×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радан Кънев заложи всичко на Христо Иванов, а той му заби нож в гърба


Радан Кънев заложи всичко на Христо Иванов, а той му заби нож в гърба
Не знам дали вече ще се боря толкова срещу комунистите, колкото срещу популистите, каза националният зам.-председател на СДС Костадин Марков
03 Февруари 2017, Петък, 14:27 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Лидерът на ДСБ легитимира Христо Иванов като политик, иначе щеше да е поредният симпатичен министър, който бързо щеше да бъде забравен


Костадин Марков е национален зам.-председател на СДС, бивш депутат от Реформаторския блок. Той бе активните народни избраници на РБ в 43-тото Народно събрание. Костадин Марков участва в Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и Комисията за контрол на службите за сигурност. Зададе десетки въпроси към министрите през този мандат. Участва в изработването на важни законопроекти.

Днес Костадин Марков даде кратък отчет за дейността си пред бургаските медии. Националният зам.-председател на СДС говори откровено и за проблемите в Реформаторския блок, както и бъдещото участие на предсрочните парламентарни избори.


- Г-н Марков, в какъв формат ще се явявате на предстоящите извънредни избори? Кои партии остават в Реформаторския блок(РБ)? Появиха се слухове, че формацията на Касим Дал ще участва заедно с ДОСТ. (Пресконференцията бе дадена в 11 часа – няколко часа преди официално НПСД да обяви оттеглянето си от Блока)

- Реформаторският блок е в почти същия състав, в който беше на предните парламентарни избори. Трябва да признаем, че Радан Кънев се оттегли с по-голямата част на ДСБ, но да не забравяме, че покрай Петър Москов останаха много организации и знакови фигури на ДСБ, които влязоха  в ръководството на Блока. Те ще участват на ключови позиции в управлението на Блока. Направихме конгрес, на който бяха избрани два управленски органа - един по-голям и друг - по-малък. Големият ще взима важните политически решения, а по-малкият ще се занимава с оперативното ръководство. Относно НПСД, още преди година съм казвал, че имаме драматични разминавания с тях относно оценката на това, което се случва в Турция. Очаквах още тогава да започне разделителният процес. Допускам, че може да има явяване на НПСД с партията на Лютви Местан. Ако ме питате за оценката ми - не смятам, че това е лошо за Блока. Напротив - отваря врати за формации, които иначе не биха си партнирали с нас.

- Ясно ли е вече как ще бъдат подредени листите по отношение на разпределението на местата между отделните партии, които влизат в РБ?

- Важно е да знаете, че няма да има партийна квота. Ще се търсят личности, които могат да дадат някаква принадена стойност над стандартния партиен вот. Номинации ще идват от местните организации, от граждански сдружения, ще има специално създадена комисия за преговори между отделните партии, също с участие а граждани, чрез която ще се отсеят водачите на листите и съответно надолу местата  за останалите участници в листата. Т.е. - предложения ще се правят от местните организации.

- Казвате, че тежката дума имат местните организации, но не чухме от Вас дали имате желание да представлявате Бургас в НС? Казахте, че в края на този мандат са останали недовършени ваши идеи.

- Да, действително много неща останаха недовършени. Най-голямата ми болка остана - Законът за публично-частното партньорство, който е почти готов и ме е яд, че не влезе. А той е ключов за развитието на страната, защото европейските фондове ще работят до 2020 година, след което свършват, икономиката на България рязко ще забуксува, ако няма механизъм, по който публичният сектор да си партнира с частния. Необходимо е да се раздвижат мъртви активи на общини и държава в партньорство с бизнеса. Поне вече го имаме като основа и дано в следващия парламент успеем да го прекараме. Относно това дали аз ще поискам да се кандидатирам...първо ще чуя оценката на моята си организация СДС и ако оттам получа номинация, е много вероятно да поискам също и на останалите партии в блока подкрепата.

- Казвате, че предстоят да се случат хубави неща и ще дойдат нови партии,  но не мислите ли, че тези разделения вдясно биха превърнали други партии във фактори в политиката? Говоря за Марешки, патриотите...

- Патриотите намериха сили въпреки огромните различия помежду си и личните нападки да окажат мъдрост. Събраха се и се очертава да имат един доста добър резултат. Не бих желал да коментирам формацията на Марешки. Не знам дали вече ще се боря толкова срещу комунистите, колкото срещу популистите. Даже не бих желал да коментирам подобен тип формация, въпреки че ще се налага да се разговаря с нея. въпреки че се очертава да се преговаря дори и с нея като бъдещо мнозинство в парламента. Тя си има своите избиратели. Кои съм аз, че да ги обвинявам, но на мен ми е малко популистическа тази формация. Ще набере сила - това е факт. Докато другите формации вдясно видяхте какви глупости направихме. Радан Кънев заложи всичко на Христо Иванов. Христо щеше да е поредният министър, който си тръгва и щеше да бъде забравен след оставката си, ако Радан не му беше дал една изключително тежка подкрепа на себе си и на цялата си партия, която тръгна след него. Това направи Христо Иванов политик, иначе щеше да е един симпатичен министър, който не се съгласи с определено действие и си подаде оставката. Това щеше да бъде спомена за Христо Иванов. Когато дойде моментът да се съберат с Радан, Кънев получи нож в гърба и този нож беше дозабит и от г-н Иван Костов, според мен. Така че там не очаквам да се случат чудеса. Ще има изключително нисък резултат и за двете формации заради цирка, който изиграха. Направихме опит на конгреса всички лидери и формации да се съберем заедно, без да се поставят никакви условия. Получихме отговор, че сме „килерът“ на ГЕРБ. А в килера се поставят неща, които не ти трябват в ежедневието. Ние не сме взели Методи Андреев от ГЕРБ, ние не сме взели момичето от Пловдив (очевидно визира Дани Каназириева, б.а.), което беше в ГЕРБ при нас, за да сме килер на ГЕРБ. Една нервност показва Радан, която не му отива, защото е изключително ерудиран. Учудвам се на ходовете му последно време. Относно негативните сигнали – да, излъчихме ги, но оттук нататък тръгваме нагоре. От много време не бях присъствал на конгрес с толкова позитивна енергия. 2 хил. души събрани без усилия. Когато излезе Божидар Лукарски залата се развика „СДС, СДС“– нещо, което не съм чувал от много години. Така че дотук бяхме с лошите сигнали. Оттук нататък смятам, че ще вдигаме резултата в социологическите проучвания, защото очакваме само положителни неща да се случват за десницата.

Отказът на Христо Иванов да направи общ политически проект с Радан Кънев, може да върне ДСБ в Рeформаторския блок


-Има ли опция за обединение с Радан Кънев?

-Водят се някакви разговори, включително и до 90-тата минута ще се водят, на всякакво ниво. Трябва да разчетем сигнала от хората, че поотделно не сме интересни за хората. Надявам се да покажем някаква зрялост, но не го вярвам, че ще се случи. Мисля, че г-н Кънев е отписан от тези избори и се готви за бързи следващи.

-Кои партии виждате като евентуални партньори?

-Това са всички партии, които са в център-дясно. Тези, които са тръгнали от СДС – партията на Бакърджиев, партията на Софиянски дойдоха на преговори. Водят се разговори с „Новото време“, земедлците на Петя Ставрева, има много други.

-Виждате ли Движение „Гергьовден“ като евентуален партньор?

- „Гергьовден“ малко вляво взеха завоя и ще ни е трудно да преговаряме с тях. Последните години демонстрираха доста лява ориентация. 

-А БДЦ на Христо Ковачки?

- С БДЦ има варианти за разговор, но там стои един човек отзад, който не знам дали десният избирател би могъл да го преглътне и дали бихме преминали тази морална червена линия. Не съм оптимист относно БДЦ.

Партията, зад която стои Христо Ковачки е обсъждана за партньор на Реформаторския блок, но малко трудно ще бъде приет от десния електорат, смята Костадин Марков


-Има ли опасност да бъде даден рестарт на проекта Бургас – Александруполис, както обявиха от БСП или това по-скоро е необмислен ПР ход на левицата?

-Една партия, която до момента е направила толкова бели, може да очакваш всичко от нея. Допускам абсолютно реален стремеж за реставриране на тези проекти и смятам, че няма смисъл да го заявявам, че ще се борим с всички сили срещу Бургас – Александруполис, независимо в какъв вид ни го поднесат. Същото важи и за АЕЦ „Белене“. При „Южен  поток“ е възможен някакъв разговор, защото е по-надежден проект. Ако питате за прогнозата ми -  всичко е възможно, ако БСП вземе властта. Аз чух изявление, че ще строят още блокове на "АЕЦ Козлодуй".

-Какви са Ви очакванията за бъдещия парламент? Ще участва ли РБ в него?

-Следващият парламент ще бъде много труден. Когато се опитахме да разиграем третия мандат, да съставим правителство това беше един от основните ни мотиви, че ще се получи парламент, който трудно ще сглоби кабинет. Това се и очертава в момента. Следващият парламент е възможно да има много кратък живот. Ще има и външен натиск с референдума. Прогнозата ми е, че ще има 6 формации вътре – ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ, ПФ и Марешки. Оттук комбинациите не са много. Или ГЕРБ ще се опита да направи дясноцентристко мнозинство, оставяйки в опозиция БСП и ДПС, или БСП ще се опита да състави мнозинство, но на тях ще им е много трудно, защото ще трябва да избират между патриотите или ДПС. Затова и трудно намират в момента кандидати за постове  по време на служебното правителство, защото на никой не му се излиза за 2 месеца на сцената. По-скоро прогнозата ми е, че ако има правителство, то ще бъде дясноцентристко.

-Какъв резултат очаквате за Реформаторския блок в Бургас?

-Очаквам да имаме народен представител, но реалността и социологията са такива, че може би ще влезе един от Бургас. Ще разчитаме и на мажоритарния елемент. Ако питате мен даже трябва да се премахне защитата на водача на листата и тя да бъде изцяло мажоритарна. Абсолютно всички трябва да се състезават при равни условия. Това го предложихме, когато се гледаше законът, но не беше прието. Ние може да се караме помежду си, може да разменяме доста тежки думи, но в края на краищата, когато всеки говори със собствения си авторитет, постигаме добър резултат на изборите. Очаквам много силна битка в блока с преференциите.

-В тази връзка изгладихте ли различията си с ДБГ и по-точно с Живко Табаков?

-С ДБГ нямам различия, имам персонални с г-н Живко Табаков. Но не е необходимо да се обичаме. Винаги съм казвал, че има по-важни неща, за които трябва да се работи. Ако ме питате дали ще си пия кафето с Живко Табаков – няма да си го пия, няма и да обядвам с него, но нямам нищо против да си развива политиките и да потенциала, където намери за добре. От моя страна няма да има обструкции в това отношение.

-Пак ли ще имате отделни шатри?

-Ядосвам се, защото това са сигнали, които не работят добре за РБ. Не зависи само от мен да има една шатра. Ако ви прави впечатление всички останали партии са на едно място, но не мога да кажа нищо, дай боже г-н Табаков.... офф, много време отделих на тази тема..

-РБ ще определят ли ясни приоритети? ГЕРБ определиха образованието като техен такъв.

-Те какво ще правят? Нали приехме всички закони, свързани с образованието,  пак ли ще ги променяме. Има една много хубава управленска програма, която не успя да се изпълни. В нея по сектори са разписани всички неща, които ние смятаме, че трябва да се свършат през мандата. През годините СДС и РБ са показали, че имат капацитет да правят подобни програми и идеи. Друг е въпросът до колко ще се реализират. Както Иван Костов казваше „хората очакват повече стабилност, отколкото реформи, иначе щяха да ви дадат повече депутати“. Това съвпада и с моето мнение. Ако сега имаме повече депутати, тази реформаторска програма, която е доста стара, да се развие.

Единственото, което искам да подчертая за различията ни с Христо Иванов- там има фиксация в прокуратурата. Прокуратурата участва само в 30 % от делата в съдебната система. В гражданските дела прокуратурата не участва. Хората доволни ли са от това, което се случва в гражданските съдълища? Там няма ли забавяне? Трябва да говорим за цялата съдебна реформа. Има проблем не само в прокуратурата, там има фиксация, там имаш олигарх отзад, а това не ми звучи много читаво. Аз съм този от блока, който е против въобще да се преговаря с тази формация, но това е лично мнение. Нашето предложение за реформа е в цялата съдебна система.

-Какви са Ви очакванията за машинното гласуване? 

-Винаги сме били твърдо за машинното гласуване и сме убедени в неговото приемство. Тука обаче какво стана – ще сме принудени да го въведен за 2 месеца. За тия два месеца не знам как ще направят обществена поръчка. Има ред по Закона за обществените поръчки, който допуска подобна бърза процедура, обаче готови ли сме със софтуера? Тествано ли е това нещо? Много бърза и смела постъпка ще се получи и не знам до колко ще има положителен ефект. За мен разумното беше първо да се пробва с тези 500 машини, да видим как ще заработи и за следващите избори да се въведат 13 хил. Има известен риск това, което се случва в момента като процедура в момента, според мен. За първи път ще се играе с машинно гласуване, не знам как ще работи софтуера, не знам как ще се сваля информацията от тия машини, не знам дали няма да се получат някакви съмнения за изкривяване на вота. Затова казвам, че може би трябваше да се опита с по-малък брой и тогава да се види, иначе машината е по-безпристрастна от човека и не могат да се правят машинации, както има съмнения към днешна дата. Това са огромни разходи, не знам кои ще ги даде.

*Използвани са въпроси и на други медии

В категории: Политика


Почина тик ток сензация
Почина тик ток сензация 16/04/2024, Вторник 10:16 2
31
Коментара по темата
31.
Ангел
05.02.2017 22:13:48
0
19
Много ми хареса статията. Пълна със съдържание и мисъл. Браво.
30.
doicho
05.02.2017 22:12:13
0
18
Абсолютно съгласен съм с Коцето. Трябва да се обединим и да правим компромиси за да върви България напред
29.
slyhatel
05.02.2017 17:22:06
18
2
Kradecho skri si v dypkata si v tosi sakon sa ,koito brachtolevih ima nai mnogo vratichki sa kradene ti i s BSP ,chte si koalirah samo da mogeh da vleseh v parlamenta gnido mrasna sabravi li ,kak ti dokara maika ti komynistkata v SDS s blyskata na gena ti Dyhipev ymry da si sme pri predstavyneto ti ne moga da isdargi na podmolnite ti kamacheta i napysna SDS otidoha si stoinostni sedesari ,kato Manyk Angel Bogidarov i mnogo drygi sedesari saradi takiva gnidi ,kato teb i brat ti komynisticheski mikereta ,koito okradahte Balgariy skrii si si nymah li strag ot boga kradecho
28.
Браво да
04.02.2017 15:17:16
3
16
БРАВО
27.
Burgazliq
04.02.2017 10:53:33
1
17
Prav e Markov- hubavi, loshi, vsichki dqsnomisleshti hora trqbva da se obedinqt za da ne se dopuska komunistite da se varnat na vlast zashtoto na dva pati s oresharski i stanishev da sasipqt Bulgaria , na tretiq mozhe i da uspeqt!!! Shte glasuvam za Reformatorskiq blok!!!
26.
че така е
04.02.2017 08:57:55
4
20
Човека иска да обединява което е похвално. Така ли никой от политиците в дясно не го разбра до сега, че само когато сме обединени ще направим така, че децата ни ще живеят по добре.
25.
Dhdhdh
04.02.2017 08:50:34
6
22
Абсолютно съгласен съм с Коцето. Трябва да се обединим и да правим компромиси за да върви България напред
24.
съгласен
04.02.2017 08:49:09
5
19
Страхотно интервю. Точно и ясно
23.
Бре
04.02.2017 08:16:40
21
6
Ей,Коце,май много вие е стах от " Да,България" и ДСБ... Половината интервю,анализ на тези партии...И ти стана майстор на лъжливите новини-кой какъв нож забил в гърба,кой кого направил да е важен...Бла,бла. Гледайте си във вашата кочинка и оставете хората да се развиват както си искат,а като дойде момента,урните ще покажат.И друго,ти ли не си разбрал защото си тъп или се правиш,защото и вие орязахте предложения от Иванов закон за съдебната система,но идеята беше да се ограничи влиянието на прокуратурата при назначаването и избора на съдии,бре!!! Какво като според теб 70% от делата се решават от съдилищата без участие на прокуратурата,като тя си назначава съдиите... Ей ,за това взех да не ви харесвам!!Защо нямаме една присъда за корупция по управленските етажи? Защото няма корупция,така ли?? И заради младоженеца-смешник Лукарски не ви харесвам,и заради алчната за власт Кунева. За това и няма да гласувам за вас. Фурнаджийски лопати станахте.Демократичните идеи подменихте с битовизми.
22.
Браво да
04.02.2017 08:15:59
6
20
Умните, положителни и успели хора ще гласуват за Реформаторския блок, а хейтърите ще затъват все повече и повече,защото им са бедни и нещастни душите.
21.
Диди
04.02.2017 08:11:49
5
20
БРАВО!ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ ПОДКРЕПИМ РБ. САМО ТАКА И САМО НАПРЕД! БРАВО
20.
Жалко
03.02.2017 23:00:53
24
10
Чета коментарите и се убеждавам, че продължаваме живеем във времето на Тато. Лозунги от същия период, хвалебствия към крадеца Коце, като на партиен конгрес, опллюване на опонента като време оно. Добре,че от писачите, дребни душички, лакеи не зависи нищо, иначе щяха да отворят лагерите в Ловеч и Скравена. С тази злоба ще помогнете на подлогите на Тиквун да гледат следващия Парламент на телевизора.
19.
ааа
03.02.2017 22:52:59
26
13
ей тоя преди 8 години живееше в Меден рудник и караше едно раздрънкано пасатче,не ми стана ясно как с зам-кметска заплата от 2 хил. лв. си купи апартамент за 120000 евро и кола за 80 бона.ама така е в най добрия град за живеене има една група около кмета който живеят доста добре с кражбите от общината
18.
Боклуци
03.02.2017 22:47:30
21
6
Боклуци !!!
17.
ЧОЛАКОВ Е ЧОВЕКА
03.02.2017 22:12:58
5
20
ЧОЛАКОВ МИЛЕЕ ЗА БУРГАС И МНОГО НЕЩА НАПРАВИ ЗА ГРАДЪТ НИ
16.
боклук
03.02.2017 21:28:08
31
17
Безморален, нагъл, хлъзгав боклук. Сумати хора отказа да гласуват за СДС, сега това ще се повтори и с РБ. Ако искате да вкарате депутат да не те виждам в листата. Чолаков трябва да е водач, а теб да те няма. Ти си безскрупулен измамник.
15.
змия
03.02.2017 21:24:13
31
19
Тоя изпълзя най-накрая. Две години лапа, без да направи нищо за хората, които го избраха от Бургас с изключение на 5 авера покрай него. Превърна се в най-големия лобист в парламента и сега ми прави отчет. Няма такава наглост. И какъв е тоя отчет - 5 мин. отчет две години крадене. Ей заради тоя няма да гласувам за РБ.
14.
BRAVO
03.02.2017 20:41:50
17
32
BRAVO
13.
Тотьо
03.02.2017 20:37:36
22
34
Много стойностна статия.
12.
Абсолютно съгласен
03.02.2017 20:20:27
27
41
Абсолютно съгласен съм с Коцето. Трябва да се обединим и да правим компромиси за да върви България напред
11.
дам
03.02.2017 20:17:23
26
43
Точно казано
10.
Фен
03.02.2017 20:15:19
29
40
Аз не мога да разбера как може да има такива злобни и неандерталски коментари.Убеден съм,че нито един от троловете не е прочел статията.Що не ходите да си пиете домашнярката вместо да си губите времето с писане на коментари.
9.
Васил
03.02.2017 19:17:46
17
5
Купени сте отдавна , инструмент в ръцете на знаете кой сте , с всеки изминал ден ставате все по жалки
8.
Васил
03.02.2017 19:15:31
15
5
Поредната поръчкова статия кефите ме към кръга медияпуул може спокойно да прибавим и флагман с чисто сърце иво прокопиев владее всички медии но ние не сме толкова тъпи пичове ХАХАХАХАХА
7.
толкова сте смешни флагман с всички тъпи и идиотск
03.02.2017 18:29:55
23
10
толкова сте смешни флагман с всички тъпи и идиотски стаtии. купени продадени изсмукани от пръстите. и новите ви dwe грозни журналистки и те няма да ви оправят
6.
СЪРП
03.02.2017 17:56:02
17
7
СЪРП ли си ЧУК ли си? Ай престани, платена подлога комунистическа. Стига спами под всяка статия, идиот. Стига си срал, импотентен трол. Бай Тошо умря, ако не си разбрал.
5.
*********
03.02.2017 17:43:04
15
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
by the way
03.02.2017 17:41:08
37
23
Пълен идиот!Знаем кои се радват като видят Лукарски!!!
3.
Мъдрец
03.02.2017 17:35:46
73
48
Христо Иванов забил нож на Радан,точно обратното стана всички от РБ му забихте нож и му обърнахте гръб,за да не изпуснете министерските си постчета.Радан пострада от това,че не го с политически действия и не напусна политическия катун наречен РБ.Ако го беше направил Да,България нямаше да я има,а ДСБ щеше да обере десния вот и щеше да изпрати боковите лакеи и изтривалки в забвение.Именно тази политическа нерешителност на Радан му изигра лоша шега.Ако все още иска да се реанимира единствения му правилен ход е да се коалира с Да,България,а не с агонизиращото РБ
2.
polux
03.02.2017 16:58:46
11
19
Никога не е късно здравия разум да надделее и Радан да се върне в РБ където му е мястото и обединени истинските десни ще бъдат голяма сила напролет.
1.
куртака
03.02.2017 16:50:53
30
15
tova TELE otkade go izkopahte
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Софийската адвокатска колегия да определи резервен защитник на обвиняемата, определи САС Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Срокът за изпълнението му е 90-дневен и за да не влезе ремонтът в туристическия сезон, той ще се изпълни на два 45-дневни етапа След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ Ако се яват на изборите само, еколозите ще претърпят катастрофално поражение ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година Размерът на актуализацията за периода от 1-ви април 2023 г. до 31-ви март 2024 г Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Двамата са близки приятели и често спрягани за гаджета Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Живях в ада, когато погребах сина си, призна Маестрото 
Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори