×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алекс от Несебър и още шест българчета обраха наградите от топ конкурс в Москва


Алекс от Несебър и още шест българчета обраха наградите от топ конкурс в Москва
Българската делегация представи типичните ястия за Бъдни вечер и Коледа
17 Януари 2017, Вторник, 20:37 ч.
Автор: Флагман.бг

Студът не попречи на българската група да бъде щастлива

 Седем българчета от градовете Варна, Несебър, Пловдив и София станаха победители на Международния фестивал за таланти, мода и красота “Prince & Princess of the Universe” 2017, който се проведе в снежно красивата и новогодишна Москва. Заедно с него се проведе и Международният форум за таланти и мода „Start Up“. 

Организаторите на фестивала бяха подготвили богата културна програма. Групата посети Червения площад и разгледа празнично украсения ГУМ. Москва винаги грее в невероятно красива Новогодишна и Коледна украса, но тази година ръководството на града беше надминало себе си. Безброй богато украсени елхи, светещи гирлянди, греещи фигури и скулптури, новогодишни базари и Москва се превръща в една светеща феерия.

Посещението на детски спектакъл на сцена номер едно на Русия – Кремълския дворец беше истинско удоволствие за всички. Самото представление е впечатляващо, а преди него децата се радваха на програма с интересни герои, танци и игри.

А спектакълът „Черномор“ в зала „Олимпийски“ зарадва и малки и големи. Такава феерия от костюми и талант може да се види само в Москва.
Студът не попречи на българската група да бъде щастлива.


В Москва Коледа е на 7 януари. Участниците в Международния фестивал имаха Вечер на дружбата като всеки представяше своите традиции.

Българската делегация представи типичните ястия за Бъдни вечер и Коледа. Поднесохме питка и сурвакахме организаторите за здраве, а всеки от участниците получи късметче. Най-голямата радост за нас беше, че в центъра на Москва се изви голямо българско хоро.

И ето го финалът. Проведоха се едновременно две събития - "Prince & Princess of the Universe" и форума за таланти "Start Up". Жури бяха известни личности от руския шоубизнес и международни директори. Всички участници се представиха в няколко тура: с народни носии, с карнавални костюми, с официални тоалети. Всеки показа и своя талант. 

Нашите деца обраха всички основни награди. Алекс Йорданов от Несебър стана Принц на целия фестивал и Гран при за хореография. Елия Тодорова от Пловдив с професионалното си пеене спечели Гран при за вокал, а Елизабет Амитис от София стана Бест модел на форума и гран при в групата.

Ето кой какво спечели:

1. Алекс Йорданов - 6 г. - гр.Несебър
Гран при на фестивала "PRINCE & PRINCESS OF THE UNIVERSE 2017"
"Baby Prince of the Universe" 2017 - ексклузивна купа и лента;
награда Гран при за хореография във форума "Start Up" – категория 4-6 г., златен медал за модел, златен медал за талант

2. Елизабет-Амитис Абдулджалил  5 г - София
"Baby Princess of the Universe" 2017 гран при
"Best Little Model" 2017 – Grand Prize – награда от форума "Start Up" – ексклузивна корона и лента,
"Best Ball Dress" – награда за най-добър официален тоалет,
награди от форума "Start Up" – златен медал за талант; златен медал за модел

3. Елия Тодорова - 14 г. - Пловдив ART Voice Centre
Гран При за вокал във форума "Start Up" – диплома и купа, златен медал за талант;
златен медал за модел;
"Best Talent" 2017 на фестивала "Prince & Princess of the Universe";
награда "Young Princess of the Planet“, ексклузивни корона, лента

4. Никол-Наоми Дечева - 10 г - Варна
"Mini Princess Eurasia" 2017, ексклузивна корона и лента; златен медал за вокал,
златен медал за модел,
сребърен модел за хореография

5. Елизавета Кузнецова - 9 г - Варна
"Little Princess Continent" 2017, ексклузивна корона и лента;
златен медал за талант;
златен медал за модел във форума "Start Up"

6. Николета Филипова - 6 г - Пловдив
"Baby Princess of the Planet" 2017, ексклузивна корона и лента,
златен медал за хореография,
златен медал за модел във форума "Start Up"

7. Изабела Зауер - 10 г – град Варна
"Mini Princess of the Planet" 2017,
ексклузивна корона и лента;
златен медал за модел във форума "Start Up"



В категории: Несебър


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
1
Коментара по темата
1.
Barba
17.01.2017 20:13:36
0
7
Браво на момчето !!! Да е живо и здраво и все така да ни радва !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори