×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии питат: Защо по таблата на спирките не са описани новите линии? (СНИМКА)


Бургазлии питат: Защо по таблата на спирките не са описани новите линии? (СНИМКА)
Липсата на указания за новите маршрути по спирките затруднява голяма част от хората в града
02 Февруари 2017, Четвъртък, 18:20 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Възрастните хора в града все още имат проблеми с интегрирания градски транспорт

Близо 3 месеца след старта на новата транспортна схема в Бургас по спирките все още не са описани маршрутите на нововъведените автобусни линии. За това сигнализираха бургазлии, които още не са запознати с линиите 11А и 12А.

Проверка на Флагман.бг установи, че указателните табла по спирките са тези, които бяха монтирани в средата на ноември м.г. На тях няма описан маршрута на новите, въведени след жалби на бургазлии линии, а променените маршрути на съществуващите линии не са обновени.


На всички указателни табла в града липсват новите линии 11А и 12А, както и някои от свързващите центъра с различните крайни квартали на Бургас линии

“Запознати сме с този проблем и планираме в бъдеще той да бъде решен. Това ще стане, когато със сигурност знаем, че маршрутите на автобусите в градския транспорт ще са окончателни. Не е рентабилно да сменяме всички табла при всяка малка промяна в линиите, защото това е свързано с печатане, монтиране и поддръжка на стотици нови табла. Това би коствало много пари от джоба на данъкоплатеца. В момента, в който стане ясно, че няма да има повече промени, таблата ще бъдат обновени”, обясни инж. Петко Драгнев – управител на „Бургасбус” ЕООД.

Той допълни, че във връзка с това, че повечето от хората в пенсионна възраст в Бургас не използват Интернет, където на сайта на транспортната фирма постоянно се публикуват промените в различни маршрути от общинското предприятие са започнали кампания с раздаване на брошури по спирките и директно в автобусите, които са засегнати от промените.

„Това вече се прави в кварталите Лозово, Горно Езерово, Крайморие. За момента не мога да дам прогноза кога точно таблата ще бъдат напълно обновени, тъй като ни трябва още малко време, за да уточним всички проблеми с фирмата за електронно валидиране в тролеите”, каза още Драгнев.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 1
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 2
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
20
Коментара по темата
20.
Училището в Приморско
03.02.2017 12:58:18
0
0
Такава е славата на училището
03.02.2017 12:30:03

2 0
Не капачки, не благотворителни кампании и мероприятия, а много още трябва да се прави, за да се измие срама, който Налбантов докара на училището.
7.
Стига бе!
03.02.2017 12:16:30

2 0
Примерно Прокопова да влиза в дирекцията да кляка над легена и да се подмива. После други работи да прави... после влиза в класната стая и преподава на децата български... (с подмита путка?!?!?)... Тя затова избяга в Царево, ама как може да е учител такъв човек, с какви очи гледа хората?
6.
до 2
03.02.2017 11:37:21

4 0
Не, не така. Възможно е Георги Людиев сам да го е измислил това писмо и да няма намесена никаква учителка. Все пак той работеше в училището и всичко му беше ясно. Не че не са верни фактите в писмото, но за толкова години тази учителка трябваше да се разкрие и да разобличи Налбантов, а това не стана. Сигурно е била семейна и затова се крие, не знам, може и така да е. Но така ли не се намери една да каже, ето, чуках се с директора... освен Диана, разбира се, но тя си е цапната в устата и не й обръщаха внимание.
5.
Принудиха го да напусне
03.02.2017 11:27:59

4 0
Но не само че е карал учителките да се подмиват. Те го изгониха защото и не ставаше за директор.
_____________
Дългогодишният директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, сдаде поста си. Той се е оттеглил сам от длъжността. На негово място е назначена Марияна Казларова – досегашен преподавател в училището. Налбантов остава на работа като учител по история, научи BurgasINFO от свои отлично информирани източници.
Името на Налбантов през последните години се свързваше както със серия скандали, така и с постижения в дейността си. По неофициална информация, той трудно се е разделил с поста си, въпреки че е почувствал умора от дългогодишната си работа като директор.
„Въпреки, че вече не е на този пост, той продължава почти всеки ден да бъде в сградата”, казаха местни жители.
В Приморско се носят легенди около личността на Налбантов, говори се, че е станал толкова самолюбив, че дори имал икона с изографисан собствения му лик.
4.
Срам голям
03.02.2017 11:22:08

5 0
То беше срамна работа да кара учителките да се подмиват в дирекцията. Къде им е бил акъла на тези учителки, направо не знам!
3.
кумарджийския измамник
03.02.2017 06:34:26

1 1
Работа на мат'ряла е,на мен не ми пречи изобщо..
2.
Прав е Георги Людиев
02.02.2017 22:42:57

6 0
Георги първи разпространи онова писмо за Налбантов. Не че другите не правят секс, ама само Налбантов се хвалеше и хората си казаха какво е това училище. Това е срамно да има такъв директор. Затова сложиха Казларова да измие срама.
1.
училището
02.02.2017 22:36:39

6 0
Налбантов го уволниха, защото много приказваше на който трябва и на който не трябва.
19.
ЪРП
03.02.2017 09:41:28
0
2
ФЛЕГМАН, ОТРЕПКИ ДОЛНИ!!! ЛИЗАЧИ НА ГЕРБЕРСКИ АНУСИ!!!
ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР ОТ ТЕМАТА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА???????
НЕ ВИ ОТЪРВАТ ЛИ ТАКИВА АНАЛИЗИ?????????????
ДРИСЛЬОВЦИ БЕЗГРЪБНАЧНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



РАЗМИСЛИ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТ 02.02.2017:

"Ние оставяме подредена държава и вярвам, че българите ще гласуват за ГЕРБ, каза бившият шеф на парламента"
ЕГАТИ ОПТИМИСТИТЕ!!!???

"Основен приоритет в предизборната програма на ГЕРБ ще е двойното увеличение на учителските заплати. "
НЕ Е ИСТИНА , КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ ЛЪХАТ ОТ ТАЗИ ЖЕНИЧКА!!!.......
ВИЕ ГЕРБЕРЧЕТА, ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ УЧИТЕЛСКАТА ГИЛДИЯ Е ЗАБРАВИЛА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КАК СЕ ИЗГАВРИХТЕ С УЧИТЕЛИТЕ......, С ПОЛИЦАИТЕ .....И С Т.Н. И Т.Н.???

"Това бе един протестен вот."
ДЕМЕК ИСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е БИЛ УБЕДЕН ,ЧЕ РУМЕН РАДЕВ Е ДОСТОЕН И ЧИТАВ ЧОВЕК ЗА ПРЕЗИДЕНТ , А ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АДЖЕБА СА ГЛАСУВАЛИ ПРОСТО ЗА ДА НАПРАВЯТ МРЪСНО НА ГЕРБ??!!!........РАЗБИРАШ ЛИ...?ХАХАХА......МАНТРАТА ГЕРБАДЖИЙСКА

„Много хора са разочаровани, защото не виждат промяна. Какво ново се случи при визитата на президента Радев в Брюксел? Кое е по-различното в политиката, която ще води държавата, освен, че летя със „Спартан“?“
ЦАЧЕВААА.....ТОВА ,ЧЕ ТИ СИ СЛЯПА Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ !
АЗ ВИДЯХ ЧУТОВНАТА ПРОМЯНА ТОЧНО С ТОЗА ВИЗИТА НА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ В НАТО, КОГАТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА СРЕЩА С ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА НАТО - СТОЛТЕНБЕРГ!!

РАДЕВ СЕ ДЪРЖА КАТО ИСТИНСКИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, КАТО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ МУ ,ЧЕ НАТО ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИ ДИАЛОГА С РУСИЯ И ДА СПРЕ РЕПЧЕНЕТО СРЕЩУ РУСИЯ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ КАКЪВТО И ДА Е РИСК ЗА ВОЙНА ( ЯДРЕНА)!!!!!!!!!!!!
ЗАЯВИ МУ ,ЧЕ НАТО И РУСИЯ ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯТ УСИЛИЯ ЗА ДА СЕ БОРЯТ СЪС СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!!!

ВИЕ ,ГЕРБЕРЧЕТА ЛИГАВИ, ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КОЛКО ДОСТОЙНО И ДОБЛЕСТНО СЕ ДЪРЖА РУМЕН РАДЕВ ???????????

РАДЕВ СЪЩО ЗАЯВИ ДИРЕКТНО НА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ НА НАТО ,ЧЕ ТЕЗИ САНКЦИИ НАНАСЯТ ОГРОМНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ !!!

ГЕНЕРАЛЕ, НАПРАВО МИ НАПЪЛНИ ДУШАТА С ТОВА ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЛИЗАЧЕСТВО И ВЪРТЕНЕ НА ДУДУЦИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,АКО ОТНОВО ГЕРБ ИМАХА ПРЕЗИДЕНТ....ЖАЛКА КАРТИНКА...

СЪЩОТО БЕЗГРЪБНАЧНО ЛИЗАЧЕСТВО ,КАТО В МОМЕНТА НА ЦВ.ЦВ.,КОЙТО ОВЪРША ВСИЧКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ВЪВ ВАШИНГТОН ЗА ДА ПОЛУЧИ НОВИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ИНСТРУКЦИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.
a3
03.02.2017 09:10:24
0
6
Те дори електронните табла в автобусите не са оправили, още показват връзки с 4 и 13, а те не съществуват. За сметка на това не показват връзките с новите 11А, 12А, 91, 92 и т.н. И това ли струва пари, Моме?
17.
Николова
03.02.2017 08:10:26
1
5
Докога на сп.Мария Луиза на 12 няма да има заслон и табло.Изтри се и пешеходната пътека.
16.
Asega
03.02.2017 07:03:22
7
4
На децата трябва да се казва, че комунистите са прости, убийци, престъпници, подлеци и национални предатели. Те са избивали безразборно търговци, занаятчии, учени, професори, доктори и много други. Просто защото са били по-умни от тях, най-простите от най-простите, партизаните комунисти.
Това е достатъчно.
Да знаят, че никога, никога, ама никога няма да видят нищо добро от комунист.
И след още 50 години ще сме нормална държава.
15.
###
03.02.2017 07:02:34
6
4
Спрете се беее червени тролове!

БСП и ДПС - да бъдат забранени в България!
Това е петиция за нас, българите, които обичаме родината си! Това е петиция срещу безсилието на българския народ да отхвърли зависимостта си от един стар строй - комунизъм, да премахне монополите, да се самоопредели като нация, в която гражданите да не се делят по етнически признак. Това е петиция за онези, които имат глас и смелост да кажат "това е моята родина, в която нашите деца искам да растат свободни и щастливи".

Тази петиция има за цел да събере широк кръг от поддръжници на две основни искания:
1) забрана на бившата комунистическа партия (БКП), сега носеща името БСП (българска социалистическа партия)
2) забрана на етническата партия ДПС (движение за права и свободи), с електорат самоопределил се като турско и мюсюлманско малцинство на територията на България.
Доводи:

БСП (БКП) е партията довела България до фалит след източване на държавния резерв на страната при колапса на комунистическия строй през 1989г. БСП (съвместно с ДС-държавна сигурност) е партията създала мутрите и мафията в България, които се превърнаха в олигарси и монополисти, подложили българският народ на непрестанен терор (финансов, физически, както и психологичен) в продължение на над 20 години. Партията БСП е вредна за българския народ, тъй като тя работи срещу народа и срещу сигурността на страната ни, обслужвайки чужди интереси (предимно на Русия). Това е национално предателство!

ДПС е партията, съставена от най-много агенти на ДС, която систематично подклажда етническа омраза и противопоставяне между етносите в България! ДПС се стреми да откъсне райони от България със смесено население, като изгради автономни области, които вече да са извън територията на България! Това е национално предателство!

Гласувайте за изгонването на БСП и ДПС от политическия живот на България!!
14.
SKORO......
03.02.2017 01:57:25
0
4
ЗАЩОТО СА НЕЗАКОННИ - MOMATA V ZATVORA

SKORO!!!!!
13.
smu4ete mi kura
03.02.2017 01:44:34
2
1
hoda da si zimam treva ot meden rudnik i sa voza na reisa napu6en - ebete sa lainari 6e va svalim

dolu gerb boiko - ubit ot mafiata , nikito - momata v zatvora
12.
Niki
03.02.2017 01:15:44
0
8
Не ги оправят, защото не са наясно още колко промени ще се правят, докато пооправят сбърканата транспортна схема. Лошото е, че всичко е на гърба на данъкоплатеца. Иначе, какво казват - не е рентабилно да оправим таблата?! По рентабилно ли е да се разпечатват и раздават брошури и колко?
11.
Ура
03.02.2017 00:10:55
0
8
"Това би коствало много пари от джоба на данъкоплатеца."Как не се сетихме, че това е причината!
10.
Горски
02.02.2017 23:38:46
0
7
А и да си оправите валидаторите, че всеки ден по някой не работи!
9.
Горски
02.02.2017 23:36:50
0
7
Абе бай *** ( Драгнев) нормални ли сте? имаш нови линии имаш линии, които ги няма, а хората стоят по гарите посреднощ да чакат 13 номер. Поне на възлови места ги сменете!!!
8.
Браво на кмета и на обкръжението му!
02.02.2017 23:10:44
0
14
Господа и госпожи в община Бургас, не се ли срамувате от всички л.йна, които забъркахте, и продължавате да бъркате? ЧЕСТИТО НА ЖИВУЩИТЕ В СЛАВЕЙКОВ-бл.87,88 и 86!ПРОДАДОХА И ДРУГИЯ КАЛКАН НА КООПЕРАЦИЯТА ОТКЪМ БЛ.88! И НЕГО ЩЕ ЗАСТРОЯТ! ЕВАЛА, КМЕТЕ!
7.
пътниците
02.02.2017 21:15:25
0
22
Такива табла са ни сложили, че като пекне слънцето и нищо не се вижда, караме я на фантазия кога ще дойде автобуса! Е, няма такива тъпанари и некадърници никъде по света! Само крадат, а имат мозък колкото на една цаца!
6.
Георги
02.02.2017 20:46:13
0
5
Щото се движат празни и ще ги махат.
5.
Кмета
02.02.2017 20:43:22
0
12
Защото вече с тиквата откраднахме парите и не ме ебе
4.
кофти матрял
02.02.2017 20:24:58
0
22
Честит празник на кмета и на герберите!
3.
Do 2
02.02.2017 20:10:04
15
1
Awe ei depresirana balerino...shi ta blasna s chavdara nakraia. Horata sviknaha s novata shema samo ti ne si uspial aide osuznai se i si izberi niakoia po aktulna tema! Ajde mii krakata i hodi da ligash poten!
2.
Прокурор
02.02.2017 20:03:36
3
30
Трябва тука да го питат Мими Баба и 40-те разбойника за транспортната схема и колко линии ще сменят и колко табели ще се сменят.ама ние сме ги платили!!!! И то на тройни цени! В Славейков новите спирки са за правостоящи, с подово отопление, по ерстелман се движат едни маршрутки с пътници- Шофьор и кондуктор А честито и да питат се тая
1.
ТОПЛАЙНАР
02.02.2017 20:03:12
16
6
ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ХОРА СА БАЛЕРИНИ И ИМ СЕ ОБРЪЩА НЕЗАСЛУЖЕНО ПРЕКАЛЕНО ВНИМАНИЕ! НА ЗА ТВА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори