×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ваканцията продължава в 10 области


Ваканцията продължава в 10 области
Класните стаи остават празни
Ключови думи: ваканция, грип, студ, училища,
13 Януари 2017, Петък, 11:14 ч.

Няма да се учи и днес в Бургас, Добрич, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Стара Загора, Ямбол и Шумен

В 10 области на страната няма да се учи, заради влошената метеорологична обстановка и грипната епидемия. Това са Бургас, Добрич, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Стара Загора, Ямбол и Шумен, съобщава БНТ.
В областите Видин, Велико Търново, Габрово, София град и София-област има възобновени учебни занятия, а в останалите области на страната няма да се учи само в отделни общини или училища.
В столицата заради аварии няма да работят три училища. Все още има затворени пътища в Добричко. Те са от третокласната пътна мрежа.

В категории: Просвета


1
Коментара по темата
1.
Образованието в Приморско
03.03.2017 13:08:26
0
0
Продължение по темата за образованието
03.03.2017 12:43:55

(писмо от 19.04.2016 г.)

ДО
МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
НАЧАЛНИК РИО - БУРГАС
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ПРИМОРСКО
Копие: Медиите

УВАЖЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Обърнете най-после внимание на училището в Приморско и неговия директор Стоян Налбантов! Престанете да се правите, че там проблеми няма!
Не знам вече с какви думи да ви говоря за това училище и този директор, за да се стреснете. Затова поставете се на моето място. Отидох в това училище с най-чисти намерения – да работя честно и почтено и да предам знанията си на учениците. А какво се получи? Попаднах на един директор, който ежедневни ми говореше глупости и ми се хвалеше какъв секс бил правел с учителките в директорския кабинет. И това беше всеки ден, ВСЕКИ ДЕН! Наслушах се на едно и също. Примерно, как учителката по изобразително изкуство му правела свирки и как той накрая се изпразнил върху дрехите й. Дори ме караше да отида и да я разгледам, за да се уверя, че на дрехите й имало влажни петна. Как бил използвал учителката по английски, за да му правела свирки, а друга една – по български – за традиционен секс… Еди-си коя му била лижела задника… Извинявайте, че ви казвам тези гадости, но тогава такива неща чувах с ушите си и нямам намерение да ги премълчавам, докато не се стреснете и не предприемете някакви мерки! Лично аз смятам, че за тези неща трябва да се крещи и да се вика, докато целият български народ научи какво се случва в училищата на България, а не както вие правите – да си заравяте главите в пясъка и да отричате очевидни истини!
Събудете се, моля ви! Отидете на място в Приморско и разпитайте обикновените хора на улицата (не служители на заплата в общината или подчинени на Налбантов учителки), а хора непредубедени и те ще ви кажат самата истина!
Грешите, ако мислите, че някога ще спра да говоря за всичко това! Твърдо съм решен да изпълня гражданския си дълг и този човек да бъде поставен на мястото му! Ако смятате, че имате нещо общо с българското образование и в частност с образованието в град Приморско, във ваш интерес е да вземете съответните мерки!

С уважение: Атанас Петров Атанасов
– бивш учител в СОУ "Н. Й. Вапцаров" – Приморско
1.
Относно темата "Българско образование"
03.03.2017 11:17:50

В Бургас "рибата" се вмирисва откъм Инспектората. Нека г-жа Виолета Илиева да обясни защо й бяха нужни 15 години, за да освободи директора на училището в Приморско. Кому беше нужно това дълго прикриване на безобразията, които са ставали там? И защо сега не излезе с позиция по въпроса? Свалила е един директор на училище. Нека да каже ЗАЩО го е направила! Нека истината най-после да излезе наяве!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Днес следобед ЦИК ще се произнесе по тези заявления Васил Божков поведе няколко листи на формацията си Васил Божков поведе няколко листи на формацията си Дойде в ЦИК директно от съдебна зала Фестивал на химията ще провокира креативността на деца в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Фестивал на химията ще провокира креативността на деца в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ще се проведат лекции за приложението и значимостта на химията в различни области Тревожна новина за Кирил Маричков Тревожна новина за Кирил Маричков Няма да може да участва в остатъка от турнето на групата и се връща в България Ясно е кой печели "Хелс Китчън" Ясно е кой печели "Хелс Китчън" Много от зрителите са убедени, че тазгодишната победа ще е дамска и дори вещаят, че Никол ще е тази, която ще се окичи с нея, тъй като е завършила академия „Льо Кордон Бльо“, живее в Испания и се е прибрала в родината си специално заради кулинарното състезание, но няма да е тя  Тя уби брутално баба си, а днес в затвора откри... Тя уби брутално баба си, а днес в затвора откри... Станала е шивачка Има ли сили Европа да съхрани културата, законите и християнския си облик? Има ли сили Европа да съхрани културата, законите и християнския си облик? Ръстът на престъпленията не се огласява, а статистиката умело се прикрива
Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори