×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Бившият кмет на Ахтопол Атанас Желязков е новият шеф на ДАИ Бургас


Само във Флагман.бг: Бившият кмет на Ахтопол Атанас Желязков е новият шеф на ДАИ Бургас
Атанас Желязков вече е в новия си кабинет и ръководи една от ключовите държавни служби в региона
20 Януари 2017, Петък, 09:18 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Желязков спечели конкурса на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“, вече е в новия си кабинет

Бившият кмет на Ахтопол Атанас Желязков е новият шеф на ДАИ Бургас, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник. Желязков поема тукашното звено на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ след спечелен конкурс за длъжността.

Ексуправникът на курорта Ахтопол е бил един от шестимата участници в конкурса. Документи за позицията са подали още Алекси Стоянов Алексиев, доскорошният шеф на ДАИ Бургас Кирил Славов Костадинов, Стойчо Василев Василев, Станислав Милков Малев и друг бивш ръководител на ведомството Тошко Драгнев, показа проверка на Флагман.бг в Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“

До интервю са допуснати Желязков, Драгнев и Костадинов, но изпитната комисия се е доверила на Атанас Желязков.

Той е бивш кмет на Ахтопол. Желязков напусна ГЕРБ преди година и половина – малко преди местните избори в знак на несъгласие с политиката, която води управникът на Царево Георги Лапчев. Кандидатира се като независим кандидат-кмет на Ахтопол, но загуби на балотажа от издигнатия от ГЕРБ Станислав Димитров.

Припомняме, че ДАИ Бургас от няколко месеца е без началник, след като Николай Милушев изненадващо депозира оставка, малко след като се завърна за трети път в Бургас.

Скандалите около дирекцията на ИААА в Бургас не спират с годините. Има съмнения за тежки корупционни практики и зависимостти, които се очаква всеки следващ началник да изкорени, но това така и не се случва. Превозвачите от години алармират, че са изнудвани и рекетирани, но сигналите им досега оставаха глас в пустинята.

В категории: Бургас


15
Коментара
Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
15
Коментара по темата
15.
От опозицията
21.01.2017 18:41:43
0
2
Браво Насе!Честито.Много жалко,че те изтървахме като кмет.Ахтопол не е същиа.Виж се погрижи за камионите на Цигуларя и Лапчев.Сега е момента да ги настъпиш.
14.
ДАЙ и на НАСКО
21.01.2017 17:31:05
1
2
Толкова "отговорен,кадърен,ерудиран,некуромпиран,квалифициран,възпитан,вундерКИНТ,специалист" и човек да се чуди със токова много "недостатъци" как са го приели за член на бандата "ГРОБ". А е сигурно, че не парашутист.
13.
Жоро
21.01.2017 09:05:25
3
3
Браво! Работил съм с него. Човекът е много отговорен, кадърен и еродиран. Успех!
12.
Йорданка Стоянова
20.01.2017 20:56:01
2
7
Именно за това,ЧЕ НЕ Е КОРуМПИРАН,Наско не остана кмет на Ахтопол. Браво Наско!Пожелавам ти успех в новата служба!Дано да оценят ЧОВЕКА!Ти го заслужаваш!
11.
a
20.01.2017 16:13:59
6
9
Точно такъв човек трябваше за този пост. Най-накрая нещата ще се променят към по-добро. Само напред Наско! Успех!!!
10.
Хъхъ
20.01.2017 14:08:18
2
4
хахахах
9.
Аз
20.01.2017 12:42:57
4
11
Наско е изключително ерудиран и квалифициран за тази работа. А най-важното е, че има дългогодишен практически опит в сферата, за разлика от досегашните парашутисти, които бяха виждали камион само на снимка. Пожелавам му успех, защото в тази система има МНОГО неща, които трябва да се променят.
8.
До Хепи
20.01.2017 12:39:32
6
13
Как е възможно да говорите за човек, който изобщо не познавате. Явно сте от роден в кралския двор. Злобата и простотията ви съсипват. Замислете се вие добър човек ли сте. Що се отнася до Наско, той е възпитан и находчив човек и съм сигурна, че ще се справи. Успех, Насе!
7.
бай Чеп
20.01.2017 12:28:25
3
12
ДАИ е просто една никому ненужна държавноадминистративна служба и хранилка за мързеливи и корумпирани служители назначени с връзки на доходоносни постове.Системата на ДАИ е така построена ,че влезеш ли веднъж,няма как да останеш "сух".Като в митниците...Всичко за да е наред,трябва да е с мярка...
6.
ККК
20.01.2017 12:27:49
3
11
ДА БЯХТЕ НАПИСАЛИ ЗА ТОВА КАТО КАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ Е СПЕЧЕЛИЛ КОНКУРСА ТОЗИ ГОСПОДИН. КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМА, КАКВА СПЕЦИАЛНОСТ ИМА, КАКВО Е РАБОТИЛ ПРЕДИ ТОВА ОСВЕН КМЕТ, КОЕТО НЕ Е РАБОТА, КОЛКО ТРУДОВ СТАЖ ИМА И КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ ПРИ ТОВА С ТАЗИ РАБОТА НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ, КОЕТО НЕ Е ЛЕСНО ВЯРВАЙТЕ МИ!!
5.
иванов
20.01.2017 11:46:49
7
10
Той и кмет може да е и шеф на дай ,и каквото иска може да е.Вундеркинт дет го бутнеш.От всичко разбира всичко може.
4.
Успех!
20.01.2017 11:44:22
2
19
Наско е свестен човек и специалист в областта. Всеки, който го познава знае , че не е парашутист. Успех!
3.
ХЕПИ НАРКОМАН
20.01.2017 11:33:27
20
3
От кьде ги изкопават тия селяндури не знам.Като някой комсомолски секретар.И тоя ше е лице на ДАИ ....Божееее
2.
ji
20.01.2017 11:32:01
5
3
http://gtburgas.eu/index.php/novini/53-transportnata-shema-prodalzhava-da-izumyava-poredno-nedorazumenie-tozi-pat-s-kartite
1.
Burgas
20.01.2017 11:22:37
3
8
hybo de ama samo da ne gleda taka losho
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя е прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя е прие като признание Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори