×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Марков към БСП: АЕЦ „Белене” - може, ако сменим дограмите с найлони и се топлим с калорифери


Костадин Марков към БСП: АЕЦ „Белене” - може, ако сменим дограмите с найлони и се топлим с калорифери
Депутатът от Реформаторския блок призова червените да подкрепят програмата за саниране
18 Януари 2017, Четвъртък, 00:09 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Бургаският депутат използва дискусията по програмата за саниране, за да жегне червените


Бургаският депутат от Реформаторския блок Костадин Марков се подигра на идеята на БСП за строеж на АЕЦ „Белене”. Повод за изявлението му в парламента в сряда стана спорът дали да се одобри дофинансирането на правителствената програма за саниране с още 1 милиард лева.

От БСП гласуваха против това, като изведоха различни аргументи, макар че наскоро червената лидерка Корнелия Нинова обясни, че нямат намерение да спират програмата, ако дойдат на власт.
На това Костадин Марков отговори: „Традицията повелява, когато дойде БСП, много програми да спират. Затова моят съвет към тях е да гласуват тази програма, защото това може би ще бъде единственото нещо, което ще върви, ако те се върнат на власт.
Другият вариант, разбира се, е да построим АЕЦ „Белене”. Вместо дограма, да имаме найлони по прозорците и да се отопляваме с калорифери. Сигурно така ще изкарат сметките, че така ще бъде по-изгодно икономически.”


По думите на Марков програмата за саниране си има своите кусури и може да се говори много за тях.
„Сигурно има проблеми и с контрола. Въпреки че това е един инвестиционен процес, в който ясно е регламентирано кой за какво отговаря. Да, влиза строителният надзор. Да, има клаузи в договорите на фирмите-изпълнителки, в които има описани гаранционни срокове, има гаранционни суми, които ще бъдат удържани, ако има нещо некачествено. Така че в тази посока аз не бих развил критики”, каза още депутатът от Реформаторския блок.

Костадин Марков изрази мнение, че е редно по-нататък собствениците на сградите да започнат да съфинансират ремонтите.
„Подкрепям, че е по-добре да се мине към вариант не 100 процента финансиране, а самоучастие на собствениците и това е нормална следваща фаза в подобен тип програми. Така че колегите от Реформаторския блок и аз се надявам да подкрепим втория етап на тази програма”
, призова Марков.

Впоследствие регионалният министър в оставка Лиляна Павлова в изказването си се съгласи с бургаския депутат и обяви, че действително живущите в ремонтираните постройки следва да имат свой принос в санирането. Засега обаче държавата ще продължи да финансира изцяло програмата.

Припомняме, че след близо два часа дебати в крайна сметка парламентът прие решението за подкрепа на програмата с още 1 милиард лева.

В категории: Бургас , Политика


34
Коментара по темата
34.
s
08.03.2017 13:30:39
0
0
МОЛЯ ДА СЕ ЧЕТЕ САМО ОТ БЕЗПРИСТРАСТНИ:
Уличават дясната ръка на ГЕРБ-еров кмет в гранде далавери

При финала на всеки свой мандат червеният екскмет Йоан Костадинов откриваше по две-три градинки. Така, заради същите градинки, към края на 12-годишното му управление бургазлии го взеха на подбив, но не се замисляха, че имаше далавера в изграждането именно на паркове и прочее зелени площи. Защото договорите се сключваха с едни и същи фирми-изпълнителки. Дясната опозиция не спираше да алармира обществото. А най-яростният противник на Йоановите градинки тогава беше строителният надзорник Костадин Марков, лидерът на СДС. Сега, две години по-късно, Марков е дясна ръка на кмета от ГЕРБ Димитър Николов и отговаря за строителната политика на общината. И май играе в сценарий, съчинен отдавна от безславно сдалия властта Йоан. Само дето градинките вече са детски, а фирмите – с други имена.„Поредната нова детска площадка бе открита в Бургас“ – с това заглавие се кичат поне 15-тина съобщения в официалния сайт на общината, които на пръв поглед са досущ еднакви. Объркването на непредубедените читатели, че става дума за една и съща информация идва и от дежурните снимки, на които Николов и Марков режат ленти.
Като две капки вода си приличат и монтираните съоръжения – люлки, катерушки, кошчета за боклук и пейки. Веселко, шаренко, макар и не дотам естетично, но радост за малчуганите и техните майки. И за да няма обидени или пренебрегнати, общината е решила да украси всеки квартал на Бургас с поне по десетина такива. При това със собствени средства, което даже е похвално. Стига сделките с изпълнителите да са прозрачни и сключвани на светло.
Само за първите 6 месеца на 2008 г. в изграждането на детски площадки са инвестирани 1 милион лева общински пари, похвали се през октомври миналата година Костадин Марков. В началото на тази пък, кметът Николов обяви, че „бюджет 2009 ще е за децата и младите хора, имайки предвид заложеното изграждане на детски градини и площадки, а нови държавни изисквания ще наложат корекция в средствата за построяването“. В смисъл, че ще ги оскъпят. И заваляха едни оферти за различни дейности, но все на стойност от 24 до 99 000 лева, които Законът за обществените поръчки не ги лови.

С пряко договаряне, без гласуване от Общинския съвет и с подписа на зам.кмета Марков.

И какво се получава на практика: две фирми поеха тежката задача да реновират, освежат, изградят всички детски площадки в общината, да монтират спортните уреди и бягащи пътечки в две училища (само едната е на стойност 80 000лв), да построят няколко детски градини, да стегнат покрива на Дома на покойника, да ремонтират няколко читалища. Появи ли се изобщо някаква общинска поръчка, свързана със строителство, насреща са неизменно „Дар строй“ ООД и „Олимп строй“ ООД. Чии са фирмите и какво ги свързва с ДПС
„Дар строй“ ООД е регистрирана в Бургас в навечерието на местните избори през октомври 2007 г. Като мажоритарен собственик на капитала и управител в търговския регистър на Бургас е вписан Ружди Алиосман Хасан („Десант“ вече писа за агентурната му принадлежност към ДС под псевдоним „Наско“, членството му в БКП и за активното му участие във Възродителния процес) . По това време Хасан е държавен служител! Назначен от Сергей Станишев на поста зам.областен управител на Бургас от квотата на ДПС. На власт е тройната коалиция и вероятно затова съдебната система си затваря очите за очевадното нарушение.



Близо година от създаването си, фирмата на зам.-областния Ружси Хасан не отчита почти никаква дейност.

На 22 август 2008г. Ружди Хасан прехвърля 60% от дяловете си на 29-годишния Атанас Димчев Бошев и бизнесът внезапно потръгва. За възхода на „Дар строй“ се грижи основно Община Бургас, управлявана от ГЕРБ.
И докато неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кампанията за парламентарни избори т.г. топли сърцата на електората с обещанията, че ще навре Ахмед Доган и приближените му в миша дупка, най-верните му хора в Бургас работят рамо до рамо с ДПС. Даже по-скоро за ДПС.
Името Атанас Бошев пък никак не е случайно. В строителните среди открито се говори, че той движи фирмите на Костадин Марков, от които зам.кметът проформа е излязъл след встъпването си в длъжност. Като потвърждение, в края на октомври м.г. (когато е бума с общинските поръчки по изграждане на детски площадки и градини) Атанас Бошев регистрира обща фирма със съпругата на Костадин Марков – Кремена Димитрова Маркова (в търговския регистър името й често се среща и с фамилия Загорова). Общото дружество, в което двамата имат равни дялове се казва „Кам строй инженеринг“.
Единият от фирмените офиси на г-жа Загорова-Маркова се намира на улица „Вардар“ №27, етаж 1. А обявеният в съда телефон за контакти е същият, на който отговарят и повечето фирми на Бошев (тези, които от края на м.г. насам фиктивно пращат оферти на общината и после се отказват в полза на вече цитираните по-горе дружества).
На същия адрес на „Вардар“27 първоначално е обявено и седалището на „Дар строй“.

За да не привличат "нездраво любопитство" върху себе си, Бошев и Хасан се местят преди месец в нов офис на ул. „Мара Гидик“8.



От разработения от тях рекламен сайт научаваме, че „Дар строй“ се явява официален представител на турската „Дога парк“ – производител от Истанбул на детски съоръжения за игра, външни фитнес уреди за възрастни и деца, спортни съоръжения, градинска мебел и гумени настилки. Че съоръженията по новите площадки в Бургас са внос от Турция, вече е ясно. И няма нищо лошо, ако излиза изгодно. Според хора от бранша обаче фирмата-посредник им слагала силно завишени цени. Които общината (тоест, данъкоплатците) плащала с лека ръка.
На принципа на скачените съдове, от „Мара Гидик“ се управлява и втората фирма, с която Община Бургас поддържа преки контакти по строителната си програма – „Олимп строй“. И това дружество е създадено в края на 2008г. Управител и собственик на 50 процента от дяловете е 28-годишната годеница на Атанас Бошев – Стела Нейчева Нейчева. На нея са възложени покривните конструкции и ремонтите на няколко общински сгради. Така приятелят на Марков Ружди Хасан, дясната му ръка Атанас Бошев и младата Нейчева (както и свързаните с тях фирми) затварят кръга с малките поръчки на Община Бургас и потокът от общински средства потича към техните каси.
Защо ДАНС (или каквото остана от нея) не погледне и вестниците

Пълният списък на поръчките, изпълнени от приятелските фирми лесно може да бъде проследен от вестникарските заглавия от средата на миналата до октомври тази година. Ето какво открихме ние в периодичния печат и на страниците на местните интернет издания. Както и в официалния сайт на общината:
- В информация 20 октомври 2008г., озаглавена „12 нови детски площадки ще бъдат построени в Бургас“ научаваме, че общината е отделила 340 000 лева за боядисването на 6 от тях и за построяването на още толкова нови. Сайтът на Община Бургас пък допълва новината с цитат от Костадин Марков: „Детските и спортните площадки са приоритет в работата на община Бургас. В последния бюджет, когато аз бях съветник, имаше 30 000 лв. за детски площадки. В рамките на първата година от нашето управление ние сме изхарчили един милион и само тази пропорция трябва да ви говори достатъчно за нашата работа в тази насока“. Твърде откровено, бихме добавили.
- „Още една нова детска площадка в Бургас“ - 24 октомври 2008г. Намира се пред бл. 93 в ж.к. „Братя Миладинови“ и е на стойност 50 000 лева. Като изпълнител на проекта в официалната информация на общината се цитира фирма „Борела“ ЕООД, но удобно се премълчава факта, че тя пък сключва договор с „Дога Парк“ като подизпълнител. Различното в случая е, че като спонсор е посочена „АРБО“. По време на церемонията по откриването, кметът Димитър Николов не пропуска да благодари и на общинските съветници, „с чиято подкрепа Общината осигури сериозен финансов ресурс за ремонт на стари детски площадки и строеж на нови“. Дали обаче Общинският съвет е наясно, че в повечето от случаите е подкрепял частния бизнес на две конкретни строителни фирми, не е ясно.
„Поредна детска площадка бе открита в Бургас“ – 17 декември 2008г. Мястото е в ж.к. „Зорница“, а общата стойност на проекта – 32 000 лв.
- “Нова детска площадка в кв. Изгрев в Бургас“ – 1 юни 2009г. Намира се в близост до РУМ „Велека“. Стойността на проекта в журналистическите публикации е спестена, но според отлично информиран източник, сумата е за близо 80 000 лева. Като изпълнител е посочена фирма „Актив“ООД. Която пък сключва, естествено, договор с „Дога парк“ като подизпълнител. Точно на откриването на тази площадка, бургаската общественост разбира чрез медиите, че до момента построените площадки в града и съставните селища са вече 40 на брой и се работи по доизграждането на още други 20.
- „55 000 лв. за нова детска площадка в Бургас“- 10 юни 2009г. Мястото е на ул. „Дебелт“, до ЦДГ №20 „Златното ключе“. Дописката е публикувана в сайта на Община Бургас и от текста й става ясно, че „обновяването на спортната площадка е част от цялостен проект на Община Бургас на стойност 100 000 лв., който включва реконструкция и обновяване на още 3 такива – в ж.к. „Славейков” зад бл. № 1 /”Поморина”/, на ул. „Гурко” /зад III поликлиника/ и в кв. „Крайморие”.
- „Билла България“ възстанови детска площадка в Бургас“ – 23 юли 2009г. Всъщност, площадките са две – едната до „Билла“ в кв. „Братя Миладинови“, а втората до „Билла“-Меден рудник. За втората договор с общината е подписала „Агро груп“, но според неофициален източник цялата сума от над 50 000 лева по изпълнението е влязла по сметките на същата „Дога парк“.
- „В Бургас откриха първа площадка за деца с увреждания“ – 7 октомври 2009г. За съоръжението в парк „Изгрев“ в ж.к. „Славейков“ са отпуснати 900 000 лева по капиталовата програма на Община Бургас. Проектът би трябвало да е изпълнен от общинската БКС, но странното е, че и тук уредите са на „Дар строй“ (или „Дога парк“).
- На 29 септември 2009 година в интернет пространството изскача следното заглавие: „Бургас строи нови детски градини“! В дописката пише, че квартал „Лозово“ вече си има чисто нова детска градина – модерна, красива и добре обзаведена. Изпълненият проект е на стойност 900 000 лева. На откриването и освен дежурните Николов и Марков този път са и областният управител Константин Гребенаров и заместниците му Златина Дукова и Златко Димитров, депутатите от ГЕРБ Галина Милева и Стоян Гюзелев и председателката на ОбС Снежина Маджарова. По време на церемонията става ясно, че към този момент с общински средства в Бургас се изграждат още: нова детска градина в квартал Крайморие, на стойност 1 000 000 лв.; нов павилион на детска градина „Морска звезда” в к-с „Меден рудник”, на стойност 1 200 000 лв.; нов павилион в детска градина „Раковина”, на стойност 1 000 000 лв.
Дали пък и те не се изграждат от „Дар строй“ и „Олимп строй“?
222.
ДАНС
33.
Паскалев
21.01.2017 11:34:52
2
3
Един съвет братле, престани да коментираш ген. Радев, където ти падне, защото не знаеш какъв автогол вкарваш на целия РБ. Нито си му на възможностите, нито на физиката, нито на уменията, нито на морала. С вота си за президент хората ясно показаха кого искат и кого не. Вече само с присъствие дразните, не си показвайте охранените муцуни, защото само това ви носи черни точки. Вижте си репутациите и черните ви имена в управлението и тогава коментирайте новите хора, които са някаква надежда
32.
ФЪРФЪР
20.01.2017 11:35:54
0
0
ДА ТИ СЕРА В УСТИЧКАТА ТИ КОЙТО МИ ТРИЕШ НЕУДОБНИТЕ ЗА КАСАБОВ КОМЕНТАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧУДЕСНО Е, ЧЕ ЖЕНИЧКАТА ТИ ПУСНА СТАТИЯ С ТЪПОУМНИТЕ ТИ ИЗЦЕПКИ ,ТА ДА ЧУЕШ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТЕБ!!!

КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ КАСАБОВ, ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.
Марков в пандиза
20.01.2017 05:02:45
1
5
Марков крадец долен ако ти изкарат кражбите и далаверите сигурно ще ти дадат доживотна присъда
30.
До, по принцип
19.01.2017 23:07:36
1
4
Висока, висока, ама колко да е висока една "топка" навряна във педераския ти Гъз?
29.
по принцип
19.01.2017 21:17:07
5
1
по принцип, бургазлията е доста прост, неук и агресивен. Освен това, винаги живее на 500 км от София - имам предвид, умствено. ае изгревски, слагайте адидаса и да не ви пука. Коце Марков е висока топка за вас
28.
Марков
19.01.2017 18:07:02
2
4
Коце всички пари които си откраднал от строителни измами докато беше зам.кмет по стройтелство до стотинка да ги дадеш за апчета!!!Гюрлук мръсен
27.
Радост в чата
19.01.2017 17:35:02
1
7
Най после Тролчета (25;26)на Общинските Крадци получиха опорни точки и излязоха на светло, да си, заработят парите. Главната Мутра заговори за Морал, а те за завист към Огромните постижения (кражби) на ортаците на кмета"Слънце ". Господа, това не е" приятелски огън ",а е" пробуждането на плебса " и след него става страшно за крадливата политическа сган.
26.
Мнение
19.01.2017 15:41:29
5
4
Днес нерядко ставаме свидетели как посредствеността, пропагандата,лъжата и безличието се опитват да удавят стойностното.Повечето коментиращи по-долу са нереализирани,подтиснати и комплексирани хора, ненаправили нищо стойностно в живота си.А за "приятелския огън"- много е вероятно-не зная,не съм в тези среди.Ако е вярно обаче - жалко за драскачите.
25.
Защо ли ?
19.01.2017 15:28:54
5
3
Защо ли повечето пишещи тук ми звучат като завистници на нечии успехи.Злословят и лъжат безскрупулно! Дали това не е "приятелски" огън за прикритие на собственото им безличие?
24.
Losho
19.01.2017 14:53:01
1
3
Май ще поосъдят флагман заради коментари на Павлов и Табаков
23.
Old Smugler
19.01.2017 14:22:55
0
3
13.01.2017 в центъра на кв.Зейтинбуру ИСТАНБУЛ рухва 6 етажна сграда.Днес 19 .01 2017 Турския министър на Околната среда и водите Мехмет Йозхасек предупреждава с обезпокоителен тон за ОПАСНОСТ от РУХВАНЕ на 50.000 опасни сгради в Истанбул строени НЕкачествени с ЕВТИНИ и фалшви материали фалшив ЦИМЕНТ с повишено с-е на ХРОМ6 ако пак удари трус от 6-7 ма по Рихтер както преди 17години
22.
Old Smugler
19.01.2017 13:09:13
2
5
Това е лицето участвало в мега КОНТРАБАНДАТА на ФАЛШИВ ТУРСКИ ЦИМЕНТ с повишено съдържание на КАНЦЕРОГЕНИЯ ХРОМ -VI.В периода наБГстроителния бум на имоти 2002-2007 тогава е внесен над 70000 ТОНАотвъпросния турски цимент през ГКПП МалкоТърново.с ТОЗИ ЦИМЕНТ фалшив са построени стотици коопераци и малки блокчета хотели във Бургас Царево Лозенец Слънчака СветиВлас Несебър Поморие и др .С въпросния цимент са посроени РУХНАЛИТЕ блокове в турските градове ИЗМИТ и АДАПАЗЪРЬ от земетръса през1999 г вТурция отнел живота на 25000 турски граждани.Фалшивия турски ЦИМЕНТ прави сградите неустойчиви при трусове и ремонти.Производител на въпросния цимент етурски консорциум с който ГЕРБ работи исипартнира встроителство на Магистрали
21.
Коце Маца
19.01.2017 12:52:55
2
6
Този и той е изпята песен вече. Много силен вилен беше в Бургас, а сега дали пак ще станеш дупетатин не е ясно.
20.
Ужас
19.01.2017 11:54:07
2
10
С найлони и калорифери ще се топлим наистина, ако такива като теб продължат да ни управляват
19.
аьаь
19.01.2017 11:40:25
2
11
Крадец, стиропора не гори. След 10 години няма да има с какво да се топлим и с какво да си светим, говедо тъпо. А изолациите, от които доста се облажваш, май вече взеха и да падат.
18.
РБ
19.01.2017 11:30:40
2
10
Ако РБ иска да има представител в следващия парламент от Бургас /ако въобще влязат/, то трябва да забрави въобще за тоя хубостник. Трябват нови лица, които мислят не само за себе си.
17.
пак
19.01.2017 11:29:04
2
9
Тоя най-накрая реши да поработи, две години само с лобизъм се занимаваше, сега идват избори и реши да се покаже от дупката, та пак да става дупедат. Никога вече. Срам ме е, че гласувах за теб.
16.
mahai se be
19.01.2017 11:27:22
2
7
Mahai se ot pogleda mi mazen neuk katil
15.
by the way
19.01.2017 11:26:54
3
9
Честито на селяните живеещи в Бургас които са избрали селяци като Марков,В Симеонов и т.н.малоумни пришълци!(Включая кмета от Надър)
14.
Запознат
19.01.2017 11:26:33
2
12
Абсолютно съгласен с всички коментари. Доста време бях в кухнята около тоя наглец и крадец. Половината от блоковете в Бургас, които се санират са с негова протекция. Представете си как се е облажил и има наглостта да говори.
13.
Кибик
19.01.2017 11:16:59
4
14
Родения в Гоце Делчев, "Бургаски" депутат, развил се под крилото и вещото ръководството на кмета Слънце, управляващ "Най добрия град за крадене " Коце Марков достига невиждани "Висини" в ДАЛАВЕРАТА!!!
Ако, позволим този "Бургаски" КРАДЕЦ, да остане в управлението, не само "найлон по дограмите", но и слама по покривите ще имаме.
12.
Призив
19.01.2017 10:53:29
3
12
сТЪПИ Бургазлии, ако желаете да подпомогнете БАНДИТСКИЯ БИЗНЕС, продължавайте да пазарувате от нашия магазин"ДЖЪМБО" Авера "Слънце" ни построи пасарелка с Вашите пари, сега ще монтира и асансьор.Очакваме и вашата финансова помощ.
Ваши: Борис и Костадин
МАРКОВИ
11.
Ааауто Ааауто БГ
19.01.2017 10:14:26
5
15
Синия тарикат МАРКОВ НЕму идва на аКъла че бъдещето е в ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ които вместо бензин ЩЕ харча ТОК.И на тия магистрали дето ги строи бат му Бойко ще има електростанци собственост на буля Бориславивица бай Прокопенлиев и чичо му Валю Златев.И колите ЩЕ вървят с ТОК от АЕЦа а не с турски немски ирумънски фибран и стиропор
10.
Поздрав до гербаджиите
19.01.2017 09:59:59
3
15
koce 6ta iba v ustata-gyurluk prost.
9.
срам
19.01.2017 09:51:08
3
20
маркооов, а ти що крадеш бе мазник.От кога крадците почнаха да дават съвети.
Крадец крадец крадец
8.
КЕФ
19.01.2017 09:38:15
4
24
Ами ние сме глупаци, че позволихме на този глупак да представлява Бургас, но нищо, защото това са му последните пет дни, като депутат в политическият му живот. Хахаха
7.
Бургазлия
19.01.2017 09:37:01
19
8
Отново точна позиция на Марков, комунистите колкото пъти и да дойдат на власт само глупости правят, дано тоя път хората не се подведат!!!
6.
Интригант
19.01.2017 09:33:36
4
22
Да верно,ония ден Коцето такъв мазен минет направи на Расим Плевнелиев,че дори камерата се изчерви от срам...Живот и здраве,дано не влезе в другия парламент пак с чудовищните 150 гласа,за да могат компетентните ограни да се захванат с тази крайно корумипирана и противна личност
5.
ПЪРРРПЪРРР
19.01.2017 09:11:45
7
27
ОНЗИ ДЕН В ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ЧУХ НЕЩО НЕЧУВАНО......!!!!
ТОЗИ ПОМИЯР КОСТАДИНЧО МАРКАРОНОФФФ КАЗА ,ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕЗИВЕНТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.......!!!!!!....АААЛИЛУЯЯЯЯЯЯ...
ВСЕ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ТОЗИ Е ИЗМЕКЯР,АМА МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е ПРОСТО ЕДНА ПРОСТИТУТКА, КОЯТО ВЪРТИ ДУДУЦИ НА ПЛЕВЕЛА И ДРУЖИНКА НА ПОВИКВАНЕ ДЕНОНОЩНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
Гери
19.01.2017 08:52:18
3
28
Не се напъвай толкова Коце,просто събираш повече омразата на бургазлии!
3.
Шмила
19.01.2017 08:48:32
3
30
Каква мисъл,каква перспектива? Този велик бургаски управленец,счита че ел.енергията се ползва само за отопление. Това промишленост, технологии,производство ....те са далече от този гений на словото. Сега се вижда защо Бургас е на опашката от големите градове по развитие ,по заплати..... Дурляк
2.
do 1
19.01.2017 08:20:00
4
20
С този мазно-селски фейс?! Съмнявам се...
1.
бургазлия
19.01.2017 08:10:49
5
28
Тоя освен да краде нищо друго не може да измисли.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори