×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Созопол атакува най- престижната европейска класация за туристически дестинации European Best Destinations /EDEN/


18 Януари 2017, Сряда, 16:22 ч.

Морският град е емблемата на модерния и бързоразвиващ се туризъм



През годините Созопол спечели редица национални, международни и световни награди в сферата на туризма. Те са признание не само за града, но и за Българското Черноморие и родния туризъм. Созопол е емблемата на модерния и бързоразвиващ се туризъм, който привлича интереса на милиони туристи от цял свят с уникалното съчетание на антична загадъчност, културна и историческа специфика, неподражаема колоритност и неповторимата атмосфера на романтика, забавления и запомняща се ваканция.

Созопол е уникална част от общия туристически продукт, който прави страната ни все по-желана дестинация. И на него се падна честта и отговорността да защити най- доброто от българския туризъм и да представи страната ни в най- престижната европейска класация за туристически дестинации European Best Destinations /EDEN/ .

Тази класация е сравнително млада, едва от 2009 г., но по време на кампанията „Най- добра европейска дестинация” генерира над 40 милиона посещения от туристи, които дават своя вот всяка година за 20 европейски дестинации.

Това са дестинации, които са впечатлили туристи с качеството на предлаганите услуги, привлекателни места за отдих, уникални исторически ,културни и природни обекти.

Класацията е на принципа „от туриста за туриста”, и крайният резултат се определя от милионите европейски туристи, които имат възможност да гласуват за своите любими дестинации . Тя се организира от Добрите европейски дестинации- организация, базирана в Брюксел и създадена да насърчава културата и туризма в Европа. В партньорство с EDEN мрежата тя предоставя уникална възможност за реклама и популяризиране на европейските дестинации, номинирани за „ Европейска дестинация” и насърчава потребителите на туристически услуги да бъдат активни в избора си и оценката по време на гласуването на интернет платформата на EDEN, което ще се проведе от 20 януари до 10 февруари 2017 г.

Сред номинираните дестинации, които ще участват в престижната класация и ще разчитат на гласа на всеки един европеец освен Созопол са още Милано, Брюксел, Сан Себастиан, Вроцлав, Рим, Париж, Барселона, Берлин, Виена, Порто, Атина, Нови Сад, Загреб и др,

В миналогодишната класация своят глас  са дали над 40 милиона туристи от цял свят, които също са избирали между 20 туристически дестинации. В популяризирането на участниците сред туристите в Европа активни са не само Добрите европейски дестинации и EDEN, но и европейски служби по туризма, професионалисти от туристическия бранш, както и различни туристически форуми и събития като туристически борси, конгреси, изложения и презентации, на които участващите в класацията дестинации са рекламирани и популяризирани. Всяка дестинация допълнително активизира своята туристическа аудитория, за да може в края на интернет гласуването да се похвали с престижно място в класацията. В гласуването могат да вземат участие туристи от целия свят, останали с добри впечатления от посещението на някоя от дестинациите, или пък впечатлени и заинтригувани от представянето на други по време на кампанията на European Best Destinations /EDEN/  .

Официалният адрес на страницата за гласуване ще бъде : http://www.vote.ebdest.in/

Хората също така ще имат възможност да гласуват директно от страницата, посветена на Созопол: http://www.europeanbestdestinations.com/destinations/sozopol/

В онлайн състезанието ще започне тази 20 януари (в действителност 19 на обяд) в продължение на три седмици. Милиони туристи от всички други по света ще имат възможност да открият и да гласуват за Созопол по време на това събитие.

Всеки глас за Созопол е глас за българския туризъм. Всеки успех за българския туризъм е успех за България. Нека дадем силен старт на туристическата 2017, като още веднъж покажем на Европа и света,че България заслужава да бъде водеща туристическа дестинация!

Гласувайте за Созопол!

В категории: Созопол


4
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
4
Коментара по темата
4.
ГЕРБ
23.01.2017 14:03:53
0
2
След снега и леда града тъне в кал и мръсотия.За два мандата крадливия Рейзи превърна Созопол в бунище което пълни личната му сметка.Никога не бих гласувал за това скапано место където управата нехае а общината е пълна с над 500 паразита който се изхранват от нашите данъци.
3.
ъх
21.01.2017 20:07:40
0
2
да ви е честита новата пречиствателна станция която пак изхвърля лаината в морето , но вече миксирани
2.
ГЕРБ
21.01.2017 15:44:38
0
2
За каква класация си мечтаете когато града ви е затънал в лед и сняг и то благодарение на кмета Рейзи който харчи парите ви в пиано-барове в Бургас.Как ще се класирате като и последното место Райския залив е вече бетонирано пак с участието на кмета Рейзи като изрично има дадени указания към общината да се спре строежа защото нама нужните подписи от Министерството на културата
1.
Рейзито
18.01.2017 19:05:43
0
5
Ми, дестинация съм я, нали ти давам 50 бона ма Касабова! Утр пиши, че ще вземем Нобел за честност и не корумпираност!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори