×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте тежката съдба на бургаското семейство от ж.к."Меден рудник", която трогна хиляди българи(ВИДЕО)


Вижте тежката съдба на бургаското семейство от ж.к."Меден рудник", която трогна хиляди българи(ВИДЕО)
Патриотите от ОЗБГ и активните потребители на фейсбук групата "Шофьори Бургас" единствени помогнаха на страдащото семейство
25 Януари 2017, Сряда, 11:26 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки и видео: Авторът

Семейство още чака помощ от държавата, която очевидно нехае за страданията им

Доброволци обзаведоха апартамента на изстрадало семейство от бургаския ж.к."Меден рудник", осигурявайки им всичко най-необходимо, за да живеят нормално.  

Както Флагман.бг съобщи (ВИЖ ТУК), Фейсбук групата „Шофьори Бургас“ и патриотите от ОЗБГ, организираха светкавична акция по намирането, доставянето, сглобяването и подреждането на куп мебели до апартамента на 47-годишната Милена, която от години гледа болния си мъж.

„Ежедневно трябва да пие хапчета. Той не може да го прави сам и аз трябва да съм до него денонощно. Понеже е скован на легло се налага и да се правят специални превръзки, за да не започне да се умъртвява тъканта на гърба му. Ситуацията, в която се намираме е ужасяваща. Всеки ден сменям марли, памперси и храня мъжа си. Животът ми се превърна в ад, но го обичам и няма да го оставя“, проплаква Милена.

Тя е пенсионер от 10 години. Тогава за пръв път се сблъсква с депресията и мъжът й започва да се грижи за нея. По ирония на съдбата обаче, точно когато тя се оправя, той получава първия си инсулт.

Две години по-късно следва и втория, който прави 48-годишния асансьорен техник 50% инвалид. Двамата получават пенсия от държавата. Тя - минимална, в размер на малко над 100 лева, а той - около 200 лв.

Принудени са да живеят с не повече от 300 лева.

Лекарите препоръчват на мъжа й да прекарва повече време на чист въздух, където я няма суматохата на големия град. Затова семейството се мести на вилата си извън Бургас, където последствията от втория инсулт малко по малко започват да отшумяват. Животът обаче е решил да си изиграе поредната лоша шега с изстрадалото семейство.

На 26-тата годишнина от сватбата им мъжът на Милена получава трети инсулт, който го довършва.

„Той излезе на разходка, но не се върна. Тръгнах да го търся и го намерих паднал в храстите покрай пътя. Едвам успях да го довлека до вилата, никой не ми помогна. Уплаших се страшно много, започнах да си мисля най-лошото. Веднага позвъних на 112, но понеже вилата е далеч от най-близкото лечебно заведение не знам даже откъде дойде линейката – от Созопол или от Приморско. Пристигна след час и макар лекарските грижи, мъжът ми остана скован на легло“, спомня си с мъка 47-годишната жена.

Завръщайки се в жилището си в "Меден Рудник" семейството става свидетел на ужасяваща картина. Всички мебели са унищожени от влага, все едно е имало наводнение. Милена започва борба както с болестта на мъжа си, така и с ужасяващите условия, в които са принудени да живеят.

Лекарите дават надежди, че мъжът й може да се оправи и да се върне поне до известна степен към нормалния живот. За жалост за момента се въздържат от точни прогнози. Лечението е скъпо и семейството едва успява да се справя с огромните разходи.

„Трябва да караме месеца с 300 лева, а месечно, само за лечението, харчим не по-малко от 600-700 лева. В това число влизат лекарствата, превръзките, памперсите, спирт и риванол, както и специалната храна, с която трябва да храня изстрадалия ми мъж и отоплението, което според лекари е задължително. На климатик сме, нямаме парно и сметките са непосилни. Благодаря се за това, че имам една прекрасна дъщеря и един прекрасен баща, които непрестанно помагат. Но държавата, до момента не е направила нищо. Абсолютно нищо!”, разплака се днес пред Флагман.бг. Милена.

След като в медийното пространство излезе информацията за трагедията на това българско семейство, от Социални грижи „Меден Рудник” се обаждат на Милена и я умоляват да подаде молба. Резултатът?

Еднократна помощ в размер на 300 лева.

„Момчетата от „Шофьори Бургас” и ОЗБГ ни предоставиха всичко необходимо и аз съм им искрено благодарна и задължена. Искам да кажа, че вече имаме много храна и продукти. Това, от което имаме нужда са средства за закупуването на лекарства и памперси, както и за плащането на сметки за ток и вода. Не можем да се справим, отчаяни сме”, казва силната духом Милена, която през последните 5 години е преминала през огън и лед за да осигури здравето на мъжа си, когото обича безпределно.

Вижте нейния разказ във ВИДЕОТО




41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
доно
05.02.2017 18:43:39
0
1
Що си правите пиар на чуждото нещастие ве покемони такива,пренесли два стола и една маса и на вижте ни големите стойкаджии и нереализирани мутри и полицаи ....МИШОЦИ
40.
mirela
27.01.2017 03:11:27
1
1
Do t.I. trqbva da ima pokaznost neka se vidi che vse oshte ima neshto choveshko da se znae I vidi ot hubavite ni upravnici che mozhem I bez tqh ne e nuzhno da se molim za pomosht . Ako vseki e malko po zagrizhen za horata okolo nego shte si ylesnim zhivota mnogo poveche I nqma da ni trqbvat tezi shmatkki narecheni deputati ypravnici deto ni ebat na syho ama taka shte e dokato I nie ne se naychim da badem hora evalata na momchetata
39.
Madreca gospod
27.01.2017 03:03:22
0
3
Istinskata dobrota e kogato horata govorqt za tova kolko dobrini si napravil , a ne kogato sam se agitirash i si pishesh super smeshnite i "prozrachni" superlativi
kolko si dobur i kak pravish postoqnno dobro na horata i gi snimash i gi kachvash i go obssajdash daje posle ....
38.
Машината
26.01.2017 16:57:08
1
11
Такива новини се пишат, за да може после да номинираме Стефан Машината за личнУст на годината и той сам да си пише по постовете "гласувайте за Стефан Петров" (в трето лице говори за себе си като френски крал). Смях и плач!
37.
ЪРПЕГЕЙ
26.01.2017 16:35:43
3
1
.
36.
Извод:
26.01.2017 16:21:04
4
1
От всички кретени ,които тук обиждате момчетата никой не писа лично съобщение да каже ти си такъв и такъв всички се криете зад коментари,до кога така ,страхливци?
35.
Пропаганда
26.01.2017 16:08:33
0
8
тези все едно северно корейския ким чонг ги е обучавал на пропаганда, даже и той може да научи нещо от тях.
34.
fyl max poziori
26.01.2017 12:34:27
0
8
4ak i nova tv izvikali izmamnicite
33.
t.i.
26.01.2017 12:08:22
0
11
super e tova 4e sa pomognali na semeistvoto no tazi pokaznost mi idva v pove4e.Napravi dobro no zashto vsi4ki trqbva da razbirat za nego?
32.
ЪРП
26.01.2017 11:56:36
0
5
ФЕНОМЕНАЛНОТО ПРИЗНАНИЕ НА МАРГАРИТА ПОПОВА В КРАЯ НА МАНДАТА И!!!!!!!!...... Е ,ЧЕ ГЕРБ НАЗНАЧИХА УГОЕНОТО СИНЧЕ НА ТОТАДЖИЙСКАТА КРАДЛА-МИЛИОНЕРКА......, ПАРДОН ......МИЛИАРДЕРКА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ГО ПРИЗНА ЛИЧНО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА МАРГАРИТА ПОПОВА, КАТО ЗАЯВИ В ОЧИТЕ НА ПЛЮНКАТА ПЛЕВЕЛСКА ,ЧЕ ТОЙ УМИШЛЕНО Е ОТКАЗАЛ ПРАВОМОЩИЕТО ДА ИЗПЪЛНИ КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ДА НАЗНАЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ДАНС" ПРЕЗ 2013 ГОД.

ТОВА В ДИРЕКТНО И НЕДВУСМИСЛЕНО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ГЕРБ СА ИМАЛИ ТАЙНА УГОВОРКА С ДПС ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ИМЕННО ГЕРБ СА ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОВА ЛИЧНО ГО ИЗРИЧА МАРГАРИТА ПОПОВА ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ОБЩАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С ПЛЮНКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ДУМИТЕ МИ:

https://www.vbox7.com/play:d643e64d0a

МНОООГО ВНИМАТЕЛНО ЧУЙТЕ КАКВО ЗАЯВИ МАРГАРИТА ПОПОВА ОСОБЕНО МЕЖДУ 1:00 И 1:37 МИН.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А, ФЛАГМАН С ГНУСНАТА СИ МИРИЗЛИВА И ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ГЕРБ И ЛЪЖИ КЪМ БСП, МОГАТ САМО ДА МЕ ХВАНАТ И ПОРАЗХОДЯТ ЗА .........................................................................................................................................................................................................МНОГОТОЧИЕТО!!!!!!!!!!!

ИСТИНАТА ЛЪСНА ,ЛЪСНА, ЛЪСНАААА..... НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.
Матей 6:1-34
26.01.2017 05:52:07
0
13
6 Внимавайте да не вършите праведните си дела+ пред хората, така че да ви видят, защото няма да получите награда от Баща си, който е на небесата. 2 Затова, когато даваш милостиня,+ не разтръбявай+ пред себе си, както правят лицемерите в синагогите и по улиците, за да бъдат прославяни от хората. Казвам ви истината, те са получили вече цялата си награда. 3 А когато ти даваш милостиня, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, 4 та твоето даване на милостиня да е скришно. Тогава твоят Баща, който наблюдава от скришно място, ще те възнагради.+
30.
истината
25.01.2017 22:30:19
2
15
Ако бай добри постваше през 1 час колко е велик във фейса и незнам къде, дали щеше да е световен символ на добротата и благотворителноста? тъпири правете добри дела само спрете с тия социални мрежи да се излагате защото ставате смешни просто.
29.
1565
25.01.2017 21:11:16
5
10
абе по-хубаво да се занимават с благотворителност и да се съревновават помежду си кой е по-най(пери, машини, динковци) отколкото да ходят да продават наркотици и да правят глупости.
28.
Цонев
25.01.2017 21:05:38
12
4
Хайде сега Вие който сте наясно с всичко да ми кажете аз аджеба какъв съм слава ли търся партия ли правя правя панаири по дискотеките нали всички на снимката според вас са такива
Искал съм помогнал съм нито съм искал да си видя снимката в Флегман нито в Нова ама факт има и моята грозна мутра
Трудно Ви е явно да проумеете че някой го правят от състрадателност и човечнпст а не като Вас от злоба и лицемерие
27.
Голям рожден ден
25.01.2017 21:05:07
1
16
За хиляди левове празнувахте от флагман, а какво дарихте ?
26.
dd
25.01.2017 20:54:29
1
17
А какво ще кажете за Martin Penchev? Другият, изживяващ се като Месия Администратор в Шофьори Бургас?... Очевидно жалко момченце без много работа. Редовно снима и качва видеоклипове, в които ръси мъдрости за живота. Групата служи, освен да показва колко е "състрадателен" и да му се прави реклама на бездарния, фалиращ сервиз. Не го знам кога работи и върти геврека, след като нон стоп философства из Фейсбук. Тестостеронна бомба с гърлен глас, лош поглед с присвити вежди и очички... това пробужда уважение и респект в една голяма част от българите.
25.
елементарно
25.01.2017 20:36:07
0
11
в България всичко е толква извратено иди разбери дали някой прави добри дела от добрина или има някакви скрити цели по-скоро е второто май.
24.
ilia
25.01.2017 19:01:19
0
11
znachi da ochakvame stefan mashinata skoro da agitira predizborno za valeri, mnogo uslugi mu pravqt flagman neshto v posledno vreme. Sega trqbwa da zapochne otplatata.
23.
keranka
25.01.2017 18:59:34
0
15
За тези постъки съм но прекалявате с публичноста и фейсбука. Предпочитам скромните хора които правят добри дела, но си траят, не да псотват през пет минути статутси и глупости, това е гнусно.
22.
Ончо
25.01.2017 18:39:45
0
7
Все съм си мислел, че има много прости хора ама чак толкова не съм очаквал!
21.
абс/уроди
25.01.2017 18:34:05
1
19
От кога наркомани, тревомани, корумпирани и мишки са решили да се правят на герой, че и да си търсят славата. После ревът, че хората ги хейтват и завиждат а те преувеличават. Откога наркомана румен който говори зад гърба на хората само негативите им без да се види той на каква позиция е, решил да се прави на нещо, като е нищо. Колко човека отмениха живота им с клевета за който нямат дори доказателства.
20.
Anonimen
25.01.2017 18:22:02
1
11
Dobur jest ama prehvalena rabota. Selfito do kamiona s mebelite po nikakuv nachin ne e bilo opit za publichna izqva. Vijte ni vsichki napravihme dobro...
19.
Още ли не разбрахте че
25.01.2017 17:24:03
0
9
Държава няма! Има територия където хитрия,корумпирания,продажния са в правото си да безчинстват ненаказани
18.
флегмани защо не помогнете парично на семейството
25.01.2017 16:34:48
2
2
hahaaaaaaaaaaaaaaaaa ot umrql pismo i ot rqh pari
17.
*********
25.01.2017 16:29:54
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
777
25.01.2017 16:18:41
6
27
До 15 . Льольо всяка година по два пъти праащам храна и дрехи на Отец Иван в нови хан. Ама нито приятелите ми знаят нито се хвааля в фейсбук.
15.
do vsi4ki
25.01.2017 16:00:01
11
18
Вбахти тъпите коментари на фона на статия, която показва, че едни хора са помогнали на едно изстрадало семейство.
Не познавам никой от тези хора но каквото и да говорите заствам зад тях и постъпката им защото е правилната а до всички останали, които коментирате по най-вулгарен и безпардонен начин мога да ви кажа, че не сте нищо повече от едни бездарни и отчаяни коментатори с много злоба.
14.
Нормалните хора...
25.01.2017 15:57:13
3
35
...правят добрини без да тръбят постоянно по медии и Фейсбук къде какво да направили.Който иска да помогне наистина ще намери на кого и как да го направи и ще го направи без снимки и пози.Стига с тия статии прикрити под клишето "да послужат за пример"...още като видиш снимката с тия дискотечни пози и пръсти ти става ясно за какво иде реч.99% от тия хора са такива,които съвсем не са "цветя за мирисане" - хулигани до вчера свръзвани с ексцесии по заведения и публични места,крадци,тревомани,наркомани,празняри и тарикати на дребно днес герои! Хората не са толкова тъпи вече.Познаваме си ги бургаските лекета и повярвайте ми пред камерите са едни,но на живо са си същите редки л.....а ;)
13.
oh boli
25.01.2017 15:54:29
1
6
ей сега ФЛЕГМАНИТЕ ще им дадат 1000лева за хляб и салам
12.
123
25.01.2017 15:52:53
3
17
Тоя Стефан машината е толкова прост горкия,че това май е единствения начин някой да го забележи ! Егати лицемерната ”помощ” !
11.
*********
25.01.2017 15:52:01
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
*********
25.01.2017 15:46:17
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
777
25.01.2017 15:42:04
5
22
Не само че търсят известност а и искат да събират членски внос от хората в групата. Мекерета.
8.
do Stefan machinata
25.01.2017 15:38:59
0
24
cefo ia kaji na horata kolko apartamenta si obral i kak se sabirahte i biehte slycaini mom4eta pret priatelkite im v morskata za sobstveno odovolstvi, kaji i za momcetata koito zakla s lojiski noch v sarcata i leja v zatvora za tova. A sega pomagate na horata s edinstvenata cel kato si napravite partia s cel da stanete depytatceta da ima koi da glasyva za vas. Gnysen si ti i priatelite ti.
7.
Johnny
25.01.2017 15:38:13
10
11
Поздравления за човечността и добрия пример!
6.
N
25.01.2017 15:26:32
5
11
Браво за постъпката !
5.
До 4 и 3
25.01.2017 15:14:34
15
20
Не ще си направя група в фейсбук
"Помощници бургас" ама само ще помагам като има кой да снима и да плаща статии в флегмана :)
4.
до 1
25.01.2017 15:06:27
10
11
Моля ти се прережи си вените в банята и отърви планетата и нас от присъствието си. Не заслужаваш да си жив!
3.
do 1
25.01.2017 15:04:42
9
14
стой си в кочината и си мечтай да станеш известен коментатор пък ти
2.
Super
25.01.2017 14:59:14
2
15
Браво че все още има такива добри хора:)))
1.
Слабо
25.01.2017 14:57:37
24
42
100% сигурен съм че ако нямаше фейсбук и флагман да ви рекламират нямаше да го направите това :) иначе евала за постъпката ама сте само едни паляци търсещи известност.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори