×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Младежите“ от Младежко превърнаха спирка в кръчма


„Младежите“ от Младежко превърнаха спирка в кръчма
Вижте как се забавляват хората в странджанското село Младежко! Снимка: Елена Фотева
Ключови думи: Младежко, кръчма, спирка,
02 Февруари 2017, Четвъртък, 03:40 ч.

Когато автобусът до големия град не пътува, спирката може да промени предназначението си, коментира Даниела Божинова

Когато приватизират селската кръчма и автобусът до големия град не пътува, спирката може да промени предназначението си. Така смятат последните останали "младежи" в странджанското село Младежко, хванати от обектива на Елена Фотева, споделя Даниела Божинова във Фейсбук страницата на предаването „Денят започва“ по БНТ. Тя е изпратила снимка, за да покаже как „младежите“ в Младежко се забавляват.


В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 3
20
Коментара по темата
20.
Todor
24.02.2020 17:52:19
0
3
Надявам се новия кмет на с. Младежко да вземе на сериозно не може спирка да се превърне в (кръчма ) хората който чакат автобуса стоят на открито ,тез вътре гледат в една точка .Е няма такава държава
19.
кккк
05.02.2017 09:47:33
0
0
Баси ,минах на бира
,вчера в Бургашко беше 15° по едно време следобед,изтипосахме се на капаните до морето и така, докат мръкне....
Ех ,хубава е тая провинция до морето,еле като ги няма столичани .
Наздраве.
18.
jora stanisheva
04.02.2017 10:36:39
2
2
Другари ,виждам ,че има разумни хора които мислят ....всичко беше планувано до последния детайл ...ограбиха ни ,съсипаха държавата и идват уж демократите десиденти които ще ни спасят ...нищо подобно тия същите дойдоха за да спасят наужким страната защото едни други знаеха ...гладния човек не се контролира и нещата ще ескалират на балканите .Жан Виденов просто го използваха.чао другари ,късно е вече за каквото и да било.Постлахме си тръни и на тръните ще спим ...не забравяйте и мултаците ...там в оная кръчма бяха по-голямата част от престъпниците там беше и славчо демократчето дето ви метна с менте референдума.чао ...няма червени няма цвят ...просто ни ограбиха мутри и престъпници някой дори беше на власт до преди месец.чао другари ....затова пак ви казвам ...изберете правилното Патриотите и възмездие ще има .Хиперинфлацията беше изкуствено създадена под диктовките на САЩ и Запада, за да може БСП да бъде отстранена от властта, за да може да се краде още повече. Целта на политиката на Западна Европа и САЩ И ДО ДЕН ДНЕШЕН СИ ОСТАВА СЪЩАТА и е ясна- да няма повече друг алианс , освен ЕС, който е подопечен на САЩ, за да имат евтина робска работна ръка от необразовани и лумпенизирани маси източноевропейци и да завладеят богатствата на тези страни, включително и на Русия. Но с нея няма да се справят! Целта на тази статия е повече от ясна- да накара хората да мислят колко лоши са комунистите и как те отново могат да се върнат на власт и да съсипят България! Само че, ако се обърнем назад в близката история, ще видим какво построиха комунистите и как следващите го разрушиха, защото нямаха и и понятие от управление на държава и държавен ресурс. Жан Виденов беше и остава единственият честен и сериозен български политик, който за съжаление нямаше нужният опит, за да разбере какви хора стоят насреща му и колко мръсно играят, за да се пази от тях! Народа не иска повече ГЕРБ да управлява и той няма повече да управлява България! България има нужда от спешни мерки в социалната политика и увеличаване на доходите на хората и социалните им придобивки. Досега никой не помисли реално за хората и от какво те се издържат и как оцеляват в разрушената ни икономика. Най-големият престъпник от всички политици е Иван Костов. Всички знаят защо.Спокойно другари - Прехода още не е завършил! - все още държавата ни се управлява в смесица от Държавен капитализъм - от Тошово време, силно поддържан от правителствата на Бойчо и Олигархически капитализъм.
Та докато не "преходим" напълно в Олигархическия капитализъм, все ще е преход...
А после, ще почне прехода към Пазарен капитаизъм и...пак ще сме в преход ...Пък после, вече по-лек, ама пак преход, към Социален капитализъм.
Така че, ехееее, още колко прехода ни чакат ...А как сте с преходите? ...

А тогава, България се съвзе при Стефан Софиянски.
17.
1,81 %
03.02.2017 06:44:34
0
3
Да ви кажа честно посещавам този сайт заради няколко екземпляра, чието развитие следя с интерес от години. Между тях особено изпъква един трол от Бургас . Все една и съща плоча върти, все идни и същи многократно повтаряни неща, преди пишеше стихчета за герб, и то тъпи като галош, сега за кумунягите, няма ли някое стихотворение да измъдри? Как не мръдна в умственото си развитие този човек? Да вземе да си разнообрази репертоара. Че и злобен на всичко отгоре беше,ей сега ще почне да ме докладва по 150 пъти, защото се взема на сериозно, което и е неговата драма,,,,,,,,,,, ако защитаваш някаква кауза просто се скрий и не се излагай, защото постигаш обратен ефект.Я, да видим кой ще скача по летищата сега!
16.
do 14-ti--Ф чоФката фе
03.02.2017 06:26:55
0
1
Боли ли те, сладур?- Йо, Пуси кет дол!
15.
???
02.02.2017 15:49:28
3
11
От младежите на снимката има ли някой под 60 години. Добре, че не са в "Най добрия град за крадене". Щяха веднага да бъдат посетени от Общинската полиция за да заплатят наем за спирката и тротоарно право за дървата.
14.
Ф чоФката фе
02.02.2017 12:43:16
6
1
На майка Ви путката скапани Странджански селяни , изгонихте ме от къщатa , която си купих , ама после един по един Ви наебах яко , СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ? МАЙКА ВИ ДА ЕБА МРЪСНИ СТРАНДЖАНСКИ ПЕДАЛИ , КЪДЕТО МЕ ВИДИТЕ СЕГА И МИ КОЗИРУВАТЕ , А В ГРАДА КАТО МЕ ВИДИТЕ ОТ ДАЛЕЧЕ МИ ВИКАТЕ , ЗА ДА НЕ ВИ ИЗГАВРЯ НА МОЯ ТЕРИТОРИЯ , СКАПАНЯЦИ НАСРАНИ !
13.
Ник
02.02.2017 11:29:14
4
5
Драго,живях 5 години в с.Бръшлян така че моля те не ми обяснявай.Ако аз съм чобанче от незнайна паланка ти сугурно си.....?Настигни ме и тогава ще си говорим.
12.
командирован свъртянко
02.02.2017 10:13:53
0
3
Това мойто не е живот, ми мъка. Скръб, потрес и сълзи - същински турски сериал.
Греяна ракия!?Три години,
седя мрачен в ъгъла на кръчмата
и чакам келнерката да каже - ДА Черпя с греяна ракия и песен, щото се държах несериозно у сериозна тема....https://www.youtube.com/watch?v=dqwSde_eEv4.
11.
ЪРП
02.02.2017 10:06:58
2
8
ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЕДНО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!!!
ПРИДОШЛИТЕ ЦИГАНИ ЗА КОИТО ГОВОРЯ В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ПРЕДНИЯ МИ КОМЕНТАР ,НЯМАТ НИЩО ОБЩО..., АМА НИЩО ОБЩО С МАЛКОТО МЕСТНИ ЦИГАНИ, КОИТО СИ ЖИВЕЯТ В СТРАНДЖА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ !!!

МЕСТНИТЕ ЦИГАНИ ОТ СТРАНДЖА СА СУПЕР РАБОТЛИВИ И КУЛТУРНИ ХОРА ,КОИТО СА СВИКНАЛИ НА ПОРЯДКИТЕ НА МЕСТНИТЕ РАБОТЛИВИ СТРАНДЖАНЦИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
Драго
02.02.2017 10:04:06
2
4
Изключително много се забавлявам на такива бедни мижетурки, като теб. Ела до моята къща в Бръшлян или до тази ми в Писменово да те посрещна по Странджански и да ти обясня историята на Странджа от турско до днес. You little chipmunk. Buahahahahah
9.
Драго
02.02.2017 10:03:23
2
4
Ник, Ник, ти бедно недоучено селяче от не знам коя паланка
8.
Драго
02.02.2017 10:02:29
2
4
Ник, Ник, ти бедно недоучено селяче от не знам коя паланка
7.
ЪРП
02.02.2017 10:00:47
2
10
ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ МЛАДЕЖИТЕ ЗА ДОБРАТА КРЕАТИВНОСТ!!!
ВИЖ, КВА ХУБАВА РАБОТА Е НАПРАВИЛ БЪЛГАРИНА!......КРЕАТИВНО, УЮТНО, ПРАКТИЧНО!!!
ШКАШ, МАСА, ПЕЙКА, ПЕЧКА СА СИ СЛОЖИЛИ , ДЪРВА СА СИ КУПИЛИ И НАЦЕПИЛИ............
ЕВАЛА, БРАВООО!!!

А, ЦИГАНИНИТЕ ,КОИТО НАСЕЛИХА СТРАНДЖА (С ОСОБЕНИТЕ ЗАСЛУГИ НА ПРЕДИШНИЯ И СЕГАШНИЯ КМЕТ НА МАЛКО ТЪРНОВО), ОТ ДЕТО МИНАТ ....И ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!!
ОПУСТОШАВАТ ДОРИ ВСЯКА ЗДРАВА КЪЩА, КОЯТО Е ОТСТОЯЛА СТОТИЦИ ГОДИНИ НА ВРЕМЕТО! ОПУСТОШАВАТ САМИТЕ КЪЩИ В КОИТО СА СЕ САМОНАСТАНИЛИ ВЪВ ПОВЕЧЕТО СТРАНДЖАНСКИ СЕЛИЩА!!!!!!!!
6.
мангала от снимката
02.02.2017 09:51:06
0
5
Идат избори,няма време.Готови ли сте с парите за изборите...ама тоя път за под 100лева на ден не излизаме,казвам ви го аз, циганина от снимката с златното пръстче !
5.
№1 е прав
02.02.2017 09:00:49
4
5
Всички малки населени места пък и по големи в цяла югоизточна България не обичат новодошли, освен ако не са много богати или много известни /хора с скъпи автомобили които строят в селото огромни къщи/ защото от тях може да има далавера ако не друго поне почерка ще има редовно и някой от местните селяци ще закачи я мезе я чаша алкохол от масата на богаташа, а може и богаташа с връзки в града да помага. А всички други новодошли не са желани, наричани са я свъртянко, я кукер в черноморец, я нещо друго поне 2-3 поколения. Трябва семейството да е живяло там поне 60 години за да се приеме че родените там внуци на свъртянкото са нашенци.
4.
лозар
02.02.2017 08:58:05
0
10
Добро утро и честит профисионален празник на изисканата клиентела на Кръчмата!
Всички, дето пием, четем и пишем тук да сме живи и здрави!
Наздраве!
Да бъде!!!
3.
strandjanski ergen
02.02.2017 08:32:25
1
14
свъртянко се използва за такива като вас колега ник-както виждате от снимката хората си живеят живота скромно и щастливо докато недоидат такива като вас да им дават акъл
2.
г-жа М
02.02.2017 08:30:40
0
4
ами този миризлив черен мангал защо го сложихте най-отпред,циганин ли не сме видели.пак цигания.
1.
Ник
02.02.2017 08:05:53
13
8
В Странджата това е ежедневие.Масовия спорт се нарича пиене.Няма по завистливи,мързеливи и по големи клюкари от местните.На всеки новодошъл казват свъртянко.Какво да очакваш от червени алчни селяндури.Вижте как се грижат за животните си и ще ги разберете що за хора са.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори