×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал в ефира: Перата си изпусна нервите, питат го защо свидетелите по делото му получиха амнезия (ВИДЕО)


Скандал в ефира: Перата си изпусна нервите, питат го защо свидетелите по делото му получиха амнезия (ВИДЕО)
Петър Низамов отказа да каже кой е връзвал мигрантите със „свински опашки“
08 Март 2017, Сряда, 07:40 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Кажете от кои организации получаваме с Виктор Николаев пари, за да бъдете осъден, каза водещата

Петър Низамов и водещата на „Здравей, България“ Ани Цолова се скараха в ефира на Нова телевизия, след като бургазлията отказа да посочи кой е връзвал мигранти със „свински опашки“. Наложи се тя поне пет пъти да му задава един и същи въпрос и накрая да го успокоява.

„Има български майки, на които децата са им отнети поради бедност и на тях никой не помага. Очаквам да засегнете този проблем, защото е доста наболял“, заяви Перата в началото на интервюто. Той се съгласил да застане пред камерата, за да говори за делото в Бургаския районен съд, по което бе оправдан.

„Има обаче коментари от страна на обвинението, че някой от свидетелите внезапно са получили амнезия. Това звучеше като намек, че по някаква причина са се отказали от показанията си, които биха ви навредили и нямаше да се стигне до тази оправдателна присъда“, заяви водещият Виктор Николаев.

„Да цитираме прокурора е абсолютно нелогично при положение, че той говореше много по-различни неща в началото на обвинението. Твърдеше, че сме грабили мигрантите, а вчера  не намекна такова нещо, защото дори афганистанците никога не са го казвали. Мисля, че това вече не е интересно, защото съдът се е произнесъл. Щом ме оправда, значи не е имало нищо, на което да „стъпи“, коментира Низамов.

Защо изведнъж свидетелите на вашето деяние се оказа, че не помнят какво точно се е случило, попита Цолова.

„Не е вярно това. Затова ви казах, че не е нужно да цитирате човек, който лъже. Защитеният свидетел е под протекцията на прокуратурата. Аз не знам кой е, защото е анонимен и няма как да разбера. Той си мени показанията. Разпитаха го още три пъти, но потвърди, че не съм аз човека, който е връзвал мигрантите със свински опашки“, заяви бургазлията.

Кой ги връзва тогава, попита водещата, но той й отговори с въпрос: „Мислите ли, че ще ви дам обяснение точно на вас?“.

„Вие сте се съгласили да дадете интервю. Ще се опитам да остана възпитана за разлика от вас и отново ще ви задам същия въпрос: „Кой ги върза“, каза Цолова.

„Заради празника и аз ще се опитам да остана възпитан“, заяви Перата. „Защо заради празника? Уважавайте ни през цялата година!“, прекъсна го водещата.

„Ако бяхме в лагера в Белене щях да ви отговарям с „да“ или с „не“. Мислите ли, че вие сте разследващия полицай, а аз обвиняем, че да ми задавате въпросите по този начин“, попита той.

Пера, въпросите са си съвсем нормални, но ако не искате да отговаряте, не трябваше да приемате интервюто, избухна Ани Цолова. Не се обръщайте към мен по този начин, призова Низамов.
Кой върза мигрантите, повтори Николаев.

„Мисля, че говоря с интелигентни хора, а не с бавноразвиващи. След като отговоря веднъж, те трябва да разбират, а не да повтарят по десет пъти въпроса“, заяви бургазлията.

Водещата пък изтъкна, че той бил много нервен, но го подкани отново да отговори на въпроса кой е вързал мигнантите. Нали сте били там да спасявате България от мигранти и предполагам, че знаете кой е направил това, добави тя.

„Не чувате ли какво ви говоря или слушалките ви не са сложени на мястото? Вече ви отговорих, че няма да ви кажа“, заяви Низамов. Николаев го пита защо. „Защото вие не сте хора, които помагат на българския народ, а сте от тези, които получават пари от организации“, каза бургазлията.

Кажете от кои организации получаваме пари, за да бъдете осъден, каза накрая Ани Цолова.
Съвестта трябва да ви отговори, заяви Петър Низамов.

Настоятелното повтаряне на въпросите и отговорите, които получаваме, са красноречиви за състоятелността на думите ви, коментира Виктор Николаев.


В категории: Бургас


69
Коментара по темата
69.
Перата е пра-внук на Поп Георги Джелебов
19.03.2017 23:11:02
1
0
Петър Низамов е роден на 11 септември 1985 г. и може би има символика в това. Произходът на фамилията му "Низамов" има своята историческа предистория.
Прадядо му Коце Низамов, който е бил единствения книжар в Бургас по онова време на Цар Борис 3. Защото е бил от чист български род , той е бил женен за една от петте дъщери на СВЕЩЕНИК ГЕОРГИ СТОЯНОВ ДЖЕЛЕБОВ- Цвета Стоянова - негова пра баба.
Прадядото на неговия прадядо - Иван Стратиев е бил обявен за помощник на хайдушка чета в Странджа през 18 век и е бил арестуван от трима "низами" - войници от редовната войска на Османската империя. С помощта на свои съселяни , той е успял да се измъкне от ареста на турците и е убил двама от "низамите". От там идва и фамилията на Прадядото Коце Низамов.
Преди 70 години
Като стана въпрос за книги, трябва да отбележим, че през 30те и 40-те години на 20 век в страната е отбелязан истински просветителски бум. Така например в. „Вечерна бургаска поща” в броя си от 24 октомври 1940 г. информира, че:
„По почина на местното читалище „Пробуда” от началото на идния месец се открива неделно училище за неграмотни и малограмотни в Бургас. Записванията на желающите да посещават неделното училище стават при помощник библиотекаря на общинската библиотека. Курсът е безплатен. Записванията в признатия от държавата шестмесечен вечерен търговски курс продължават и се извършват и в книжарницата на г. КОЦЕ НИЗАМОВ”.
Моят пра-прадядо - СВЕЩЕНИК ГЕОРГИ СТОЯНОВ ДЖЕЛЕБОВ
Убит като борец за Църковна независимост и дарил мястото за днешния храм "Св. Св. Кирил и Методий" и едноименното училище в гр. Бургас.
Из "Да положиш душата си за народа. Български свещенослужители, участници в освободителното движение на Одринско (1895–1913)"
Панайот Маджаров
Бос, един апостол обикаля селата от Бургас до Одрин и събира подписи за признаване на Българската църква. Един корав българин, в чиито дисаги се ражда националното пробуждане на Странджанския край, върви до сетния си час и организира български черкви и училища, насажда у народа си българското...
През 1810 г. В Гьоктепе, Малкотърновска кааза, на чорбаджи Стоян Джелепина се ражда първото дете - Георги. Ражда се и мечтата у полуграмотния търговец да стане баща на учен син. Наследило непокорния дух на странджанци, момчето расте ученолюбиво и родолюбиво. На петнадесет години завършва селското килийно училище, където се преподава елински език. Тогава Стоян Джелепина праща сина си в Малък Самоков при прочут за времето елинист. Там Георги усвоява аритметика и гръцка граматика.
Завърнал се от Малък Самоков, Георги е „главен” за учител в родното си село. Момчето си спечелва бързо слабата на голям познавач на аритметиката. Гьоктепенските чорбаджии, собствениците на гори и скели по Южното черноморско крайбрежие, го придумват да им стане писар. Прекарал по скелите близо четири години, Георги, вече женен, се връща в Гьоктепе. По молба на неговите съселяни, созополският владика Прокопий ръкополага досокорошния писар за свещеник. След три години владиката и созополските първенци го поканват на работа в Созопол. За усърдието и добросъвестността му владиката го повишава в сан протойерей, а след време го прави архиерейски наместник и ту поверява събиране на владичнината.
Учителстването, престоят по скелите, ходенето из епархията му дават възможност да общува с много хора, да се запознае с невежеството и теглата на поробения си народ. Това пробужда националното му чувство и у него постепенно и сигурно зрее идеята за освобождаване на българите от фенерско духовно владичество.
Първият му сблъсък с представителите на Гръцката патриаршия става през 1867 г. На мястото на остарелия владика Прокопий идва върлият гонител на българите Неофит. Взаим-
60

нагла неприязън на двамата духовници прераства в скандал.”Вън, дърт българино!” - извиква един ден Неофит. „Запиши думите си, за да ги запомниш за дълго време. Те ще ти струват твърде скъпо!” - му отговаря поп Георги и напуска митрополията.
В Созопол няма повече място за „дъртия българин”. Годината 1867 е преломна в живота на поп Георги. Оттогава започва откритата му неуморна дейност против фанариотите на радетел за националното Възраждане. Научава се на българско писмо и четмо и заедно с Иван Хаджидимитров от Стара Загора тръгва по селата. Убеждава българското население да се отказва от гръцкия патриарх, като припознава все още неузаконената българска църква.
В деня, в който посещава родното си село Гьоктепе, пристига мюзелимин от Бургас с петнадесет заптии да арестува и отведе тоя „дивлет душман” - царски враг. Отрядът заптии е изпратен от бургаския каймакамин по настояване на Неофит. Потерята огражда братовата къща на поп Георги, в която той е отседнал. Мюзелиминът смята.че свещеникът ще се уплаши и ще избяга, но той излиза пред къщата и весело ги посреща: „Тъкмо бях решил да се връщам в Бургас, а пътищата са опасни, черкези постоянно миткат, та заедно ще пътуваме” - поканва объркания водач на заптиите в къщата.
Пред каймаканина в Бургас, в присъствието на Неофит, поп Георги отрича принадлежността си към Созополската митрополия и заявява, че не е подчинен на созополския владика. „Кой ти надяна калимявката? Не е ли негово преосвещенство, или неговият предшественик?” - пита го каймакаминът. „Не! Трите хиляди гроша, каймакам ефенди!”- отговаря поп Георги.
С това му отиване до родното село гьоктепечани са окончателно спечелени за българската идея. Когато след време протосингелът на Неофит идва да иска пари, хората от селото го изгонват, не му дават и грош. „Ние не можем да завтасаме царю си да заплащаме, та на тебе ли толкова ще плащаме! Тука няма ни една пара да ти дадем!”
Поп Георги организира по-будни и родолюбиви българи в Бургас и създава българска община с цел откриване на българска църква и училище. Използва благоразположението на бургаския кайма-
61

камин, получава разрешение и тръгва наново по селата. Петимни за „българско” хората го посрещат с радостни надежди. В с. Граматиково първи се отказва от гръдката църква Коста Полименов. Последва го цялото село, а след тях селяните от Ургари (Българи) и Мързово (Кондолово). В Гьоктепе вече има българско училище с учител Тома Арамазов. Гъоктепечани изгонват гъркоманския поп и назначават български - поп Койчо Апосггзлов от с. Чеглаик.
Походът на поп Георги не остава безнаказан. Владиците от Созопол, Анхиало и Месемврия го викат наново на съд пред каймакамина в Бургас. Пред съда поп Георги донася цилиндрична кутия, от която изважда триметрова хартия с подписи и печати. Българите от Месемврийската. Анхиалската, Созополската и чак до Одринската епархии искат българска църква, в която богослужението да се извършва на родния им език. „Нали гърци и българи все сте рая?” - пита каймакаминът. „Всички сме рая, но сме различни народности!”- пояснява подсъдимият. „Кого ще споменувате в молитвите си, като нямате български патриарх?”- викат в хор тримата владици. „Негово величество султана!”- отговаря дипломатичният българин.
Вместо да бъде обесен, както се надяват тримата гръцки владици, „дебелоглавият” българин е освободен. Претърпели крах с инсценирания процес, владиците прибягват до друго средство. Решават с подкуп наново да привлекат към себе си непокорния поп. Обещават да изпратят на учение в Европа синовете му; да дадат по 500 златни лири на всяка от дъщерите му, а на него - 2000 лири (поп Георги има осем деца).
Неподкупен се оказва тоя „инат “българин. Отстъпва собствения си дом и с дарения на бургазлии открива през 1869 г. българска църква и българско училище в Бургас. Първият български учител в новото българско училище е Боян Керемедчиев от Ямбол.
Владиката съобщава на сливенския мютесарифин, че българите в Бургас са отворили свърталище за въстаници и комити. Поп Георги наново се явява пред съда, за да обясни задачите на българското училище и църква.
Възкресение на българското за бургазлии е вторият ден на Великден, 20 април 1869 г. Поп Георги отслужва първата литур-
62

гия в новата църква на роден език. През лятото петнадесет момчета завършват. първата година на обучение в българското училище.
В Бургас началото е сложено. Вече немладият свещеник отново нарамва скитническите дисаги. Обикаля селата на трите епархии, стига до най-отдалечените села на Източна Тракия. Българите го срещат с радост и надежди. Навсякъде гонят гръцките учители и свещеници и назначават български. Най-дейни последователи на поп Георги са търговецът от Гьоктепе Стоян Чонюолу, Жеко Кънев - учител в Урумкьово, Стоян Шивачев - учител в Граматиково.
През 1870 г. излиза ферманът за самостоятелна Българска екзархия. Поп Георги не успява да сподели голямата народна радост. В опита си да разобличи един гъркоман в Бургас, той е наклеветен и интерниран в Малко Ченгене, Айтоско. Върнал се по лична работа в с. Паничарево, родното място на жена му, той е арестуван и хвърлен в затвора. Напразни са усилията на бургазлиите да го освободят. Приятелят му, каймакаминът, отдавна не е в Бургас. На негово място е дошъл фанатизиран черкезин. Поп Георги е освободен от затвора едва след застъпничеството на английския консул в Бургас и сливенския български владика Серафим. Под паричната гаранция на бургазлията Яни Русалиев, поп Георги е изпратен да замества убития свещеник в Айтос.
Не само с църковна дейност се е занимавал в Айтос упоритият странджанец, когато цялата страна е била обхваната от революционния пожар. Каймакаминът на Бургас изпраща заптии да арестуват и доведат попа на бесило.......
Петър е учил в СХЕУ "Кирил и Методий" до 7-ми клас, където се е полагало изпит за 1-ви клас, защото само там са се изучавали два западни езика по това време, при директор Николова. След 7-ми клас е приет в английската гимназия, където е учил няколко години, но поради семейни проблеми е трябвало да отсъства и накрая напусне.
Учи право и има отличен успех.
Създател е на "Цивилните отряди за защита на жените и вятата" и стана световно известен след като залови, завърза, снима и разпространи граждански арест на нелегални мигранти със "свински опашки".
68.
Перата е пра-внук на Поп Георги Джелебов
19.03.2017 23:11:02
0
0
Петър Низамов е роден на 11 септември 1985 г. и може би има символика в това. Произходът на фамилията му "Низамов" има своята историческа предистория.
Прадядо му Коце Низамов, който е бил единствения книжар в Бургас по онова време на Цар Борис 3. Защото е бил от чист български род , той е бил женен за една от петте дъщери на СВЕЩЕНИК ГЕОРГИ СТОЯНОВ ДЖЕЛЕБОВ- Цвета Стоянова - негова пра баба.
Прадядото на неговия прадядо - Иван Стратиев е бил обявен за помощник на хайдушка чета в Странджа през 18 век и е бил арестуван от трима "низами" - войници от редовната войска на Османската империя. С помощта на свои съселяни , той е успял да се измъкне от ареста на турците и е убил двама от "низамите". От там идва и фамилията на Прадядото Коце Низамов.
Преди 70 години
Като стана въпрос за книги, трябва да отбележим, че през 30те и 40-те години на 20 век в страната е отбелязан истински просветителски бум. Така например в. „Вечерна бургаска поща” в броя си от 24 октомври 1940 г. информира, че:
„По почина на местното читалище „Пробуда” от началото на идния месец се открива неделно училище за неграмотни и малограмотни в Бургас. Записванията на желающите да посещават неделното училище стават при помощник библиотекаря на общинската библиотека. Курсът е безплатен. Записванията в признатия от държавата шестмесечен вечерен търговски курс продължават и се извършват и в книжарницата на г. КОЦЕ НИЗАМОВ”.
Моят пра-прадядо - СВЕЩЕНИК ГЕОРГИ СТОЯНОВ ДЖЕЛЕБОВ
Убит като борец за Църковна независимост и дарил мястото за днешния храм "Св. Св. Кирил и Методий" и едноименното училище в гр. Бургас.
Из "Да положиш душата си за народа. Български свещенослужители, участници в освободителното движение на Одринско (1895–1913)"
Панайот Маджаров
Бос, един апостол обикаля селата от Бургас до Одрин и събира подписи за признаване на Българската църква. Един корав българин, в чиито дисаги се ражда националното пробуждане на Странджанския край, върви до сетния си час и организира български черкви и училища, насажда у народа си българското...
През 1810 г. В Гьоктепе, Малкотърновска кааза, на чорбаджи Стоян Джелепина се ражда първото дете - Георги. Ражда се и мечтата у полуграмотния търговец да стане баща на учен син. Наследило непокорния дух на странджанци, момчето расте ученолюбиво и родолюбиво. На петнадесет години завършва селското килийно училище, където се преподава елински език. Тогава Стоян Джелепина праща сина си в Малък Самоков при прочут за времето елинист. Там Георги усвоява аритметика и гръцка граматика.
Завърнал се от Малък Самоков, Георги е „главен” за учител в родното си село. Момчето си спечелва бързо слабата на голям познавач на аритметиката. Гьоктепенските чорбаджии, собствениците на гори и скели по Южното черноморско крайбрежие, го придумват да им стане писар. Прекарал по скелите близо четири години, Георги, вече женен, се връща в Гьоктепе. По молба на неговите съселяни, созополският владика Прокопий ръкополага досокорошния писар за свещеник. След три години владиката и созополските първенци го поканват на работа в Созопол. За усърдието и добросъвестността му владиката го повишава в сан протойерей, а след време го прави архиерейски наместник и ту поверява събиране на владичнината.
Учителстването, престоят по скелите, ходенето из епархията му дават възможност да общува с много хора, да се запознае с невежеството и теглата на поробения си народ. Това пробужда националното му чувство и у него постепенно и сигурно зрее идеята за освобождаване на българите от фенерско духовно владичество.
Първият му сблъсък с представителите на Гръцката патриаршия става през 1867 г. На мястото на остарелия владика Прокопий идва върлият гонител на българите Неофит. Взаим-
60

нагла неприязън на двамата духовници прераства в скандал.”Вън, дърт българино!” - извиква един ден Неофит. „Запиши думите си, за да ги запомниш за дълго време. Те ще ти струват твърде скъпо!” - му отговаря поп Георги и напуска митрополията.
В Созопол няма повече място за „дъртия българин”. Годината 1867 е преломна в живота на поп Георги. Оттогава започва откритата му неуморна дейност против фанариотите на радетел за националното Възраждане. Научава се на българско писмо и четмо и заедно с Иван Хаджидимитров от Стара Загора тръгва по селата. Убеждава българското население да се отказва от гръцкия патриарх, като припознава все още неузаконената българска църква.
В деня, в който посещава родното си село Гьоктепе, пристига мюзелимин от Бургас с петнадесет заптии да арестува и отведе тоя „дивлет душман” - царски враг. Отрядът заптии е изпратен от бургаския каймакамин по настояване на Неофит. Потерята огражда братовата къща на поп Георги, в която той е отседнал. Мюзелиминът смята.че свещеникът ще се уплаши и ще избяга, но той излиза пред къщата и весело ги посреща: „Тъкмо бях решил да се връщам в Бургас, а пътищата са опасни, черкези постоянно миткат, та заедно ще пътуваме” - поканва объркания водач на заптиите в къщата.
Пред каймаканина в Бургас, в присъствието на Неофит, поп Георги отрича принадлежността си към Созополската митрополия и заявява, че не е подчинен на созополския владика. „Кой ти надяна калимявката? Не е ли негово преосвещенство, или неговият предшественик?” - пита го каймакаминът. „Не! Трите хиляди гроша, каймакам ефенди!”- отговаря поп Георги.
С това му отиване до родното село гьоктепечани са окончателно спечелени за българската идея. Когато след време протосингелът на Неофит идва да иска пари, хората от селото го изгонват, не му дават и грош. „Ние не можем да завтасаме царю си да заплащаме, та на тебе ли толкова ще плащаме! Тука няма ни една пара да ти дадем!”
Поп Георги организира по-будни и родолюбиви българи в Бургас и създава българска община с цел откриване на българска църква и училище. Използва благоразположението на бургаския кайма-
61

камин, получава разрешение и тръгва наново по селата. Петимни за „българско” хората го посрещат с радостни надежди. В с. Граматиково първи се отказва от гръдката църква Коста Полименов. Последва го цялото село, а след тях селяните от Ургари (Българи) и Мързово (Кондолово). В Гьоктепе вече има българско училище с учител Тома Арамазов. Гъоктепечани изгонват гъркоманския поп и назначават български - поп Койчо Апосггзлов от с. Чеглаик.
Походът на поп Георги не остава безнаказан. Владиците от Созопол, Анхиало и Месемврия го викат наново на съд пред каймакамина в Бургас. Пред съда поп Георги донася цилиндрична кутия, от която изважда триметрова хартия с подписи и печати. Българите от Месемврийската. Анхиалската, Созополската и чак до Одринската епархии искат българска църква, в която богослужението да се извършва на родния им език. „Нали гърци и българи все сте рая?” - пита каймакаминът. „Всички сме рая, но сме различни народности!”- пояснява подсъдимият. „Кого ще споменувате в молитвите си, като нямате български патриарх?”- викат в хор тримата владици. „Негово величество султана!”- отговаря дипломатичният българин.
Вместо да бъде обесен, както се надяват тримата гръцки владици, „дебелоглавият” българин е освободен. Претърпели крах с инсценирания процес, владиците прибягват до друго средство. Решават с подкуп наново да привлекат към себе си непокорния поп. Обещават да изпратят на учение в Европа синовете му; да дадат по 500 златни лири на всяка от дъщерите му, а на него - 2000 лири (поп Георги има осем деца).
Неподкупен се оказва тоя „инат “българин. Отстъпва собствения си дом и с дарения на бургазлии открива през 1869 г. българска църква и българско училище в Бургас. Първият български учител в новото българско училище е Боян Керемедчиев от Ямбол.
Владиката съобщава на сливенския мютесарифин, че българите в Бургас са отворили свърталище за въстаници и комити. Поп Георги наново се явява пред съда, за да обясни задачите на българското училище и църква.
Възкресение на българското за бургазлии е вторият ден на Великден, 20 април 1869 г. Поп Георги отслужва първата литур-
62

гия в новата църква на роден език. През лятото петнадесет момчета завършват. първата година на обучение в българското училище.
В Бургас началото е сложено. Вече немладият свещеник отново нарамва скитническите дисаги. Обикаля селата на трите епархии, стига до най-отдалечените села на Източна Тракия. Българите го срещат с радост и надежди. Навсякъде гонят гръцките учители и свещеници и назначават български. Най-дейни последователи на поп Георги са търговецът от Гьоктепе Стоян Чонюолу, Жеко Кънев - учител в Урумкьово, Стоян Шивачев - учител в Граматиково.
През 1870 г. излиза ферманът за самостоятелна Българска екзархия. Поп Георги не успява да сподели голямата народна радост. В опита си да разобличи един гъркоман в Бургас, той е наклеветен и интерниран в Малко Ченгене, Айтоско. Върнал се по лична работа в с. Паничарево, родното място на жена му, той е арестуван и хвърлен в затвора. Напразни са усилията на бургазлиите да го освободят. Приятелят му, каймакаминът, отдавна не е в Бургас. На негово място е дошъл фанатизиран черкезин. Поп Георги е освободен от затвора едва след застъпничеството на английския консул в Бургас и сливенския български владика Серафим. Под паричната гаранция на бургазлията Яни Русалиев, поп Георги е изпратен да замества убития свещеник в Айтос.
Не само с църковна дейност се е занимавал в Айтос упоритият странджанец, когато цялата страна е била обхваната от революционния пожар. Каймакаминът на Бургас изпраща заптии да арестуват и доведат попа на бесило.......
Петър е учил в СХЕУ "Кирил и Методий" до 7-ми клас, където се е полагало изпит за 1-ви клас, защото само там са се изучавали два западни езика по това време, при директор Николова. След 7-ми клас е приет в английската гимназия, където е учил няколко години, но поради семейни проблеми е трябвало да отсъства и накрая напусне.
Учи право и има отличен успех.
Създател е на "Цивилните отряди за защита на жените и вятата" и стана световно известен след като залови, завърза, снима и разпространи граждански арест на нелегални мигранти със "свински опашки".
67.
Кой е Петър Низамов !
19.03.2017 23:07:51
0
0
ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/02/03/проблеми-със-социалните-или-със-закри/
66.
Ето защо Флагман плюят по Низамов
19.03.2017 23:06:15
0
0
Ето защо Флагман плюят по Низамов..
не написаха дори статия , че са го оправдали на 7 март.
Вижте статията написана от Низамов

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОЛУЧАВА БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ ЗА МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ПОНССТРОЙИНЖЕНЕРИНГ, КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“ ОТ БУРГАС ДО ЯМБОЛ И ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…И Е СВЪРЗАН СЪС ЗЛАТКО БАРЕТАТА И КЕЛА.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/01/24/валери-симеонов-получава-безплатен-р/
65.
do 64
10.03.2017 21:43:03
0
0
mai samo ti ne znaesh che orqzal durvetata na cqla strandja i gi prodava v chujbina che mami i horata

http://www.ripoffreport.com/reports/peter-nizamov/bourgas-/peter-nizamov-burgas-les-trading-ltd-owe-me-money-bad-quality-short-on-weight-fungus-1206763
64.
Селфи патриот
09.03.2017 20:51:41
1
6
Прави ли ви впечатление обаче в целия отчет на Перата имаше само извършена работа.Никъде обаче не обяснява нито той нито Юлиян Ангелов със какви средства се извършва тази работа (нещо което изискваха от воинския съюз.Пера я кажи ти,откъде имаш пари да обикаляш из цяла България и чужбина? Как осигуряваш пари за твоите организации?Я като си голям радетел на истината и си срещу корупцията и кражбите покажи пред всички българи-Откъде са средствата,защото като гледам дейността ти грам време не ти остава да работиш(дори да управляваш бизнес). Дай да видим и ние всички банкови отчети,фактури и т.н. Докажи че си честен човек а не крадец както обичаш да наричаш другите.Е,чакаме,но съм сигурен че отговор няма да има.
63.
Селфи патриот
09.03.2017 17:12:35
2
4
КАК ЮЛИЯН АНГЕЛОВ ИВАНОВ ОТ ЧЕХИЯ УСПЯ ДА СИ ОТМЪСТИ ЗА ЛЪЖИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ НА ПРЕКРЪСТЕНИЯ ФЕС -ПЕТЪР НИЗАМИНА И ДА ГО ПРИНУДИ САМ ДА СИ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА
След протеста в Дрезден на който изнася реч написана от ръководството на Воинският съюз Юлиян Иванов е заплашван от Петър Низамов да не пуска клипа на които е заснето неговото участие защото /като патологичен лъжец и мегаломан/ Низамов вече е излъгал в България че единственият присъстващ на протеста в Дрезден български гражданин. Юлиян Иванов прилежно записва и разпространява в социалните мрежи – преписката със заплахите и лъжите на Низамов, след което решава да даде добър урок на вечно дрогираната, кривоуста маймунка.
Поканва го в Чехия уж на някаква общо европейска конференция според твърденията на самият Низамов /с участници от 47 организации и 18 държави/. Заснема прилежно липсата на такива, знаейки че Низамов пак ще се опита да излъже и се самовъзвеличае в България и така сам ще се компрометира като лъжец. На видеото което Юлиян пуска в социалните мрежи прекрасно се вижда че освен него, Низамов и една скромна женица няма никакви други участници а в залата е само гаджето на Низамов с което той е пристигнал от България. Така окончателно го компрометира като патологичен лъжец и измамник.
Вдясно на снимките които Юлиян пуска в социалните мрежи се вижда, че човека които говори /думите на когото Низамов сам си е превел с електронният преводач/ говори за Воинският съюз Васил Левски и БНД Шипка а не за персоната на Низамов- когото уж специално поканили. Юлиян също така записва и пуска в социалните мрежи и видеоклипа на които Низамов сам си признава пред чешките медии, че лично той е вързвал и бил афганските емигранти – явно опитвайки се да ги ограби. Така Юлиян Иванов осигурява и перфектни доказателства за прокуратурата и съда в Бургас да осъдят Низамов. Включително за това, че на поредният съдебен процес Низамов е излъгал като е отрекъл да има нещо общо с тази история и да е прехвърлил вината на други.
След което веднага изпраща копия от целият видеозапис на бургаските следствени органи и прокуратурата. Знаейки за мегаломанията и зависимостта на Низамов от дрогата Юлиян Иванов успява да го настрой и срещу Воинският съюз та скарвайки го и с тях да го лиши и от единствената му човешка защита. И успява без всякаква трудност да го постигне.
Заснема с телефона си и интимните отношения на Низамов с момичето с което той пристига в Прага и така го прави тотално подчинен и зависим. Компрометира го и пред българите в Чехия като му насрочва среща с тях на която Низамов поради факта че пак е дрогиран и си чука гаджето в хотела така и не се появява показвайки своето пренебрежително отношение към всички български граждани. Допълнително го компрометира като навсякъде в Чехия го представя като един от ръководителите на Воинският съюз единствената организация която е официално известна на чешките партии и движения. Така окончателно компрометира Низамов като лъжец и самозванец опитващ се да използва авторитета и известността на съюза по света, за своите лични користни цели. В преводите на текстовете към всички снимки от Чехия се вижда, че хората там говорят и пишат само и единствено за Воинският съюз Васил Левски и БНД Шипка а не за несъществуващите отряди на Низамов. И последният удар върху вече увяхналата измамна харизма на Низамов, Юлиян Иванов нанася веднага след неговото заминаване като разпространява сред българите в Чехия документи доказващи че Низамов е свързан с ДОСТ и с тяхната помощ изнася дървени материали за Турция и Израел, че е платен агент на БХК и Протестна мрежа поради което никога не ги разобличава, че поддържа връзка с арабските трафиканти на мигранти през България в Турция сред които е и известният на нашите служби „Шейха“, че самият той е трафикант и напада и ограбва само тези мигранти които не са се разплатили в Турция, че има срамно заболяване което го е направило импотентен, че е бивша квартална мутра участвала в нападението и опита за убийство на бившата барета Лисичков, че е нарко разпространител съсипал живота на стотици бургаски деца и семейства и че е изнасилвал брутално малолетни дечица пред очите на техните ужасени родители заради дребните суми които те са дължали на разни лихвари.
Така с малко хитрост и разум Юлиян Ангеров Иванов успява завинаги да унищожи Низамов изпращайки го на бунището на историята. При това през цялото време преструвайки се на негов фен, съдружник и приятел. Сега ни остава да видим как бургаските следствени органи, съд и прокуратура ще се възползват от самопризнанията на Низамов пред чешките медии, че именно той е единствената персона която е нападнала, вързала със свински опашки и била афганските мигранти. Разбира се не за да ги върне обратно в Турция както той сам обича да се хвали и величае а опитвайки се да ги принуди да му съобщят кодовете на техните кредитни карти.
Низамов, Низамов защо ти е трябвало да нападаш и заплашваш Юлиян Ангелов Иванов след като си толкова тъп че дори не разбра - как сам се хвана, с двата крака в капана му.
62.
Меден рудник
09.03.2017 17:09:38
2
2
Касабова курвооо ще ядеш тарелите!
61.
Ето защо Флагман плюят по Низамов
09.03.2017 11:44:54
4
0
Ето защо Флагман плюят по Низамов..
не написаха дори статия , че са го оправдали на 7 март.
Вижте статията написана от Низамов

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОЛУЧАВА БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ ЗА МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ПОНССТРОЙИНЖЕНЕРИНГ, КОЙТО ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“ ОТ БУРГАС ДО ЯМБОЛ И ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…И Е СВЪРЗАН СЪС ЗЛАТКО БАРЕТАТА И КЕЛА.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/01/24/валери-симеонов-получава-безплатен-р/
60.
Ако искате да знаете кой е Низамов
09.03.2017 11:42:45
4
0
Ако искате да знаете кой е Низамов ..Вижте тук :
https://petarnizamov.wordpress.com/

ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.
59.
Ето това е Петър Низамов
09.03.2017 11:40:14
4
0
Вчера - 6 месеца след като го показах в медиите, НАЙ-НАКРАЯ Е ИМАЛО АКЦИЯ СРЕЩУ Мишо Арабина от Лъвов мост в София урежда нелегалните мигранти с лични карти НЕОСНОВАТЕЛНО И КОРУМПИРАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В "МИГРАЦИЯ", С КОИТО РАБОТИ..,Още октомври 2016г, аз го показах на полицията,пред хиляди граждани на протестите, в Чехия пред депутатите от чешкия парламент, дори в съда вчера го споменах ......
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/posts/1276528635704118
http://www.blitz.bg/obshtestvo/petr-nizamov-perata-pred-blits-arabin-vzima-po-600-evro-i-urezhda-bezhantsi-s-dokumenti_news451245.html
ОТКАЗВАТ ПОДРОБНОСТИ !
НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДАДЕМ !
САМО ДА НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ ПРОКУРАТУРАТА ДА СМАЧКА ОБВИНЕНИЯТА..
ЩЕ СЛЕДИМ ИЗКЪСО СЛУЧАЯ...
58.
то Кой е Петър Низамов !
09.03.2017 11:39:00
3
0
ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/02/03/проблеми-със-социалните-или-със-закри/
57.
то Кой е Петър Низамов !
09.03.2017 11:39:00
2
1
ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/02/03/проблеми-със-социалните-или-със-закри/
56.
то Кой е Петър Низамов !
09.03.2017 11:39:00
2
0
ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/02/03/проблеми-със-социалните-или-със-закри/
55.
Ето Кой е Петър Низамов !
09.03.2017 11:38:12
2
0
ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

https://petarnizamov.wordpress.com/2017/02/03/проблеми-със-социалните-или-със-закри/
54.
Вижте коментарите в Блиц където не се манипулират
09.03.2017 11:34:49
6
1
Чета коментарите в блиц... Там коментарите защитават Низамов на 99%.
Тук обаче катя Касабова - подлогата на Валери Симеонов винкела трие всички коментари одобряващи Низмов, манипулира вота, не може да сле гласува за перата , флагман сами си пишат коментарчетата ...
53.
Bravo Niazmov
09.03.2017 11:32:37
4
1
Браво, Петьо!
Ей това е мъжката, българската позиция!
52.
Петър Низамов велик
09.03.2017 11:31:56
4
1
Нагли хора са товя журналята.... Само сензации търсят ицгледат да са интересни......никой не се замисля какво ядър пенсионерите в България, как оцелявят, тръгнали да дирят сметка на хората зящо не искали бежанци, защо не приемали онези уж 16 годишни деца в широка лъка, а защо сега не се поправят, кажат, ние сбъркахме и бяхме подведени, защо никой не попита защо ебгласуван закон за уреждане заселването на няккви незнайни емигранти, и т. Н. И т. Н.
51.
Истината за Чефо Бутилката
09.03.2017 11:30:52
5
1
Аз познавам Петър Низамов, и искам да ви кажа, че няма по-мил, по-добър и отзивчив човек от него. Помага на майки в беда, спира миграти, не е политик... Какво още искате. Флагман и Валери Симеонов се занимават с каналджийство под булото на "патриотизма"
Флагман винаги е била медия на Валери Симеонов винкела. Смърт за ку.вата Катя Касабова.
100% последните коментари срещу Низамов са написани от страхливците от ОЗБГ, които не им стиска да му го кажат в очите. Перата ги кани 100 пъти да дойдат в залата да му го кажат в очите амам те се правят на луди, че не били те... Страхивите мишки.
50.
es
09.03.2017 11:27:42
4
2
Много сдържан беше, но браво, тези боклуци заслужават да чуят гласа на народа, един ще усетят и истинската народна любов..
49.
до флегманите
09.03.2017 11:26:42
3
1
Флагман колко коментара си изтрил, щом в коментар 27 се пише до коментар № 32 ...
Перата е най-великия... Пишете си коментарчета колкото искате. Към вас да бяга, не можете да го стигнете !!!
48.
до флегманите
09.03.2017 11:26:42
2
0
Флагман колко коментара си изтрил, щом в коментар 27 се пише до коментар № 32 ...
Перата е най-великия... Пишете си коментарчета колкото искате. Към вас да бяга, не можете да го стигнете !!!
47.
до флегманите
09.03.2017 11:26:42
3
0
Флагман колко коментара си изтрил, щом в коментар 27 се пише до коментар № 32 ...
Перата е най-великия... Пишете си коментарчета колкото искате. Към вас да бяга, не можете да го стигнете !!!
46.
alo flagman
09.03.2017 11:24:44
5
1
Za6to kogato glasuvam za komentar, koito obodrqva perata, ne moga da glasuvam s + ??? alo flagman??
45.
Zabravih kakyv sym smeshnik
09.03.2017 10:54:05
1
2
https://www.youtube.com/watch?v=69tnFQodnU8
44.
Prasnoto Mlqko
09.03.2017 10:52:25
1
2
лисичков как на ти наби и на теб един хетшот. Нещастник
43.
Mlqkoto i rusnaka
08.03.2017 23:45:30
0
2
Petito sme go ebali v zatvora. I sq ni duha da go vozim na q7.
42.
Някой
08.03.2017 23:43:28
1
8
Гнидо разкажи и Запрян що промени показанията. Що му запалихте колата боклук.
41.
Cveti
08.03.2017 22:32:57
3
4
Imam priqtelka, koqto beshe iznasilena ot tozi izrod i negovi priqteli. Hodi v policiqta sled dulgo ubejdavane ot moq strana, zashtoto q beshe sram. A tezi narichashti sebesi otrepki q bqha prechakali pred domut i i tq si ottegli jalbata.
40.
Бургас
08.03.2017 18:51:24
3
7
Стига ни занимавайте с тоя пъпчив гъз. Има колко по важни неща.
39.
Peteto
08.03.2017 18:49:27
0
1
Az sum maluk gei vul6ebnik s malka vul6ebna pru4ica!
38.
do petq nizaniva
08.03.2017 17:24:00
0
3
pete spri da pishesh komentari sam za sebe si kolko si velik i kolko danuci plashtash vsichki te razbraha kakva selfi patriotka si i che pravish vsichko s komersialna cel i za sobstvena oblaga. Hodi si shmurkai piko i ne se izlagai ostavi patriotizma na istinskite hora! ne vijdash li che ti se smeqt
37.
Шейха
08.03.2017 16:16:55
1
3
Знаите ли че перкото е любимеца на шейха дето организира трафика на мигранти. Пера чакате шейха на камъка. По 2000лв на глава нали знаеш. Снимки задължително иначе няма да ги регистрират и да останат.
36.
Bejanec
08.03.2017 16:12:14
1
1
Na perata sestrata stava za eba4ka
35.
Селфи патриот
08.03.2017 16:10:01
0
1
https://www.facebook.com/peratasopashkite/
34.
Селфи патриот
08.03.2017 16:02:20
0
7
КАК ЮЛИЯН АНГЕЛОВ ИВАНОВ ОТ ЧЕХИЯ УСПЯ ДА СИ ОТМЪСТИ ЗА ЛЪЖИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ НА ПРЕКРЪСТЕНИЯ ФЕС -ПЕТЪР НИЗАМИНА И ДА ГО ПРИНУДИ САМ ДА СИ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА
След протеста в Дрезден на който изнася реч написана от ръководството на Воинският съюз Юлиян Иванов е заплашван от Петър Низамов да не пуска клипа на които е заснето неговото участие защото /като патологичен лъжец и мегаломан/ Низамов вече е излъгал в България че единственият присъстващ на протеста в Дрезден български гражданин. Юлиян Иванов прилежно записва и разпространява в социалните мрежи – преписката със заплахите и лъжите на Низамов, след което решава да даде добър урок на вечно дрогираната, кривоуста маймунка.
Поканва го в Чехия уж на някаква общо европейска конференция според твърденията на самият Низамов /с участници от 47 организации и 18 държави/. Заснема прилежно липсата на такива, знаейки че Низамов пак ще се опита да излъже и се самовъзвеличае в България и така сам ще се компрометира като лъжец. На видеото което Юлиян пуска в социалните мрежи прекрасно се вижда че освен него, Низамов и една скромна женица няма никакви други участници а в залата е само гаджето на Низамов с което той е пристигнал от България. Така окончателно го компрометира като патологичен лъжец и измамник.
Вдясно на снимките които Юлиян пуска в социалните мрежи се вижда, че човека които говори /думите на когото Низамов сам си е превел с електронният преводач/ говори за Воинският съюз Васил Левски и БНД Шипка а не за персоната на Низамов- когото уж специално поканили. Юлиян също така записва и пуска в социалните мрежи и видеоклипа на които Низамов сам си признава пред чешките медии, че лично той е вързвал и бил афганските емигранти – явно опитвайки се да ги ограби. Така Юлиян Иванов осигурява и перфектни доказателства за прокуратурата и съда в Бургас да осъдят Низамов. Включително за това, че на поредният съдебен процес Низамов е излъгал като е отрекъл да има нещо общо с тази история и да е прехвърлил вината на други.
След което веднага изпраща копия от целият видеозапис на бургаските следствени органи и прокуратурата. Знаейки за мегаломанията и зависимостта на Низамов от дрогата Юлиян Иванов успява да го настрой и срещу Воинският съюз та скарвайки го и с тях да го лиши и от единствената му човешка защита. И успява без всякаква трудност да го постигне.
Заснема с телефона си и интимните отношения на Низамов с момичето с което той пристига в Прага и така го прави тотално подчинен и зависим. Компрометира го и пред българите в Чехия като му насрочва среща с тях на която Низамов поради факта че пак е дрогиран и си чука гаджето в хотела така и не се появява показвайки своето пренебрежително отношение към всички български граждани. Допълнително го компрометира като навсякъде в Чехия го представя като един от ръководителите на Воинският съюз единствената организация която е официално известна на чешките партии и движения. Така окончателно компрометира Низамов като лъжец и самозванец опитващ се да използва авторитета и известността на съюза по света, за своите лични користни цели. В преводите на текстовете към всички снимки от Чехия се вижда, че хората там говорят и пишат само и единствено за Воинският съюз Васил Левски и БНД Шипка а не за несъществуващите отряди на Низамов. И последният удар върху вече увяхналата измамна харизма на Низамов, Юлиян Иванов нанася веднага след неговото заминаване като разпространява сред българите в Чехия документи доказващи че Низамов е свързан с ДОСТ и с тяхната помощ изнася дървени материали за Турция и Израел, че е платен агент на БХК и Протестна мрежа поради което никога не ги разобличава, че поддържа връзка с арабските трафиканти на мигранти през България в Турция сред които е и известният на нашите служби „Шейха“, че самият той е трафикант и напада и ограбва само тези мигранти които не са се разплатили в Турция, че има срамно заболяване което го е направило импотентен, че е бивша квартална мутра участвала в нападението и опита за убийство на бившата барета Лисичков, че е нарко разпространител съсипал живота на стотици бургаски деца и семейства и че е изнасилвал брутално малолетни дечица пред очите на техните ужасени родители заради дребните суми които те са дължали на разни лихвари.
Така с малко хитрост и разум Юлиян Ангеров Иванов успява завинаги да унищожи Низамов изпращайки го на бунището на историята. При това през цялото време преструвайки се на негов фен, съдружник и приятел. Сега ни остава да видим как бургаските следствени органи, съд и прокуратура ще се възползват от самопризнанията на Низамов пред чешките медии, че именно той е единствената персона която е нападнала, вързала със свински опашки и била афганските мигранти. Разбира се не за да ги върне обратно в Турция както той сам обича да се хвали и величае а опитвайки се да ги принуди да му съобщят кодовете на техните кредитни карти.
Низамов, Низамов защо ти е трябвало да нападаш и заплашваш Юлиян Ангелов Иванов след като си толкова тъп че дори не разбра - как сам се хвана, с двата крака в капана му.
33.
Рижата
08.03.2017 15:28:09
1
12
Излязал най големия тъпанар в града да дава интервюта.Лисичков докога ще тарпиш този интелектоалец да се прави на патриот?
32.
Махалата
08.03.2017 15:22:33
0
5
АЕ пера не са излагай яла да си шмъркаме пико и да бием легионерчета кенефчета както едно време
31.
31
08.03.2017 14:52:07
2
11
Аман от тоя палячо! Да го натикват в някой затвор и да спрат да занимават хората с простотиите му. А до съдиите, решили да го освободят без нито едно обвинение: С к.р да се задавите!
30.
Ценко Чоков
08.03.2017 13:18:12
0
23
Perata beshe ot bandata na Rijite,tormozeha celiq Burgas iznasilvaha momi4etata ot u4ilishtata,vsi4ko go pravi za pari golqm patriot stana i si tarsi takiva mom4enca fen4eta na rijata i prosti jeni da sa mu fenove i da mu podrajavat
29.
страничен набл.
08.03.2017 12:52:08
14
2
елава за великото дело бат Петио остана само да обединиш българите под скиптара си
28.
Мичмана
08.03.2017 12:43:59
0
0
Благодаря за толеранса.
27.
До 32 Мичмана
08.03.2017 12:35:08
1
17
Добре ще го толерирам, но и той да спазва законите на страната. Относно отличните му оценки в Юридическият факултет на Софийският университет, малко са странни на фона на 3-те му присъди от 2004, 2005 и 2009 година! И не учеше ли в Бургас, а не в София?
26.
ЪРП С ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ ЖЕНИ ЗА 8 МАРТ
08.03.2017 12:26:39
0
0
https://www.youtube.com/watch?v=7Lz89fd1u-Y
25.
Перушината
08.03.2017 12:26:00
2
11
И този е тръгнал да ставал политик със сигурност. Като чуя как уклончиво сменя темата и не отговаря на въпроси. Типичен дебил като Тиквата. Като две капки **** са.
24.
Бойка
08.03.2017 12:25:04
2
19
Много, много беден речник. Личи си, че не е прочел нито една книга. Било роман или българско патрЕотично произведение. Доктор Пера би ли се явил на една матура, за да покаже колко е патриот, колко знае българската граматика и история. НИЩО не работи. Няма един ден трудов стаж. Станал ми патрЕот. Най-забавното е когато доказан изнасилвач, нарича някого "доказан лъжец". Наркотиците не прощават...
23.
Мичмана
08.03.2017 12:21:57
9
2
Мили Дами проблем няма да сме толерантни към тълпите рошави цигани. Проблем има когато ги пуснем толерантно, а те ни се нахвърлят върху нашите българи. Това е проблем. И защо да влизат, за проблеми, ние наши нямаме ли си. А като сме толкова толерантни, Низамов защо го гоните, съдите и плюете. Толеранс и към него. За сведение момчето е отличник от юридическия факултет на софийския университет.
22.
от личен опит
08.03.2017 12:11:07
1
10
Абе идиот, ако плащаше заплати на 20 човека, 50 000 лв. нямаше да му стигнат и за първите 3 месеца от годината.
21.
до 19
08.03.2017 12:04:12
17
1
Сигурно тогава не знаеш, че Перата плаща над към 50 хиляди лева данъци всяка година и плаща заплати на над 20 човека...
20.
Селянка
08.03.2017 11:53:35
11
10
Милата журналистка с вид на изоставена булонка ,не и се сърдете - това и казват да говори.
Пожелайте и да я срещнат в Софето няколко загорели мигранти нощеска и пак да ги говори врели -некипели.
Това са купените журналисти - всеки нормален го знае.
На Перата - чест и почитания- достоен Българин.И дай боже повече истински българи.
19.
До 16
08.03.2017 11:51:46
4
20
И какво му е великото на Перата? Нищо не работи, не плаща данъци, сигурно и здравни осигуровки няма… Лежи на гърба на паляци като мен и се величае по телевизиите. А смешник, е по-подходящ епитет за теб.
18.
opi
08.03.2017 11:41:08
2
11
BOJE,TOZI IZLAGA BURGAS,PATRIOTIZMA I MAJETE DORI.EGATI PRESTAPNIKA 4ESTNO
17.
alo flagman
08.03.2017 11:39:09
5
7
Za6to kogato glasuvam za komentar, koito obodrqva perata, ne moga da glasuvam s + ??? alo flagman??
16.
do 13
08.03.2017 11:37:24
20
6
Ти си пълен паляк !!! Смешник.
Евала на Перата. Велик.
15.
Перата най-великия
08.03.2017 11:31:24
16
6
Перата най-великия за мен , честно !!! Горд съм, че съм бургазлия !!!
14.
Meisan
08.03.2017 11:23:55
15
9
Не съм фен на Перата,но го подкрепям за деянията му.Най-накрая да се намери някой да им каже на продажните журналисти,че обслужват чужди интереси.В часност всички масови медии в България са спонсорирани пряко или косвено от организации на Сорос.Заедно с тях и новата партия "Да България","Отворено общество",БХК и какви ли не още кръвопийци на българския народ.
13.
Засрамен българин
08.03.2017 11:12:03
10
30
Срамувам се, че съм българин, когато такива неграмотни и нагли хора, като Перата се перчат пред камерите. Каква е тази наглост да се биеш в гърдите, като голям патриот тероризирайки мигранти. България винаги е била толерантна с тях. Дали сме убежище на арменците, спасили сме евреите си и сме приемали още много други имигранти по време първата и втора световни войни. Този „патриот“ сигурно щеше да облече кафява риза и да се запише в хитлерюнген ако беше роден по това време… Фашистите също са били големи патриоти. Налагали са идеята за чиста нация. Този „патриот“ също е решил да ни опази чиста нацията и се гордее с постъпките си.
Ако имахме малко по-свястна прокуратура, този нямаше да е оправдан.
12.
7
08.03.2017 10:58:20
4
23
кавали Флегмани защо не давате да се пишат под ГРОБ коментари нали знаете че са любов народна и особенно Тиквата
11.
Мичмана
08.03.2017 10:56:14
21
12
Браво Низамов, тази тъпа кучка го гледаше така остро и преднамерено. Мисля че само самотна среща с двама трима "беззащитни" афганистански мигранта на тиха странджанска полянка би леко променило мнението и. Браво на тези които пазят колкото могат границата.
10.
Два дни
08.03.2017 10:31:10
10
20
Флагман мълчи по темата, че Перата е оправдан.
Два дни четем статии за оргазми гейове и лесбийки.
Не ме интересува дали са били съдени преди и Перата и Динко от Ямбол.
Искам само да им кажа, че именно хора като тях,с топки ще спасят България.
Всичко друго е хали бали.
9.
Хлътов
08.03.2017 10:18:30
23
14
Добре че има такива като Перата ,че да ни измият очите. Хъшовете да не би да са били много учени. Захари Стоянов най-мрази учените ,..... Водещите загубиха ...
8.
Хаджигенчо
08.03.2017 10:16:26
10
33
Перата е един осъден човек. Има присъди и е доказано, че е вършил престъпления. Има да плаща пари на пострадалите, които не плаща, защото се прави на беден. Живеел при майка си и нямал никакви доходи. От какво се храни, облича и как си плаща телефона и тока?
7.
мамка ви
08.03.2017 10:12:34
10
14
Намазани и продажни журналя.Тази кучка голям го вади,ама ще и дойде времето и на нея.
6.
НАБЛЮДАТЕЛ
08.03.2017 10:09:11
7
25
А след Перата, поканиха/самостоятелно-без опоненти,защото никой на иска да сяда заедно с такава Соросоидна гнида/ някакъв самонарекъл се адвокат,/който никой не познава в това му качество/ - Хаджигенов. С това нова телевизия потвърди факта,че прокарва Соросоидни идеи.
5.
ViP
08.03.2017 10:08:30
1
13
Иска да каже,че играе целия този цирк за без пари.. е вярвам !!!!
4.
даа
08.03.2017 10:05:49
19
18
най сетне някой да постави на мястото им тези самозабравили се журналисти с опорни точки от Сорос. Те получават пари от телевизията/ и то огромни пари/ а продуцентите и телевизията получават от разни източници пари и по този начин прокарват политиките на Сорос.
3.
Бай Добри
08.03.2017 10:03:24
4
22
Айде стига да го правим някакъв фаворит. Похвално е намерението да се пази границата, след като държавата е абдикирала до голяма степен от това. Но не и да се правим на медийна звезда и герой от ранга на Левски. А това, че се мисли за мутра си е негов проблем. Но тъпата държава да се замисли защо се стига до там, че той трябва да се изживява като пазител на границата!
Нискообразования родолюбец да каже с какво се занимава и от къде са му паричките! И мерцедеса - с какви пари го купи?
2.
Евала пера
08.03.2017 10:02:04
15
21
Намери се кой да ги нареди тези отврат водещи. Цолова по-бива, но Николаев е с много отблъскваща физиономия.
1.
===
08.03.2017 09:57:01
16
22
Разбира се, че не е длъжен да отговаря.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори