×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП върви към убедителна победа и в ГЕРБ са наясно с трагичния резултат на 26 март


БСП върви към убедителна победа и в ГЕРБ са наясно с трагичния резултат на 26 март
БСП е обновена, хората усещат, че сме носители на промяната и ни вярват, казва Тодор Байчев
08 Март 2017, Сряда, 10:48 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Сигурността на хората и развитието на бизнеса по Южното Черноморие са най-важните ми каузи, за които бих се борил в НС


Тодор Байчев заема третото място в листата на "БСП за България" във Втори МИР Бургас и изглежда почти сигурен депутат в следващото Народно събрание. Байчев е председател на общинската организация БСП в Карнобат и общински съветник. 

-  Г-н Байчев, отново сте в кандидат-депутатската листа на БСП. Лично Вас какво ви мотивира да се кандидатирате за народен представител?

- Издигнаха кандидатурата ми за депутат за трети път, но за първи път съм в така наречената избираема зона. Приемам го като знак, че работя и давам от себе си всичко за партията и моите съмишленици. Благодаря за подкрепата. Това, което ме мотивира, е желанието за промяна на условията, в които живеем, а това може да стане само чрез промяна на управлението на страната. Ние отдавна сме в ЕС, но сме по-зле от държави, които са извън тази зона. Имаме право да изискваме от нашите управляващи същото качество на живот, каквото е в останалите страни от ЕС. И когато ни се отказва, и когато управляващите нямат необходимият капацитет, за да гарантират на хората нормален живот, ние гражданите, трябва да предприемем действия. Тези промени можем да ги осъществим чрез БСП. БСП започна да се променя, да обновява своя облик и това се одобрява от нашите сънародници. Сега ГЕРБ са символ на статуквото и на старите лица в политиката. Те са наясно с цялата трагедия, която ще изживеят на 26 март, когато народът ще им вдигне червения картон.

- Бихте ли посочили три лични каузи в следващото Народно събрание?

- На първо място - да се гарантира сигурността на хората -  защита на личността и собствеността на гражданите. Аз ходя в селата и виждам как живеят майките и бащите ни. Те искат да заспиват спокойно.

Втората лична моя кауза ще е борбата с шофьорите, употребили алкохол или упойващи вещества зад волана. Определено трябва да се вземат по-строги мерки спрямо нарушителите.

Третото, на което трябва да се наблегне, е удължаването на туристическия сезон по Южното Черноморие. Тук трябва да се намеси държавата, която има възможност да помогне в тази посока, като организира или стимулира мероприятия в този регион извън пиковия сезон. За да се извади Бургаска област от оная срамна зона на статистиката, в която ни поставят по доходи след области в Северозападна и Североизточна България.

- На представянето на кандидат-депутатската листа Вие говорихте уверено по темите за отбрана и сигурността. Това ли ще бъде Вашият ресор в парламента?

- Не съм избран и не мога твърдя към коя част ще бъда насочен чисто експертно. Обикновено това става след общо решение на групата народни представители и не бих искал да давам заявки. Аз съм юрист и бих бил полезен и в социалната сфера, изобщо ако става дума за промяна или подготовка на нови нормативни актове, съм готов да помогна. Но отбраната и сигурността са теми, по които се чувствам сигурен и компетентен. Мога да съм полезен и заедно с колегите от парламентарната група ще работим по реализация на платформата на БСП. Отбраната на страната и сигурността са чувствителни теми за българския избирател и ние трябва да му дадем чувство за сигурност в собствената му държава.

Не е нормално тълпи от хора да преминават по всяко време границата и ние да го регистрираме като факт, да не предприемаме нищо повече. Оградата като възпиращ елемент има ефект, но са нужни комплекс от мерки, които да показват твърда воля за решаване на проблема. Например активно връщане на хора, които не са бежанци, а икономически имигранти, а също така и отмяна на станалото нарицателно вече постановление №208  на  МС.

- Ще използвате растящия Ви политически рейтинг като трамплин за местните избори след 2 години? Да очакваме ли да Ви видим отново кандидат за кмет?

- Със сигурност не гледам на НС по този начин, защото работата в парламента е различна от това да ръководиш общност от различни хора - с различен манталитет, образование, етнос, социален статус. За съжаление и много от народните представители се постараха да сринат авторитета на тази институция със своите действия, сега не се гледа на нея с добро око, да не кажа, че по-скоро тежи в една автобиография, вместо да е повод за гордост. Нека Ви припомня, че не са редки протестите пред  НС.

През последните години вместо да се дебатира по същество и да се приемат закони, с които да подобрят живота на сънародниците си, депутатите се занимаваха с дребни заяждания и защита на тяснопартийни интереси, с прокарване на лобистки закони. Мисля, че БСП ще промени това в 44-то НС  и  то  отново ще стане символ на държавноста. Крайно време е народният представител да спре да използва служебния автомобил без основателен повод, да се откаже от привилегиите, които са гласували предшествениците му, и да заживее живота, който живеят останалите наши сънародници,  като станем част от народа не само на думи, но и със своите дела.



Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
50
Коментара по темата
50.
брей че ясновидец
10.03.2017 10:31:07
2
3
БСП явно наистина се нуждаят от властта на всяка цена. 30 коментара явнои само са им платили. Няма пара трябва власт за да краднат отново. Ама и си вярват че народа кат оне иска Тиквата гори от нетърпения конунягите да го управляват.
49.
Към любопитния
10.03.2017 02:04:42
2
2
Тоя от снимката е чист комисионер , никакво ново лице не е , касиер на БСП .Обира процента от който може и не иска да мисли за Вас , толкова колкото мисли за себе си. Говори за предишните в парламента така, както ще бъде и той. Само пенсионери с деменция могат да му вярват , както вярват другарите от БСП .
48.
Любопитен
09.03.2017 15:35:02
5
4
Колко плащат гербаджии на трол, за го плюят момчето?
47.
Ларито
09.03.2017 14:03:59
6
4
Баси пича тоя. Хака им го в аспуха без да трепне. Само така и без да трепваш. Тия от ГЕРБ и без това не стават за нищо.
46.
До 45
09.03.2017 13:31:43
3
3
Не разбирам защо селяните от Карнобат след като ударите една ракия на апаша започвате да пишете в бургаски сайтове. Спрете да ни се натискате, защото отдавна М. Рудник е пълен с такива като вас.
45.
Уточнение
09.03.2017 13:04:43
3
5
Преди две години тържествено - със заря - закриха БСП-Карнобат.
44.
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОЛУЧАВА БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ ЗА МИЛИО
09.03.2017 11:48:25
0
4
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОЛУЧАВА БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ ЗА МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ПОНССТРОЙИНЖЕНЕРИНГ, КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“ ОТ БУРГАС ДО ЯМБОЛ И ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…И Е СВЪРЗАН СЪС ЗЛАТКО БАРЕТАТА И КЕЛА.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/01/24/валери-симеонов-получава-безплатен-р/
43.
Свети Петър
09.03.2017 11:24:17
7
6
Браво на Байчев. Добре го начука на предишните дупедати.Отивай в София и им покажи как трябва. В Лазур сме с теб.
42.
флегмена
09.03.2017 11:01:09
3
7
Тъпите гербаджии нищо свястно не можаха да напишат. Събирайте си боклуците и на 27.03. рано сутринта да ви видя пред бюрото по труда. Само Герджика ви оправя. Като ръждиви перони ви вади.
41.
......................
09.03.2017 09:41:29
5
4
Вземете си хапчета и си сипете една ракия че нещо много взехте да се вълнувате пендели , то мъже има ли в БСП , Първанов едно време бягаше от дебат със П Стоянов ,но се тълкуваше като тактика. А Стоянов беше много по подготвен от селския Първан цървулан, ха да ви е честит осми март със закъснение мъжленца със полички от БСП от сутринта на сперма се оригват дето ми сте ми смучили кожената близалка!
40.
правилно
09.03.2017 09:33:56
3
8
Само така Тоше. И най-важното падне ли ти гербер не използвай вазелин.
39.
Владимир Крумов
09.03.2017 09:25:36
3
12
Моля ви се гласувайте за ГЕРБ защото не искам да се връщам на струга. Искам да си разхождам костюмчето в областна управа и да съм мъжка калинка.
38.
Рублата Премяната и промяната
09.03.2017 09:20:17
4
8
Алкохолиците от БСП още не са се събудили от махмурлика и започнаха да пишат глупости, пендели миризливи и сополиви, модерно е да се наричат долни леви пендели! Внуците на червената номеклатура изядаха парите от дядовците си и искат още да крадат от държавното!
37.
Успех!
09.03.2017 09:15:57
5
11
Успех Байчев ! Стига стари муцуни , държащи се здраво за кокала в парламента!ГЕРБ пък да не се напрягат видя се, че са алчни само за власт , няма да им мине номерът трети път!
36.
Цецка Цачева
09.03.2017 09:13:31
4
9
Вече и аз разбрах, че идват промени и за това Бай хуй ме сложи втора в листата. ГЕРБ не сме вече силни, даже и Влади Горанов развя вчера бялото знаме
35.
$$$
09.03.2017 07:54:55
7
5
100 години само червени пендели и курви , битови отпадъци сега и внуците им се точат за гювеча, аре бегайте на село , миризливи и смотани пендели от БСП. Тоя от снимката колко ракии е дръпнал ,като на Тошко от Правец внука му алкохолика, че глупости приказва и не се слуша какви ги ръси
34.
Д-р Менгеле
09.03.2017 06:56:02
0
1
И ко праим ся? Минаваме в опозицив и избори до дупка.
33.
Бай х......й
08.03.2017 23:08:07
7
12
Думите на Байчев режат като нож. Който от депутатите се е разпознал сега пикае газ. Само така, казвай им го очите на гъзоблизците.
32.
реалист
08.03.2017 22:50:32
7
15
Това момче си позволява да казва истината...Дали ще го оставят и занапред? Поздравявам го!!!
31.
Жорката
08.03.2017 22:35:31
4
16
И кое точно не е вярно бе герберасти? Боли ви че ще го духате на 26. Сори ама такъв е живота включително и в Меден рудник. Хахаха
30.
do proraturata
08.03.2017 22:11:35
0
12
Napravete proverka za stroeneto na turskata granica i se samoseziraite za za dalaverite na. Valeri Simionov za ogradata i. drugata proverka. e svarzana s natiska voennite da se nastaniavat v xotela Kozia Rog. Slu4va se slednoto. Simionov zvani na pol. Jmboliev a toi zapo4va ga zvani po podeleniata tam kadeto triabva da se komandirovat voenni i da im se kazva kade triabva da badat dalaverata e super no e razkrita za goliamo sajelenie se spomenava i imeto i na segasnia na4alnik na GPU MalkoTarnovo V Popov naslednik na Kiderov koito se e sre6tal s Simionov za dadenata sxema. a ima i druga sxema za izvozvane na bejanci no tova e druga tema
29.
Дани
08.03.2017 22:09:25
11
5
БСП ТРЯБВА ДА Я ЗАБРАНЯТ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
28.
Тодорей
08.03.2017 20:19:18
7
12
Тоя много си повярвал, лъсна колко му е багажа, само клишета и празнодумие, прокопсаха карнобатлии да му търпят глупостите, жаждата за власт и ненаситна алчност. Карнобат оправи, туризмът сега щял да оправя?
27.
Хахаха
08.03.2017 19:52:44
5
13
Ти да не ставаш и Господ сега....Как ще удължиш туристическия сезон,да не ни бъркаш с Испания...Нацяло си изпростял!
26.
ТТ
08.03.2017 19:44:25
1
6
Тези дето учат децата, а не са научили бъл. история, трябва да са от ДОСТ дето са за затвора и разпостраняват ислямския фундаментализъм. Резаци, фесове на които трябва да им се забрани учителската професия и да бъдат вкарвани в затвора! От комиксовите герои на френския печат пендели ебани гъзове , травестити със перуки и очила , приличащи на бити педераси!!!
25.
Карнобатлийка
08.03.2017 19:41:33
4
11
Честит празник, Тоше! Честит осми март! Къде да дойдем да почерпиш! Почерпи па може и да пуснем по един глас за тебе. Ти като си давал интервюто вече си празнувал щото като гледаме какво си казал доста карнобатска си ударил преди това!
24.
В.С.А
08.03.2017 19:37:20
1
9
ЗАЩО ЗА ПОЖАРНИКАРСТЕ ПОДЛОГИ НЕ ДОПУСКАТЕ КОМЕНТАРИ.
23.
Избирател
08.03.2017 19:36:30
4
14
Тоя е пълен смешник! Специалист по всичко! И най-вече по сигурности отбрана! Голям смях! Момчето сигурно е виждало танк само по телевизията, а ако му дадат Калашников не знае от коя страна да го обърне! До сега депутатите не правили нищо! Хахаха! Като го слуша човек ще си помисли, че светът започва от него! БСП, я си приберете вересиите на село!
22.
Учител
08.03.2017 19:08:26
3
7
Комунистите от ГЕРБ срещу комунистите от БСП-за кой ли път се разиграва тази комедия,верни братче и сестриче на БКП. Тези партии (двете) трябва да бъдат забранени,в противен случай след още едно завъртане България окончателно ще капитулира.На тези ,които са членували в тези партии (ГЕРБ и БСП) трябва да им се забрани да заемат ръководни длъжности. Какво е Вашето мнение?
21.
Бургас 63
08.03.2017 19:07:02
0
9
До 18. Тул пием Бургас 63. Тая пикоч наречена Савой клуб не ни интересува. Така, че не се меси където си мерим пишките селтак такъв.
20.
Karnobatski
08.03.2017 18:53:40
6
10
АКО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ НЯМА ЛИ ПАК ДА СМЕ НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА? СЛЕД КАТО ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА НЯКОЛКО ПЪТИ И БЛАГОДАРЕНИЕ ТОЧНО НА ТЯХ СМЕ ТАМ КЪДЕТО СМЕ, НА КАКВО ТОЧНО РАЗЧИТАТ ПОДКРЕПЯЩИТЕ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ОТ ДРУГАРИТЕ ЛЕНИН И СТАЛИН ПАРТИЯ? НА ПОЗИТАНО МИЛИОНЕРИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ! ТОВА Е ЦЕЛТА!!!
19.
Fukc
08.03.2017 18:43:28
1
12
Прав е Байчев и дано удържи на казаната дума, че аман от хора които яхат власта.
Справка: неговия съгражданин Стефан Кенов, който искаше да легализира проституцията, за да си задоволява нагона.
18.
Savoy Karnobat
08.03.2017 18:33:11
11
10
Тоя за нищо не става , затова се зае с политика
17.
e
08.03.2017 18:08:58
3
5
Абе и двете партии са турбо крадливи и сме им гледали мизериите не веднъж.
16.
правилно
08.03.2017 18:02:28
10
12
Само така Тоше! В Бургас сме с теб. Ти поне си готин и винаги казваш каквото мислиш.
15.
Онзи
08.03.2017 16:40:51
1
13
Виж сега Този.
Няма да ги стреснеш флегмите с твоя основателен гняв.
Разбери ги и тях. Жътва е сега. До изборите. Трябва да се прави кинта.
14.
Този
08.03.2017 16:34:18
4
19
Флегмите, големи сте охлюви!
При статиите за ГЕРБ, коментарите са забранени, а при тез на БеСеПеТу, няма забрана за коментари!
Що тъй?! Нещо ми се струва сте полегнали към едната страна! Да ви кажа - ако мислите, че правените на свирки,като долнопробни проститутки е журналистика- не, не е
13.
аз
08.03.2017 16:32:43
12
10
Т.Байчев е ПИЧ!!!!
12.
До No 1
08.03.2017 15:53:30
9
11
Бургас не мечтае. Бургас върви смело напред. И на Бургас хич не му дреме за тъпа селска гега като теб.
85% от бургазлии мислят като мен.
А ти пак си мечтай, лошо няма. За агънцата за магарето на село. За нови Адидаски и Голф 2
11.
Тоя
08.03.2017 15:30:56
1
8
май и от Савоя
10.
Турист от БСП
08.03.2017 15:30:07
5
8
Пътеводител на галактическия стопаджия- знакът на пръднята БСП кажат нещо което винаги е лъжа, знакът на идиота- ще строят санатариум ,заводи, още знаци на съдбата веднага след рекламите, ирония на съдбата – 6 без 10 са тези червени боклуци от БСП, червени пендели! За малко сме по вашия край, каквото можем ще краднем и дим да ни няма
9.
Винетка
08.03.2017 15:10:05
14
15
Ако бсп спечели , пак 5 г. назад.
8.
до 4
08.03.2017 14:59:51
3
4
Не, промяната е смахленска това, че благодарение на ГЕРБ Мая Манолова стана омбудсман.... хахаха.. Всички са в кюпа май. И тук там някоя ”махленска свада”. Защо пък да гласуваме за герб или бсп?
7.
Ким Чен николов
08.03.2017 14:45:18
2
5
Тролчета събудят се за какво ви плащам хайдееее
6.
РИБАТА ОЩЕ В МОРЕТО, А ТИЯ НАТОЧИХА КРАДЛИВИТЕ БРА
08.03.2017 14:09:54
5
15
.
5.
xaxaxaxaxa
08.03.2017 13:38:59
10
16
leleeeeeeeeee ama tezi bokluci naistina li mislat che ste pe4elat izbori ? ili manipulirat koi ste gi izbira ot kade ste doidat tezi novi glasove za teh? i nai vajnoto za kakvo ?4e horata deto izjiveha finansovi krizi prazni raftove predatelstvo na stranata i opiti za pogubvane na turizma 4rez petroloprovodi sa vse oshte jivi ne sa zabravili i predatelskite koaliicii s turcite i celogodishnite protesti nema koi trezvo mislest 4ovek koito da izbira bsp osven pensioneri i cigani i zabludeni ovce
4.
Стойко
08.03.2017 13:38:48
11
34
Начело с Корнелия която гласува със "ЗА" за назначението на Делян Пеевски за директор на ДАНС.Това ли е промяна за вас г-нБайчев?
3.
vini
08.03.2017 13:23:12
31
36
Мечтай си другарю Байчев.Мечтите са безплатни.ГЕРБ-е спасението на българия.№11 ако не знаете бюлетината.Вие ново лице ли сте след като трети път сте кандидат.Срамота умеете единствено да лъжите и манипулирате народа.
2.
*********
08.03.2017 13:06:37
9
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Бургас мечтае
08.03.2017 13:04:13
11
28
да има по-добър кмет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие Живко Коцев е извикан на разпит в националното следствие
Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Нападението засили опасенията от голям конфликт в Близкия изток Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Самсунг е най-купуваният телефон, измести Епъл от челното място по продажби Делът на корейската корейската фирма на световния пазар на смартфони е достигнал 20,8 на сто през първите три месеца на годината
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори