×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зорница Русинова: Спираме помощите за тези, които се издържат като раждат деца (ВИДЕО)


Зорница Русинова: Спираме помощите за тези, които се издържат като раждат деца (ВИДЕО)
Един от основните приоритети на ГЕРБ е образованието и инвестицията в знанието и уменията на хората, каза Зорница Русинова
06 Февруари 2017, Понеделник, 07:31 ч.

Програмата на ГЕРБ е ориентирана към подкрепа на семействата с три деца, каза бившият социален министър

ГЕРБ ще стимулира българските семейства да имат по три деца. Затова е нужна на първо място сигурност и финансова стабилност, каза в „Денят започва“ по БНТ бившият социален министър Зорница Русинова. Ще се затяга режимът на социалните помощи и ще спираме издръжката за хора, които се издържат от това, че раждат повече деца, обясни тя.
Ще стимулираме работещите майки, подчерта Русинова. Когато имаш деца, трябва да можеш да се грижиш за тях, добави тя.
„Зад управленската програма на ГЕРБ стоят реални, постижими и доста обмислени, финансово обезпечени цели, които си поставяме със следващ мандат за управление за четири години. Фокусът на политическата ни платформа за развитие и растеж на държавата е насочен към детето, към семейството, към човека като ценност на българското общество. Поради тази причина един от основните приоритети в програмата на ГЕРБ това е образованието и инвестицията в знанието и уменията на хората", каза бившият министър. Не става въпрос за обещания, които не са обмислени, подчерта тя.
Според нея, твърдата гаранция за финансова стабилност може да ни даде увереност, че в следващите четири години ще има общо около 3% ръст на БВП. Поради тази причина се гарантира увеличение на минималната и средната работна заплата. Русинова каза, че амбицията, която си поставят от ГЕРБ, е да ликвидират неграмотността у нас.
Преди няколко месеца от ГЕРБ бяха против минимална пенсия от 300 лева още от тази година. „Ние политиците трябва да сме отговорни и да се изправяме с лице пред данъкоплатците. Нужно е да им обясним данъците и осигуровките, които плащат, как ще ги изразходваме. Поради тази причина можем да гарантираме ръст на пенсиите, съобразени с приходите в държавата, с икономическия растеж и сигурността в системата“, подчерта Русинова.
Тя увери, че темата за възрастните хора остава във фокуса на тяхната програма и по отношение на плавно повишаване на пенсиите, и по отношение на по-добра подкрепа в естествената домашна среда на възрастните хора. Приоритет ще е развитието на социалните услуги и ново законодателство в тази сфера. По отношение на средната работна заплата заявката, която дават от ГЕРБ е, че в края на мандата тя ще стигне 1 500 - 1 515 лева. В момента тя е 954 лева.
„Държавата не може да определи доходите. Тя подпомага бизнеса така, че да се развива по-добре. Повечето инвестиции в знания и умения на работната сила, подобряването на системата на професионалната квалификация води до повишаване на доходите“, обясни бившият социален министър.
Образованието е единственият ключ към успеха на една нация, защото, когато хората са образовани, могат да имат по-високи доходи и да се чувстват по-добре в страната си, каза още тя.


В категории: Политика


37
Коментара по темата
37.
kurti
06.02.2017 18:45:30
1
2
emi aide ma ouuuuu
36.
Г-жа Лъжа
06.02.2017 17:31:21
2
2
Скоро и аз ще се появя в Бургас и ще блесна като Краля Слънце! Ще ви съсипя туризма, защото тръбите на Бургас-Александруполис ще се изтичат баш във вашите хотели, ма кво от това. Братушките ми обещаха тлъсти комисионни. Ние от БСП сме само по комисионните
35.
az
06.02.2017 17:05:12
1
4
kolko mandata vi trebat za da go naprvite . dosega bexte gluxi i slepi sega prdizborni lakardiii . kuneva im obesta na mangalite po 30 evro da xodyat na uchilste. tia ot chie pravitelstvo beshe ??? sto si mislite che vi vervame ......
34.
Игуменът
06.02.2017 17:02:58
4
0
Нелииии, научи се да пишеш детски, за да не се издаваш, че си цигански платен червен трол.
33.
Нели Стоянова
06.02.2017 16:58:10
1
7
За това ли българските деца бяха лишавани години наред,от детцки за да има за циганчетата,късно се сещтате господа бивши управляващи!
32.
Милена
06.02.2017 16:25:26
1
8
И при двете си управления ГЕРБ замразиха размера на майчинството- ей така се стимулира раждаемостта в действителност.
При първото си идване на власт удвоиха периода за изчисление на размера получаван през първата година на майчинство до 2 г. среден доход преди раждане, защото ставали много злоупотреби- за герб българските майките са най-големите престъпници. От 2015г. размера на майчинството получаван през втората година е замразен на 340 лв. за справка линията на бедността за 2017 г. е 314 лв. , а минималната заплата ... 460. Ето това направиха герб докато бяха на власт и не помня какво са обещавали преди това.
31.
До 28
06.02.2017 14:26:59
4
2
Учени потвърждават наличието на нова фаза на материята: времеви кристали

От месеци наред текат спекулации относно създаване на времеви кристали - странни кристали, които имат атомна структура, повтарящ се не само във пространството, но и във времето, което ги вкарва в постоянно колебание без използване на енергия.
Вече има официално потвърждение и детайлно описание как се получават и измерват тези странни кристали от два независими екипа учени, създали кристалите в лабораторни условия, което всъщност потвърждава съществуването на напълно нова фаза на съществуване на материята.
За разлика от обикновените кристали, чиято структура се репликира в пространството, като например въглеродната решетка на диаманта и остава неподвижна и в равновесие в основното им състояние, времевите кристали притежават структура, която се повтаря във времето, т.е. осцилира в основното си състояние.
Представете си го като желе - което, ако го докоснете, се разклаща напред-назад. Същото се случва и с времевите кристали, но за разлика от желето, движението при тях става без използване на никаква енергия.
Това дава основание да се заговори за наличие на подвижна материя, която е извън равновесно състояние.
30.
До 28
06.02.2017 14:25:00
6
0
Ице, да не си обратен?
29.
до16
06.02.2017 14:22:39
1
8
стига с тия фермани; Я вземи прочети малко в е-не тза герб депутатката МЕНДА Стоянова и КАК е ПОМАГАЛА години наред на циганския бос Цар Киро даУКРИВА ДДСза милиони с-у тлъсти пачки
28.
до 15 иГУМЕНът
06.02.2017 14:22:16
1
6
Защо се срамуваш да си напишеш псевдонима? Както и да се появиш, винаги си проличаваш. Основното ти занимание /овен когато не си ангажиран предизборно като ГЕЙБераски трол/ е църковния живот/ педофилия/ или манастирския/пе" "ерастия/, затова, че не прехвърляй личните си занимания от болния си мозък на здравите.
27.
Гнус от селяци
06.02.2017 14:18:44
2
10
Тези селски моми и момци що не ходят да пасат патките по селата и чоплят семки, ами със лъжи и измами се занимават по избори
26.
Абе, един виц, за по-весело
06.02.2017 14:02:19
1
7
Тръгнал кандидат-дупетатин да обещава и да търси поддръжници в едно село. Срещнал Вуте и го питал - Кажи Вуте, какво искаш ,като спечеля изборите. Вуте отговорил - Ами две яйца , сакам. Що само две яйца , бре Вуте. - изненадал са нашия човек. Ами, да си комплектовам голия курец, дето ми го обеща предните избори,бре.
25.
Е, другари, по-леко с нападките
06.02.2017 13:37:49
8
2
Периодът “Орешарски”: Правителството на КТБ

Година и половина, три правителства, масови протести, една фалирала банка. Погледнато през историята на КТБ, периодът между пролетта на 2013 г. до есента на 2014 г. е най-динамичният за нея. В рамките на тази година и половина се случват някои значими събития, които първо извеждат модела, добил популярност като “Кой”, на яве, показват неговата безгранична сила, а след това той се трансформира и преминава в нови измерения. В края на този период – есента на 2014 г., когато започва вторият мандат на Бойко Борисов, “Кой” не е разрушен, но вече е сменил играчите си.

Палачинката се обръща

В края на мандата на ГЕРБ настъпва разрив между властта и групата около КТБ (Василев-Пеевски – все още тандем). По същото време в страната се зараждат масови протести. Те започват извън София, от Сандански и Благоевград, постепенно обхващат другите градове и достигат до столицата. Поводът са високите сметки за ток от декември и януари, повежда се война срещу монополите (в лицето на РПТ-тата), словестната атака срещу тях от пеевските медии нажежава още повече ситуацията. Протестното недоволство се насочва към Бойко Борисов и ръководеното от него правителство на ГЕРБ. Иска се неговата оставка. Тя идва на 20 февруари.

За отношенията между Борисов и Пеевски/Василев лесно може да се съди по настроенията в TV7 и другите медии от обкръжението на депутата от ДПС. Ако допреди това те са хвалили всяка премиерска стъпка, то вече вестниците и електронните медии повеждат негативна кампания както срещу Борисов, така и срещу неговите министри. „TV7 е единствената телевизия, която непрекъснато правеше разследвания срещу властта… Вече трима министри не са си на постовете – на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало”, заявява изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков пред ПИК и допълва: “Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата.”

В деня на един от големите протести срещу управляващите гост в предаването на Люба Кулезич по TV7 е Цветан Цветанов. Непосредствено след това Кулезич е изгонена от телевизията с обвинението, че не спазва елементарните журналистически стандарти. “Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на есемесите му, нито пък съм получавала такива”, казва тя в своя защита в интервю пред Медиапул.

Аферата „Костинброд”

Отново TV7 е в центъра на едно събитие, което успява да повлияе на изборния резултат в предсрочните парламентарни избори на 12 май 2013 г. Събитието стана известно като аферата „Костинброд”. В деня на размисъл, бившият водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков се включва в жива връзка пред печатницата „Мултипринт” на общински съветник от ГЕРБ Цветан Бончев в Костинброд, докато прокурорите са вътре, и обявява, че изборите на следващия ден ще бъдат фалшифицирани.

Прокуратурата разпространява съобщение, в което казва, че “в складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. “Мултипринт” ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.”

Мая Манолова внася сигнал в прокуратурата и се започва разследване. На бившия главен секретар на МС Росен Желязков е повдигнато обвинение в престъпление по служба заради това, че не е упражнил контрол върху отпечатването на бюлетините. Съдът му дава оправдателна присъда, а прокуратурата не обжалва.

Социолозите смятат, че в резултат на „Костинброд” ГЕРБ са загубили гласове на изборите. Аферата е определяна като най-близкото нещо до държавен преврат от новата история на България. Мащабната манипулация, извършена чрез медиите, контролирани от Пеевски и Цветан Василев, и с решаващата помощ на прокуратурата, промени радикално пъзела на властта в държавата.

Игра на едро

Групата около КТБ излиза от мандата на ГЕРБ с огромни активи, контрол върху няколко сектора от икономиката и дава заявка за цялата политическа власт. Въпреки че ГЕРБ е на първо място в изборите, партията не може да сформира правителство. Това правят БСП и ДПС, а за премиер е посочен Пламен Орешарски. Министрите в неговия кабинет минават през одобрението на Пеевски и Василев, съобщават източници, близки до събитията. Започва игра на едро, в която частни интереси играят от името на държавата.

Това включва овладяване на потоците на европейските пари и големите проекти. Фирми, близки до групата, си поделят изпълнението на водния цикъл, големите строителните и инфрастурктурни поръчки, подизпълнителството на Южен поток. Напълно е овладяна енергетиката.

Година по-късно, вече в изгнание и след скарването си с Пеевски, Цветан Василев разказва в интервю пред bTV от Виена как държавата е изцяло под контрола на Делян Пеевски: “Тези поръчки се разпределят основно през каналите на този човек… Този човек се изживява като властелин на държавата, няколко негови марионетки говорят от името на държавата. Те разпределят вече всички строителни обекти и проекти и това става публично”.

Кулминацията на това подчинение на държавата идва на 14 юни 2013 г., когато парламентът гласува избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. С този ход се цели затворяне на кръга на институционалната примка в сектор сигурност – информация, МВР, следствие, прокуратура. Събитието предизвиква масови сътресения в държавата – избухват протести, които в най-активните си периоди събират 30-35 хил. души.

Въпреки че Орешарски дълго време не се поддава на масовите скандирания за оставка, във властта започва да се генерира политическо напрежение между БСП и ДПС. Икономическо напрежение започва да се натрупва и между двамата партньори Василев и Пеевски. То идва основно по линията кредитор-длъжник и се случва още през есента на 2013 г. “Може да се каже, че тогава започнаха да прехвърчат първите искри”, казва самият Василев в интервю по bTV година по-късно.
В основата на конфликта са пари. Общите проекти са финансирани от КТБ и идва моментът, в който Цветан Василев настоява Пеевски да поеме половината ангажимент и да върне част от дадените средства. Това не само, че не се случва, а води до задълбочаване на конфликта между двамата.
Пак по това време Цветан Василев проявява и политически амбиции. Сред подкрепяните от него е Николай Бареков и партията му „България без цензура”. Бареков се явява за първи път на европейските избори през 2014 г. и заедно с коалиционните си партньори ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“ печели 10.66% от гласовете. По-късно Василев сам признава, че е финансирал създаването на Бареков като политически субект.
Войната
Последният етап от този период е най-драматичен. Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев става явен, а инструментите за атака го изваждат извън контрол. Чрез подставени лица и смяна на собствениците депутатът от ДПС успява да овладее голяма част от общите му с банкера бизнеси. Пеевски впряга държавните структури, над които има контрол, и започва война срещу Василев на всички фронтове – МВР, ДАНС, Прокуратура. Медиите на Пеевски изваждат КТБ на гилотината и я посичат. След натрапчиви внушения през вестниците и сайтовете, че банката е нестабилна, уплашените вложители се струпват пред офиситите и само няколко дни са необходими, за да обяви КТБ, че няма ликвидност.
Затварянето на банката съвпада с подаването на оставка от Пламен Орешарски. Следват отново избори, на които ГЕРБ печелят. На 6 ноември 2014 г. БНБ отнема лиценза на КТБ. На 7 ноември е сформирано второто правителство на Бойко Борисов.
24.
ЕДИН БЪЛГАРИН НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ
06.02.2017 13:21:12
3
14
до ЗОРНИЦА РУСИНОВА: Програмата на ГЕРБ е ориентирана към ................ АБЕ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ПОДАРИХТЕ БЪЛГАРСКОТО СЕЛО НА ЦИГАНИТЕ А СЕГА ПРЕДИЗБОРНА ПЛАТФОРМА.
МЛАДИ ХОРА СТЕ ИДЕТЕ ИЗ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕЛА ДА ВИДИТЕ КОЛКО СПРЕТНАТИ И ПОДРЕДЕНИ СА А ТУК ГИ ПОДАРИХТЕ НА ЦИГАНИТЕ И НИКАКВО ВНИМАНИЕ НЕ ИМ ОБРЪЩАТЕ ГЛЕДАТЕ САМО ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ НО ТО ТАЯ ЗАРАЗА АКО НЕ СЕ СПРЕ И ПРИ ВАС ЩЕ ДОЙДЕ
23.
до 23
06.02.2017 13:02:48
9
3
а ти що се срамиш да си напишеш името, в главата все порно и педофилия, гледам, че доста други участници във форума вече го забелязват. Явно това с педофилията е зараза в БСП
22.
Анна
06.02.2017 12:57:22
1
1
изборната нощ новият политик Николай Бареков проплака мелодраматично: „Циганите ме предадоха!“. Ах, каква черна неблагодарност! А той толкова направи за тях. Обикаляше махалите в страната и обещаваше, обещаваше, обещаваше. Беше принуден да си каля гумите на новия черен джип, да надене шефско кепе и да върти мазни скари, но най-вече обещаваше, обещаваше, обещаваше. В торбата с обещания имаше за всекиго по нещо.

На по-старите цигани обеща да върне Не Ре Бе-то. Ех, как си живееха другарите цигани тогава! Кой ти е мислел за ток, парно, ядене или пиене при бай Тошо? Пълно безгрижие и безхаберие точно в унисон с извечните цигански бит и душевност.

На мъжете цигани обещаваше да върне казармата. С умиление ги призоваваше да си спомнят какви тумби се правеха по циганските новобрански, как целите махали се събираха да изпратят своите момчета да млатят кирки като трудоваци. Циганската новобранска се беше превърнала в институция. Беше си извоювала трайно място сред кръщенето, сватбата и погребението като много важна част от семейната традиция. А как да не обичаш циганските новобрански? Джумбуз, ядене и пиене и сълзи от гордост в очите на родителите, които изпращаха синовете си да станат мъже и да преживеят трудов катарзис в КЕЧа (това „катарзиса“ е модерна дума сега, но никой не може да отрече, че навремето поколения цигански младежи преживяваха пречистване и облагородяване от тежката трудовашка работа). А новобранските имаха и социален аспект – даваха работа на толкова много цигански оркестри, помогнаха на много самоуки цигански виртуози да избуят, а на много ромски перли да добият популярност. Но, да не се отплесваме.

Най-силното послание на новия политик беше отправено към образованието на малките циганчета. На всяко циганче той обеща не какво да е, а ТАБЛЕТ. Как ли е прозвучало това в невинните ромски ушенца? Интригуващо и някак сакрално. Да могат да се докоснат до тази джаджа от бъдещето и да се потопят в световния океан на образованието, наречен „уърлд уайд уеб“ – прекрасно. По-хубаво е от детска приказка за Банго Васил. Представям си как тълпи от босоноги и парцаливи циганчета се тълпят пред големите кафенета, където има безплатен WI-FI и сърфират ли, сърфират жадно из нета. Чиста образователна идилия.

Всуе. Циганите изядоха кебапчетата и забиха нож в гърба на новия политик, като пуснаха червена и турско синя бюлетина. Какво предателство! Каква черна неблагодарност! За пореден път циганите предпочетоха едни кирливи 30 лева пред образованието на своите деца. Действаха по андрешковски прагматично следвайки народната мъдрост, че е по-добре врабче (кинти) в ръката, отколкото орел (таблет) в небесата.

Това ще бъде безценен урок за новия политик. На следващите избори ще трябва да седне на една маса с БСП и ДПС и да се разбере за справедливото разпределение на циганския вот или да надцаква. При всички случаи циганското не се губи. Иде циганското време.
21.
Хелзинки
06.02.2017 12:57:19
0
9
Не можете нищо да спрете.
Единствено да говорите глупости.
20.
Г-жа Лъжа
06.02.2017 12:54:34
6
2
И аз я развързах, ще строя Бургас - Александруполис, но първо ще платя яки парички на консултантите. Ако стане, кво ми пука за морския тури
19.
смешници
06.02.2017 12:35:05
0
18
че кога сте изкарали един мандат докрай че да обещавате - В КРАЯ НА МАНДАТА
18.
стига бе
06.02.2017 12:32:40
0
20
Сетила са Мара. Досега къде бяхте ? Като дойдаха избори и развързахте кесията с обещанията
17.
ВЪЗМУТЕН - НА 31ГОДИНИ
06.02.2017 12:23:26
0
8
А КМЕТОВЕТЕ ПО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА / СЕЛАТА /, ДЕТО ДОРИ СА ЗАБРАВИЛИ ЧЕ СА КМЕТОВЕ / НЯКОЙ СЕ ЯВИХА САМИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ/, НО СИ ВЗЕМАТ ПО ЕДНИ 750 ЛВ. ЗАЩОТО СА ГИ ИЗБРАЛИ И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ ВЗЕМА ТИЯ ПАРИ - ТОВА НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , ТЯХ КОЙ ЩЕ ГИ КОНТРОЛИРА ИЛИ КАРАЙ ПАК ОТ НАРОДА ДА МИНЕ ГЕРБ КЪДЕ СА В СЛУЧАЯ
16.
През 2013, сега е същото
06.02.2017 12:18:23
16
0
Червената партия, притисната от времето оставащо до парламентарните избори в страната, отрано започна с „пазаруването“ на цигански вот. От пленум на столетницата стана ясно, че четири ромски партии ще наливат мощ на БСП за 12 май. Очаква се соцпартията на Сергей Станишев да подпише споразумение за изборите с „Евророма“ на ромския бос Цветелин Кънчев и с „Рома“ на Тома Томов. Червените ще имат и подкрепата на още две формации. Това са пловдивската партия „Национално движение единство“ и регистрираната в София „Солидарност“. Само да допълним, че бъдещият партньор на БСП – „Национално движение единство“ е тясно свързано с Цар Киро. На последните местните избори през 2011 год. именно синът на Кирил Рашков – „Принц“ Ангел бе водач на партийна листа. Интересно докъде още могат да стигнат левите, след като вече са в коалиция с циганския тартор Цар Киро. Другият нов ромски приятел на БСП е партия „Солидарност“ с шеф Христо Младенов, който е по-известен като Мисаря заради месокомбината му в град Летница.
Фактически с тези т.нар. двустранни споразумения с циганските партии и организации БСП си осигурява мургавия вот за изборите. Тук идва въпросът, как г-н лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще обясни това на основния си електорат-пенсионерите. Нима възрастните българи не са основните потърпевши от циганските набези? Да му припомним, че само за последните няколко месеца станахме свидетели на зачестили убийствата на старци у нас. Убийците в повече случай са от ромски произход. Лидерът на АТАКА Волен Сидеров дори започна кампания за сформиране на социални отряди на територията на цялата страна в помощ на възрастни хора, пострадали от циганска престъпност. Националистът призова тогава всички политически сили да се включат в борбата срещу безнаказано вилнеещите ромски банди. БСП обаче не го направи. Даже в момента прави точно обратното – става коалиционен партньор с убийците на електората си.
С тези споразумения за подкрепа от ромите БСП доказа, че не милее за народа си, а единствената им цел е да вземат властта. С тази си постъпка те затвърдиха култовата реплика от филма „Столичани в повече“, че „избори без цигани е като джаз без негри“. Покрай червените обаче има опасност по етажите на властта да се наредят представителите именно на мургавите организации. А кой би желал да е управляван от цигани?!
15.
Браво!
06.02.2017 12:15:56
12
3
Така се прави медия! Слушат и после се преписват чуждите новини с цел привличане на трафик от червени тролове, които явно вече са в действие. Като чета в последно време, радетелите на БСП основно говорят за детско порно и лесбо истории, въпрос на култура. Предполагам, че са цигани, които в момента никак не им е хубаво, че може някой да им секне кранчето
14.
Az
06.02.2017 12:07:56
10
3
Към 1 и 2 коментар.Не са само учители ама те са държавни служители и тяхната заплата може да се регулира от държавата ама нали трябва да си заслужите заплатите на форумни тролове и трябва да хейтвате без много да мислите
13.
край
06.02.2017 12:01:11
1
18
Крайно време е да спрем да вярваме на тези лъжци.
12.
*********
06.02.2017 11:59:29
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
11.
Да ама Не !
06.02.2017 11:54:30
2
24
Най голямата ЛЪЖА е, че всички обещания ще се случат до края на 4 годишния управленски мандат!!! Някой спомня ли си "дезертьора" Тиквун Къртунов да е изкарвал пълен мандат? Който повярва на поредната измама подготвена от ОПГ"ГРОБ", да очаква "от умрял писмо".
10.
БГ резил
06.02.2017 11:54:06
1
20
Като са толкова можещи, къде се криха, че не ги изпълниха досега тези неща?
Аааа, да, баба ти Меркел командва.... и те слушат, най-вече тиквата!
9.
популист оптимист
06.02.2017 11:53:31
0
20
3деца+2ма родители=5човека.Според данни на СЗО на всеки човек са нужни поне 16 кв м жилищна площ знач5х16=80 кв.м жилищна площ което си е 3-4 стаен апартамент.80кв х 800Е=64000 Е или 120.000 лева ако 2та взимат х600 заплата ЩЕ им трябвват 20години да го изплатят а децата им ще карат на хляб вода голи и боси освен ако мъжа не прекарва дрога с яхта до Испания или стане готвачна пико или каналджия на афганци за Германия а жената трябва или чистачка в Лондон или общинарка в екипа усвояване на европрограми или журналистка в БТВ за да изплатят ипотекатаида живеят що годе добре
8.
предизборно
06.02.2017 11:53:00
1
15
Късно е либе за китка.
7.
...
06.02.2017 11:50:37
1
19
Както винаги преди избори и звездите свалят. Досега защо не го направиха? А да, имаха много "по-важни работи" и електората от тези общности им трябваше. Лъжливото овчарче в нашия случай за 101 път, само не разбирам "в селото" как още се хващат на лъжите...
6.
$
06.02.2017 11:47:45
0
4
Takava edna strinka s dvoina gusha shte iade lainata na mudria bulgarin ... mudro pivko laino iala li si skoro lelke ????? ia obqsnete za razdvoenieto na lichnostta koeto poluchava ponqkoga bulgarskia sud ... ima referendum - nqma referendum ... ili mai beshe obratnoto ??? shte obqsnite li gospojo dvoina gusha kak stava taka che ednoto ushence vinagi stoi otvoreno ???? da ne se otvori i dupenceto pokrai ushenceto ??????
5.
И къде е тази средна
06.02.2017 11:38:28
1
23
Заплата от 954 лева в кои градове? Вие референдумите бламирате, а сте тръгнали за данъците, които плащаме да обяснявате. И конкретно към тази умна дама НЕ ВИ ВЯРВАМЕ
4.
Избирател
06.02.2017 11:29:31
2
21
Щом само на учителите ще вдигат заплатите да гласуват тогава само те за ГЕРБ! Останалите професии не са ли хора питам аз тази министърка?
3.
Bacilus bulcaricus
06.02.2017 11:27:39
3
25
Убре дебреее... пак изкараха голямата торба с обещания на сергията. Айде народеее топли топлиии току що ги изсрахме.
2.
Митко
06.02.2017 11:24:55
11
16
Тези учители не са наядаха, нестига че работят 20 часа седмично и имат по четири месеца отпуски през годината ами сега и само на тях 1500 лева!
1.
Патриот
06.02.2017 11:22:13
1
24
Тази маруля повтаря като папагал казаното от Бойко! Е само учители ли има в тази държава бе, че само техните заплати да вдигате!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори