. Ясно е, че сал една министерска, още по-малко – депутатска заплата, за такава крупна и далновидна инвестиция не стигат. Не е ясно комисията „Кушлев” дали може да стигне чак до casasБарселона. Но пък срещите с оперативно интересни лица от калибъра на „братята” Галеви очевидно са много, много полезни.

Информацията за сладката придобивка на Румбата на Иберийския полуостров постъпиха от червените редици. Някои обясняват изскачането на подобни новини напоследък с безмилостната борба за лидерство в столетницата БСП. Това, за българската псевдодемокрация, е нещо много логично и доказано от живота – всеки клепи другарчето си без да му трепне окото, стига да има келепир от това.

Но истина е също така, че политиците в България масово забогатяват рязко, видимо и с размах. И Румен Петков не е изключение в това отношение. А е ясно, че без корупция това никак, ама никак не може да стане.

Има безброй недостатъци и едно нещо – ама наистина много хубаво, в българската псеводемокрация от последните двайсетина години. Това е смяната на мандатите. Къде по-рано, кога според предвиденото от закона, но мандатите свършват. И тогава с гръм и трясък лъсва голата истина за крадливите ни политици. Нещо, което всички си го знаем, но не и в детайлите, за хората, които се чувстват като хванати от Господ за шлифера, докато са на власт. И се самозабравят...............................................................http://skandalno.net
15.
Пацо
09.03.2017 18:00:10
1
7
Бургазлии-ако искате да сте добре гласувайте за партия АБВ-там са наи-големите БОКЛУЦИ-ИЗМЕКЯРИ,пикаещи в шадравани и джуджета със високи токчета.
14.
Поздрав до гербаджиите
09.03.2017 17:56:56
0
2
http://www.flagman.bg/article/97389
13.
Алооо
09.03.2017 17:51:00
0
13
Румене да си наясно в Бургас могат да ти окрадат и идеята и бизнеса и ти остават кредитите,затова само община от крадльовци и държава в лицето на греб некадърници са преките инвеститори! Или на Плевенски казано не се спазват законите даге!!!
12.
Oleg
09.03.2017 17:50:11
1
6
Kakuv biznes ima v Burgas be hahahahja
11.
8
09.03.2017 17:45:17
2
9
Мислите ли че не е прав. Аз мисля обратното. За съжаление и този политик е като бургаските измекяриполитици лъжа е много и вече никой не му вярва като момата и ония великия голо главата и ктиторски. Никога повече герб на власт
10.
бсп
09.03.2017 17:35:08
1
6
Тоя пък алкохолик за Бургас тръгнал да мисли
9.
!!!
09.03.2017 17:25:03
1
10
Няма шанс в Бургас
8.
vini
09.03.2017 17:19:00
18
1
До №4 -много си зле .Личи си от коя партия си.Партията на мизерниците и лъжците.Под всяка статия може да се коментира но тъпите като вас как да направят това.Само добро за ГЕРБ.Ако не знаеш № да ти го припомня 11.
7.
vrnr
09.03.2017 17:14:38
2
9
Този боклук да се омита от нашия град
6.
Haha
09.03.2017 17:08:07
1
6
Osven кюлев друг очистен не са сещам интересното е че се българи страдат за сметка на цигани евреи и тур ци и руснаци
5.
7777
09.03.2017 16:53:10
1
9
Тоя боклук да каже колко банки фалира и колко банкера утрепа
4.
???
09.03.2017 16:33:59
1
26
А бе защо откакто започна официално предизборната кампания, под статиите за ГЕРБ няма възможност за коментари, а както при платените (рекламни) статии и материали не се коментира!? Да разбираме ли, че статиите за ГЕРБ са платени от тях самите, а вие само ги публикувате! То това, като жалейките!!!, като за умрял - или добро или нищо!!!
3.
$
09.03.2017 16:16:49
2
6
Vsichki politici v segashnia im vid - na vujeto !!!! prqko otgovorni za debiliziraneto na cqla edna nacia , prqko otgovorni za ograbvaneto na edna nacia , prqko otgovorni za sasipvaneto na ikonomikata na edna nacia , prqko otgovorni na suzdavaneto na negativen imidj pred sveta na edna nacia , prqko otgovorni na izgonvaneto na mladite ot edna nacia , prqko otgovorni za mizerstvaneto na pensionerite na edna nacia ... za tova neshto ne moje da se dade dori dojivoten zatvor edinstvenoto koeto moje da se napravi e da budat umurtveni po mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo baven i muchitelen nachin nachelo s vojda BOIKO METODIEV BORISOV prqko otgovoren za iztochvaneto na kolosalni sumi ot bulgarskata ikonomika DA SE ODERE PRED PARLAMENTA JIV !!!!!!!!!!
2.
2.
09.03.2017 16:11:47
1
6
Голям боклук, кръстоска между пума и ягуар.
1.
Динко и Перата
09.03.2017 16:02:14
1
13
Кажи на Гоце да звънне на Братя Галеви да пратят някои лев
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори