×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трафикант на дрога за 1.5 млн пред Темида: Положението в Турция е много напрегнато, не можах да се върна по-рано


Трафикант на дрога за 1.5 млн пред Темида: Положението в Турция е много напрегнато, не можах да се върна по-рано
44-годишният хасковлия умело успя да се скрие от обективите на журналистите и поиска домашен арест
02 Февруари 2017, Четвъртък, 18:30 ч.

Станислав Атанасов е обвинен за това, че през 2013 година съучаствал в трафика на над 24 килограма хероин, грозят го от 15 до 20 години затвор


Издирваният за съучастие в наркотрафик на над 24 килограма хероин на стойност над 1.5 милиона лева хасковлия Станимир Асенов помоли Бургаския апелативен съд да бъде пуснат под домашен арест, за да може да се грижи за бременната си съпруга. Той бе обявен за международно издирване още през лятото на 2013 г., когато бяха арестувани съпругата му Галя, треньорът по бокс Людмил Димитров - Слюдата и сарафа Веселин Бъчваров-Буцата. (ВИЖ ТУК и ТУК) Тогава той успя да избегне ударите на Темидата като се укри в Турция, където по непотвърдена информация е бил привикан като свидетел по друго дело и му е била издадена заповед да не напуска пределите на южната ни съседка.

Днес той опита да се оправдае пред съдебния състав с влошената политическа обстановка в Република Турция.

„Исках да се върна час по скоро да видя жена си, но не ме пускаха. През 15 дена бях привикван от органите на реда да доказвам, че не съм напуснал страната. Когато пристигнах в България сам се предадох на прокуратурата. В Турция е страшно, не съм сигурен даже, че има държава”, заяви той след като чу позицията на Държавното обвинение, което заяви, че документ за задържането му в Истанбул изобщо не е пристигал в прокуратурата.

Адвокат Костов представи пред съдебния състав нови доказателства по делото - сертификат за сключен брак със Галя Асенова, както и лекарско сведение за това, че тя е бременна с близнаци и е в състояние на усложнена бременност, тъй като е забременяла ин-витро след дълъг период на стерилност. Защитата поиска по-лека мярка - домашен арест.

Съдът не се съобрази с молбата на Асенов и остави опасния рецидивист, който е познат в цяло Хасково, в ареста, където той ще трябва да изчака началото на съдебния процес, тъй като решението на съда е окончателно. Ако бъде признат за виновен го грозят от 15 до 20 години затвор и солидна глоба.



7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Istinata
05.02.2017 10:53:20
0
4
Ei nasran,za deto gi pishesh tezi laji shte vzemesh gubata!!!Ne te znam na koi den si I kolko si izshmurkal,no po imei se vijda koi si I spoko to si ti sedi!!! Shte se zabavi,no nqma da se zabravi!!! Prodavai si gadnoto piko I ne se zanimavai s men palqk nasran,zadmonitorna mutro podlashena!!!
6.
X
03.02.2017 17:47:50
2
1
Чедо като завиваш към разклона да не изчезнеш безследно и да станеш храна на рибите каквито сте много внимавай с измишльотините който дрънкаш внимавай компромисите свършиха внимавай Попова лъжичке
5.
Istinata
03.02.2017 13:50:06
2
2
Nai golemite gotvachi I dilari na piko sa Miroslav Angelov I Jordan Stoichev.Izmikqrite veche se zanimavat s prekarvane na migranti v grupata im sa I Grapavite ot Ch.vrah-Stoil,Jordan I Qnko Krustevi Hristovi. Otglejdat I Marihuana.
4.
ЪРП
03.02.2017 09:39:41
0
0
ФЛЕГМАН, ОТРЕПКИ ДОЛНИ!!! ЛИЗАЧИ НА ГЕРБЕРСКИ АНУСИ!!!
ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР ОТ ТЕМАТА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА???????
НЕ ВИ ОТЪРВАТ ЛИ ТАКИВА АНАЛИЗИ?????????????
ДРИСЛЬОВЦИ БЕЗГРЪБНАЧНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



РАЗМИСЛИ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТ 02.02.2017:

"Ние оставяме подредена държава и вярвам, че българите ще гласуват за ГЕРБ, каза бившият шеф на парламента"
ЕГАТИ ОПТИМИСТИТЕ!!!???

"Основен приоритет в предизборната програма на ГЕРБ ще е двойното увеличение на учителските заплати. "
НЕ Е ИСТИНА , КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ЛЪХАТ ОТ ТАЗИ ЖЕНИЧКА!!!.......
ВИЕ ГЕРБЕРЧЕТА, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ УЧИТЕЛСКАТА ГИЛДИЯ Е ЗАБРАВИЛА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КАК СЕ ИЗГАВРИХТЕ С УЧИТЕЛИТЕ......, С ПОЛИЦАИТЕ .....И С Т.Н. И Т.Н.???

"Това бе един протестен вот."
ДЕМЕК ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е БИЛ УБЕДЕН ,ЧЕ РУМЕН РАДЕВ Е ДОСТОЕН И ЧИТАВ ЧОВЕК ЗА ПРЕЗИДЕНТ , А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АДЖЕБА СА ГЛАСУВАЛИ ПРОСТО ЗА ДА НАПРАВЯТ МРЪСНО НА ГЕРБ??!!!........РАЗБИРАШ ЛИ...?ХАХАХА......МАНТРАТА ГЕРБАДЖИЙСКА

„Много хора са разочаровани, защото не виждат промяна. Какво ново се случи при визитата на президента Радев в Брюксел? Кое е по-различното в политиката, която ще води държавата, освен, че летя със „Спартан“?“
ЦАЧЕВААА.....ТОВА ,ЧЕ ТИ СИ СЛЯПА Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ !
АЗ ВИДЯХ ЧУТОВНАТА ПРОМЯНА ТОЧНО С ТОЗА ВИЗИТА НА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ В НАТО, КОГАТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА СРЕЩА С ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА НАТО - СТОЛТЕНБЕРГ!!

РАДЕВ СЕ ДЪРЖА КАТО ИСТИНСКИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, КАТО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ МУ ,ЧЕ НАТО ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИ ДИАЛОГА С РУСИЯ И ДА СПРЕ РЕПЧЕНЕТО СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ КАКЪВТО И ДА Е РИСК ЗА ВОЙНА ( ЯДРЕНА)!!!!!!!!!!!!
ЗАЯВИ МУ ,ЧЕ НАТО И РУСИЯ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯТ УСИЛИЯ ЗА ДА СЕ БОРЯТ СЪС СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!!!

ВИЕ ,ГЕРБЕРЧЕТА ЛИГАВИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КОЛКО ДОСТОЙНО И ДОБЛЕСТНО СЕ ДЪРЖА РУМЕН РАДЕВ ???????????

РАДЕВ СЪЩО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО НА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ НА НАТО ,ЧЕ ТЕЗИ САНКЦИИ НАНАСЯТ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !!!

ГЕНЕРАЛЕ, НАПРАВО МИ НАПЪЛНИ ДУШАТА С ТОВА ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЛИЗАЧЕСТВО И ВЪРТЕНЕ НА ДУДУЦИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,АКО ОТНОВО ГЕРБ ИМАХА ПРЕЗИДЕНТ....ЖАЛКА КАРТИНКА...

СЪЩОТО БЕЗГРЪБНАЧНО ЛИЗАЧЕСТВО ,КАТО В МОМЕНТА НА ЦВ.ЦВ.,КОЙТО ОВЪРША ВСИЧКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ВЪВ ВАШИНГТОН ЗА ДА ПОЛУЧИ НОВИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ИНСТРУКЦИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
Истината
03.02.2017 08:12:23
1
1
Полиция не ви ли достатъчно че ви казват кой продава наркотици Димитър Неделчев и Илия поптолев от черни връх хванете ги до кога ще тровят децата ни
2.
Mingata
02.02.2017 21:23:46
1
6
Dimitar Nedelchev -mingata ot cherni vruh e dilar na mestno nivo mnogo gaden trol trovi decata ni policiqta da si svurshi rabotata !!!
1.
Тошко Порното
02.02.2017 20:43:49
2
2
Сашо Болния е в тяхната схема!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Президентът обяви, че започва от днес срещи с всички посочени в Конституцията потенциални служебни министър-председатели Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори