×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нямат ли срам? Вижте на какво е заприличал риболовният канал край село Ливада! (СНИМКИ)


Нямат ли срам? Вижте на какво е заприличал риболовният канал край село Ливада! (СНИМКИ)
Дребната риба е хвърлена за „храна на котките”
05 Февруари 2017, Неделя, 07:40 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: социални мрежи

Любителите рибари изобщо не се притесняват да изхвърлят и оставят умряла риба на сушата, вонята е ужасяваща



Риболовният канал край каменското село Ливада се е превърнал в гробище на умряла риба. Мястото е изключително популярно сред любителите на езерния и речен риболов, но през последните дни е в окаяно състояние, заради немарливостта на рибарите, които го ползват

„Колеги, така изглежда Ливада в момента! Питам - това нормално ли е, според вас? Умряла риба навсякъде!”, коментира загрижен младеж, който днес е станал свидетел на потресаващата гледка около канала.



Според други запалени риболовци повечето от „колегите” им, които са причина за ужаса край водоема, са без рибарски билети. Изхвърлянето на риба на сушата пък е изключително опасно за здравето на хората и може да причини зарази.

Някои от рибарите коментираха, че край бургаското село Константиново, където рибарите на Бургас също обичат да прекарват свободното си време, ситуацията е сходна. 

„Ловят каквото им падне и изобщо не се съобразяват със сезона. Малки или големи риби - изобщо даже не ги подбират. Преди броени дни един от „колегите” беше хванал една съвсем дребна таранка – очевидно млада, тежаща не повече от 20-30 грама. Казах му да я пусне, че след няколко месеца ще порасне и че ще бъде по-добре за езерото и за него самия. Той лаконично ме попита „Ами котката ми какво ще яде?!”. Затова сме на този хал. Все гледаме на нас да ни е добре, а за другите не ни е грижа!”, гневят се рибари, които са потресени от случващото се край бургаските водоеми.

В категории: Камено


16
Коментара
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 0
16
Коментара по темата
16.
Гената
21.02.2023 09:39:19
0
1
Вие от Флагман сте пълни некадърници. Вземете малко се допитайте до адекватни риболовци, за да сте наясно какво се случва по Българските водоеми, преди да пускате поредната ви неадекватна статия. Най-малкия проблем е, че има такива риболовци, които хващат маломерна риба и я прибират. Особено таранката (каракудата), която е най-непритенциозната риба и може да верее почти навсякъде.
Проблема са скапаните служители на ИАРА, които не си вършат работата, не се отзовават на сигнали и в същото време работят заедно с бракониерите. Но се съмнявам да има някой учуден от този факт. И отново, много поздрави на всички майки на "журналистите" от Флагман, които си служат само с "доверена" информация.
15.
nnnm
06.02.2017 19:29:00
0
1
Като ги слушам от сутринта та до сега всички "отговорни" се правят на паднали от луната.
И лъжат ли лъжат.
Вай-вече, 35 години.
14.
az
06.02.2017 15:38:47
0
1
Kolko riba shte hvanat ne opluvaite horata ima mnogo po tejki sluchai ciganite ne izlizat ot mandra i vaq maloumnici smeshni ste i flagman sa smeshni da izpolzvat na avera mi snimkite i da si prai statii s tqh.
13.
Иван
06.02.2017 14:01:22
0
2
Тошко лаборанта къде беше и Коста мрежата със скъсаните и миризливи чорапи, да хванат една кожена риба със едно око
12.
milen georgiev
06.02.2017 00:17:30
0
2
Това е е пълна трагедия! Два пъти ходих с приятели на Ливада и съм потресен за пореден път! Простотията и безхаберието на българина са невероятни! Българинът не разбира от говорене ! Трябва институциите ИАРА най после да започне да си върши задължениятя и да глобява и да конфискува наред! И най вече да се отговаря на десетките сигнали за нарушения и брутално бракониерство! Ако така продължаваме след няколко години нама да имаме къде да отидем защото ще сме унищожили всичко!
11.
ТР
05.02.2017 20:28:10
0
8
ТОВА В ТУРЦУЯ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ВИДИШ. САМО В БГ С ЛОШИЯ МУ МАТРЯЛ
10.
Митйо лайка и Бойче найка
05.02.2017 19:49:24
1
6
Питайте тях за иара
9.
Fisherman
05.02.2017 19:37:05
1
6
Къде е ИАРА - тъпи и алчни чиновници - седят си в топлите канцеларии и нехаят какво става по водоемите. Като стане 17 ч си вземат партакешите и в къщи. Пълно безхаберие . ТУТМАНИЦИ !!!
8.
Bars
05.02.2017 19:34:16
0
8
Това безобразие не е от въдичарите. Проблемът е от мангалите , които привечер минават и пускат т.н далдърми /вид големи рачила/ - обират по едрата риба а дребосъка буквално изтръскват на брега. Същата е и картинката по река Грудовска - реката е замръзнала а върху леда край незамръзналите участъци е пълно с мъртва риба. ИАРА както винаги спи!!!
7.
Martin
05.02.2017 19:07:50
1
9
Otidete sled sedem veharta panair srekmeta I mreji
6.
еее
05.02.2017 18:27:56
0
7
Незнамм каква е файдата от този билет или само се пълни нечия касичка. Някои като има билет да не става по съвестен рибар или нещо повече или тези дето сабират парите от билетите направиха някаква инвестиция оказаха контрол или нещо друго. Манго пък вечерта си пуска мрежичката обира едрата риба праи парички дава и процетче и всички доволни
5.
Дон Коци
05.02.2017 17:18:54
1
4
Млякото и руснака, треперете треп треп трепни , Диян Тончев камбаната , Славчо ярето , Георги Атанасов треперете !!!!
4.
висок
05.02.2017 17:14:06
1
12
Това е от мрежите през ноща. В петък на обяд ИАРА минаха, провериха два билета и си тръгнаха!!!!
3.
7
05.02.2017 16:57:21
12
8
да са живи и здрави ЗЕЛЕНИТЕ бугари от кръга КОТАРАЦИТЕ на ТИКВАТА че имат за ядене
2.
123
05.02.2017 16:51:33
1
30
Това е от циганите с мрежите цяла вечер ловят риба и вземат само хувавата
Звънях на ИАРА но ефект няма
1.
Котката
05.02.2017 16:33:51
2
29
Ще и вземеш котешка храна бухал... после риба ще ловиш на подкин ден дейба селяка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори