×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Корнелия Нинова: Очаквам с нетърпение дебат с Бойко Борисов, ако се съгласи


Корнелия Нинова: Очаквам с нетърпение дебат с Бойко Борисов, ако се съгласи
Членството на България в ЕС и НАТО не стои като въпрос за БСП - ние ще останем такива, каза лидерката на червените
23 Февруари 2017, Четвъртък, 03:35 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

БСП нямала нищо общо с отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов


Очаквам с нетърпение дебат с г-н Борисов, ако се съгласи. Нямайте съмнение в това.“ Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.
Тя бе попитана дали би участвала в дебат с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и дали би стимулирала съпартийците си да правят предизборни дискусии.
В отговор, освен че поиска дебат с Борисов, Нинова каза, че дискусиите са задължителни в една предизборна кампания.

Лидерката на БСП заяви, че действително е номинирана за вицепрезидент на Социалистическия интернационал. Това станало след лично настояване на президента на организацията Луис Аяла.

Корнелия Нинова отказа да коментира по същество смяната на главния секретар на МВР Георги Костов, тъй като това бил въпрос от компетенцията на служебното правителство и БСП нямала никакво отношение. За нея било важно изборите да са честни, без значение с какви кадри ще бъде подсигурено това.
Нинова дори заяви, че се присъединява към призива на Бойко Борисов – да се изясни кой е отговорен за смяната на главния секретар.

На пресконференцията лидерката на БСП се похвали, че за изборите са получили подкрепа от нова поредица граждански организации.
„Днес подписахме споразумение с Конфедерацията на обществени организации от сигурността и отбраната. В тази конфедерация членуват 13 неправителствени сдружения, които имат структури в цялата страна и са около 15 000 члена“
, заяви Корнелия Нинова.

След журналистическо питане тя каза, че за БСП членството на България в НАТО и ЕС не стои като въпрос и че „ние ще останем такива“.



В категории: Политика


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
17
Коментара по темата
17.
Dancho
23.02.2017 17:14:12
0
23
Корнелче много си хубава искам аз да ти правя деца на тебя.
16.
до КурНелия
23.02.2017 15:47:23
2
2
Гола и запотена ли я искаш?
15.
CORNY-Ready for more
23.02.2017 14:22:23
9
3
Не стаа пиар-софльорката на бАЦЕ арнаутката Севи е бремена няма да може да му подсказва правилните отговори.Докато Корнито е обиграна бивш следовател в НСС юридическа подготвка владеене на риторика НЛПпрактики хипноза правилна дицкия а насреща Бай Кой
14.
BЪХ
23.02.2017 14:07:46
1
5
Не може да бъде!Две радиоточки настроени на дълги вълни да правят опит за хващане на къси.Я ДА СЕ РАЗБЕРАТ ПО МЪЖКИ ИЗВЪН ЕФИРА,ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ЗА СМЯХ.
13.
жеков
23.02.2017 14:00:39
2
3
от на корнелия джоба се подава един кефал
12.
Кибик
23.02.2017 13:36:27
4
21
„Очаквам с нетърпение дебат с г-н Борисов, ако се съгласи. Нямайте съмнение в това.“
Когато двамата се срещнат няма да има дебат, а разговор м/у двама другари кой колко "мандри"/банки/ е обрал. Той, бивш член на БКП, тя бивш член на ДКМС, ще си споделят опита в обира, ще си разделят по братски "баницата /България/ и като се включат камерите ще се хванат за гушите в поредното шоу пред електората.
11.
TNT
23.02.2017 12:43:43
8
28
Чудя се, Корнелия със Р Овч ли ще иде на дебата?
10.
Кошниците
23.02.2017 12:39:51
1
17
С обещания са пълни.
Едни вдигат заплати, други пенсии, трети продават нафта на цена на лимонада...
Мисли българино , мисли преди да пуснеш бюлетината.
Изкарай си главата от лайната, огледай се, помисли и тогава пускай.
9.
Същата
23.02.2017 12:23:10
10
17
Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки".

Същите, които направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората.

Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.

Същите, които взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността.

Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея.

Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.

Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие.

Простете ми, че не ви вярвам!
8.
Meisan
23.02.2017 12:17:47
12
24
Най-голямата лицемерка и лъжкиня в тая скапана държава е тая.Алоо госпожо Приватизаторка да не мислите,че народа е забравил за вас и калко сте забъркана в лайната."Скриха"ви за няколко години и сега пак хоп ламтим за власт.Искам пак да вземете властта да видите после как ще бъдете изритани от парламента.На народа вече му писна,особено от такива популисти кото вас.Много скоро ще се лее кръв.
7.
Ротшилд
23.02.2017 12:10:57
10
28
Много ще е интересен такъв дебат особено,ако водещият задава правилните въпроси.Нека питат Нинова за приватизацията по Костово време,защо я изгониха от СДС,за времето когато беше в борда на "Булгартабак" и най вече да я питат за нейния "кукловод" Р.Овч и времето,в което тя му беше зам.министър и дали е "случайност" ,че точно по това време нейното министерство подписаха договора за обира на века.А именно за милиардите,които България плаща и ще плаща за проекта на Р.Овч АЕЦ Белене.И накрая да попитат Нинова дали подържа връзка с нашумелият преди години Красьо Черния и защо тя притискаше една известна съдийка да опъне "чадър" над него.Типично по комунистически Нинова няма как да приеме да участва в такъв дебат,но ще обвини Борисов,че той бяга от него.
6.
УЛТРА
23.02.2017 12:00:50
20
15
Голям КОР ще получи Тиквоча
5.
!!!
23.02.2017 11:54:06
6
7
банкянски диалект
4.
би било...
23.02.2017 11:51:36
21
13
Би било голям цирк, но тиквата няма да се съгласи, защото знае,че ще бъде смачкан! Той дори не може да говори правилно, а си служи с банкерски диалект...
3.
КурНелия
23.02.2017 11:44:01
7
29
Искам та гола
2.
Red Legioner
23.02.2017 11:43:51
23
17
Бойчето ще бъде смазан с факти...с неговите камъни па неговата ТИКВА!
1.
Zv.
23.02.2017 11:36:20
31
38
Скандалджийка,лъжкиня.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори