×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В предизборната програма на ГЕРБ: Двойни заплати за учителите, повече сигурност, доброволна казарма (обновена)


В предизборната програма на ГЕРБ: Двойни заплати за учителите, повече сигурност, доброволна казарма (обновена)
Лидерът на ГЕРБ обясни защо е нужно да се въведе доброволно военно обучение за младежите
Ключови думи: ГЕРБ, Бойко Борисов, избори
03 Февруари 2017, Петък, 10:33 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Бойко Борисов се оплака, че служебното правителство е взело страна заради заканите за ревизия


От ГЕРБ залагат в предизборната си програма въвеждане на доброволно военно обучение, но не и връщане на задължителната казарма. Това стана ясно на пресконференция в централата на партията, която се ръководи лично от лидера Бойко Борисов.

Според плановете на ГЕРБ, преминалите доброволно обучение ще се зачисляват в резерва на въоръжените сили.

След въпрос дали това е предизборна заявка за коалиция с „Обединени патриоти”, Борисов отвърна, че те искат задължителна казарма, докато при ГЕРБ се залага на доброволното начало. Лидерът на ГЕРБ обясни, че експерти в партията препоръчали това да се заложи в програмата, тъй като млади хора желаели да получат военно обучение.

Борисов коментира: „Казват така – има много младежи и девойки, които искат да се научат, искат да придобият тази представа. Виждат, че на нашата граница - от едната страна война в Сирия, от другата – Крим, Украйна, убиват се хора. Просто дори ако щеш - чувството за съхранение… има младежи, ето аз сега като си спомня, моята мечта като ученик беше да марширувам по плаца. И сега съм се чудил на акъла си, как съм го искал това. Но исках да марширувам по плаца. Това ми харесваше…”

В програмата на ГЕРБ е предвидено продължаване на модернизацията на армията със закупуване на нов тип многоцелеви изтребител. Нови бойни средства се предвиждат и за флота и Сухопътни войски, обясни Томислав Дончев.

Той заяви, че днес на политическия пазар се предлагат много стоки-менте, затова ни бил необходим „серум против сладката отрова на популизма”.

От ГЕРБ обещаха да харчат толкова, колкото са приходите. Те залагат обаче двойно увеличение на заплатите на учителите към края на мандата на следващото управление.

Според тях средната заплата в България може да достигне 1515 лв. Ексфинансовият министър Владислав Горанов обаче уточни, че това ще стане само през ръст на икономиката, на инвестициите, подобряване на образованието и т.н. Но не и директно през държавата, както някои се опитват да лъжат и манипулират.

Основен приоритет за ГЕРБ ще е образованието, обясни зам.-председателят на партията Йорданка Фандъкова. Развитие на професионалното образование и на дуалното обучение е сред мерките на партията. Делегираните бюджети пък вече нямало да се определят само от броя на учениците, а и от други фактори. Целта е да се спре закриването на училища.

Бойко Борисов отново се похвали, че са постигнали много с развитието на инфраструктурата. Хората обаче искали и повече сигурност и правосъдие.

Затова бившият правосъден министър Екатерина Захариева изреди заложените мерки в тази посока. От ГЕРБ предлагат да се премахне имунитетът на депутатите.


Създаване на единен орган за борба с корупцията е друго обещание. Този орган щял да се конструира около Комисията за конфискация на незаконно придобитото имущество, към който щели да се присъединят части от Сметната палата и др. органи. Друга идея е за конфискация да не е необходимо стартиране на определена процедура по съдебно преследване, както е сега.

Антикорупционният орган обаче няма да е по румънския модел, където той има и прокурорски функции. Бойко Борисов дори посочи, че този модел се провалил, вероятно имайки предвид протестите тези дни там.
Това е обаче е спорна теза, тъй като гражданите в Румъния всъщност протестират срещу опита на новата власт да върне постиженията в правосъдието назад.

Предвижда се и повишаване на отчетността на главния прокурор и на шефовете на върховните съдилища. Идеята е те да представят доклади на всеки три месеца пред парламента. Реално обаче в реформата на ГЕРБ не се предвиждат промени в прокуратурата.
Вместо това оттам предлагат идеи за по-бързо правосъдие през законодателни промени.

От ГЕРБ обещаха да не отстъпят от инфраструктурните проекти и санирането. Идеите са да бъдат продължени усилията за строеж на магистралите „Струма” и „Хемус”.

Друга идея е да се инвестира в развитието на индустриални зони по успешния пример на Пловдив. Такива силни зони следвало да има – още две в Южна България и три в северната половина на страната.
На пресконференцията, която продължи около час и двайсет минути, Бойко Борисов обясни, че неговата толерантност приключила. Според него служебното правителство и президентът Румен Радев взели страна, като започнали закани за проверки на предишното правителство.

Борисов смята, че след изборите ново правителство вероятно няма да се състави. Той прогнозира серия от много извънредни вотове, поради което трябвало машините за гласуване да не се наемат, а да се закупят. Така щяло да е по-икономично.



В категории: Политика


56
Коментара по темата
56.
батко
04.02.2017 19:57:23
0
2
късно е чедо!дано никой ви невярва.
55.
до 49
04.02.2017 15:28:04
2
1
Не, БСП активизира всички възможни малоумници да пишат във форума на флагман, като по гнусен и вулгарен начин се плюят определи лица. БСП измисли троловете, защото именно комунистите, свикнали и закърмени с доносничеството, са най-способни в анонимността си. Манипулирайки обществото по този брутален начин, смятат че именно така ще спечелят изборите. Другари, оправете си първо вашата къщичка и вашите вътрешно партийни гнусотии!
54.
халю
03.02.2017 21:01:01
0
7
Изгубихте доверието на народа!Що не го направихте до сега? Продажници!
53.
кмета на Симитли
03.02.2017 20:16:54
0
2
Обещавам, ако не си изпълни обещанията да го накажа със Господар от Строго зия Плевенско
52.
Usa
03.02.2017 19:43:56
0
1
Aaa ptichiq grip e teroristichen aakt sledstvie
51.
nervaca
03.02.2017 19:30:31
0
5
само крадете идеи от други партии, пълен популист имат ни за говеда
нищо не разбра от последните избори, но то тъпото си е тъпо макар и с пари
50.
Киро Манафа
03.02.2017 19:16:12
0
2
Стига сте си чесали езиците и сте се правили на много разбиращи,кажете за кого да гласува народа че много хора са на кръстопът.Всички бяха на власт и не виждам голяма разлика,ето Румъния какво правят хората ,единни, мразещи корупцията,сега и свирка да ми обещават аз не им вярвам ,мошеници.
49.
Daa
03.02.2017 18:36:50
2
9
ГЕРБ активизира всички възможни малоумници да пишат глупости тук,белким някой да им повярва. Тази констатация се отнася както за авторите на дописката,така и за тази част от коментаторите които плюват БСП и ближат г-за га ГЕРБ.
48.
АЛЕРГОЗАН
03.02.2017 18:04:41
5
2
ЕЛЕ ПЪК ТУКА ЩО ПЪПКИ ИМ ИЗЛЯЗОХАА.....ОЛЕ МАЛЕ Е СИТУАЦИЯТА, РЕГИСТРИРАНО Е ОГНИЩЕ НА ЕДРА ШАРКА В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП СЛЕД ПОЯВАТА НА ТАЗИ СТАТИЯ.
47.
*********
03.02.2017 17:41:19
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
Derek
03.02.2017 17:40:19
6
2
БСП създаде машина от тролове и фалшиви профили във Фейсбук, които да манипулират хората, да ги озлобяват един срещу друг, да ги насъскват срещу ГЕРБ и дясното. това обаче вече е ясно на здравомислещите хора. Някои от троловете даже са цигани, защото пишат с грамотността на циганите.
Бяха свикнали, че като плащат на медиите, ще играят по тяхното хоро. само дето парите им свършиха.
Е, сега за два месеца ще има доста крадене
45.
гробрина
03.02.2017 17:26:19
3
8
този път на греб няма да му стигнат гласовете на учителите да не се натягат да им дигат заплатите че 40% от учителите са назначени от дпс ....а да направи нещо за народа да свалят цените на винетките данъците горивата а не да мачкат обикновения народ с глоби данъци и ченгета
44.
Боцмана
03.02.2017 17:17:34
0
14
ГЕРБ почти са минало...От 2010 година насам насам направиха само поразии на народа! Сега са готови да предлагат всичко...Само и само да останат,но си заминават!Пък дано народа се събуди и стане както в Румъния!Трепване искат-не преизбиране!
43.
Сложете си очилата, комунисти
03.02.2017 17:13:30
12
2
Периодът “Орешарски”: Правителството на КТБ

Година и половина, три правителства, масови протести, една фалирала банка. Погледнато през историята на КТБ, периодът между пролетта на 2013 г. до есента на 2014 г. е най-динамичният за нея. В рамките на тази година и половина се случват някои значими събития, които първо извеждат модела, добил популярност като “Кой”, на яве, показват неговата безгранична сила, а след това той се трансформира и преминава в нови измерения. В края на този период – есента на 2014 г., когато започва вторият мандат на Бойко Борисов, “Кой” не е разрушен, но вече е сменил играчите си.

Палачинката се обръща

В края на мандата на ГЕРБ настъпва разрив между властта и групата около КТБ (Василев-Пеевски – все още тандем). По същото време в страната се зараждат масови протести. Те започват извън София, от Сандански и Благоевград, постепенно обхващат другите градове и достигат до столицата. Поводът са високите сметки за ток от декември и януари, повежда се война срещу монополите (в лицето на РПТ-тата), словестната атака срещу тях от пеевските медии нажежава още повече ситуацията. Протестното недоволство се насочва към Бойко Борисов и ръководеното от него правителство на ГЕРБ. Иска се неговата оставка. Тя идва на 20 февруари.

За отношенията между Борисов и Пеевски/Василев лесно може да се съди по настроенията в TV7 и другите медии от обкръжението на депутата от ДПС. Ако допреди това те са хвалили всяка премиерска стъпка, то вече вестниците и електронните медии повеждат негативна кампания както срещу Борисов, така и срещу неговите министри. „TV7 е единствената телевизия, която непрекъснато правеше разследвания срещу властта… Вече трима министри не са си на постовете – на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало”, заявява изпълнителният директор на телевизията Николай Бареков пред ПИК и допълва: “Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата.”

В деня на един от големите протести срещу управляващите гост в предаването на Люба Кулезич по TV7 е Цветан Цветанов. Непосредствено след това Кулезич е изгонена от телевизията с обвинението, че не спазва елементарните журналистически стандарти. “Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на есемесите му, нито пък съм получавала такива”, казва тя в своя защита в интервю пред Медиапул.

Аферата „Костинброд”

Отново TV7 е в центъра на едно събитие, което успява да повлияе на изборния резултат в предсрочните парламентарни избори на 12 май 2013 г. Събитието стана известно като аферата „Костинброд”. В деня на размисъл, бившият водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков се включва в жива връзка пред печатницата „Мултипринт” на общински съветник от ГЕРБ Цветан Бончев в Костинброд, докато прокурорите са вътре, и обявява, че изборите на следващия ден ще бъдат фалшифицирани.

Прокуратурата разпространява съобщение, в което казва, че “в складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. “Мултипринт” ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества. Бюлетините /общо 10 палета/ са поставени под засилена охрана.”

Мая Манолова внася сигнал в прокуратурата и се започва разследване. На бившия главен секретар на МС Росен Желязков е повдигнато обвинение в престъпление по служба заради това, че не е упражнил контрол върху отпечатването на бюлетините. Съдът му дава оправдателна присъда, а прокуратурата не обжалва.

Социолозите смятат, че в резултат на „Костинброд” ГЕРБ са загубили гласове на изборите. Аферата е определяна като най-близкото нещо до държавен преврат от новата история на България. Мащабната манипулация, извършена чрез медиите, контролирани от Пеевски и Цветан Василев, и с решаващата помощ на прокуратурата, промени радикално пъзела на властта в държавата.

Игра на едро

Групата около КТБ излиза от мандата на ГЕРБ с огромни активи, контрол върху няколко сектора от икономиката и дава заявка за цялата политическа власт. Въпреки че ГЕРБ е на първо място в изборите, партията не може да сформира правителство. Това правят БСП и ДПС, а за премиер е посочен Пламен Орешарски. Министрите в неговия кабинет минават през одобрението на Пеевски и Василев, съобщават източници, близки до събитията. Започва игра на едро, в която частни интереси играят от името на държавата.

Това включва овладяване на потоците на европейските пари и големите проекти. Фирми, близки до групата, си поделят изпълнението на водния цикъл, големите строителните и инфрастурктурни поръчки, подизпълнителството на Южен поток. Напълно е овладяна енергетиката.

Година по-късно, вече в изгнание и след скарването си с Пеевски, Цветан Василев разказва в интервю пред bTV от Виена как държавата е изцяло под контрола на Делян Пеевски: “Тези поръчки се разпределят основно през каналите на този човек… Този човек се изживява като властелин на държавата, няколко негови марионетки говорят от името на държавата. Те разпределят вече всички строителни обекти и проекти и това става публично”.

Кулминацията на това подчинение на държавата идва на 14 юни 2013 г., когато парламентът гласува избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. С този ход се цели затворяне на кръга на институционалната примка в сектор сигурност – информация, МВР, следствие, прокуратура. Събитието предизвиква масови сътресения в държавата – избухват протести, които в най-активните си периоди събират 30-35 хил. души.

Въпреки че Орешарски дълго време не се поддава на масовите скандирания за оставка, във властта започва да се генерира политическо напрежение между БСП и ДПС. Икономическо напрежение започва да се натрупва и между двамата партньори Василев и Пеевски. То идва основно по линията кредитор-длъжник и се случва още през есента на 2013 г. “Може да се каже, че тогава започнаха да прехвърчат първите искри”, казва самият Василев в интервю по bTV година по-късно.
В основата на конфликта са пари. Общите проекти са финансирани от КТБ и идва моментът, в който Цветан Василев настоява Пеевски да поеме половината ангажимент и да върне част от дадените средства. Това не само, че не се случва, а води до задълбочаване на конфликта между двамата.
Пак по това време Цветан Василев проявява и политически амбиции. Сред подкрепяните от него е Николай Бареков и партията му „България без цензура”. Бареков се явява за първи път на европейските избори през 2014 г. и заедно с коалиционните си партньори ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“ печели 10.66% от гласовете. По-късно Василев сам признава, че е финансирал създаването на Бареков като политически субект.
Войната
Последният етап от този период е най-драматичен. Конфликтът между Пеевски и Цветан Василев става явен, а инструментите за атака го изваждат извън контрол. Чрез подставени лица и смяна на собствениците депутатът от ДПС успява да овладее голяма част от общите му с банкера бизнеси. Пеевски впряга държавните структури, над които има контрол, и започва война срещу Василев на всички фронтове – МВР, ДАНС, Прокуратура. Медиите на Пеевски изваждат КТБ на гилотината и я посичат. След натрапчиви внушения през вестниците и сайтовете, че банката е нестабилна, уплашените вложители се струпват пред офиситите и само няколко дни са необходими, за да обяви КТБ, че няма ликвидност.
Затварянето на банката съвпада с подаването на оставка от Пламен Орешарски. Следват отново избори, на които ГЕРБ печелят. На 6 ноември 2014 г. БНБ отнема лиценза на КТБ. На 7 ноември е сформирано второто правителство на Бойко Борисов.
42.
Има ли?
03.02.2017 16:42:01
0
10
Има ли още вярващи, крадци долни ,гнусни? Само вие си вярвате май, или някой малоумник заблуден!
41.
Секи вика ние сме по убави
03.02.2017 16:12:17
0
8
Левите комунисти БСП плюват десните комунисти ГЕРБ/Реаниматорите и обратно. В центъра си пият кафето Туркофилите и Бизнес Патриотите.
40.
hdgs
03.02.2017 16:10:50
12
3
Боже, тия червени тролове не спряха да плюят, много са се наели нещо! Очевидно подценяват нивото на хората... Долу долни комунисти,не се наядохте!!
39.
До ###
03.02.2017 15:52:50
0
2
Кои са по малкото зло ?
38.
vrni
03.02.2017 15:52:26
21
6
В ГЕРБ е истината.Това което са обещали винаги са го изпълнили.Когато управлява Борисов България се променя към добро.
37.
*********
03.02.2017 15:40:47
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
36.
До Равносметка
03.02.2017 15:39:41
5
1
Далавери, казваш при БСП, ама то само с далавери не става. Ако пък става, щом при БСП е можело, а при ГЕРБ - не...имаше едно време една реклама - "То не става само с ядене, иска и акъл". Дерзайте!
35.
ASPARUH
03.02.2017 15:36:53
1
2
Ne vijdate li kakvo pravqt rumuncite protiv koupciata, taka se pravi revoliucia nie samo mrunkame i nishto ne pravim vsi4ki absoliutno vsi4ki ot parlamenta sa propiti v korupcia! Samo tozi koito izleze i kaje shte arestvame korumpiranite, samo toi shte ima podkrepata na horata
34.
pitur pan
03.02.2017 15:31:55
1
2
abe kakvoto i da stava trqbva da ima pulna 4istka na vsqko nivo v partiite i parlamenta administraciata,zashtoto vuv vsqka partia ima gnilo4 osobeno v bsp te tam vsi4ki sa za dojivotni prisudi sumati narod pogubiha tehnite bashti i dqdovci ! Glasuvaite UMNO zabravete za komunqgite
33.
Мъка
03.02.2017 15:31:10
2
8
Омръзнахте ни.В България има хора които искат и ще направят реформите.<br>
Имахте шанса 10 г.в управлението а монополите продължават да убиват нацията.<br>
В публикуваната през 2013г. нова програма на ГЕРБ, партията дава оценка за някои от допуснатите грешки по време на своето управлението – недостигане до желания растеж в икономиката и доходите на хората; допуснати кадрови грешки „в желанието за бързо решаване на проблемите”; недостатъчен контрол „над монополните структури увеличаващи печалбите си за сметка на гражданите”.<br>
На 20.02.2013г. правителството на ГЕРБ подаде оставка именно вследствие на антимонополни протести в страната. <br>
<br>
Сега пак оставка заради смешни причини в тази сложна обстановка и отново.....искаме искаме...<br>
32.
*********
03.02.2017 15:30:22
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
гледам и не вярвам на очите си
03.02.2017 15:29:58
0
0
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/01/31/2909732_napulno_bezplatno_zdraveopazvane_oproshtavane_na_lihvi/
30.
oh boli
03.02.2017 15:27:39
2
11
гледай ти само какви красавци за затвора , да не им се не нагледаш от г...................зо да не им го изкараш
29.
върли комунисти
03.02.2017 15:23:43
4
2
ДА ВИ ПРИПОМНЯ https://www.vesti.bg/bulgaria/politika/izbornite-obeshtaniia-na-bsp-5532351 - и кое от всичкото написано изпълниха, че не мога да се сетя???!!!
28.
мрън-мрън
03.02.2017 15:23:35
17
4
Абе, заблудени и заспали люде...хубаво ли ви беше когато блъскахте по старите пътища, когато се разхождахте с противогази в старите автобуси? Когато левовете изчезваха безследно? А хубаво ли ви е сега с обновените сгради, новоизграени обекти, прилични пътища, ново метро, автобуси? То не става само с мрънкане. Нищо не става от днес за утре, но се иска мисъл, за да се разбере!
27.
Danitooo
03.02.2017 15:20:49
20
5
Каквото са обещали ГЕРБ са го изпълнили!Какво направи БСП????
26.
само ГЕРБ
03.02.2017 15:18:52
14
9
Хайде много ви моля, другари и другарки които бъркате в торбата с лъжите. То бива да си мислите, че всички са прости, но......все още има и българи с отворени очи и здрав ум. Както до сега и на 26 март аз ще гласувам за Бойко Борисов.Защото докато той управлява, България се променя към по-добро.
25.
Равносметка
03.02.2017 15:15:38
7
18
До Гербавите тролчета:За 10 години управление на мутрата 20 млрд.лева откраднати,никакво здравеопазване,никаква социална политика,раздадени концесии без пари на евро-атлантическите ИМ партньори,спрян АЕЦ Белене,спрян Южен поток,вдигнати данъци,а доходите същите от преди години,некадърно строителство на пътища,все едно караме по Сомалийски пътища(бил съм там и знам),КАРТЕЛ във всеки отрасъл,смазан бизнес,около 600000 хиляди българи напуснали държавата от немотия,най-корумпираната държава в ЕС със най-ниски доходи те това е ГЕРБ и Бойко Борисов.За съжеление и БСП са цървули,но при тях поне може да се направи някоя далаверка да изкараш пари,а при Баце се краде Еднолично.Цървул.
24.
Да 1
03.02.2017 15:13:14
1
6
Ако спечелим изборите :<br>
1. Ще осигурим ботуши на Пепеляшка.<br>
2. Нито една Красавица вече няма да бъде оставена да спи.<br>
3. Бременските градски музиканти ще се грижат за вас денонощно.<br>
5. Ще поставим СОТ и видеонаблюдение в къщичката на седемте козлета.<br>
6. Красавицата ще назначим за секретарка, а звярът за секретар.<br>
7. Ще осигурим маркировъчна боя на Хензел и Гретел.<br>
<br>
Ще видите резултата ни- <br>
23.
@@@@@
03.02.2017 15:12:10
0
9
Той заяви, че днес на политическия пазар се предлагат много стоки-менте, затова ни бил необходим „серум против сладката отрова на популизма”.
И веднага дава пример с новата си стока менте в тази подока, а именно :
1. да харчат толкова, колкото са приходитепредлагат.
2. да се премахне имунитетът на депутатите.
3.повишаване на отчетността на главния прокурор и на шефовете на върховните съдилища.
4.двойно увеличение на заплатите на учителите към края на мандата на следващото управление./тук си е уловка защото ГЕРБ никога няма да изкарат цял мандат/ и т.н. И т.н. политически полюции.
Искрено се надявам хората да помнят, какво натвориха в двата си не пълни мандата тази откровено мафиотска структура.
22.
Игуменът
03.02.2017 15:11:15
14
4
Никой не търси сметка на БСП, които с години ни крадоха! Никой не търси сметка на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, която разпродаде страната ни, заграби Черноморието ни! Никой не търси сметка на кабинета Орешарски, където ограбиха и парите ни от банките! Защо сте толкова плиткоумни, червени тролове
21.
Да
03.02.2017 15:01:25
4
6
Ако спечелим изборите :
1. Ще осигурим ботуши на Пепеляшка.
2. Нито една Красавица вече няма да бъде оставена да спи.
3. Бременските градски музиканти ще се грижат за вас денонощно.
5. Ще поставим СОТ и видеонаблюдение в къщичката на седемте козлета.
6. Красавицата ще назначим за секретарка, а звярът за секретар.
7. Ще осигурим маркировъчна боя на Хензел и Гретел.
Гледайте ни резултата
20.
tikvi4
03.02.2017 14:58:11
5
2
programata e mnogo dobra, no za sujalenie trudono da ne kaja ne osushtvima ,vupreki tova GERB nqma alternativa za uspeh na strnata zanapred.Nqma kakvo da se lujiem vsi4ki i gerba kradoha , no pone napraviha neshto dobro primer Burgas v purvoto upravlenie na 4i4o kmet vupreki , 4e i toi sa osira nakraia! Taka4e ne trqbva da dopuskame 4ervenite babi4ki i trolove da zemat vlasta , 4e aman ot krizi
19.
Bingo
03.02.2017 14:48:35
6
10
7 години крадене не ви стигна ами искате и още, защо да ви гласуваме доверие след като и вие следвате модела на ДПС с кръговите си от фирми. Доказани престъпници, ако бяхте в Румъния щяхте да сте по килиите. С нищо не сте по-различни от крадците от БСП и ДПС може би само по това, че вашите кражби са в по-големи мащаби. И не лъжете учителите, защото няма как да им удвоите заплатите след 3-те милиарда за саниране и удвоения външен дълг.
18.
харесвам ГЕРБ
03.02.2017 14:45:12
17
9
ГЕРБ обещават реално изпълними неща, докато тези от БСП гледат само да излъжат хората, да спечелят изборите и забравят за всичко. Голям смях - обещават безплатни жилища...
17.
До 9
03.02.2017 14:31:25
12
4
Ще трябва да потърсим сметка от червените другари, които винаги се о..ват, много им се услажда да крадат и мамят хората, а пък ти какъв българин си щом им вярваш!
16.
Иван Тодоров
03.02.2017 14:22:31
11
4
Това е една хубава и реалистична програма заложена на основата на икономическия растеж и добрата работа на правителството. А не програма изкована на основата на утопични и нереалистични обещания или по точно лъжи.
15.
Forgiato
03.02.2017 14:19:35
1
1
Te ot tam samo jihadi she izlizat
14.
Игуменът
03.02.2017 14:15:37
15
7
Това че авторът Лисицов вкара най-манипулативното заглавие, удобно на всички червени тролове да вилнеят, не значи , че програмата на ГЕРБ не е амбициозна и реалистична. Въпросът е, че комунистите няма да се спрат с троленето! Призовавам всички здравомислещи да се вземат в ръце и да не оставят червени тролове да се изхождат!
13.
Боцмана
03.02.2017 14:15:34
3
12
Боли ме хуя за ГЕРБ!
12.
Стига вече...
03.02.2017 13:57:19
6
17
Яко е яхнал популиската тактика. Високи заплати на учителите и казармата. Недай си боже утре някой да извика, че иска да излиза от ЕС и това ще използва като предизборна тактика. А недай си боже пак да го изберат... багажа и отивам там където няма да чуя повече за него!
11.
Млякото от Горно Езерово
03.02.2017 13:55:50
0
3
MOLIA VI OT CIALOTO SI SARC E I DYSHA DA SE OTIDE NA SE NAPRAVI SPEC AKCIA NA UL. GEN.GYRKO 39 - ETAJ 1 - KRISRIAN NIKOLOV STAVREV . MOLIA VI . NE SE IZDARJAT TEZI NARKOMANSI SBIRKI DECATA NI SA STRESIRANI IZLIZAT MAJE MASKIRANI S MASKI , NOJOVE GOLI , PROSTITYCIA NE SE IZDARJA . NIAKOI DA MI OBARNE VNIMANIE NA APELA . VXODIRAL SAM JALBA DO RAIONNA PROKURATURA I NQKVA MARINKA IMA NON STOP TAM MOLIA VI
10.
Ха ха ха
03.02.2017 13:55:20
5
18
До вчера едно, днес друго - голи обещания за залагалка и след изборите .... трето един гол прът и по старому ! Не измраха ли наивниците в тази бедна България ?!?
9.
Българин
03.02.2017 13:53:43
7
19
Този с неговото управление ,докара България до трета национална катастрофа изразяващо се в това ,всички млади да напуснат страната от безизходица.Мисля си ,че един ден на такива им се търси сметка.
8.
88
03.02.2017 13:53:23
5
17
Другарю Борисов ако имахме свестен главен прокурор а не твоя избранник та ти гаравтирам че щеше да осъществиш детската си мечта само че на карето в Софийския централен затвор.Там извеждат затворниците да си маршируват колкото им душа сака
7.
!!!!!!
03.02.2017 13:51:30
17
5
БСП и ДПС - да бъдат забранени в България!
Това е петиция за нас, българите, които обичаме родината си! Това е петиция срещу безсилието на българския народ да отхвърли зависимостта си от един стар строй - комунизъм, да премахне монополите, да се самоопредели като нация, в която гражданите да не се делят по етнически признак. Това е петиция за онези, които имат глас и смелост да кажат "това е моята родина, в която нашите деца искам да растат свободни и щастливи".

Тази петиция има за цел да събере широк кръг от поддръжници на две основни искания:
1) забрана на бившата комунистическа партия (БКП), сега носеща името БСП (българска социалистическа партия)
2) забрана на етническата партия ДПС (движение за права и свободи), с електорат самоопределил се като турско и мюсюлманско малцинство на територията на България.
Доводи:

БСП (БКП) е партията довела България до фалит след източване на държавния резерв на страната при колапса на комунистическия строй през 1989г. БСП (съвместно с ДС-държавна сигурност) е партията създала мутрите и мафията в България, които се превърнаха в олигарси и монополисти, подложили българският народ на непрестанен терор (финансов, физически, както и психологичен) в продължение на над 20 години. Партията БСП е вредна за българския народ, тъй като тя работи срещу народа и срещу сигурността на страната ни, обслужвайки чужди интереси (предимно на Русия). Това е национално предателство!

ДПС е партията, съставена от най-много агенти на ДС, която систематично подклажда етническа омраза и противопоставяне между етносите в България! ДПС се стреми да откъсне райони от България със смесено население, като изгради автономни области, които вече да са извън територията на България! Това е национално предателство!

Гласувайте за изгонването на БСП и ДПС от политическия живот на България!!
6.
*********
03.02.2017 13:51:11
3
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Киселото зели и Арменица
03.02.2017 13:45:56
6
6
Трябва, трябва да се въведе поне 3 месечна казарма 3-4 месеца и ще има повече от добри резултати.
4.
Не виждам
03.02.2017 13:45:13
1
19
Барман, автомонтьор и вафла на масата ?
3.
###
03.02.2017 13:35:26
21
11
Пак почнахте, комунистически изроди!

На децата трябва да се казва, че комунистите са прости, убийци, престъпници, подлеци и национални предатели. Те са избивали безразборно търговци, занаятчии, учени, професори, доктори и много други. Просто защото са били по-умни от тях, най-простите от най-простите, партизаните комунисти.
Това е достатъчно.
Да знаят, че никога, никога, ама никога няма да видят нищо добро от комунист.
И след още 50 години ще сме нормална държава.
2.
*********
03.02.2017 13:27:15
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
...
03.02.2017 13:26:37
4
17
Всички се чудим на акъла ти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада”
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори