×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-важните секс съвети за жени


18 Февруари 2017, Събота, 23:45 ч.

Поредната доза секс съвети идва от авторите на книгата „ Sex Tips for Straight Women from a Gay Man“ („Секс съвети за хетеросексуална жена от гей“) - Маги Бърман и нейния приятел хомосексуалист Дан Андерсън. Те съветват жените как да се държат, за да изразяват по правилен начин своята сексуалност.

1. Съвети за външен вид

Не прекалявайте с парфюма и подбирайте добре бижутата си – препоръчително е да избягвате висящите и претрупани обици, за да няма инциденти. При възможност опитайте се да не разкривате на мъжа вашите разкрасителни тайни като екстеншъни или ноктопластика. Огромната кралска спалня определено прави впечатление и предоставя по-голямо пространство за забавления. След като вече споменахме спалня – в случай, че имате дори едно плюшено мече или друга играчка, скрийте я задължително. Винаги дръжте няколко презерватива в нощното шкафче.

2. Мъжете и техните правила

Всички мъже знаят много добре колко точно са надарени. Не се опитвайте да преигравате и да го възхвалявате повече, отколкото всъщност е, защото мъжът ще го сметне за подигравка и едва ли ще ви прости. В някои случаи мълчанието е препоръчително, но дори да кажете нещо, направете го само, ако наистина има нужда от похвала.

3. Началото

Целувката: Какво прави една целувка добра? Топли влажни устни и желанието да ги усетиш. Не го мислете предварително, когато има желание, всичко се получава добре.
Любовни захапки: Захапвайте леко, защото не знаете дали партньорът ви няма по-чувствителна кожа на места. Ако решите да оставяте следи, правете го само в зони, които няма да се виждат под дрехите.
Масаж: Към масажа може да включите леки надрасквания с нокти. Нека обаче той не продължава повече от 10 минути, освен, ако не искате да приспите мъжа.
Гласът: Опитайте да направите гласът ви да звучи по-мръснишки, като използвате по-ниските и секси тоналности на гласа си. Не е толкова важно това, което говорите, а начинът, по който го правите.

4. Трябва да можете да отказвате

Фантазиите са нещо полезно, стига да не са неизменна част от сексуалния живот. Няма нищо лошо човек да си фантазира за стриптийз, секс в асансьор, връзване, закопчаване с белезници и така нататък. Ако нещо не ви допада обаче, трябва да може да отказвате.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Декларация
18.02.2017 23:35:05
0
48
Валентин Николов Иванов – бивш народен представител в 43 НС от Коалиция „Патриотичен Фронт“ и председател на комисията „Борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика“, Ивелин Пейчев – общински председател на НФСБ гр. Добрич, общински съветник и зам. председател на Общински съвет- гр. Добрич и актива от членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“, обл. Добрич.

Уважаеми медии,

искаме чрез Вас да информираме всички членове и симпатизанти на Коалиция „Патриотичен Фронт“ с нашата позиция, относно предстоящите избори за народни представители в 44 НС на Република България.

Ние категорично се разграничаваме от Коалиция „ Обединени патриоти“, както и от решенията и начина, по който се вземат:

Според нас Коалиция „Обединени патриоти“ е абсолютно безпринципна. Нейната единствена цел е собственото оцеляване на партиите, които я съставляват, както и на лидерите им.
Не одобряваме участието в тази коалиция на ПП Атака, тъй като, нейният лидер- патриот е осъден по няколко съдебни дела за хулиганство. Освен това г-н Николов е осъдил същият по две дела- за клевети спрямо него и семейството му.

Не изразихме тези аргументи преди президентските избори, поради факта, че Валентин Николов беше член на парламентарната група на ПФ към него момент и не искахме да бъдем упрекнати в саботаж на изборите. Но всяко търпение си има граници.

Тук е мястото да напомним и факта, че през 41 НС – Валентин Николов и още десет депутати напуснаха парламентарната група на Атака, поради причини, които бяха изложени подробно във всички национални медии.

2. Аз- Валентин Николов , заявявам, че не желая да участвам в изборите за 44 НС, независимо дали ще съм номиниран кандидат за народен представител.

Освен гореизложените аргументи, искам да изразя възмущението си от факта, че решенията в Коалиция „Обединени патриоти“ се вземат на „тъмно“ и авторитарно , относно подредбата на листите за депутати, не зачитайки мнението на редовите членове и местните ръководства на партийните структури. Няма проведени събрания по места- поне в обл. Добрич е така. Това е абсолютно недопустимо за една демократична партия.

Тук е мястото да подкрепя моя колега от парламентарната група на „Патриотичен Фронт“- г-н Димитър Байрактаров , един от най-дейните депутати в 43 НС. Същият обясни в националните медии, начина на работа, задкулисие и незачитане на мнението, дори на депутати от групата на ПФ. Това е самата истина, за съжаление.

Моето волеизявление е преди да е одобрена и подредена листата за народни представители в обл. Добрич, с оглед на това да няма излишни интерпретации по мой адрес.

Бил съм два мандата народен представител и два пъти председател на комисията „Борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика“. Излизам от политиката с гордо вдигната глава и самочувствие . За мен не е самоцел да бъда народен представител с цената на всичко. Човек трябва да има достойнство и морал.

Но за съжаление, повечето лидери на партии не възприемат хората със собствено мнение и активна позиция. Това е жалкото в нашата политика. Привърженик съм на засилване мажоритарния елемент в изборния кодекс. Само тогава ще могат да бъдат избирани доказали се професионалисти и честни хора в българския парламент.

Дата: 17.02.2017г. С уважение:

В. Николов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Софийската адвокатска колегия да определи резервен защитник на обвиняемата, определи САС Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Срокът за изпълнението му е 90-дневен и за да не влезе ремонтът в туристическия сезон, той ще се изпълни на два 45-дневни етапа След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ Ако се яват на изборите само, еколозите ще претърпят катастрофално поражение
Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори