×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След бойкот от ГЕРБ: Депутатите отказаха да осъдят „Шоуто на Слави”


След бойкот от ГЕРБ: Депутатите отказаха да осъдят „Шоуто на Слави”
Цецка Цачева събра лидерите на парламентарните групи по искане на „Атака”
13 Януари 2017, Петък, 02:17 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Повод за гнева на народни представители станало скандално предаване


Председателят на парламента Цецка Цачева свика извънреден Председателски съвет на Народното събрание заради „Шоуто на Слави”. Това е станало по искане на „Атака”, обясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Повод за извънредната сбирка било издание на шоуто тази седмица, в което политическите сили в Народното събрание били грубо обругани. От „Атака” са поискали парламентът да вземе отношение и евентуално да осъди действията на шоуто.

Идеята беше да се осъди поведението и начина, по който се обвиняват парламентът в „Шоуто на Слави”. Нашето категорично мнение от парламентарната група на ГЕРБ е, че не трябва да взимаме страна”, коментира Цветанов пред журналисти след заседанието на Председателския съвет, на който не е било взето решение заради липса на консенсус.

Във въпросното предаване ГЕРБ била единствената партия, която не е била обругана (вероятно заради позитивната им позиция за мажоритарната система – б.а.).
Цветан Цветанов обаче обясни, че през последните години те са били обиждани многократно в „Шоуто на Слави”, но тогава никой не ги питал трябва ли да има реакция.

Той припомни и късането на портрета на президента, както и обидите срещу конституционни съдии. Тогава политиците не взели отношение, затова и сега не трябвало да се реагира.

„В момента представете си, ако парламентът излезе с позиция относно „Шоуто на Слави”. Това означава, че ние още повече ще създадем тази негативна енергия, както в обществото, така също и да започнем отново да се противопоставяме. Аз не искам парламентът да участва в действия, с които можем да провокираме омраза или разделение. Затова всеки един с поведението си трябва да се придържа към по-нормалното общуване, да няма обидни квалификации, да няма призив за омраза и за разделение. А обществото да прецени това кой е прав и кой е крив”, каза още Цветан Цветанов.

Той добави, че ако е нужно, има институции, които би следвало да се сезират. След въпрос дали говори за Съвета за електронни медии (СЕМ), Цветанов отговори, че не знае и не иска да взема отношение.

В категории: Политика


7
Коментара по темата
7.
цървул
13.01.2017 15:05:18
5
7
Еи тиквун , на село хората кой ще им смени дограмата и кой ще им санира къщите и те плащат данъци
6.
До Ротшилд
13.01.2017 14:24:23
3
9
На българина му кипва само в интернет и само там е силен.Стане ли въпрос за стачки,протести и т.н чака все някой друг да отиде вместо него и да му "свърши работата"и политиците мн добре знаят това затова и крадат като за последно и мачкат народа
5.
Ротшилд
13.01.2017 13:45:39
4
9
Крайно време е да се стегнете там всички червени,сини,зелени,лилави и всякакви там други "бояджии" и най-вече вашите "кукловоди",защото на народа много скоро ще му кипне и всички ще ви изринем.
4.
Ивайло Дражев
13.01.2017 13:37:55
7
10
Цв.Цв.забрави само да изясни , че сделката е нов двегодишен договор на шоуто с БТВ , затова е и ангажимента да не се прави партия ...., а промени в изборната система лежат в парламента от 22.11.2016 внесени от Роден край , къде бяха тези загрижени гербаджии 2 месеца , че не ги вкараха в комисии и зала ..елементарни демагози
3.
Не мога повече
13.01.2017 13:35:30
6
9
Е тоя път ще Ядете камъните и то много
2.
Чичо Манчо
13.01.2017 13:26:07
6
18
Цветанов този път е напълно прав!
1.
Банкя
13.01.2017 12:27:20
3
9
Най добре ще е да си ходим вече. Кото взехме взехме по живо по здраво .Дали ще ни търсят сметка ---а Цецо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори