×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приеха Бюджет 2017 на Бургас: С 220 млн. лв. ще изпълняваме мотото „Сигурност и инвестиции в младите" (ОБНОВЕНА)


Приеха Бюджет 2017 на Бургас: С 220 млн. лв. ще изпълняваме мотото „Сигурност и инвестиции в младите" (ОБНОВЕНА)
Всички политически сили, с изключение на БСП подкрепиха бюджета
31 Януари 2017, Вторник, 13:39 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Разгорещен дебат по параметрите на бюджета не се състоя

Общинските съветници приеха Бюджет 2017 г. с 38 гласа „за”, 5 „против” и 0 – „въздържали се”. Разгорещен дебат по параметрите на бюджета не се състоя. Всички политически сили, с изключение на БСП подкрепиха бюджета. Кметът Димитър Николов благодари за гласуваното доверие.

Рамката на проекта за Бюджет за 2017 година е  219 834 799 лева, като държавна отговорност е 78 285 419 лева, общинска отговорност е 94 781 953 лева, а индикативният годишен разчет за сметките за средства от Европейския съюз е 46 767 427 лева.

Мотото на Бюджет 2017 г. е „Сигурност и инвестиции в младите". Акцентите в бюджета са инвестициите в безопасна среда за децата, градската инфраструктура, учебната и спортна база, социалната защита на младите хора и нуждаещите се. Проектобюджетът предвижда и изграждането на нови квартали и разширяване на съществуващите.

Обезпечихме средства за всички дейности и мога да кажа, че Бюджет 2017 е на повече сигурност, стабилност, с надвишаващи предходните бюджети средства, каза кметът Димитър Николов след приемането на Бюджет 2017 от Общинския съвет.
„Съобразихме се с всички предложения на постоянните комисии и неправителствените организации и гражданските сдружения. Отделяме повече пари за младите хора, за образованието в Бургас, за талантливите ученици. Ще насърчаваме иновациите и устойчивостта, което в град Бургас е траен подход”, добави градоначалникът.

Червеният водач Николай Тишев превърна 5-минутното си изказване в предизборна реч. Той призна, че бюджетът е балансиран, както всички останали общински бюджети. „Експертите са си свършили работата, признавам. Целите на бюджета обаче трябва да бъдат заложени от кмета и групата на ГЕРБ. Ако някой си мисли, че при 220 млн. лв. отделянето на 100 хил. лв. за талантливи деца  е приоритет – това не е така. Колко деца ще покрие това – 1%.  Всичко останало са капиталови разходи”, каза той.

Трябва да помислим как да предотвратим посегателство върху частно и общинско имущество, добави той. За новата организация на паркирането в ж. к. „Братя Миладинови” Тишев заяви, че е ясно е, че Синята зона ще стъпи и там.

Не може приоритет на Общината да е благоустройството, това е нейно задължение, смятат червените. Според тях на първо място трябва да е подобряване на условията за хората и малкия и среден бизнес, както и намаляване на административната тежест за гражданите.

Тишев подчерта още, че липсват мерки за подпомагане на младите семейства с малки деца. Населението в Бургас не се увеличава, а намалява и е много  трудно да се издържат семействата, според Тишев.

Красимира Маркович от ГЕРБ  скастри Тишев. „Благодарим, че изслушахме предизборната Ви платформа, г-н Тишев”, каза тя и припомни, че 95 млн. лв. от 220 млн. лв. са общинска отговорност, останалите са държавна и европейска.

Ангел Божидаров от „НФСБ и СЕК” взе думата и се обърна към колегата си: „Г-н Тишев, президентът втората реч я каза, без да я чете, учете се!”
Ще подкрепим бюджета, но знаем, че дяволът е в детайлите и ще следим за изпълнението му като конструктивна опозиция, каза Божидаров от името на своята група.

Икономистът Станимир Апостолов от Реформаторския блок  припомни, че НСОРБ обяви Община Бургас като отличник по показатели на изпълнение на бюджета. „От Реформаторския блок ще подкрепим бюджета, тъй като в него са заложени наши приоритети – развитие на кварталите, няма дисбаланс между центъра и периферията, ще се строят нови училища и ще се създават по-добри условия за децата”, каза Апостолов.

В категории: Политика


11
Коментара по темата
11.
Kostadin
01.02.2017 16:54:17
0
1
Кмета да си припомни притчата за СТЪЛБАТА и да помогне на хората с увреждания7030
10.
До 9 - не си игуменът
31.01.2017 16:32:40
6
0
Не се подписвай с имена, които не са твои, дай да ти викаме Пецата или просто Ицето... Това, че стоиш по цял ден пред компютъра, ме нахъсва и аз да стоя, защото такива като тебе прекарват "работния" си ден в плюене на всичко хубаво създадено почти за една декада. Никой не агитирам, просто изказвам мнението си, че Бургас се развива в правилната посока. Една кохорта обаче се опитва да саботира всичко с всякакви способи и това е тъжното. Нещо като историята защо на казана с българи в ада нямало дявол да ги пази....
9.
Игуменът
31.01.2017 16:26:02
4
2
Да почвам ли да агитирам за ГЕРБ или вече ми научихте репертоара?
8.
Кибик
31.01.2017 15:57:37
2
13
3ащо ни трябват партии, защо са нужни избори? Достатъчно е, че си имаме кмета Слънце. Вижте колко добре е огряло(нахранило) всички Общински съветници и когато се гледа бюджет за стотици милиони, опозицията изчезва и всички стават от една партия, партията на Лапачите на общинската баница. Честито, а ние продължаваме да се плюем.
7.
****
31.01.2017 15:42:45
8
0
ЗАЩО ПРЕКРАТИХ ЧЛЕНСТВОТО СИ В БСП

На 01.01.2013 г. прекратих членството си в БСП като изпратих членската си книжка до ОПС-БСП в Роман с мотивите за това мое решение.

Причините и разочарованията ми са много и едва ли могат да се опишат в едно писмо, затова ще засегна по-основните, които разколебаха много членове на тази партия и много по-рано от мен се отказаха да членуват в нея. Съжалявам, че и аз не го направих тогава, а се оставих да бъда заблуждаван, че БСП е приемник на БКП.

Още с приемането на новото име – БСП, тази партия даде да се разбере, че няма нищо общо с бившата БКП и с нищо до сега тя не показа, че е приемник на последната.

Още 1990 г. след създаването на тази нова партия – БСП, при правителството на Андрей Луканов бяха пуснати от затворите всички криминални престъпници, които плъзнаха към властта.

Тогава с помощта на БСП се учреди и регистрира СДС, която се оглави от новопоявилите се ренегати, които отпочнаха една неоснователна враждебна кампания срещу ръководството на бившата БКП. Няма да се спирам на конкретни факти, те са добре известни. Тогава БСП не само не се противопостави на тази кампания, а напротив – в отделни случаи я поощряваше.

Пак със съдействието на БСП беше създадена и узаконена турска етническо-религиозна партия в пълен разрез с Конституцията. От тогава до сега тази турска етническа партия – ДПС, не спря с провокациите и своите опити за турцизиране на българската нация. БСП не реагира на нито една провокация. Тя не реагира и на построяването на така наречената кървава чешма-паметник, построена в с. Търнак, Бургаско, в чест на известните атентатори. Не излзе и истината за „възродителния процес”, както обеща Георги Първанов в първата си предизборна кампания за президент.

Като участник в тройната коалиция ДПС в лицето на Ахмед Доган напълно обезличи водещата в това правителство БСП. Известно е, че Доган открито демонстрираше това по техни форуми и митинги, без нито един от ВС на БСП да реагира или опровергае. Това доведе и до загуба на изборите тогава.

Още от началото на 1990 г. новосъздадената БСП започна да се дистанцира от ръководителите на бившата БКП. Не ги приемаше за свои членове. Не ги допускаше на „Позитано” № 20. Демонстрираше пред десните лидери, че няма нищо общо с бившите ръководители и активисти на БКП и пр. Особено негативно отношение тогава ВС на БСП проявяваше към служителите на бившата ДС и РУ-МНО, едни от най-верните и предани членове на БКП и непримирими борци за запазване на Националната ни сигурност. Както е известно, през 2006 г. парламентарната група на БСП внесе предложение, което бе прието, за отваряне досиетата на тези служби. Питам: може ли тази партия да бъде приемник на БКП и да се пише столетница? И редно ли е аз, като бивш служител на ДС, въобще да членувам в такава партия.

По време на правителството на Иван Костов – 2000 г., мнозинството в парламента прие закон-декларация, с който определи бившия така наречен тоталитарен режим, за ПРЕСТЪПЕН. От тогава до сега 12 години БСП, парламентарната група на „Коалиция за България” не реагира, не внесе контрапредложение за отмяна на този позорен закон, въпреки че не един път този въпрос е поставян от разни леви организации и социалисти. След като БСП се счита за столетница, следва ли тя да се смята, т.е. приема, че е престъпна. Ето още един аргумент, който красноречива подчертава, че БСП няма нищо общо с бившата БКП.

Ще припомня и някои изказвания на лидери на БСП, които ясно говорят, че БСП е новосъздадена партия, провеждаща дясна политика; партия без всякаква идеология, негативно настроена срещу Марксистко-Ленинската идеология, и която още с учредяването си се отказа от последната:

– В началото на своя мандат като президент Георги Първанов официално заяви, че БСП вече не е класова партия. В края на своя мандат като президент същият заяви по телевизията, че той е стартирал настаняване на американските бази у нас, докато ние знаехме, че това е дело на СДС, ГЕРБ и въобще на десните сили.

– В едно от обръщенията до членове на БСП Татяна Дончева, като член на ВС на БСП каза – Който не е за капитализъм, да напуска тази партия. Още едно доказателство, че БСП е много далеко от БКП.

– Преди години, не си спомням точно кога, Николай Камов и Ирина Бокова като членове на ВС на БСП заявиха, че те са ЗА и подкрепят изпращането на наши окупационни войски в Ирак и други страни, от което аз и много мои съидейници бяхме разочаровани.

– По времето на тройната коалиция Сергей Станишев като председател на ВС на БСП направи изявление по БНТ, че баща му и неговите съратници са живели в заблуждение по времето на социалистическия строй. Не си ли дава сметка, че тези, които живяха според него в „заблуждения” докараха нашата страна до едни от първите места в Европа и света в много сектори.

Тази погрешна ултрадясна политика, която провежда БСП,доведе до стопяване на нейните членове от 960 000 до 300 000 през 2012 г., а сега, след последните гафове, може би е паднала и под 200 000.

Не е случайно изказването на един член на ВС на БСП, че откакто Станишев е оглавил БСП, е свикнал само да губи. За разлика от другите лидери на партии, които загубиха изборите, само той не си дава оставката. Наглост и самонадеяност.

Преди две години Кирил Добрев, член на ВС на БСП, заяви в една своя статия, отпечатана във в. „Земя”, че БСП е тръгнала на някъде, но не знае накъде. Сега вече е ясно накъде.

БСП всекидневно губи доверието на своите членове и симпатизанти. От пленумите и конгресите е видно, че не се старае да възстанови доверието. Създаде се и се създава голяма, образно казано, пропаст между ВС, ОбПС и ОПО на БСП. Много рядко или въобще не се виждат и срещат с тях представители на ВС на БСП. Няма диалог, бяга се от такъв. Партията се обуржоази. Наситена е с милионери. Става партия на богатите, а не на бедните, отрудени, честни и почтени работници и селяни. Мафията я обзе. Примерите са много, те са известни, това го виждат и се признава от някои от ВС на БСП.

Грубо е нарушен уставът. Той въобще не се спазва. Например, дават се указания, че който започне да плаща членски внос, може да бъде записан за член на БСП,без да бъде приеман на събрание. Дори има и такива, които се водят за членове на БСП, без те да знаят, че членуват в нея. Това говори, че тази партия се е изродила и тръгнала към упадък. В нея може да членува всякакъв вид лица.

Да напомня и това, че след промените – 1989 г. по време на всички правителства, без изключение, се извърши голям, никога несъществуващ до тогава погром на държавата. Разграбено, разпродадено на безценица и унищожено, създаденото и изградено през социализма. От БСП никаква реакция. Съдебните органи и МВР като че ли липсваха. Щетите, нанесени на държавата, бяха за милиарди. Къде беше „столетницата” да защити това, което създаде и изгради БКП в онзи период?

През тези 23 г на „демокрация” се роди такава престъпност, каквато България не е допускала от съществуването си до 1989 г. Пълна пасивност от страна на правоохранителните органи и по време на правителствата на БСП. Корупцията и престъпността плъзнаха и в силовите служби. Страх и неспокойствие обзе цялата ни общественост. В миналото БКП не допусна и беше немислимо да се развихри такава престъпност, хаос и анархия, които БСП търпеливо само наблюдаваше.

Нека си припомним, че по тези и много други причини доста членове на ВС на БСП напуснаха и прекратиха членството си в БСП.

Знае се в колко много статии в пресата от Павел Писарев, Чавдар Добрев, Евгени Гиндев, Велко Вълканов, проф. Димитър Иванов и още някои други членове на БСП се отправяха критични бележки към погрешната политика на тази партия. Даваха се ценни съвети на членовете на ВС на БСП, но никой от последните не се съобразяваше с тях. От същите се проявяваше самонадеяност, властолюбие, мания за безпогрешност и т.н.

Отправял съм писмено доста въпроси до всички конгреси без последния, а и в други случаи – до ВС на БСП, за да разбера в каква партия членувам, каква е идеологията и каква е стратегията. За съжаление не съм получил никакъв отговор и явно няма да получа.

Нека да напомня и това, че ВС на БСП бойкотира и всички чествания, които се организират в чест на бивши активисти на БКП. Не реагират и на подмяна на имената на улици, площади и селища, от антифашисти на монархофашисти – те са известни, няма да ги цитирам. Това е още един факт, че БСП не е приемник на БКП, а злоупотребява с името на столетницата.

От 1956 г. съм член на БКП, а след това на БСП. 37 години съм служил в контраразузнаването /ВГУ-ДС/. Притежавам значките отличник и почетен служител на МВР. Награден съм с два правителствени ордена и се гордея, че съм служил в бившата ДС, при която беше недопустимо да се развихри такава престъпност, каквато е сега. Оставам верен на Марксистко-Ленинската идеология и в никаква друга партия не бих членувал. Ренегат никога няма да стана.

В тази объркана ситуация мнението ми е, че точно сега на нашата страна й трябва една обединена лява партия, основана на Марксизма-Ленинизма. Жалкото обаче е, че в досегашните опити да се направи такова обединение лидерите на отделните партии не могат да се споразумеят кой да оглави такава обединена партия. Убеден съм, че едно сполучливо обединение ще направи такава партия първа политическа сила. Лявомислещите хора чакат такова обединение и само то може да изведе страната от това „тресавище”, в което е попаднала родината.

Това исках да „изповядам” чрез пресата пред моите приятели, другари, съидейници, колеги. Оптимист съм, че отново ще изгрее нашето слънце.

о.з. полк. Любен Натов

Б.Р. – Призивът на автора разбира се е правилен, но не е достатъчен. Необходимо е не само той, а и всички честни комунисти активно да работят за това единство, а не да гледат отстрани и да чакат някой друг да го извърши.
6.
$
31.01.2017 15:41:09
0
0
stiga ste izmestvali fokusa i stiga ste ni zanimavali otnosno tova koi kak kakvo i kade papka nezabavno da budat prieti vaprosite ot referenduma kato zakoni. Sled 13 dni shte ima jertvi ne si mislete che shte vi se razmine ... horata sa mnogo poveche ot nqkakvi si sulio i pulio ot nqkakvi snimki v nqkakav sait ... nqma da vi se razmine za da predovratite jertvi priemete zakonite ot referenduma boiko metodiev borisov kato neformalen lider na stranata vednaga da napravi neshto po vaprosa ne e dostatuchno samo da izprashtash cvinokio koito da ni ubejdava che vsichko e nared shte ti izlqzat prez nosa tia 2 000 000 0 ako ne se vslushash vav volqta na bulgarskia narod - ti ne si bog !!! ti si nai - obiknoven pikliuvec koito se napikava v po - golemi razmeri ... shte te namerqt i shte te obesqt kolkoto i smeshno da ti zvuchi !!!!! ( do boiko metodiev borisv)
5.
009
31.01.2017 15:39:49
0
2
Защо да е БСП или ГЕРБ, може да е нова партия без стари лица от политиката и да измете всичките лайна от нея, до сега не съществуваща от онези протести за цената на тока , само че старите партии ще яхнат на Марко Тотев мъдете! И да си ходят по домовете или на вилата за дивеч, старите муцуни ненаядени и лъжливи
4.
ким чен николов
31.01.2017 15:27:48
0
4
Там по средата е Константин Луков. Цяло чудо е, че такъв болен човек е в управлението на града цели 12 години и никой не смее да му каже каквото и да е. Според Павлин Новаков: "Луков винаги си опича работата". Та този болен мозък, активен член на ГЕРБ е в състояние да вкара в затвора с измислени обвинения всеки един бургазлия, дръзнал да е против него. Как става така схемата. С полит комисар Калоян Калоянов си имат личните телефони и когато болния мозък реши, звъни директно на него и му нарежда. Когато се разберат, Луков нарежда на някой от многото си подчинени да се обади на деж. по ОД на МВР Бургас и да предаде информацията, която е с подчертан престъпен характер и "уличава" набелязаното лице. От там нататък се задейства цялата машина. задължително се включва и пом. политкомисар Иван Иванов - началник на Първо Политическо Управление и неговия верен заместник също политинспектор - Свилен Колев. Свичките се надпреварват да дават нареждания и да скалъпват обвинения по набелязаното лице. Включително с неговото физическо задържане. лишаването му от адвокатска помощ, оказване на психически и ... физически натиск, омаломощаването му. Закона няма значение, понеже посочените полит комисари и Луков са си изготвели предварителен план, разработен от болния мозък. Какво ще стане с човека - кой се интересува. Когато обаче, се окаже, че задниците са им осрани, тогава има на помощ прокуратурата и съда. Прокурора от РП Бургас Димитър Узунов може да точи едно досъдебно производство години само и само да оправдае (да се забравят) действията на политкомисарите, като задължително съгласува всички действия с Общината. Гражданина бива лишен от всякакви права, които му гарантира конституцията. После е съдия Яна Колева. Поувехналата председателка на РС Бургас. Тя с пламенна физиономия гледа всяко дело срещу Община Бургас и се произнася винаги против гражданина. Причината - Обещано и е повишение в ранг и длъжност.
Админситартивните съдии също са пределно ясни. Ако нещо Колева се забатачи, следва вещото "гледане" на съдията Галина Радикова или Павлина Стойчева. Те са с имунитет, но никой не е имунизиран срещу беззаконието и пощлоста на тази организирана престъпна група. Моля за спавки и запитвания на тел. 0884 54 8888.
3.
Отговор
31.01.2017 13:38:30
9
12
Ами комунистите още поне 3 години няма да пипат и това е добрата новина.
2.
Въпрос
31.01.2017 13:35:38
5
12
А колко ще краднат и инвестициите в кой джоб ще отидат се пита в загадката?
1.
Mosul
31.01.2017 13:32:20
3
3
Jqna bergen vi sa smei odqsno
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори