×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Корнелия Нинова vs. Венци Стефанов и Решетников: Не съм искала среща с този човек!


Корнелия Нинова vs. Венци Стефанов и Решетников: Не съм искала среща с този човек!
Лидерката на БСП на практика обвини бизнесмена и разузнавача в лъжа
13 Декември 2016, Вторник, 08:51 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

БСП ще заложи на четири приоритета в предизборната кампания


Лидерът на БСП Корнелия Нинова на практика обвини руския генерал и разузнавач от резерва Леонид Решетников, както и българския бизнесмен Венцислав Стефанов в лъжа.

Припомняме, че Решетников и Стефанов миналата седмица обявиха, че Нинова е била инициатор на срещата през август, когато е била обсъдена кандидатурата на Румен Радев за президент. Лидерката на БСП искала да се види с генерала при посещение в Москва. След като това не се случило, тя инициирала среща в София.

Днес „Флагман” попита Нинова защо е поискала разговора с руския разузнавач.
„Не съм искала среща с този човек – нито в Москва, нито в България. Да, срещала съм се с него. Да, разговаряли сме общ разговор пред други хора. И никога не съм съгласувала с когото и да било кандидатурата на ген. Радев за президент на България”,
отговори обаче Нинова на пресконференция на "Позитано" след заседание на Изпълнителното бюро.



Припомняме, че посредник на срещата е бил бизнесменът Венцислав Стефанов. Тъй като той не бил в България обаче, на срещата е присъствала Ана Ананиева – дъщеря на бившето червено величие Нора Ананиева. Според Стефанов тя била избрана да присъства, понеже знаела отлично руски език. Това обяснение е малко странно, тъй като ген. Решетников знае много добре български, тъй като той навремето е бил разузнавач с направление България.

Корнелия Нинова определи като „загуба на време” усилията на Реформаторския блок да опитат да съставят ново правителство в този парламент. Тя прогнозира, че няма да успеят.

Според нея е „абсурдна” и идеята на военния министър Николай Ненчев, правителството в оставка да бъде назначено за служебно от президента Плевнелиев.

След въпрос на „Флагман” – нормално ли е да има две служебни правителства в рамките на месец и половина (каквито се очаква да назначат сегашният и бъдещият президент Румен Радев), Нинова отговори: „Конституционно е”.

От парламентарната група на „БСП лява България” ще дарят 40 000 лева за пострадалите семейства в Хитрино след взрива на товарния влак в събота.

Червените предлагат да се състои съвместно заседание на вътрешната и транспортната комисии в Народното събрание, които да обсъдят проблемите и да получат информация от шефове на служби.
БСП днес щели да вземат решение и за законодателни предложения, които да улеснят подпомагането на граждани, пострадали при бедствия. В момента имало изискване физическото лице да е с доход под 300 лева, за да получи помощ от държавата. Това трябвало да се премахне.

Червените събирали доброволци, които да помогнат на хората в Хитрино да разчистят имотите, засегнати от взрива.

Те настояват за бързи мерки, които да установят кой е виновен. Целта е да не се случи, както след бедствията в Бисер, Мизия, Аспарухово, когато не се разкрило кой е отговорен, обясни Корнелия Нинова.

След въпрос каква е мисията на БСП, тя отговори, че в предизборната платформа на партията ще има четири основни точки: справяне с корупцията; развитие на българската икономика и производството; образованието и здравеопазването.




В категории: Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
5
Коментара по темата
5.
Аллю Уллю
13.12.2016 22:42:52
1
7
Много ясно е, че зад всичко стои т. нар. "Империя на злото" и подлогите и в България обявени за престъпници със закон и от Царство България и от Република България (Закон за обявяване на комунистическия режим в България зя престъпен). Българските комунисти са позор за България! Това са болни хора, работещи против страната ни в интерес на чужди и враждебни на България сили. След като не проведохме декомунизация и не разсекретихме досиетата на повече от милион доносници от комунистическите тайни служби (ДС), резултатът е налице. Льотчикът, клел се във вярност на СССР и комунистическа България, а после и на НАТО, няма как да не клати лодката.
А, комунистите потриват ръце и се надяват отново да ни яхнат!!! И на кой да се сърдим? Ум царува, ум робува, ум патки пасе...
4.
за въжето
13.12.2016 22:02:19
0
4
Сте всички
3.
..........................
13.12.2016 21:42:48
0
4
Всичките дето са на държавната попара да дарят по едно левче и ще помогнат на хората и цялата политическа мафия да се бръкнат в джобчетата ,че им са много плитки, ще могат да им санират къщите!
2.
zv.
13.12.2016 17:57:24
5
17
Вие се скъсахте-40000лв,червиви сте от пари-цялата ви комунистическа номенклатура.И бърза ли бърза червената хитлерка да лапне пак кокала.Не се ли наядохте за десетки години бе господа комунисти-дядовци,баби,после бащи и майки и сега следващото поколение.Срамота!
1.
Xaxa
13.12.2016 16:22:27
1
12
Xaxa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори