×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ готови с листата си до седмица, акцент за Бургас ще е инфраструктурата и създаването на Медицински университет


ГЕРБ готови с листата си до седмица, акцент за Бургас ще е инфраструктурата и създаването на Медицински университет
Петимата депутати на ГЕРБ в 43-ото Народно събрание се отчетоха днес за свършената работа през последните две години
10 Февруари 2017, Петък, 10:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Изпълнителната комисия на партията ще подреди окончателния състав на листата, водач ще е Ивелина Василева

Листата на ГЕРБ ще бъде утвърдена в пълния й състав до седмица, съобщи областният лидер на партията в Бургас Димитър Бойчев.  „Ще има нови лица, но ще търсим и приемственост“, поясни областният лидер на ГЕРБ. Той допълни, че ще се борят за 6 депутатски мандата от Бургаска област в 44-ото Народно събрание

Според неофициална информация в челото на листата на ГЕРБ ще са доскорошният министър на околната среда и водите Ивелина Василева, социалният министър Зорница Русинова, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, областният лидер Димитър Бойчев, общинският председател Иван Вълков, Диана Йорданова и Румен Желев. Въпрос на политическа стратегия е как да бъдат разпределени първите места между тях.

Депутатите от ГЕРБ в 43-ото Народно събрание се отчетоха за свършената работа (ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ) и уточниха, че основен акцент в новия мандат ще бъде развитието на инфраструктурата в региона – завършването на важни проекти като четирилентовия път Бургас-Слънчев бряг, стратегия за туризма и създаването на Медицински университет в Бургас – идея, която представи ексдепутатът Семир Абу Мелих.

„Този университет и демонополизацията на Здравната каса ще променят сектора съществено“, анонсира Абу Мелих.

ВИЖ ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПП ГЕРБ - ТУК

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Политика


70
Коментара
70
Коментара по темата
70.
естет
10.02.2017 21:56:11
1
5
КРАДЛИВ,НЕГРАМОТЕН,КРАДЛИВ,НЕГРАМОТЕН.
69.
За червените тролове
10.02.2017 17:18:16
11
4
БСП и ДПС - да бъдат забранени в България!
Това е петиция за нас, българите, които обичаме родината си! Това е петиция срещу безсилието на българския народ да отхвърли зависимостта си от един стар строй - комунизъм, да премахне монополите, да се самоопредели като нация, в която гражданите да не се делят по етнически признак. Това е петиция за онези, които имат глас и смелост да кажат "това е моята родина, в която нашите деца искам да растат свободни и щастливи".

Тази петиция има за цел да събере широк кръг от поддръжници на две основни искания:
1) забрана на бившата комунистическа партия (БКП), сега носеща името БСП (българска социалистическа партия)
2) забрана на етническата партия ДПС (движение за права и свободи), с електорат самоопределил се като турско и мюсюлманско малцинство на територията на България.
Доводи:

БСП (БКП) е партията довела България до фалит след източване на държавния резерв на страната при колапса на комунистическия строй през 1989г. БСП (съвместно с ДС-държавна сигурност) е партията създала мутрите и мафията в България, които се превърнаха в олигарси и монополисти, подложили българският народ на непрестанен терор (финансов, физически, както и психологичен) в продължение на над 20 години. Партията БСП е вредна за българския народ, тъй като тя работи срещу народа и срещу сигурността на страната ни, обслужвайки чужди интереси (предимно на Русия). Това е национално предателство!

ДПС е партията, съставена от най-много агенти на ДС, която систематично подклажда етническа омраза и противопоставяне между етносите в България! ДПС се стреми да откъсне райони от България със смесено население, като изгради автономни области, които вече да са извън територията на България! Това е национално предателство!

Гласувайте за изгонването на БСП и ДПС от политическия живот на България!!
68.
!!!!!!
10.02.2017 17:17:32
8
2
ЗАЩО ПРЕКРАТИХ ЧЛЕНСТВОТО СИ В БСП

На 01.01.2013 г. прекратих членството си в БСП като изпратих членската си книжка до ОПС-БСП в Роман с мотивите за това мое решение.

Причините и разочарованията ми са много и едва ли могат да се опишат в едно писмо, затова ще засегна по-основните, които разколебаха много членове на тази партия и много по-рано от мен се отказаха да членуват в нея. Съжалявам, че и аз не го направих тогава, а се оставих да бъда заблуждаван, че БСП е приемник на БКП.

Още с приемането на новото име – БСП, тази партия даде да се разбере, че няма нищо общо с бившата БКП и с нищо до сега тя не показа, че е приемник на последната.

Още 1990 г. след създаването на тази нова партия – БСП, при правителството на Андрей Луканов бяха пуснати от затворите всички криминални престъпници, които плъзнаха към властта.

Тогава с помощта на БСП се учреди и регистрира СДС, която се оглави от новопоявилите се ренегати, които отпочнаха една неоснователна враждебна кампания срещу ръководството на бившата БКП. Няма да се спирам на конкретни факти, те са добре известни. Тогава БСП не само не се противопостави на тази кампания, а напротив – в отделни случаи я поощряваше.

Пак със съдействието на БСП беше създадена и узаконена турска етническо-религиозна партия в пълен разрез с Конституцията. От тогава до сега тази турска етническа партия – ДПС, не спря с провокациите и своите опити за турцизиране на българската нация. БСП не реагира на нито една провокация. Тя не реагира и на построяването на така наречената кървава чешма-паметник, построена в с. Търнак, Бургаско, в чест на известните атентатори. Не излзе и истината за „възродителния процес”, както обеща Георги Първанов в първата си предизборна кампания за президент.

Като участник в тройната коалиция ДПС в лицето на Ахмед Доган напълно обезличи водещата в това правителство БСП. Известно е, че Доган открито демонстрираше това по техни форуми и митинги, без нито един от ВС на БСП да реагира или опровергае. Това доведе и до загуба на изборите тогава.

Още от началото на 1990 г. новосъздадената БСП започна да се дистанцира от ръководителите на бившата БКП. Не ги приемаше за свои членове. Не ги допускаше на „Позитано” № 20. Демонстрираше пред десните лидери, че няма нищо общо с бившите ръководители и активисти на БКП и пр. Особено негативно отношение тогава ВС на БСП проявяваше към служителите на бившата ДС и РУ-МНО, едни от най-верните и предани членове на БКП и непримирими борци за запазване на Националната ни сигурност. Както е известно, през 2006 г. парламентарната група на БСП внесе предложение, което бе прието, за отваряне досиетата на тези служби. Питам: може ли тази партия да бъде приемник на БКП и да се пише столетница? И редно ли е аз, като бивш служител на ДС, въобще да членувам в такава партия.

По време на правителството на Иван Костов – 2000 г., мнозинството в парламента прие закон-декларация, с който определи бившия така наречен тоталитарен режим, за ПРЕСТЪПЕН. От тогава до сега 12 години БСП, парламентарната група на „Коалиция за България” не реагира, не внесе контрапредложение за отмяна на този позорен закон, въпреки че не един път този въпрос е поставян от разни леви организации и социалисти. След като БСП се счита за столетница, следва ли тя да се смята, т.е. приема, че е престъпна. Ето още един аргумент, който красноречива подчертава, че БСП няма нищо общо с бившата БКП.

Ще припомня и някои изказвания на лидери на БСП, които ясно говорят, че БСП е новосъздадена партия, провеждаща дясна политика; партия без всякаква идеология, негативно настроена срещу Марксистко-Ленинската идеология, и която още с учредяването си се отказа от последната:

– В началото на своя мандат като президент Георги Първанов официално заяви, че БСП вече не е класова партия. В края на своя мандат като президент същият заяви по телевизията, че той е стартирал настаняване на американските бази у нас, докато ние знаехме, че това е дело на СДС, ГЕРБ и въобще на десните сили.

– В едно от обръщенията до членове на БСП Татяна Дончева, като член на ВС на БСП каза – Който не е за капитализъм, да напуска тази партия. Още едно доказателство, че БСП е много далеко от БКП.

– Преди години, не си спомням точно кога, Николай Камов и Ирина Бокова като членове на ВС на БСП заявиха, че те са ЗА и подкрепят изпращането на наши окупационни войски в Ирак и други страни, от което аз и много мои съидейници бяхме разочаровани.

– По времето на тройната коалиция Сергей Станишев като председател на ВС на БСП направи изявление по БНТ, че баща му и неговите съратници са живели в заблуждение по времето на социалистическия строй. Не си ли дава сметка, че тези, които живяха според него в „заблуждения” докараха нашата страна до едни от първите места в Европа и света в много сектори.

Тази погрешна ултрадясна политика, която провежда БСП,доведе до стопяване на нейните членове от 960 000 до 300 000 през 2012 г., а сега, след последните гафове, може би е паднала и под 200 000.

Не е случайно изказването на един член на ВС на БСП, че откакто Станишев е оглавил БСП, е свикнал само да губи. За разлика от другите лидери на партии, които загубиха изборите, само той не си дава оставката. Наглост и самонадеяност.

Преди две години Кирил Добрев, член на ВС на БСП, заяви в една своя статия, отпечатана във в. „Земя”, че БСП е тръгнала на някъде, но не знае накъде. Сега вече е ясно накъде.

БСП всекидневно губи доверието на своите членове и симпатизанти. От пленумите и конгресите е видно, че не се старае да възстанови доверието. Създаде се и се създава голяма, образно казано, пропаст между ВС, ОбПС и ОПО на БСП. Много рядко или въобще не се виждат и срещат с тях представители на ВС на БСП. Няма диалог, бяга се от такъв. Партията се обуржоази. Наситена е с милионери. Става партия на богатите, а не на бедните, отрудени, честни и почтени работници и селяни. Мафията я обзе. Примерите са много, те са известни, това го виждат и се признава от някои от ВС на БСП.

Грубо е нарушен уставът. Той въобще не се спазва. Например, дават се указания, че който започне да плаща членски внос, може да бъде записан за член на БСП,без да бъде приеман на събрание. Дори има и такива, които се водят за членове на БСП, без те да знаят, че членуват в нея. Това говори, че тази партия се е изродила и тръгнала към упадък. В нея може да членува всякакъв вид лица.

Да напомня и това, че след промените – 1989 г. по време на всички правителства, без изключение, се извърши голям, никога несъществуващ до тогава погром на държавата. Разграбено, разпродадено на безценица и унищожено, създаденото и изградено през социализма. От БСП никаква реакция. Съдебните органи и МВР като че ли липсваха. Щетите, нанесени на държавата, бяха за милиарди. Къде беше „столетницата” да защити това, което създаде и изгради БКП в онзи период?

През тези 23 г на „демокрация” се роди такава престъпност, каквато България не е допускала от съществуването си до 1989 г. Пълна пасивност от страна на правоохранителните органи и по време на правителствата на БСП. Корупцията и престъпността плъзнаха и в силовите служби. Страх и неспокойствие обзе цялата ни общественост. В миналото БКП не допусна и беше немислимо да се развихри такава престъпност, хаос и анархия, които БСП търпеливо само наблюдаваше.

Нека си припомним, че по тези и много други причини доста членове на ВС на БСП напуснаха и прекратиха членството си в БСП.

Знае се в колко много статии в пресата от Павел Писарев, Чавдар Добрев, Евгени Гиндев, Велко Вълканов, проф. Димитър Иванов и още някои други членове на БСП се отправяха критични бележки към погрешната политика на тази партия. Даваха се ценни съвети на членовете на ВС на БСП, но никой от последните не се съобразяваше с тях. От същите се проявяваше самонадеяност, властолюбие, мания за безпогрешност и т.н.

Отправял съм писмено доста въпроси до всички конгреси без последния, а и в други случаи – до ВС на БСП, за да разбера в каква партия членувам, каква е идеологията и каква е стратегията. За съжаление не съм получил никакъв отговор и явно няма да получа.

Нека да напомня и това, че ВС на БСП бойкотира и всички чествания, които се организират в чест на бивши активисти на БКП. Не реагират и на подмяна на имената на улици, площади и селища, от антифашисти на монархофашисти – те са известни, няма да ги цитирам. Това е още един факт, че БСП не е приемник на БКП, а злоупотребява с името на столетницата.

От 1956 г. съм член на БКП, а след това на БСП. 37 години съм служил в контраразузнаването /ВГУ-ДС/. Притежавам значките отличник и почетен служител на МВР. Награден съм с два правителствени ордена и се гордея, че съм служил в бившата ДС, при която беше недопустимо да се развихри такава престъпност, каквато е сега. Оставам верен на Марксистко-Ленинската идеология и в никаква друга партия не бих членувал. Ренегат никога няма да стана.

В тази объркана ситуация мнението ми е, че точно сега на нашата страна й трябва една обединена лява партия, основана на Марксизма-Ленинизма. Жалкото обаче е, че в досегашните опити да се направи такова обединение лидерите на отделните партии не могат да се споразумеят кой да оглави такава обединена партия. Убеден съм, че едно сполучливо обединение ще направи такава партия първа политическа сила. Лявомислещите хора чакат такова обединение и само то може да изведе страната от това „тресавище”, в което е попаднала родината.

Това исках да „изповядам” чрез пресата пред моите приятели, другари, съидейници, колеги. Оптимист съм, че отново ще изгрее нашето слънце.

о.з. полк. Любен Натов

Б.Р. – Призивът на автора разбира се е правилен, но не е достатъчен. Необходимо е не само той, а и всички честни комунисти активно да работят за това единство, а не да гледат отстрани и да чакат някой друг да го извърши.
67.
koi
10.02.2017 17:01:11
1
10
SEMIR ,6to se navira i toi?nali onko 6te pravi!ama deputatskata zaplata 6te mu lipsva!6te izgubite i s pravo! horata sme otvrateni ot vas!BOI4EV ,VALKOV I SEMIR,MI SMENETE GI,nqma da glasuvam zaradi teh!
66.
bai ivan
10.02.2017 16:56:59
0
13
s Boi4ev i Valkov ,sram za GERB!IMATE TOLKOVA HORA,A VSE SA6TITE BOKLUCI,ZA IZBORI!100 IZBORA DA IMA VSE 6TE SA TE!BAHTI I PARTIQTA,PO LO6O OT KOMUNISTITE!
65.
Малката булка
10.02.2017 16:38:55
1
8
Боли ме куре
64.
охоо NIK
10.02.2017 16:34:03
2
3
как си батко?! скоро не съм те виждал...да не беше в Наречен на пансионче, така малко за нервите?! Изчезна нещо напоследък, да не би пък хапчетата да почна редовно?! едно време дражев беше застанал с една маса и микрофон пред старият свободен и правеше като теб по форумите ама целия център му слушаше глупостите.....не бъди като него!
Ще ти виснат ушите като неговите и ще си разказваш вицове сам накрая!

Аре поздрави и спри да си мислиш за самоубийства....и не се страхувай от тъмното.
63.
До Флагман
10.02.2017 16:24:44
2
17
Престанете с платената агитация на ГЕРБ!СТАВАТ ОЩЕ ПО ПРОТИВНИ!ТЕЗИ ТУРЕНИ НА ПЪРВИТЕ МЕСТА СА ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ. Какво постигате чрез цензура забраняваща коментари?-още по голямо отвращение.
62.
gerb over
10.02.2017 16:19:59
0
14
Никога НЕ забравяйте 24 МИЛИАРДА ЛЕВА дълг взет от Бойко кой квит локуми да растяга винаги става въпрос за пари.Герб взиматзаеми лапат пиият купуваат къщи за милиони на любовниците ПЛАЩАТ най-бедните в ЕС ;бг граждани
61.
Винету - маша на Крадците от ЕС
10.02.2017 16:15:06
2
14
България не е КОЙ и КОЙ не е България! Време е да се отървем! Ние и другите данъкоплатци в ЕС!
ДП и Баце, като КОЙ, са само трансмисия на парите, срещу комисиона, която не е малко пари за тях!
Представете си колко вземат шефовете им, че те да станат милиардери!
Будалкаха ни 10 години, че ДП и Баце са единствените вампири, които смучат България! Не, че не засмукаха! Тия двамата са малки вампирчета, те се хранят с това, дето изтича от раната на тялото България.
Големият вампир са шефовете им в Брюксел, а най-големият е Ромпой! На него се отчитат нашите вампирчета!

В Люксембург вече образуваха дело срещу вампира Ромпой, барабар с Юнкер!
А оня, дето бараше голямата дупара на Фъндето, Дол, дава обяснения пред белгийската прокуратура!

Разбрахте ли защо десет години тези европейски величества спъват създаването на Европейската прокуратура и защо пенсионираха шефа на ОЛАФ?
И защо целуват Баце?
Става въпрос за пари, за мноого пари!
60.
КРАДОХА КАТО ЗА СВЕТОВНО:
10.02.2017 16:11:57
2
15
Ето какво свършиха в 43-ото Народно събрание бургаските депутати от ГЕРБ.
59.
демокрад
10.02.2017 16:10:16
2
14
Герберастите наливат мръсни кинти на Флагман и те естествено ТРИЯТ коментари щот са патриоти и борци за свобода на словото
58.
Как кой
10.02.2017 15:51:10
8
4
Кой ограби България?

Британското списание "Икономист" констатира в последния си брой, че "Преди години България искаше да бъде като Гърция, сега просто се опитва да оцелее".
Всички на възраст над 40 години вероятно си спомнят ентусиазма от 1989-90 година, когато си мислехме, че за пет години ще стигнем до средното европейско ниво и ще станем поне като Чехословакия или Унгария.
Каква наивност!
Оказа се, че този жадуван просперитет не е влизал в плановете на "демократите" от БКП, преименувана по-късно в БСП, и ДС /това е Държавна сигурност - за тези, които не знаят - комунистическата тайна полиция/.
Благодарение на първоначалното натрупване на капитали, изразило се в раздаването на 2.8 млрд. долара от държавната хазна на близки и познати партийни секретари от БКП и на офицери от армията и ДС с подходяща характеристика, България изпадна в остра икономическа криза.
Ясно е, че това едва ли е голяма изненада. Назначени от партията капиталисти, които до вчера бяха секретари на кравеферми или току-що завършили школата на МВР, днес стават бизнесмени и трябва да работят с милиони.
Катастрофата, разбира се, става неизбежна, когато обикновени бармани се превръщат за 24 часа в банкери. Естествено е, че първият им нагон ще бъде да вложат милионите си в скъпо уиски, автомобил Мерцедес, красиви жени, вила на Лазурния бряг.
В зимите на 90-та и 91-та година нямаше отопление, електричество, мляко, месо, дори хляб. Правителството на "реформатора" от БКП Андрей Луканов доведе страната до истинска катастрофа, за да обогати приближените партийни любимци, които сега наричаме олигарси или "синове и дъщери на Политбюро" или и двете.
В периода от 1992 до 1994 година България беше управлявана от безгръбначното правителство на проф. Любен Беров, което беше поставено на власт от БКП с помощта на ДПС /тоест ДС/, за да си затваря очите пред контрабандата на бензин и оръжие за ембаргова по онова време Югославия, в която се водеше война.
За трафика на ембарговите стоки бяха използвани каналите на Държавна сигурност, които бяха все още в ръцете на старите "специалисти" със съдействието на специалните служби на Русия и съседна Сърбия.

Спечелиха отново партийните набоби от БКП /вече БСП/ и ДС, докато българите продължиха да живеят в мизерия със спад на жизненото равнище от 40% в сравнение дори с 1988 година.
През 1994 година на власт дойде правителството на Жан Виденов - млад комсомолец от БСП, който в резултат на катастрофална икономическа политика, успя да доведе България до поредната катастрофа. В края на управлението му през януари 1997 година инфлацията беше вече 311% месечно, а заплатите бяха в размер на 5 долара. Пенсиите бяха около 2 долара.
Правителството на БСП доведе отново страната до просешка тояга, защото позволи на редица приватизирани по-рано от Луканов банки да съберат парите на обикновените хора, а след това да фалират, като разбира се, предварително преведат всички пари на Вирджинските и Каймановите острови или в Швейцария.
Така се роди втората вълна от "децата на БСП" - олигарси, които отново бяха близки на БКП и ДС. По-късно с парите от офшорките, откраднати от обикновения българин, те приватизираха наляво и надясно и бетонираха Черноморието и планинските курорти.
Последва новото ограбване на България - този път от т.нар. Лондонски юпита на Симеон Сакскобургготски, които се оказаха обикновени синове и дъщери и офицерите от ДС, пратили ги предвидливо да се обучат в САЩ и да поработят в западни банки.
Юпитата натовариха обикновения българин със заеми от милиарди евро, което беше представено като префасониране на външния дълг на страната. С парите от операцията те все още бетонират Черноморието и планините, макар, че интересът на чужденците вече е минимален.
Поредицата от грабежи продължава и в момента с източване на ДДС от т.нар. олигарси, които не забравят кой им даде първата ябълка и ги насочи към пазара, за да я продадат за долар.
Грабежите продължават, а българите мълчат. Сто пенсионери излязоха, за да изразят недоволство от катастрофалното повишаване на цените на електричеството. Едва 100 души...

Както отбеляза писателят Александър Томов в последното си интервю: Какво означава за последните 25 години една група българи да ограби безпрецедентно останалите и те да не надигнат глас, да не се противопоставят, а да й разрешат да го направи? Отговорът може да бъде само един и той е крайно неприятен за всички нас: може би сме роби по даденост, по природа.
Разбира се, изблици на протести на гражданска съпротива има. Младежите се разбунтуваха срещу опитите за поредната тайна приватизация на българската гора и нейното бетониране. Във Варна се бунтуват срещу не толкова скритата приватизация на Морската градина.
Дали обаче тези бунтове ще продължат или размирниците ще изберат отново един от двата възможни изхода: Терминал 1 или Терминал 2...
57.
д-р Дерменджиева
10.02.2017 15:50:19
0
4
относно пост 52 а аз пък чух че един доктор от мбал Бургас се подписва като д.м.н. и Директора Обрейков не може нищо да направи макар ,че доктора не е представил акредитация или друг документ за това д.м.н. и се разписва на листите за приемане на пациенти ,а лекарите му се смеят ,но само това .
56.
mejz
10.02.2017 15:47:12
0
4
относно пост 52 - а защо няма наказани след много заявления жалби до министерство и до самите болници и до здравна каса . Много просто защото се държат и не могат на арабчето да му направят нищо . аконаправят медицински университет - той ще най платения в цяла БЪЛГАРИЯ =Студентите още сега са приготвили до 2-3 бона за подкупи т.е техните родители
55.
Не урок - делата на КОЙ
10.02.2017 15:42:25
1
5
България не е КОЙ и КОЙ не е България! Време е да се отървем! Ние и другите данъкоплатци в ЕС!
ДП и Баце, като КОЙ, са само трансмисия на парите, срещу комисиона, която не е малко пари за тях!
Представете си колко вземат шефовете им, че те да станат милиардери!
Будалкаха ни 10 години, че ДП и Баце са единствените вампири, които смучат България! Не, че не засмукаха! Тия двамата са малки вампирчета, те се хранят с това, дето изтича от раната на тялото България.
Големият вампир са шефовете им в Брюксел, а най-големият е Ромпой! На него се отчитат нашите вампирчета!

В Люксембург вече образуваха дело срещу вампира Ромпой, барабар с Юнкер!
А оня, дето бараше голямата дупара на Фъндето, Дол, дава обяснения пред белгийската прокуратура!

Разбрахте ли защо десет години тези европейски величества спъват създаването на Европейската прокуратура и защо пенсионираха шефа на ОЛАФ?
И защо целуват Баце?
Става въпрос за пари, за мноого пари!
54.
До очарователната
10.02.2017 15:14:43
3
11
Със сигурност пишат само няколко човека особено един с няколко никнейма-Игумена и др./дори пише препинателни знаци/ и като му се изчерпи въображетието копира едни и същи безкрайни глупости.
53.
y
10.02.2017 15:13:14
1
8
В България квото и да се прави,винаги ДПС управляват.
52.
Таня
10.02.2017 15:11:56
0
14
То в прочутата университетска болница Дева Мария си плащаш за консултант от друга болница и на края те насочват към друга болница, защото толкова им е капацитета. Няма специалисти и свестни болници в Бургас.
51.
...........
10.02.2017 15:10:15
0
15
ЛИСТАТА НАКРАЯ ЩЕ Я РЕДЯТ САМО ДВАМА ЧОВЕКА СПОРЕД ВНОСКИТЕ, КАКТО ВИНАГИ СТАВА ПРИ ГЕРБ.
50.
точно тия нищо не са направили за рибарите
10.02.2017 15:09:19
1
17
Напротив само мъкнеха калкани за баце корморана и те така!
Нали там те са кадровици
49.
Charming
10.02.2017 14:55:37
18
6
Имам чувството, че пишат 5 човека, основно от БСП, но с интелект на от хлупав, по-глупав.Благодарение на тези хора на снимката ни разшириха пътя Бургас-Слънчев Бряг, разшириха ни и модернизираха рибарските пристанища в Приморско,Созопол и Поморие.Или вие си мислите, че някой заради сините ни очи.Тя оная леля Курнелия само това чака да опъне тръбата Бургас-Александруполис, че като почнат да се изливат мръсотиите в морето, кьорав турист няма да види Бургаска Област.
48.
Do. 47
10.02.2017 14:55:32
0
2
Dai im refresh, da si znaiat ;)
47.
Опреснителен урок
10.02.2017 14:41:55
10
2
Как Държавна сигурност унищожава национализма в България

Редно е да се запитаме какво търсят кадри на бившата Държавна сигурност сред националистическата ниша в политическото пространство. Дали е нормално националистите да вярват в един доносник на ДС, като Волен Сидеров или на Красимир Каракачанов, който е бил агент от Шесто управление на ДС с псевдоним „Иван“.
Националистическата ниша в България се разви относително в късен период, но в момента когато тя трябваше да роди политически субект, който да я обедини, се пръкна отнякъде доносник на бившата ДС – Волен Сидеров. Нищо, че преди го е играел на демократ, сега са му поверили да играе ролята на националист.
Появяването на националистическата партия „Атака“ през 2005 година е било добре обмислен ход, който е имал за цел да привлече към себе си крайнолевия електорат на БСП като по този начин социалистите бъдат лишени от мнозинство. Това може да ни наведе на мисълта, че партия „Атака“ е имала някаква връзка с олигархията управлявала по онова време НДСВ. Причината е, че по време на НДСВ се е крало прекалено много и откраднатото са искали да го задържат на всяка цена. За да го задържат е било нужно БСП да няма абсолютно мнозинство и да трябва се коалира с НДСВ. Това е и една от възможните причини да се появи на бял свят партия „Атака“. Никой да не си мисли, че в този проект има нещо националистическо, освен правилното плямпане на артиста доносник на ДС.
Интересната схема, която използва бившата ДС е всяка националистическа партия да е използва, като политическа патерица на основната партия, която е спечелила изборите. Така ние имахме партия „Атака“, която подкрепяше безрезервно ГЕРБ при първия им мандат. Тогава артистът Волен Сидеров го играеше на прозападно настроен и дори заедно с ГЕРБ протестираше срещу визитата на Владимир Путин в България. Същият този Волен Сидеров и неговата партия подкрепяха безрезервно и правителството на Пламен Орешарски, което бе съставено от БСП и ДПС – трудно е за вярване, но е факт. В настоящия парламент Волен Сидеров го играеше в началото на русофил, като се мъчеше да се докопа до руско финансиране, но на руснаците не им вдъхна доверие и те го отсвириха. Сега в момента Волен Сидеров го раздава на националист – обединител или по-модерното „патриот“. Той се обедини с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов и почна да пее друга песен – раздава го, като патерица на ГЕРБ вече.
Националистите в България заемат ниша от около 10% от имащите право на глас. Това предполага, че ако се обединят всички националисти в една партия и биха стигнали до трета сила в парламента. Тази националистическа ниша обаче е разпокъсана умишлено и съставена от множество партии и формации. Целта е ясна – разделяй и владей.
Цялото това политическо шоу иска да ви покаже, че национализмът в България не е нищо друго, освен една политическа ниша, където си играят с истинските националисти, като ги подвеждат и те сляпо вярват на своите лидери. Ако не бяха тези бивши доносници на ДС и национализмът в България може би щеше да се развие и сега да е основен фактор, като в Унгария например.
46.
Ай спрете се бе
10.02.2017 14:41:19
13
7
На децата трябва да се казва, че комунистите са прости, убийци, престъпници, подлеци и национални предатели. Те са избивали безразборно търговци, занаятчии, учени, професори, доктори и много други. Просто защото са били по-умни от тях, най-простите от най-простите, партизаните комунисти.
Това е достатъчно.
Да знаят, че никога, никога, ама никога няма да видят нищо добро от комунист.
И след още 50 години ще сме нормална държава.
45.
Do 44
10.02.2017 14:39:32
2
5
Просто момче си беше, такъв си и остана. Само трева ти е в главата митко!
44.
млякото и бозата
10.02.2017 14:30:49
2
10
Уааахаах , то българи не останаха. Вече с двойка се влиза в университет, те нов щели да правят
43.
АЛЕРГОЗАН
10.02.2017 14:22:59
6
6
Охоо колко коментари..малиий! Спрете им тока на другарите да не гледат, че ще изприщят като комсомолци на летен лагер от шарка.
42.
7
10.02.2017 14:19:36
2
26
Бойчев е социално слаб от Несебър барманче
41.
До 39
10.02.2017 14:18:58
17
2
Предвид изказа ти и правописа ти, най-вероятно и ти си внос от мургавата раса, която основните печалби си ги трупа по изборите. Ясно е, че всички цигани гласуват за БСП и сега са впрегнати да пишат. Брато, научи се да пишеш!
40.
?!?!??!?!?!
10.02.2017 14:17:16
4
22
2 мандата ГЕРБ беше на власт и говореше за медицинския университет и още не се е случил, 3 ли ще го пробутвате сега ...
39.
Абе къде е батко?
10.02.2017 14:12:58
1
28
Кои са тези симпатяги на снимката? Няма нити един от тях ,който е от Бургас,даже имаме и внос?
Само поганци от греб
38.
До 37
10.02.2017 14:12:07
4
8
Не си забавен, тъп си ! Млъквай !
37.
Do 35
10.02.2017 14:06:35
8
4
МИ МАХАЙ СЕ УЕ!, УШ ЗА МАЛКО ДОЙДЕ, ПЪК БЪРЗАШ ДА ЗАМИНАВАШ ;)
36.
*********
10.02.2017 14:00:13
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Алоо Перлата на Черноморието
10.02.2017 13:59:30
1
20
Ква е перла е Бургас е ? В Центъра няма къде да се спре, пътищата разбити, само БМВ-маняци, псевдо батки и кашмир комплексари, тъпи курви и чалготеки.... Да не говорим, че след 8 няма къде да се излезе никъде... ти еба и спрелия град
34.
*********
10.02.2017 13:58:40
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
!!!!!!
10.02.2017 13:54:55
11
3
С какво ще запомним кабинета ''Орешарски''

Кабинетът „Орешарски“ не само не изпълни нито едно от гръмките си обещания, но и оставя след себе си огромно количество несвършена работа. Доверието в българските институции се е сринало почти до нулата, доказателство за което е сюжетът с банковата истерия. Това са част от заключенията на философа Калин Янакиев и политолога Антон Тодоров, които в интервю за Дойче Веле правят равносметка на 14-те месеца на кабинета „Орешарски“.

Професор Калин Янакиев от Софийския университет е категоричен, че през последната година България не е била управлявана от правителство: „По дефиниция управлението е в ръцете на правителството. Само че кабинетът „Орешарски“ може да се оприличи единствено с офис, в който постъпват най-разнообразни поръчки. В началото живеехме с илюзията, че тези поръчки идват от управляващите партии, но постепенно на всички стана ясно, че поръчителите са шепа олигарси. Случилото се през последните седмици недвусмислено потвърди това предположение. Защото след като олигарсите се скараха, „бюрото за изпълнение на поръчките” напълно блокира - поради невъзможността да обслужва едновременно и двете воюващи помежду си страни“, посочва професор Янакиев и допълва, че кабинетът „Орешарски“ ще се запомни и с това, че още преди да беше изтекъл първият месец от управлението му, доверието в него вече беше преживяло катастрофален срив. Този кабинет ще бъде запомнен и с още нещо: с безличието на министрите, отбелязва Калин Янакиев.

"Кабинет на олигархията"

Политологът Антон Тодоров заема сходна позиция и дори поставя оценка „двойка“ на свършеното от кабинета „Орешарски“: „Тази „двойка“ не е израз на някакъв субективен негативизъм, а плод на внимателен и безпристрастен анализ, особено що се отнася до кадровата политика на отиващото си правителство. То така и не прие програма и се осланяше единствено на спуснатите му „опорни точки“. Това правителство не само остави впечатлението, че е „кабинет на олигархията“, но дори показа, че е кабинет на точно определени олигарси“, казва Тодоров и уточнява, че поставената от него „двойка” не се дължи единствено на кадровата политика на правителството:
„Вижте как бяха сбъркани публичните финанси! Това е истинска бойна мина под поне две следващи управления. Дисбалансът в енергетиката достигна 3 милиарда лева. Абсолютен мит е, че правителството се било разплатило с бизнеса. Хиляди фирми са потърпевши от тази пропаганда, защото на практика общините бяха поделени на “наши” (БСП и ДПС) и “чужди”. Заради тази политика много от фирмите в „чуждите“ общини сега са пред фалит. Не казвам, че предишните управления не са вършили същото, но нали тъкмо правителството на Орешарски дойде с обещанието да сложи край на подобни практики и да подкрепи всячески малкия и средния бизнес“, припомня политологът.

Калин Янакиев е на мнение, че всички скандали от изминалата година бледнеят пред случилото се през последните дни: „Оказа се, че българското правителство е било заложник на отношенията между двама олигарси. Ясно е, че е бил направен опит за изграждане на „дяволски вертикал“ на властта, в чието „приземие“ са икономическите интереси на олигархията, а на „покрива“ е разположен нейният медиен монопол“, твърди професор Янакиев.

Той смята, че неуспешните “леви” управления на кабинетите „Виденов“ и „Орешарски“ ще възкръснат още поне веднъж, преди България да излезе от пътя за никъде. Изходът, според Янакиев, е в едно дясно реформистко управление с твърда парламентарна подкрепа и висока активност на гражданското общество. „Единствената положителна равносметка от случилото се през последната година е ясният извод, че олигархията може да купува партии и избиратели, но не може да удържа власт. Защото едно е да купуваш вот и политици, друго е да поддържаш правителство, което няма смислена програма“, заключава професор Янакиев.
32.
Bingo
10.02.2017 13:50:46
7
11
Радвам се когато чета как се плюят, червени боклуци и пребоядисани боклуци. Едните крали но не направили нищо щото нямало Еврофондове, другите пък крали ама били направили някви неща щото в Европа не може да крадеш без да отчетеш нещо. А младите си хващат багажчето и на Терминал 2. Докато има хора които си затварят очите пред кражбите и гласуват отново за доказани крадци ще сме на дъното в Европа по всички показатели. В крайна сметка БСП и ГЕРБ се плюят като за последно а накрая печели отново КОЙ. Цирк за раята това са изборите в България.
31.
default user
10.02.2017 13:48:43
8
4
Скоро когато настъпи пролетта, се очаква бежанската вълна да настъпи с нови сили. От предизборната кампания на президента Румен Радев и в частност от пресконференции на БСП-Лява България ни дадоха ясен знак и аргументи, че именно те в лицето на новият президент, ще се справят с това и бежанци няма да се допускат. (манипулации и инсинуации, бяха употребени по най-долен начин, но това е друга бира!) Като паралелно с тези твърдения стана парадокс, когато гласуването на европейската резолюция за насърчаване приема на мигранти в България беше подкрепена именно от ИЛИЯНА ЙОТОВА И КОМПАНИЯ В БРЮКСЕЛ....което предизвика пореден скандал!
P.S.
Ninova Pictures and corp.2017
30.
*********
10.02.2017 13:40:09
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
Хахах
10.02.2017 13:34:57
3
24
Пак старите муцуни се изтапанили на първите места! Не разбраха ли ГЕРБ, че хората искат нови лица? С тези турени на първите 5-5 места ще загубят изборите - това е повече от сигурно!
28.
До Флагман
10.02.2017 13:29:19
14
5
Браво! Точно така, статии за ГЕРБ само преди 18:00ч.в адекватно време за реакция, щотоо на някои другари им се вдига кръвното, присяда им...и не на последно място им излизат пъпки с размерите на 2стотинки, за което сме алармирали не малко пъти!
27.
Бургазлия
10.02.2017 13:27:11
25
7
Браво на ГЕРБ! Най-добрите са!
26.
Do 25
10.02.2017 13:22:04
7
6
Само се моля тези служебните да не фалират някоя друга банка
25.
До опреснителя 24
10.02.2017 13:17:50
2
16
Опреснителя забравяш при кое праивителство от 2009 та година КТБ взе да расте главоломно.Да ти напомня - на бойко борисов.
24.
Опреснителен урок
10.02.2017 13:09:14
13
5
Периодът “Орешарски”: Правителството на КТБ

Година и половина, три правителства, масови протести, една фалирала банка. Погледнато през историята на КТБ, периодът между пролетта на 2013 г. до есента на 2014 г. е най-динамичният за нея. В рамките на тази година и половина се случват някои значими събития, които първо извеждат модела, добил популярност като “Кой”, на яве, показват неговата безгранична сила, а след това той се трансформира и преминава в нови измерения. В края на този период – есента на 2014 г., когато започва вторият мандат на Бойко Борисов, “Кой” не е разрушен, но вече е сменил играчите си.

Палачинката се обръща

В края на мандата на ГЕРБ настъпва разрив между властта и групата около КТБ (Василев-Пеевски – все още тандем). По същото време в страната се зараждат масови протести. Те започват извън София, от Сандански и Благоевград, постепенно обхващат другите градове и достигат до столицата. Поводът са високите сметки за ток от декември и януари, повежда се война срещу монополите (в лицето на РПТ-тата), словестната атака срещу тях от пеевските медии нажежава още повече ситуацията. Протестното недоволство се насочва към Бойко Борисов и ръководеното от него правителство на ГЕРБ. Иска се неговата оставка. Тя идва на 20 февруари.

За отношенията между Борисов и Пеевски/Василев лесно може да се съди по настроенията в TV7 и другите медии от обкръжението на депутата от ДПС. Ако допреди това те са хвалили всяка премиерска стъпка, то вече вестниците и електронните медии повеждат негативна кампания както срещу Борисов, така и срещу неговите министри. „TV7 е единствената телевизия, която непрекъснато правеше разследвания срещу властта… Вече трима министри не са си на постовете – на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало”, заявява изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков пред ПИК и допълва: “Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата.”

В деня на един от големите протести срещу управляващите гост в предаването на Люба Кулезич по TV7 е Цветан Цветанов. Непосредствено след това Кулезич е изгонена от телевизията с обвинението, че не спазва елементарните журналистически стандарти. “Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на есемесите му, нито пък съм получавала такива”, казва тя в своя защита в интервю пред Медиапул.

Аферата „Костинброд”

Отново TV7 е в центъра на едно събитие, което успява да повлияе на изборния резултат в предсрочните парламентарни избори на 12 май 2013 г. Събитието стана известно като аферата „Костинброд”. В деня на размисъл, бившият водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков се включва в жива връзка пред печатницата „Мултипринт” на общински съветник от ГЕРБ Цветан Бончев в Костинброд, докато прокурорите са вътре, и обявява, че изборите на следващия ден ще бъдат фалшифицирани.

Прокуратурата разпространява съобщение, в което казва, че “в складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. “Мултипринт” ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.”

Мая Манолова внася сигнал в прокуратурата и се започва разследване. На бившия главен секретар на МС Росен Желязков е повдигнато обвинение в престъпление по служба заради това, че не е упражнил контрол върху отпечатването на бюлетините. Съдът му дава оправдателна присъда, а прокуратурата не обжалва.

Социолозите смятат, че в резултат на „Костинброд” ГЕРБ са загубили гласове на изборите. Аферата е определяна като най-близкото нещо до държавен преврат от новата история на България. Мащабната манипулация, извършена чрез медиите, контролирани от Пеевски и Цветан Василев, и с решаващата помощ на прокуратурата, промени радикално пъзела на властта в държавата.

Игра на едро

Групата около КТБ излиза от мандата на ГЕРБ с огромни активи, контрол върху няколко сектора от икономиката и дава заявка за цялата политическа власт. Въпреки че ГЕРБ е на първо място в изборите, партията не може да сформира правителство. Това правят БСП и ДПС, а за премиер е посочен Пламен Орешарски. Министрите в неговия кабинет минават през одобрението на Пеевски и Василев, съобщават източници, близки до събитията. Започва игра на едро, в която частни интереси играят от името на държавата.

Това включва овладяване на потоците на европейските пари и големите проекти. Фирми, близки до групата, си поделят изпълнението на водния цикъл, големите строителните и инфрастурктурни поръчки, подизпълнителството на Южен поток. Напълно е овладяна енергетиката.

Година по-късно, вече в изгнание и след скарването си с Пеевски, Цветан Василев разказва в интервю пред bTV от Виена как държавата е изцяло под контрола на Делян Пеевски: “Тези поръчки се разпределят основно през каналите на този човек… Този човек се изживява като властелин на държавата, няколко негови марионетки говорят от името на държавата. Те разпределят вече всички строителни обекти и проекти и това става публично”.

Кулминацията на това подчинение на държавата идва на 14 юни 2013 г., когато парламентът гласува избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. С този ход се цели затворяне на кръга на институционалната примка в сектор сигурност – информация, МВР, следствие, прокуратура. Събитието предизвиква масови сътресения в държавата – избухват протести, които в най-активните си периоди събират 30-35 хил. души.

Въпреки че Орешарски дълго време не се поддава на масовите скандирания за оставка, във властта започва да се генерира политическо напрежение между БСП и ДПС. Икономическо напрежение започва да се натрупва и между двамата партньори Василев и Пеевски. То идва основно по линията кредитор-длъжник и се случва още през есента на 2013 г. “Може да се каже, че тогава започнаха да прехвърчат първите искри”, казва самият Василев в интервю по bTV година по-късно.
В основата на конфликта са пари. Общите проекти са финансирани от КТБ и идва моментът, в който Цветан Василев настоява Пеевски да поеме половината ангажимент и да върне част от дадените средства. Това не само, че не се случва, а води до задълбочаване на конфликта между двамата.
Пак по това време Цветан Василев проявява и политически амбиции. Сред подкрепяните от него е Николай Бареков и партията му „България без цензура”. Бареков се явява за първи път на европейските избори през 2014 г. и заедно с коалиционните си партньори ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“ печели 10.66% от гласовете. По-късно Василев сам признава, че е финансирал създаването на Бареков като политически субект.
Войната
Последният етап от този период е най-драматичен. Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев става явен, а инструментите за атака го изваждат извън контрол. Чрез подставени лица и смяна на собствениците депутатът от ДПС успява да овладее голяма част от общите му с банкера бизнеси. Пеевски впряга държавните структури, над които има контрол, и започва война срещу Василев на всички фронтове – МВР, ДАНС, Прокуратура. Медиите на Пеевски изваждат КТБ на гилотината и я посичат. След натрапчиви внушения през вестниците и сайтовете, че банката е нестабилна, уплашените вложители се струпват пред офиситите и само няколко дни са необходими, за да обяви КТБ, че няма ликвидност.
Затварянето на банката съвпада с подаването на оставка от Пламен Орешарски. Следват отново избори, на които ГЕРБ печелят. На 6 ноември 2014 г. БНБ отнема лиценза на КТБ. На 7 ноември е сформирано второто правителство на Бойко Борисов.
23.
Игуменът
10.02.2017 13:08:25
15
7
Спрете, червени боклуци! Същите вие, които разпродажбите държавата, които и в момента крадете! Всички имена в статията са хиляда пъти по-спокоен от вас
22.
Димитър
10.02.2017 13:03:56
2
5
Защо не се е случвало, защото не търпят някакви си измислени партийки да им извиват ръцете !
21.
*********
10.02.2017 13:01:50
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Мафия
10.02.2017 13:01:49
0
10
Член за клчо белов крадеца.куфарчето на кмета.
19.
Жулиета
10.02.2017 13:01:00
23
7
Диана била такава и онакава, а защо не отчитате факта Борисов с колко пари остава държавата? Много сте късопаметни да ви припомням ли Орешарски как я остави?
18.
Stavri
10.02.2017 12:59:44
7
3
Podkrepqm gi, te znaqt kakvo govorqt i pone kakvoto sa obeshtali do momenta sa go izpalnili.
17.
Деница
10.02.2017 12:58:54
11
5
Бойчев крадец, какво е откраднал? Уточнявайте се като обвинявате!
16.
Даниела Симеонова
10.02.2017 12:58:13
19
7
Те ли принудиха хората да бягат от България? Те ли приватизираха къде що производство имаше? Те ли обещаха и не изпълниха !!! Колко неща в Бургас се промениха? Бургас се промени! От тъп комунистически град се превърна в перлата на Черноморието! Ами не само Бургас - погледнете Поморие,Созопол,Приморско, Царево. Погледнете Камено,град,който не е на морето и само за година колко неща се случиха. Дали БСП подеха инициатива да строят ограда,за да спрат бежанците, или Валери Симеонов яхна инициативата като негова! Дали кмета на Малко Търново,който също е от ГЕРБ не желае най-много тази ограда. А Средец - този град разцъфтя. Айтос - промяната е видима. Дали без работещи депутати от Бургас щеше да се свърши нещо за региона? Колко законопроекта вкараха от БСП,ПФ,РБ и всички подобни ?
15.
Сънито
10.02.2017 12:55:46
2
26
Само заради този крадец Бойчев много хора няма да гласуват за ГЕРБ.
14.
!!!!!!
10.02.2017 12:54:09
10
6
Да се знае, новият енергиен министър от служебният кабинет, излезе и каза, че енергийната система е стабилна!!! Спекулация около стабилността на систрмата се опитаха да направят Таско Ерменков и Желю Бойчев ОТ БСП, като дадоха пресконференция и се опитаха да внесат смут и разделение отново в обществото, преди две седмици! ТОВА ОТНОВО ДОКАЗВА, ЧЕ ЦЯЛАТА МЕДИЙНА КАМПАНИЯ НА БСП, КОЯТО НЕ Е ПРИКЛЮЧВАЛА ОТ ЗАПОЧВАНЕТО И ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ, СЕ БАЗИРА И ОСЛАНЯ ЕДИНСТВЕНО НА ДОБРЕ РЕЖИСИРАНИ "ФИЛМИ" С ГЛАВЕН ПРОДУЦЕНТ И РЕЖИСЬОР КОРНЕЛИЯ НИНОВА-ПИКЧЪРС!
Това поведение много прилича на "СТАНИШЕВ"
13.
Гери
10.02.2017 12:53:33
16
6
Е добре е , можеше и по-зле да е. Относно пътя за Слънчев бряг, поне Бойчев и Вълков се опитват да направят нещо. Какво направи Зафиров?
12.
Вие ли ще плюете
10.02.2017 12:53:13
17
11
Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки".

Същите, които направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората.

Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.

Същите, които взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността.

Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея.

Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.

Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие.

Простете ми, че не ви вярвам!
11.
Моника
10.02.2017 12:52:27
22
5
поне отчетоха нещо, вярвам ,че обещанията са им реални
10.
xaxa
10.02.2017 12:45:00
4
24
Стига с напразните си обещания. Не искаме министър председател, който не работи, и си оставя работата, и подава оставки.
9.
...
10.02.2017 12:41:33
1
17
ГЕРБ за интересите на членовете си ли ще мисли или за интересите на всички граждани???
P.S. За тази втора частна НЗОК има 2 сценария. Да се напрвави добре по европейски и втори по български. Не ми се иска, но много се съмнявам, че няма да я побъларят.
8.
ХекТор
10.02.2017 12:40:40
4
14
Дано да има нови хора в листата!
7.
На едно място
10.02.2017 12:38:47
7
43
Горски, мигрант, тъп барман , автомонтьор и Ви ай ай четец
Все без образование но изпечени крадци които искат пак да крадат
НИКОГА ПОВЕЧЕ
6.
Пак обещания
10.02.2017 12:37:33
7
29
Страшна инфраструктура, не знам к-с в който колите не са паркирани по тротоари и градинки. А улиците трагедия. Сега се строят спортни зали защото всичката ни е наред а сега и университет за да дойдат всичките бушмени да учат тук и Мелих да използва безплатна работна ръка(стажантите).
5.
Един
10.02.2017 12:36:10
5
17
Кога ще напишете че парите по фонда за образование са спрени? Или не е удобно някак си да се пише за лъжите на герберастите?
4.
*********
10.02.2017 12:34:50
3
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
*********
10.02.2017 12:34:22
2
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
er
10.02.2017 12:32:33
2
30
Тая слоница Диана и тя е в листата, не си е дояла кюфтенцата...некадърник до некадърник, крадци ненаядени!
1.
куртака
10.02.2017 12:18:31
8
30
горди сме 4е нищо не се направили и ще продължим да слагаме от единия в другия джоб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Най-мечешката услуга на ПП-ДБ я направиха техните усложливи медии, смята Бойко Борисов Най-мечешката услуга на ПП-ДБ я направиха техните усложливи медии, смята Бойко Борисов 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори