×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Созопол номиниран сред 20-те европейски туристически дестинации в Европа, вижте как да гласувате!


Созопол номиниран сред 20-те европейски туристически дестинации в Европа, вижте как да гласувате!
Созопол е редом до популярни дестинации като Париж, Рим, Прага, Амстердам, Атина, Берлин и Сан Себастиян
24 Януари 2017, Вторник, 11:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Гласувайки за Созопол, гласуваме за Българското Черноморие и за родния туризъм, каза Панайот Рейзи

Созопол е сред 20-те европейски града, номинирани в кампанията "Добрите европейски дестинации". Класацията се счита за най-престижния европейски конкурс за туризъм, а редом до Созопол са наредени Париж, Рим, Прага, Амстердам, Атина, Берлин и други популярни европейски дестинации.  Номинацията на Созопол идва от туристите, които са го определили като топ място през 2016 година.




Обръщение на кмета на Община Созопол г-н Панайот Рейзи:

Уважаеми граждани на Созопол,

Уважаеми жители на община Созопол,

Приятели на красивия и романтичен Созопол от цялата страна,

Обръщам се към всички и апелирам за вашата подкрепа в кампанията „Добрите европейски дестинации” /European Best Destinations /EDEN/.

Созопол е сред номинираните 20 европейски туристически дестинации, избрани от европейските туристи. Това е най-престижната европейска класация, която дава шанс на участващите дестинации да получат един много силен рекламен заряд в началото на 2017 г.

Участието  на Созопол в European Best Destinations /EDEN/наред с градове като Рим и  Париж е уникален шанс за популяризиране туристическия продукт на града пред милионната европейска публика. Но това е и шанс за реклама на българския туризъм на конкурентния европейски туристически пазар. Защото гласувайки за Созопол, гласуваме за Българското Черноморие и за родния туризъм.

Имахме силен туристически сезон миналата година, сега можем да получим още един шанс за още по-добър сезон.

Благодаря на всички, които вече гласуваха. Изключително съм впечатлен от активността на моите съграждани в социалните мрежи, които популяризират допълнително кампанията за гласуване за Созопол.

Това е една кампания, която ни обединява и която издига престижа на Созопол още повече.
Благодаря на всички приятели на Созопол от цялата страна и от чужбина, които дадоха своя глас за Созопол. Всеки ден получавам писма, в които хора и институции заявяват своята подкрепа и аз сърдечно им благодаря.

Благодаря на българските медии, които не само популяризират кампанията, но и активно я препоръчват в социалните медии.

Благодаря на всички, които подкрепиха Созопол и които ще го направят още няколко пъти. Защото гласуването дава възможност от един IP адрес да се гласува по веднъж на седем дни.

Затова се обръщам към всички вас и апелирам да подкрепите със своя глас Созопол на

http://www.vote.ebdest.in/

Гласувайки за Созопол, гласуваме за България!
Панайот Рейзи
Кмет на Община Созопол

В категории: Созопол


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
ПАТРИОТ
27.01.2017 15:18:51
0
2
Да гласувам за това че втора седмица града е в кал която циганите хвърляха срещу снега или да гласувам за това че този град е в ръцете на един крадлив МАГУРАДЖИЯ.Никога
9.
Манжата
26.01.2017 12:40:01
0
6
Не пипайте кмета -слънце с кого ще си делкам паричките.Това лято едва спестих за джип,още година две и ще взема и яхта.А за класацията -гласувайте бе хора нали и моя селски водомера участва.Нищо че града е като селски изоставен двор
8.
созополски селянин
25.01.2017 12:40:03
0
5
Не знаех,че още ги има тези глупости на тема Стар град-Нов град.
https://results.cik.bg/minr2015/tur1/protokoli_ko/0221/index.html
Ето,можеш да видиш протоколите,ако не се лъжа първите 2 секции в Созопол са за стария град.Сигурен съм,че познаваш много хора,гласували за Пинчо,въпреки,че не си признават.Аз който и от моите познати и приятели да питам,всеки казва,че не е гласувал за него,пък откъде взе толкова гласове,да му се неначудиш.
За Пухата си прав,това е колоритна личност-рокер,бизнесмен,общественик и най-вече нагаждач.
7.
Местен
25.01.2017 08:40:06
2
5
Не забравяйте че Рейзи е дребен на ръст-джудже- но с огромна злоба.Не би дал и лев за стария истински Созопол защото там освен майка му и баща му никой друг не би гласувал за него.Селяните и пришълците който живеят извън града-Харманите начело с онова недоразумение Пухов го подкрепят
6.
Реалист
24.01.2017 18:48:14
1
8
Когато се спомене Созопол като дестинация,хората разбират красивата стара част на града.Нека някой компетентен напише колко лева са инвестирани от Общината в старата част. Знаете ли колко ? НИКОЛКО !!! Само Арнаутски, е тоз който използва европейски програми и прави нещо за града Общината не е вложила и 1000 лева в старата част, въпреки че кмета е от старата част и той и майка му , баща му ,роднините му живеят в старата част. Но не само заради това.НЯМА ЧОВЕК ПОСЕТИЛ СОЗОПОЛ ДА НЕ СЕ РАЗХОДИ В СТАРАТА ИСТОРИЧЕСКА ЧАСТ.Така че Общината да обърне малко повече внимание на старата историческа част, защото приходите които идват в Общината са главно от туристите които идват да посетят стария Созопол и се запознаят с неговата история.
5.
созополски селянин
24.01.2017 18:12:18
2
9
Наистина ли е вярно това за този заем?А за тази простотия наречена синя зона?Явно наистина нашето градче върви усилено към своя залез.3 месеца лято не могат да компенсират по никакъв начин 9 месеца мъртвило.
4.
старейшини ГЕРБ
24.01.2017 16:05:44
2
14
ГЕРБ е БЕЗСМИСЛЕНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОПАГАНДАТА ! Каква е тази "европейска" класация ? Същата дето лятос обявиха замъка на сержант Тумпалов, че е пред Ещорил и замъка на Елизабет ? Та на тази глупост дори Министър Ангелакова вместо да се изсмее лично награди с някаква грамота тази интернет глупост ! Сега пак същото.ПРОПАГАНДА вместо да се търси отговорност затова, че Рейзи изтегли преди месец 20 млн. лева Общински заем ! Вместо да се коментира увеличението с 130% местните данъци. Въвеждането в мутренска полза на синя зона в 2017 лето. Или за пълното заграждане на Райзкият залив. Някаква интернет класация, като на флагман за гражданин на годината, голям праз. РЕЗИ В ЗАТВОРА ТОВА ЩЕ Е НАГРАДА ЗА ФАЛИРАЛИЯТ ГРАД СОЗОПОЛ !
3.
baba
24.01.2017 15:58:02
1
3
Izplati bebeshkite pari I togava iskai da Glasuvame
2.
88
24.01.2017 15:56:18
2
21
Флагман защо не си направите труда и не покажете как изглежда Созопол.Само допреди седмица преспи непочистен сняг и лед а сега кал и мръсотия.По скоро би трябвало да участва в класация най-бързо унищожен от кмета град
1.
bah maamu
24.01.2017 15:49:34
0
4
Европейски дестинаций в европа-браво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори