×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Задачата ни е да служим на българския народ, не влизаме в договорки (ВИДЕО)


Валери Симеонов: Задачата ни е да служим на българския народ, не влизаме в договорки (ВИДЕО)
Никой няма право да ме упреква в каквато и да било договорка с Борисов, с ГЕРБ и с който и да било, защото те са ми последната грижа сега, каза Валери Симеонов
15 Февруари 2017, Сряда, 05:09 ч.

Имаме програма, кауза, задължения към нашите избиратели и ще ги изпълним, каза лидерът на НФСБ

Нашата задача като политици е да служим на българския народ. Всичко друго е на заден план. Хората, които ще влязат в парламента с програмата на Обединени патриоти, имат кауза и задължения към нашите избиратели и няма да направят нищо различно от това, което гражданите очакват, каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия съпредседателят на Обединени патриоти Валери Симеонов.
Той коментира напускането на Димитър Байрактаров на Патриотичния фронт.
„Преди президентските избори Байрактаров нямаше проблем и всички одобряваха обединението, а сега има. Не е много сериозно това. В момента се формира следващото Народно събрание. Всяка партия провежда своите областни съвещания и конференции, предлагат се листи. Байрактаров много добре знае, че уставът на НФСБ е такъв, че Изпълнителният комитет е този, който казва последната си тежка дума по отношение на листите“, заяви Симеонов.
След като му бе зададен въпроса дали Байрактаров има проблем с мястото си в листата, лидерът на НФСБ каза на водещите да питат него.
„В момента листите не са наредени. Много неща постигнахме като група, но Байрактаров е решил да прави собствена политическа кариера. Желая му успех!“, подчерта Симеонов.
„Никой няма право да ме упреква в каквато и да било договорка с Борисов, с ГЕРБ и с който и да било. Те са ми последната грижа сега. Ще стане същото, каквото и преди две години. Не очаквайте чудеса в политиката! Хора, които сме влезли в парламента с определена програма, с кауза и със задължения към нашите избиратели, няма да направят нищо различно“, заяви лидерът на НФСБ.
„Ще преговаряме за нашата програма в каква степен може да влезе в тази на правителството, което ще се формира след изборите. Преди две години аз се разписах под програмата за устойчиво развитие, а не под това, че ще управлява някой министър, който може да бъде сменен или не. Хората не ги интересува дали ще сме с ГЕРБ или с БСП. Това е жълтения. Важно е какво ще постигнем при изпълнението на програмата“, подчерта Симеонов.
„Ние разочаровахме ли избирателите, след като със 17 човека в парламента успяхме да реализираме 7-8 от приоритетите, които бяха в програмата ни? Оградата стана ли? Токът поскъпна ли? Прокарахме ли новия Изборен кодекс? Идеята да има задължително гласуване е да намалим влиянието на етническите партии. Ограничихме ли секциите в Турция? Има неща, за които може да се гордеем, че сме ги постигнали“, заяви съпредседателят на Обединени патриоти. „Имаме си програма, кауза, за която се борим. Последователни сме и постигаме нещата, които сме обещали на избирателите“, подчерта той.
Той коментира и отказа на кмета на Елин Пелин да издаде документи на сирийско семейство.
„Гражданите сами решават с кого искат да съжителстват. Представителите на Хелзинския комитет и на всякакви соросоидални организации от сутрин до вечер защитават интересите на бежанците. Защитавате сирийското семейство, но ако някой тегли кибрита и хората изгорят, как ще се чувствате? Ако това се случи, ще поемете ли отговорност, че сте взели определена позиция“, попита патриотът.
„Нашата задача като политици е да служим на българския народ. Всичко друго е на заден план. В Елин Пелин живеят хора като мен и вас. Те не приемат битовата престъпност. Важни са желанията на нашите сънародници. Кметът защитава техните интереси. Той е прав“, каза още Валери Симеонов.


В категории: Политика


11
Коментара по темата
11.
Корабът потъва
15.02.2017 15:58:45
1
74
Най-после му се видя края на това недоразумение НФСБ. И пак много се задържаха в парламента. Кои бяха тия глупаци, които гласуваха за тях?
10.
*********
15.02.2017 14:08:53
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
манаф
15.02.2017 13:32:41
1
56
**Ще преговаряме за нашата програма в каква степен може да влезе в тази на правителството, което ще се формира след изборите.**
Алооо, мангал самозабравил се! С кой ще преговаряш говедо тъпо, като никой няма да гласува за тебе? То бива наглост пак да се сложиш в парламента, а и коалицията вече да оправяш. Тъпак. Махай се!
8.
А?
15.02.2017 12:23:13
1
54
И ти на кого служиш бе, ръждясал мухльо? На теб мястото ти е в затвора, след толкова далавери...!
7.
Борис Золотов
15.02.2017 11:57:49
1
64
Къде в схемата е оня плювалник - пиендето касабов? Къде ще бъде водач той? Без него, накъде? Той е най-големия патрЕот!!
6.
Efendi
15.02.2017 11:32:15
1
55
А ти Черньо,защо упрекваше Воленчо,че е подкрепил ГЕРБ,но ти добре знаеш,сам си го каза,,привържениците на АТАКА са лумпени",те бързо забравят,достатъчно е някой да се провикне,,Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ".............УРАААААА
5.
Наблюдател
15.02.2017 11:14:21
1
59
Знаем те Валерко цял Бургас ти знаем характера и пороците ,Там където си се запътил е заето много отдавна ..Със пируети и лупинги политика не става.Патриот Бизнесмен-Валери Симеонов, власт пари власт и накрая патриотични шутове в г.........зъ.
4.
последната грижа сега
15.02.2017 10:15:00
1
89
А първата ти грижа?
Тя е да оцелееш на кьор софрата с кокала.
Да, ама Каракачанов си опече баницата с КУРнелия.
Волен се спазари пак с Боко.
Ти къде и с кой?
Хората не те припознават вече като патриот, а като ПЪТриот .На пътя си де. Пътя на забравата.
А Марешки как ти взема от електората...нямаш представа.
На 26-ти Март ще ти стане мнооого тъжно.
3.
БЛАГОЙ
15.02.2017 09:56:58
1
63
ТИ КАТО ТЕ ГЛЕДАМЕ СЛУЖИШ САМО НА СЕБЕ СИ ! КОГА ЩЕ ПОДПИШЕШ ДОГОВОРА СЪС НОВА ! КЛИЕНТИТЕ ТИ БЯГАТ ОТ СКАТ , НЕ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ НОВА, ДИЕМА И ДИЕМА ЕКСТРА ! КЪДЕ ГЛЕДАШ ? ГОЛЯМ ПОЛИТИК СЕ ИЗВЪДИ И ЗАРЯЗА БИЗНЕСА СИ !
2.
*********
15.02.2017 09:43:50
1
29
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Георги
15.02.2017 09:30:00
0
68
Да, а ти много коректно постъпи да изместиш един от най-дейните и активни депутати, от действията на когото има реални резултати, заради кой знае кого. И аз да съм, и аз ще направя като Байрактаров. Все пак трябва човек да има достойнство. Като не ти оценяват работата и ти плюят в лицето - айде, чао! Симеонов, Симеонов, много си подъл.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори