×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алена с гореща прогноза за Никол и Гришо! Ако Димитров се ожени, го чака...


11 Февруари 2017, Събота, 13:51 ч.

Комбинацията между техните елементи Земя и Вода им помага

Тенисистът Григор Димитров не трябва да се жени, докато не навърши 29 години, в противен случай ще се стигне до развод. Това показва неговата астрологична прогноза, от Светлана Тилкова-Алена, съобщава столичен ежедневник.
„Григор е в периода си на запознанства, срещи и множество изкушения, потребност често да сменя средата си. Затова не бива да бърза със сключването на брак поне до своята 29-а година, защото дори и при най-изпепеляващите чувства ще последва раздяла и развод. Никол е в периода си на емоции, на възможност да срещне голямата любов и да създаде дом и семейство. Ако чувствата им устоят на изпитанията на техния различен професионален път, личните им отношения имат шанс да се развият в хармонично партньорство“, казва астроложката.

Звездната карта на певицата Никол Шерцингер и най-добрия ни тенисист Григор Димитров е носител на трудности в отношенията, докато двамата не постигнат хармония и стабилност или загубят търпение и прекратят връзката си. Комбинацията между техните елементи Земя и Вода им помага, ако се съберат и заживеят заедно и решат да създадат семейство, да съжителстват спокойно и хармонично и да се радват на взаимните си чувства. Те обаче трябва да знаят, че сякаш от нищото ще стигат до конфликти. За разлика от мнозина с този аспект при тях животът няма да е низ от еднообразие, а искрите в отношенията ще са ежедневие, казва още Алена.

Заради зодиакалните им знаци Телец и Рак в интимен план отношенията им са перфектни. И двамата са привързани към домашния уют и спокойствието и ще се стремят дори при сериозна криза да запазят интимността на отношенията.

„Никол да не забравя, че пред Григор не е безопасно да прекалява с глезотиите и капризите. Ако поведението й е нормално съобразно разбиранията му, ще си гарантира неговата вярност и безпрекословна грижа“, твърди Алена.

Астроложката е изготвила и индивидуални астропрогнози за двамата. Тази за Гришо показва: роден в Телец, той е олицетворение на стабилността. Не обича да прави резки промени в живота си, защото те нарушават неговото спокойствие. Не обича показността и компаниите. Предпочита тишината на своя домашен уют и се опитва да го създаде където и да пътува по света. Има нежна и чувствителна душа и иска да усеща вибрациите на чувствата чрез тялото си. Привличат го жените, които отговарят на страстта и желанията му, първични и без задръжки в интимността.

Много енергичен и емоционален човек. Чувствата за него са по-скоро обяснения в любов, отколкото интимност. Жената до него трябва да може да задоволи желанието му да общува, да го изслушва и да не се задълбочава в думите му. Заради влиянието на Венера ще дарява на своята избраница, независимо колко продължителна е връзката им, не само чувства, а и обсебваща грижа. Той иска, която и да е тя, винаги да се чувства добре и спокойна до него.

В същото време заради влиянието на Марс той подхожда понякога досадно покровителствено и или половинката му ще се примири, или ще предизвиква често неговия гняв, докато дойде моментът на раздялата. Григор, повлиян от комбинацията Земя/Вода, е изключително чувствителен и в същото време, много практичен, способен да се справя идеално сам с проблемите в живота. В емоционален план е партньор, на когото може да се разчита. Не трябва да прекалява в стремежа си да задоволява само собствените си потребности.

При Никол като представител на Рака се вижда, че е свръхчувствителна и емоционална, което е невъзможно да бъде осъзнато бързо от избраника на сърцето й, защото дълго време е способна да играе ролята на хладна и безчувствена жена. Изпълнена е с разбиране и съчувствие към целия свят, обзета от желание да се грижи за някого. Обича сигурността на дома и особено материалната сигурност. Иска да има до себе си изискан мъж, който да отговаря на нейното разбиране за партньор. Връзките й са трайни.
Заради нейния асцендент в Дева тя с настървение обикаля магазините и си купува всичко, което отговаря на вкуса й и трябва да краси дома й, но за изненада на мнозина не обича да прахосва, а подхожда с разум и практицизъм към покупките си. Трудно се отказва от онова, което според убеждението й трябва да притежава, а мъжът до нея трябва да е готов да й го осигури, независимо че тя може да е по-богата от него.

Заради положението на Венера в нейния хороскоп тя е емоционална, но и много последователна, изисква мъжът до нея да се придържа към традициите от нейното детство или да следва тези от своето детство и да й дарява сигурност, като съхранява домашната стабилност. С удоволствие ще съхранява установените от него стабилни отношения. Тази е причината, поради която е решила да дойде с Григор в родината му и да се запознае с родителите му.

При нея водещ елемент е Водата, затова е много чувствителна и бързо потапяща се в човешката болка и проблеми. Родена с незавидната участ да попива чуждите настроения и емоции, Никол усеща със силната си интуиция всички подводни течения в човешките отношения. Не обича близките й да бъдат наранявани и затова предпочита да живее в познатата интимност на своя дом, като вярва, че там е най-сигурното и защитено място. Склонна е да обсебва околните прекалено много с грижите си.



2
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 4
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
2
Коментара по темата
2.
Нострадамос
11.02.2017 17:30:52
1
1
Тая цяла нощ звездите и шушукат, а сутрин като стане отива в конюшнята да я захапе коня да се сети нещо!0ее97
1.
az
11.02.2017 11:45:43
1
4
таз пък скрий се ма.за да се направи хороскоп на всеки човек по отdелно, трябва да му знаеш повече данни,а не да слагаш всичкi зодии под общ знаменател
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори