×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Волен Сидеров: Позицията на Ахмед Доган за Русия е балансирана


Волен Сидеров: Позицията на Ахмед Доган за Русия е балансирана
Сидеров заяви, че подозира, че ще има удари срещу тях от страна на БСП и ГЕРБ на изборите
10 Декември 2016, Събота, 22:20 ч.

"Може да си навлека критики от наши поддръжници, но това е обективната истина, заяви лидерът на "Атака"


Не съм залагал на Реформаторите, но виждам едно притискане от страна на ГЕРБ, защото има страх от увеличаващата се подкрепа за Патриотите. Този страх на моменти граничи с истерия. Това коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му Патриотичният фронт е седнал на масата за преговари с Реформаторите, но той не е очаквал нищо да се случи. "Не получихме ясен отговор от тях за нашите искания, които са ясни. Днес явно ги сръчкаха от ГЕРБ: "Айде стига сте мислили", добави той пред Канал 3.

Сидеров заяви, че подозира, че ще има удари срещу тях от страна на БСП и ГЕРБ на изборите, като купуване на вот и други методи. По думите му Патриотите са единствената формация с идеология и тя отговаря на новата вълна в Европа. На въпрос къде виждат партньорите си – в БСП или ГЕРБ, Сидеров отговори, че не вижда голяма разлика между тях, защото те изпълняват неоколониална политика.

"Всичко трябва да се гледа през българските интереси. Ние спряхме енергийни проекти по нареждане отвън", коментира той.

Относно последните изказвания на Ахмед Доган, че Русия е новата алтернатива за баланс на мира, лидерът на "Атака" каза, че Доган не е глупав човек и заявява балансирани позиции, като добави, че ДПС не е това, което е било преди години. "Може да си навлека критики от наши поддръжници, но това е обективната истина", коментира Сидеров.

Сидеров заяви, че тримата лидери на "Обединени патриоти" са разговаряли с Росен Плевнелиев и са останали с впечатлението, че той е готов да им даде мандата за съставяне на правителство. "Може би после някой му каза: Ти на кой, на тия лошите националисти ли ще го дадеш?", добави той.

Прогнозата му за парламентарните избори е, че ако ГЕРБ и БСП не подменят системата дотогава, Патриотите може да са втори и със сигурност ще бъдат преди ДПС.

В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
За боклуците в политиката и живота
12.12.2016 15:07:47
0
5
За кого става дума, за Димитър Марев горския ли? Когато той отново започна работа в горското, се оказа, че топи колегите си пред началството.Представяте ли си за какъв боклук става дума? Сега се представя за голям патриот, но странно защо все си върти същата развалена плоча и се прегръща с хора от ДПС.
11.
Народ
12.12.2016 14:16:02
0
4
Който политик не мина тези 25 години, той не ни излъга! Сега, нека всеки има наум, че следващата стъпка, която ни се готви, е обединението на псевдопатриотите с турската партия, за пълното завладяване на България от анадола!
10.
Taka e
12.12.2016 14:10:50
2
3
Всичко върви по план! Цялата политическа измет е с разпределени роли за последното действие, пълното ни унищажаване като държава и нация! Няма леви, няма десни, няма център, няма националисти, няма патриоти! Всички политици направиха бизнес с продажбата на България и българите! Плюха на паметта на националните ни герои и примера за жертвоготовност в името на род и Родина! Всички са еднакво недостойни, играчи в ОБЩ СЦЕНАРИЙ, а на такива като Сидеров, Симеонов и Каракачанов им дадоха ролята на изпускащи парата на народното недоволство! Всички тези са готови всяка минута да нахлузят феса и да се кланят ту на сащ, ту на русия, ту на израел. Всичко това срещу заплащане, а не за доброто на народа си!
9.
Христо Василев
11.12.2016 15:36:27
0
10
Брее, колко е поумнял този Човек. А даже не лежа в затвора. Нали комунистите там ставаха човеци.
8.
e
11.12.2016 10:26:02
2
8
Сега видяхте ли кои са русофилите? Доган и Сидерефенди !!!
7.
Аптикадир
11.12.2016 09:01:17
2
9
Баш ИБРИКЧИЯ на АМЕТ Доган !
6.
До 5
10.12.2016 22:48:41
1
9
Това е гениална гавра.
5.
Димитър Марчев - човек от народа
10.12.2016 21:53:14
3
21
Димитър Марчев, НФСБ Айтос - Човек от народа



Партизани,партизани легендарни синове над полета и балкани над села и градове Партизани,партизани на челата със звезди от вашите кърви проляни свободата,свободата се роди свободата,свободата се роди
4.
Патриоти, хей, патриоти, хой
10.12.2016 21:37:56
0
17
Другарят Димитър Марчев още ли воюва със скритите гербаджии в партията си, които харесвали Димитър Николов. Така е, другаря Марчев обвинява бившите си съпартийци в предателство, а в същото време си пие кафето с Ружди Хасан и вкарва в партията си хора от ДПС. А спомняте ли си, как Галина Димитрова от ВМРО плюеше ДПС и Хюсен Хафъзов, а сега работи заедно с човека на ДПС другаря Димитър Марчев.
3.
Айтос
10.12.2016 20:05:01
1
18
Браво, Волене, сега вземи Марчев от НФСБ при теб, и той като теб повлиян от путинската култура, и той като теб хвали ДПС и Ахмед Доган и твърди, че Доган бил "наш човек". Направете си партия турко-русофилска. Честито на всички айтоски патриотари.
2.
роднина
10.12.2016 20:00:36
1
10
Кандър балама,иъ барабар сикини/да кандардисаме баламата заедно да го е...м../,,дядо Гицко,,
1.
Стронг мен
10.12.2016 19:49:07
1
24
Честито на всички едноклетъчни атакисти...ако още има такива де
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори