×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето кои са секссимволите на България (СНИМКИ)


Ето кои са секссимволите на България (СНИМКИ)
Григор Димитров спокойно може да бъде причислен и към световна класация за най-привлекателни ергени
Ключови думи: секссимволи, флагман, мъже
01 Март 2017, Сряда, 12:29 ч.
Източник: Блиц

10 мъже, по които припада нежният пол


Изготвиха специална класация, в която от 1 до 10 подредиха секссимволите, чийто чар не може да отрече дори мъжкото съсловие на нашата общност. С тази публикация вероятно ще амбицират и златотърсачките, защото попадналите в класацията са не само красиви, но и  много богати. Имат си един недостатък обаче – не страдат от липса на женско внимание и през годините са станали взискателни към половинките си. Ето кои са 10-те най-красиви и желани български мъже:



1. Григор Димитров – 25 г.

Не само успехите на тенисиста Григор Димитров попадат в класации. Външността му също привлича внимание. Младият спортист се превърна в най-големия български секссимвол. Той спокойно може да бъде причислен и към световна класация за най-привлекателни ергени. Хасковлията е блян за не една или две красавици. Всяка нощ нахлува в мокрите сънища на най-големите си почитателки. Фенската му маса е съставена от малки и големи. Сърцето на носителя на шампионските титли на Уимбълдън обаче е заето. Факт, заради който милиони момичета бършат сълзи. Новата му приятелка – световноизвестната певица Никол Шерцинцер, е колкото харесвана, толкова и мразена. Не я долюбват именно тези - от женската агитка на Григор, които се подмокрят само като го видят на снимка. Няма шега, няма измама – първото място категорично се присъжда на 25-годишния тенисист, който успя да се добере до леглото на Шерцингер, която също е спрягана за секссимвол. Двамата си отиват, макар огромната разлика в годините – тя е с цели 13 години по-възрастна. Дами, не плачете! Сред секссимволите има и такива, които все още се лутат и не могат да си намерят половинката на живота.



2. Валери Божинов – 30 г.

Второто място присъждаме на футболиста Валери Божинов. Тук мненията на жените са противоположни – едни много го харесват, докато други не могат да го гледат. Не можем да отречем обаче, че групата на положителните коментари е голяма, което го прави един от най-желаните ни сънародници. Чисто визуално, не говорим за футбол! Безупречният му външен вид без проблем му урежда бройки в леглото. За много от тях сме чували, други пък се пазят в тайна. Най-големият фен на Цеца и „Трепни” има син и дъщеря от две от най-желаните български жени – фолкпевицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова. Креватните му умения са изпитали още топкрасавици, сред които е и Моника Валериева. Често палува и покрай лагерите си в чужбина. В любовното му тефтерче попадат италианки, испански, англичанки, а от скоро и сръбкини. Валери е желан мъж и дълго време оглавяваше класациите за най-желаните български знаменитости. Излагациите му в последно време му навредиха на кариерата, но като че ли отдръпнаха и една голяма част от обожателките му.



3. Галин – 25 г.

Малко свежа кръв се пръкна и на попфолк хоризонта. Списъкът с обожателки на Галин се увеличава с всеки изминал ден. Кариерата му тръгна повече от добре, но пък и визията му помогна това да стане факт. Много от фенките му припадат по него на участия, не толкова заради песните, колкото заради напомпаното му тяло. Истината е, че Галин полага неимоверни усилия, за да изглежда по този начин. Животът му е по-различен от този на неговите колеги. Ако си мислите, че Галин спи по цял ден и вечер вилнее по чалготеките – жестоко се лъжете. „Царя на купона” води изключително здравословен начин на живот. Тренира всеки ден във фитнес залата, заедно с инструктор. Той му е изготвил специална тренировъчна програма, както и стриктен хранителен режим, които чалга изпълнителят спазва. Това му отнема голяма част от времето. През останалото е на участия, тъй като е най-каненият представител от фолка по дискотеките, гледа да се наспива добре и да мисли новите си проекти. Официално Галин се води необвързан, но по-скоро не обявява половинката си, за да не отблъсне женското внимание, което в момента е огромно. Наскоро се заговори, че всъщност си има гадже – 20-годишна студентка, която дори се е нанесла да живее при него. Явно Галински не приема чак толкова насериозно обстоятелствата, така че все още имате шанс да го забършете.



4. Калин Врачански – 35 г.

Актьорът Калин Врачански от години попада в такива класации. Многократно е грабвал и титлата „Ерген на годината”. Прочува се след ролята си на Камен в хитовия сериал „Стъклен дом”. Оттогава по петите му са доста жени. Въпреки че не страда от женско внимание, той все още не е минал под венчило. Това не значи, че остава без жена. Рядко се случва да има самотни нощи. Винаги намира приятна женска компания, с която да прекара вечерта. Макар от четири години да няма сериозна приятелка, колегите му завиждат за бройките, които успява да натрупа през това време. Cлeд ĸaтo cĸъca oĸoнчaтeлнo c eдинcтвeнaтa cи cepиoзнa вpъзĸa, aĸтpиcaтa Cилвия Πeтĸoвa, тoй ce пoявявa c paзлични жeни. Cвaлĸaтa cтaвaлa пo бapoвe и диcĸoтeĸи. Taм pycoтo изĸyшeниe oбичaл дa ce oтбивa зa пo eднo или няĸoлĸo cлeд пpeдcтaвлeниe или тeжĸи peпeтиции. Припомняме, че няколко страсти целувки с колежката му Теодора Духовникова го превърнаха в тайния й любовник. Тогава папараци ги изловиха в момент на близост, което разклати брака й.
Колкото и годинките да напредват, Врачанки си остава блян за жените. Мъжкарското му поведение омагьосва дори ученички, камо ли по-зрелите жени.



5. Ники Михайлов – 28 г.

Ники Михайлов е също сред знаменитостите, които успяват да разпалят мечтите на жените. Демонстрира и висок стандарт на живот, което го прави още по-търсен от родните златотърсачки. Говори се, че вратарят може да се похвали с цял харем от популярни дами, които са успели да го пипнат по без гащи. Той е един от най-големите плейбои в българския футбол, където определено има много. 28-годишният футболист е вкарал в леглото си едни от най-желаните дами у нас, сред които фолкпевици и модели. Когато е едва на 17 г., Ники „забива” моделката Снежина Вълкова, която тогава е на 21 г. През леглото му са минали още дъщерята на Наско Сираков - Славея, Миглена Христова, която по онова време се изявява като фолкзвезда с псевдоним Никол, Ралица Тошкова, фолк дивата Мария, Александра Арабаджиева, Дарина Калчева, Бориса Тютюнджиева и още. С приятеля си Валери Божинов си разменят две от жените – Алисия и Николета Лозанова, а вероятно и други. Втората къса с Михайлов и се залюбва с Божинката, който по това време е с Алисия. Не след дълго фолкпевачката скача в леглото на най-добрия приятел на мъжа си. Към днешна дата се твърди, че Ники се е събрал с Николета и двамата планират да създадат свой наследник.



6. Лазар Ангелов – 32 г.

Социалните мрежи изобилстват от снимки на фитнес инструктора Лазар Ангелов. Здравенякът, който няколко години се е занимавал професионално с бодибилдинг и често е канен да участва в попфолк клипове и реклами, е завладял сърцето на всяка втора дама в мрежата. Намръщеният му поглед и наболата брада са негова запазена марка, по която припадат жените. Все повече мъже се опитват да го имитират. Колекция от татуси е разположена на релефното му тяло. Той е сред българите, които има най-много последователи в Инстаграм.
Съвсем наскоро издаде и книга, която описва какво трябва да правим, за да ни се появят така бленуваните плочки на корема. Едни се хвалят с резултати, други пък го отричат и набеждават в измама. Критиците му са на мнение, че перфектното му тяло се дължи на добавки и химия, а не на упражнения във фитнес залата. Къде е истината – не знам, но външността на Лазар не остава незабелязана. Релефното му тяло е мечта за всяка жена, но на този етап той не е афиширал нито една своя връзка.



7. Иво Аръков – 28 г.

След раздялата си с Мика Стоичкова и побоят, който едва не го прати в отвъдното, Иво Аръков временно се бе покрил от медийното пространство. Никой не знаеше какво се случва с красавеца. Оказа се, че той е имал нужда да се възстанови от зверското нападение, което неизвестни мутри му нанесоха. Изплува отново в светските среди едва наскоро, когато се присъедини към предаването „Мармалад”. От последния сезон той е екранната половинка на Радост Драганова. Така се уреди с постоянна работа, след като в киното няма голям интерес към особата му.
Иво спечели почитателки със своята непринуденост, талант и способността му да се забавлява искрено. След драматичната си и показна връзка с щерката на Христо Стоичков – Мика, той категорично отказва да коментира личния си живот. Все по-упорити слухове обаче има, че живее с актрисата Боряна Братанова. Не пречи обаче на жените да плакнат очи всяка седмица, гледайки го в „Мармалад”, където не спира да пръска сексапил и чар с красивата си усмивка.



8. Орлин Павлов – 37 г.

Годинките при поппевеца Орлин Палов натежават и той бавно се спуска към задните позиции на нашата класация. Е, Орлине, не се сърди, поне още присъстваш, макар и на осмо място. Като по-млад безспорно нямаше конкуренция, но по-младите мъже от шоубизнеса го пратиха назад. Няма как да скрием обаче, че Павлов е успял да задържи голяма част от женското внимание. Все още има значителна фенска агитка от жени, които си мечтаят да му станат близки.
Толкова години Орлин се лута в опит да намери истинската любов. Тъкмо си мислеше, че я е открил в лицето на танцьорката Яна, когато тя му върза тенекия и скочи в обятията на бизнесмена Петко Димитров. От светските среди издават, че той най-накрая е превъзмогнал разочарованието си от жените и има жена до себе си. Навръх Коледа той сподели и кадър с новата си избраница. За момичето не се знае почти нищо, а той ревностно я пази от любопитни журналисти. Ами, да действа де, време му е да за дете! Наближава 40-те и вече не е чак толкова желан от жените. Да свършва работата, докато спада още в класацията за желани мъже, че после къде ще си търси жена?!



9. Асен Блатечки – 45 г.

Асен Блатечки е „лошото момче” сред актьорите. През 2011 г. е неговият пик – тогава е награден за най-желан ерген. И при него годинките си казват думата и го поставят на предпоследното ни място. Той е най-възрастният ни плейбой, който попада в топ 10 на секссимволите на България. Типично мъжкото му и на моменти арогантно поведение и изражение кара жените да го харесват. Отдавна му се носи славата на един от секссимволите в българското кино и въобще в шоубизнеса, което му носи и повече роли в театъра и киното. Блатечки е сред най-високоплатените ни актьори.
Красотата му оцени и една от най-желаните ни жени – Диляна Попова, която му роди син. С нея Асен кръшна на съпругата си, с която пък имат дъщеря. Към днешна дата никой не знае при коя от двете живее. Съмняваме се, че и той самият е наясно с желанията си. Клюкари от арт средите издават, че непрекъснато гастролира между двете си жени.



10. Захари Бахаров – 36 г.

Актьорът Захари Бахаров е изключение от приетите стереотипи за сексапил. Външността и поведението му се различават от това на останалите мъже в класацията. Въпреки това всяка втора дама на улицата сочи него за най-харесван и мъжествен. Помогна му участието в „Под прикритие” – сериал, който се превърна в емблема на българското кино. Освен това се изявява успешно като водещ на лотарийна игра по Нова телевизия. Неподправеното му чувство за хумор омайва зрителките. Често на улицата се дегизира, тъй като го разпознават и не може да се отърве от женско внимание и тъпи свалки.
Последното място в класацията не е за подценяване. Има още доста сексапилни мъжаги, които по една или друга причина не попадат тук. Да не се отчайват, ще имаме и други, където е напълно вероятно да се озоват.

В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
5
Коментара по темата
5.
MIMOZA
02.03.2017 12:37:52
0
0
1.Става само за реклама на пяна за бръснене или гел за коса!
2.Номер две - някъде за се завре!
3.Миличък, но е като надута секскукла!
4.Става за гледане във филми!
5.Искам само той да ми сервира питието в бара!
6.Този какъв беше?!WC инструктор?!
7.Едно голямо ТЦЪ!
8.Ето този е за пред хора!
9.Секстуризъм!
10.Този ще носи милионите само!
4.
Ko ne
02.03.2017 00:00:24
1
0
Abe geiove vijdam samo sigurno mi e razvalen displeq
3.
Соня
01.03.2017 15:24:16
6
3
Само Гришо! :)
2.
До 1
01.03.2017 13:50:22
6
8
Завистта и злобата са типичните български черти. Пий си ракията, гледай си мача и псувай вечер. И без това за друго не ставаш!
1.
MONTANA MAX
01.03.2017 13:49:01
5
6
KVO MU E SEXY NA HASKOVSKIQ BEK DETO E ZABRAVIL BULGARSKIQ I SI E NAPRAVIL USTI4KATA KATO O6TIPANA MOMA
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори