×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън в ж.к. „Братя Миладинови”: Полицаи удариха квартирата на известен дилър


25 Януари 2017, Сряда, 16:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Млад шофьор хвърля пико през прозореца при проверка на пътя


Служители на Пето РУ-Бургас закопчаха криминално проявен бургазлия със синтетична дрога при проверка в ж.к. „Братя Миладинови”. Униформените претърсили стария си познайник Христо П. вчера вечерта. Те открили в 21-годишния младеж 7 грама метамфетамин.

Последвала светкавична акция в жилището на дилъра в бл. 38 в комплекса. Там ченгетата намерили и иззели още около 20 грама от същия наркотик. Христо е арестуван за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На потресващ случай станали свидетели бургаски полицаи в ж.к. „Зорница”. Служителите на реда спрели за проверка вчера, около 19 ч., лек автомобил „Пежо 405”. При вида на ченгетата шофьорът изхвърлил през прозореца на колата найлоново пликче с метамафетамин. Оказало се, че 26-годишният Иван П. седнал зад волана на френския автомобил, въпреки че книжката му била отнета.

Младият бургазлия категорично отказал да даде проба за алкохол или наркотици. Иван веднага е закопчан с белезници и отведен в ареста.

В категории: Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
13
Коментара по темата
13.
Деян Тончев камбаната
26.01.2017 17:42:17
0
0
Този Млякото беше чистачка на Мавро и Градев на лекия режим взатвора "Строител".Пълна мишка!
12.
ЪРП
26.01.2017 10:30:17
2
2
ФЕНОМЕНАЛНОТО ПРИЗНАНИЕ НА МАРГАРИТА ПОПОВА!!!!!!!!...... Е ,ЧЕ ГЕРБ НАЗНАЧИХА УГОЕНОТО СИНЧЕ НА ТОТАДЖИЙСКАТА КРАДЛА-МИЛИОНЕРКА......, ПАРДОН ......МИЛИАРДЕРКА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ГО ПРИЗНА ЛИЧНО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАРГАРИТА ПОПОВА, КАТО ЗАЯВИ В ОЧИТЕ НА ПЛЮНКАТА ПЛЕВЕЛСКА ,ЧЕ ТОЙ УМИШЛЕНО Е ОТКАЗАЛ ПРАВОМОЩИЕТО ДА ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДА НАЗНАЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ДАНС" ПРЕЗ 2013 ГОД.

ТОВА В ДИРЕКТНО И НЕДВУСМИСЛЕНО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ГЕРБ СА ИМАЛИ ТАЙНА УГОВОРКА С ДПС ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ИМЕННО ГЕРБ СА ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ЛИЧНО ГО ИЗРИЧА МАРГАРИТА ПОПОВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ОБЩАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С ПЛЮНКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ДУМИТЕ МИ:

https://www.vbox7.com/play:d643e64d0a

МНОООГО ВНИМАТЕЛНО ЧУЙТЕ КАКВО ЗАЯВИ МАРГАРИТА ПОПОВА ОСОБЕНО МЕЖДУ 1:00 И 1:37 МИН.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, ФЛАГМАН С ГНУСНАТА СИ МИРИЗЛИВА И ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ И ЛЪЖИ КЪМ БСП, МОГАТ САМО ДА МЕ ХВАНАТ И ПОРАЗХОДЯТ ЗА .........................................................................................................................................................................................................МНОГОТОЧИЕТО!!!!!!!!!!!

ИСТИНАТА ЛЪСНА ,ЛЪСНА, ЛЪСНА НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
до 10
26.01.2017 08:35:17
0
2
Ти пък кой си, убитак нещастен?
10.
*********
26.01.2017 03:43:50
11
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Flagman life hd na jivo direktno real hd
26.01.2017 00:40:41
3
2
Nii sme ekshan,senzacionen sait e
8.
alakmaa
26.01.2017 00:36:58
1
1
flqgman
7.
БАЙ ПЕТКО
26.01.2017 00:01:16
4
7
ЕКШЪН ЕКШЪН АА ТАКА НЕ Е ЗРЕЛИЩНА АКЦИЯ ИМАТЕ МАЛКО НАПРЕДЪК НО ЩЕ СИ ОСТАНИТЕ ТЪПИ ЖУРНАЛЯ ВТОРО 5 РУП НЕ ОБСЛУЖВА БР МИЛАДИНОВИ НО ЗА ВАС ЖУРНАЛЯТА Е ВСЕ ЕДНО ЗАЩОТО ПИШЕТЕ НЕПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ ПОЧТИ ВИНАГИ А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЕКШЪН ГЛУПОСТИТЕ ВИ ТОВА ЕЕЖЕДНЕВНА РАБОТА НА ПОЛИЦАЙТЕ МОЖЕ БИ ЕДНО ДЕТЕ ЩЕ НАПИШЕ ПО ДОБРЕ ОТ ВАС СМОТАНИ ЖУРНАЛЯ
6.
за Владо от Видин
25.01.2017 22:42:12
0
11
Прибраха сухия, изтръпнал наркоман, пишман готвача на иското ор меден рудник и всички дилари на пико взеха да гърмят. Владо е голяма курва.
5.
Запознат
25.01.2017 22:31:12
1
14
А Христо Геренски от Ветрен кога ще го хванете,кара си фордчето Ка с рег.ном-А1689ММ без книжка и на пробация за катастрофа,и продава пико и треваааа свободноо,ами негоо когааа,като блъсне още някой тогава ли?
4.
Пак ли тос млякото
25.01.2017 22:26:46
0
10
Pak li tos pomiar mlqkoto narejda horata.Predi godini mai beshe 2006 kato biah v pandiza go dokaraha tos palqk v korpusa i otnese baq boi ot na mitio o4ite horata shtoto neshto gi beshe narefil.I daje mai go karaha da lapa na edna shmatka kura.Skoro maj pak she bara be4ura tas pleimeitka mliakoto shi go eba shpionina
3.
Запознат
25.01.2017 22:20:36
2
11
Млякото ги нареди на куките
2.
льохмана
25.01.2017 22:12:31
0
16
Ако проверят и 70-ти блок в братята ще напълнят ареста с дилъри и готвачи...
1.
Информиран
25.01.2017 22:09:24
2
8
Що давате снимка на ивайло симеонов-богьовеца бе флагман
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори