×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кошмар: Стотици блокирани в километрична опашка на пътя Бургас-Айтос (СНИМКА)


Кошмар: Стотици блокирани в километрична опашка на пътя Бургас-Айтос (СНИМКА)
АПИ затвори пътя около 15:00 ч. днес
19 Януари 2017, Четвъртък, 17:13 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Б.М.

Тапата започва от Бургас и стига до изхода на кв. Ветрен, алармират наши читатели


Километрични опашки се образуваха на изхода на Бургас след затварянето на магистралата и пътя за Петолъчката. Стотици хора са блокирани в тапата и зъзнат в студа. Това алармира читател на Флагман.БГ, който се озовал в кошмарната ситуация.

"Намираме се на изхода на кв. Ветрен до бензиностанция ОМВ. Това е само малка част от колоната. Прибираме се от работа и вече 13 часа сме на студа. Зад нас опашката е километрична. Успяхме да потеглим преди малко, след като край Ветрен чакахме 3 часа без да помръднем. Пускат колона през 2 часа. Пътували сме и в много по-лоши условия, никого не обвинявам, но е добре хората да знаят и да не попаднат в тапата", пише нашият читател до редакционната ни поща.

По негова информация на места има снегонавявания, но пътят е проходим при зимни условия.
АПИ затвори пътя Бургас-Петолъчката и в двете посоки малко след 15:00 ч. днес. До час бе блокирана и магистралата от пътен възел Зимница до Бургас. Не предприемайте рисковани пътувания, съветват от Пътното управление. 

В категории: Пътна обстановка


16
Коментара по темата
16.
ФЪРФЪР
20.01.2017 10:48:24
1
3
ДА ТИ СЕРА В УСТИЧКАТА ТИ КОЙТО МИ ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ ЗА КАСАБОВ КОМЕНТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ ЖЕНИЧКАТА ТИ ПУСНА СТАТИЯ С ТЪПОУМНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ ,ТА ДА ЧУЕШ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТЕБ!!!

КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАСАБОВ, ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15.
ОЛИВЪР
20.01.2017 04:30:35
0
7
Трябва залесяване !!
14.
Ла*няна Павлова
19.01.2017 23:50:46
4
16
Далаверите на групировката ГЕРБ - Борисов, Цветанов, кметовете на София, Пловдив и Бургас -Фандъкова, Тотев и Николов НЯМАТ КРАЙ: ОТКРАДНАТИ СА МИЛИАРДИ от бюджета, от обществени поръчки, от саниране, от пътища и магистрали, от Европейското финансиране и от снего-почистване.
13.
Mafia GERB
19.01.2017 23:42:28
1
18
Не чистят!!!Лъжат! Дори главни пътища не са почистени, а какво да кажем за второстепенните. Парите за почистване са откраднати, и техника няма, защото една и съща фирма ( близка до ГЕРБ ) чисти с една и съща техника в няколко области.
12.
До11
19.01.2017 22:50:06
3
17
Във квартал Ветрен живее "Чичко" кмет "Слънце", Митко "Сухото мляко", останалите живеят в Житарово ИБАНИте.
11.
tt
19.01.2017 22:28:34
9
4
селяндурите от Ветрен, нали сега живеят в квартал Ветрен-кво им пука, нали са отворковци
10.
Днес
19.01.2017 22:24:00
2
19
Пътувах до Сливен през Айтос-Карнобат-Петолъчката. В 11:30 часа. Пътя беше на асфалт и десетина пробити преспи. Духаше вятър.
Опитах се да се прибера по същия път в 16:00 часа. Не се получи. Времето беше същото. Но пътя...затворен...вятъра си брулеше сняг от дърветата и полето. Попитах полицаите защо? Те свиха рамене и ми казаха че така им е наредено от АПИ.
КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ ЩОМ ЕДНИ НЕКАДЪРНИ, КРАДЛИВИ ЧИНОВНИЦИ НАРЕЖДАТ НА БГ ПОЛИЦАЙ КАКВО ДА ПРАВИ.
9.
Kzam
19.01.2017 22:17:24
1
6
Tova e vse pak bulgeriq
Da ne zabrqva me
8.
Snk
19.01.2017 22:08:30
0
21
Трябва да го сложат в книгата за регортите 4 пъти затварят пътя за един месец
7.
Непукис
19.01.2017 20:59:56
9
26
"Пътували сме и в много по лоши условия, никого не обвинявам". Ами след като не обвиняваш никой какво очакваш? Ако очакваш "Съжаление" няма да го получиш. Плащай сВИНЕТКИ, Данъци,безмислени Граждански отговорности и не обвинявай никого. На такива като теб "Приклонена главица сабя не я сече" пожелавам да висите по пътищата докато снега се стопи.
6.
хайде за ЧИЧИ КМЕТ
19.01.2017 20:56:33
7
27
Аз никога няма да гласувам за лъжци ,като ЧИЧО КМЕТ
5.
Въпрос
19.01.2017 20:45:39
3
13
Моля Флагман да попитат в общината немогат ли да се направят прегради на магистралата като тези които за против шум само че против вятър и навявания на проблемните места.Знам че имало такова предложение но неможели да отчуждят Земите.Ясно е ,че ще струва доста но е по добре от това да е затворена магистралата .
4.
емелка
19.01.2017 20:45:01
4
17
няма сняг няма бедствие.
нормална зимна обстановка.
само айтоски вьтър.
попитайте КОЙ решава да затваря отсечката ?
Защо?
Че това е ежедневие през зимата.
До ветрен в колонатата тирове.автобуси и т .н.
Извенъж боцман с жълта равпа ни превежда с 40 6м. в час майтап
КОЙ РЕШАВА
СОЙ ЩЕ ИМ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ
като не могат да не се захващат с тая работа хората от АПИ
3.
Морския
19.01.2017 20:38:55
5
40
Да има зимна и лятна с-винетка!!!!
Няма толкова жалка и безпомощна държавица.... Нормална зима е превърнаха в бедствие....
2.
DJARO
19.01.2017 20:34:13
3
21
kvo zatvarqt to NQMA SNQG.........ami da gi puskat za Letniq Sezon-ni6to 4e pla6tame VINETKA za zqla godina.....bahti darjavata tva e ABSURDISTAN...
1.
Дофо
19.01.2017 20:28:32
1
18
Аз, си мислех, че изхода на Бургас с кв.Ветрен, пък той според автора не е част от града!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори