×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Бургасбус" пуска нов автобус по маршрута на линиите 12 и 12А, вижте другите промени


"Бургасбус" пуска нов автобус по маршрута на линиите 12 и 12А, вижте другите промени
Нова линия ще покрие маршрута на старите 12 и 12А, информираха от общинския превозвач в Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Декември 2016, Четвъртък, 08:56 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Готови сме да разясняваме транспортната схема пред организации, фирми, пенсионерски клубове и училища при необходимост, съобщиха от "Бургасбус"

Алтернативна линия, която да пътува по маршрутите на старите 12 и 12А и да свързва района на ВХТИ с бул.“Демокрация“ ще бъде пусната до няколко дни, съобщават от „Бургасбус“.

Читатели на Флагман.бг още в понеделник алармираха, че новата транспортна схема изолира голяма част ж.к.“Лазур“. Сигнали са постъпили и в общинското предприятие, след което експертите са обсъдили внимателно няколко предложение и се очаква до дни да пуснат нова автобусна линия, която ще покрие този маршрут.

В същото време от утре  линия № 4 вместо по ул.“Ванче Михайлов“ ще преминава вече през Трапезица, по ул.“Струга“, Колодрума, след което по ул.“Стефан Стамболов“, бул.„Демокрация“ до автогара Юг и ще продължава по стария си маршрут.

По бързите автобусни линии Б1 и Б2 се пускат допълнителни превозни средства и преминаването им по разписание се намалява с 1 минута.

Осигурени са и допълнителни превозни средства по линиите на тролейбусите, като интервалът на движение на Т1 и Т2 се намалява с 2 минути.

Новата линия „Б Одрин“, която в голямата си част повтаря маршрута на старата 121, ще осигури директна връзка на живеещите в „Меден рудник“ с предприятията в и около Северна промишлена зона и по конкретно по улица „Одрин“.

Всички правоимащи ученици, пенсионери и хора с увреждания могат да си вземат заедно с електронна карта и безплатни талони за пътуване в автобусите и тролеите, които нямат валидатори. Това ще им даде възможност да се прикачват безплатно в необходимите за тях превозни средства.

По желание на жителите на кв. Лозово и Рудник се въведоха по-ранни и по-късни автобуси. 
Ще предложим промени на часовите графици на автобусите и тролейбусите съобразявайки се с желанието на гражданите, съобщиха от общинския превозвач.
Оттам уточниха, че все още слабо използвани остават линии 4 и 13. Ако не се наситят с пътници, транспортът им ще бъде променен.

Осигурени са 25 хиляди допълнителни карти с подробни разписания, които ще бъдат раздавани в автобусната мрежа и в билетните центрове, уточниха от „Бургасбус“. „Готови сме да разясняваме транспортната схема пред организации, фирми, пенсионерски клубове и училища при необходимост. Изпратени ни заявка e-mail: [email protected]или на телефон:056 810943 “, призоваха от дружеството.

Очакваме предложенията на кметовете на Маринка, Извор и Твърдица за промяна на разписанието на междуселищните автобуси за да се осигури по- голямо удобство на учениците, подчертаха от общинското предприятие. 


В категории: Пътна обстановка


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
Бургас Райна Христова
03.12.2016 20:22:46
0
3
Подкрепям N 19 като добавям, че транспортната схема не е европейска, а чисто българска и обирджийска. До сега хората плащаха 1 лев, от сега ще заплащат 2 лева. 1во : европейската схема е да се продават електронни билети от шофиора/ няма кондуктори/. На тези електронни билети съответно е изписан часът, с което се доказва в рамките на колко време си се прикачил и съответно не плащаш един лев допълнително за прикачването, както е в момента с този ,, хвърчащ билет''. И последно не маловажно- когато се закупува билет пътникът казва до коя спирка ще се пътува и тогава цената на билета е по- ниска от тази до крайната точка. Въпросът не е за 50 цента, а е принципен, щом се казва, че схемата е европейска, то тя трябва да е такава, а не Никарагуанска. Толкова е елементарно, защо зам. кмета по транспорта не се разходи до Германия да види как е..
38.
ДДДДЕД
03.12.2016 16:00:00
0
2
Мазохизма е голяма напаст в тая страна.Хем си избирате селляни и псевдо мъжлета после ревете че ви разваляли града и ви крадяли държавата.Топки трябват ,ТОПКИ !
37.
Анелия
03.12.2016 12:03:54
0
9
Как така до МОЛ Плаза се стига от Ботева с бърза линия/ която върви на 4 минути/ и автобуси , а до МОЛ Галерия върви някаква 11 на 10-15 минути, на която трябва да се прикачиш на МБАЛ? Преди с 12 от Ботева пътя беше 8-10 минути? Сега двойно повече време, прикачване и още 1 лев! Кое му е бързото и евтиното на новата схема?
36.
До !до32
02.12.2016 06:58:08
0
16
Ако разликата между старата "бавна" линия и новата "бърза" е само 5 минути, изобщо не си струва целия този хаос с новата транспортна схема. Проблемът е, че преди с един автобус се стигаше почти навсякъде в града, а сега пада голямото прекачване и висене по спирки. На практика времето за пътуване от точка А до точка Б се увеличава, освен ако точките не са по маршрута на Б1 и Б2.
35.
!до 32:
01.12.2016 23:32:33
13
0
По-леко с мелодрамата....Аз пък засякох,че Б2 измина спирка Антон Страшимиров - Операта за 10-12 минути в пиков час......това разстояние 12 го изминаваше за поне 15 минути в същия часови пояс. Айде не се изхвърляй толкова, че не си сама в градския транспорт.
34.
до 26
01.12.2016 22:04:50
0
4
Аз ще го сложа дълбоко в ануса на майка ти боклук измислен.А баща ти ше ми прави минет докато му свърша в устата. Ти само ще гледаш копеле гнусно
33.
Доротея
01.12.2016 20:57:32
1
10
Чудно ми е защо двете "бързи" линии са с еднакъв маршрут от терминала в Меден рудник до Окръжна болница- това ли е най-удачният вариант? Днес пък засичах за колко време Б1 премина трасето от светофара на жп гарата, до автогара юг и обратно към същия светофар, в посока Меден рудник- цели 10мин. Много бързо, няма що!
32.
Нова схема, но само за гражданите.
01.12.2016 20:17:01
0
17
Новата ТРАНСПОРТНА СХЕМА на Бургас, затъва в недомислията на общинската администрация ден след ден.
Бургазлии нареждат и попържват здраво кмета и родата заместниците му, та същите на 4-тия ден обявиха КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ в схемата и връщане на основните трасета на бус 12 и 12а - тоест на 50% ВЪРНАХА СТАРАТА СХЕМА !??? И за какво тогава се ПОПИЛЯХА ЕДНИ 140 МИЛИОНА лева за новата схема (която за 4-ри дни доказа че е фарс) и не работи и ще си продължаваме с разработените но ОТМЕНЕНИ линии от старата схема !!!
Даже тези които преди ползваха автобусите а не колите си, от 26-ти си стегнаха личните автомобили и си ползват тях, а не искат да мръзнат по спирките и да вървят с по 600-1000 метра от една спирка до друга и още 2000м. до домовете си.

А, какво правят по въпроса общинарите ли !?? Ами, май ги боли оная работа за гражданите на Бургас !!! Защото администрацията НЕ ПОЛЗВА АВТОБУСИ и т.н. НОВА схема !

Те са заложили на сигурен автономен транспорт !!!
Кмета Николов и отрядника председател на Общ.Съвет-Бургас К.Луков си карат общински джипове - Мазда ХР-5, зам.кмета финанси Кр.Стойчев е с джип Ауди Q7, секретаря общината Б.Кънчев с джип Нисан Х-траел, шефа на УКОРС е с джип Тойота Раф-4, заместника му с джип Шевролет Каптива, зам.кметиците -Бояджиева, Ананиева и Коралска ги возят с Форд Мондео и Мерцедес Бенц, целият състав на УКОРС е качен на 24 седана Шевролет, директорите на общинските фирми и заместниците им всички са с общински коли Форд, Тойота,Нисан и Мерцедес....... За каква транспортна схема да мислят милите !?? Тях ги интересува да имат те далавера и пари от данъци, глоби и такси, за да си карат общинските коли КАТО ЧАСТНИ, да си возят с тях ЖЕНИТЕ и ДЕЦАТА по градините и училищата, по магазините и МОЛ-овете ..... А барабите, децата, жените и родителите им, да мръзнат по спирките и в автобусите, зер те са се набутали в предизборните лъжи и са избрали с 84% кмет 2015г. от ГЕРБ да ги мачка и унижават администрацията .....
31.
до номер 17
01.12.2016 19:36:11
4
4
Абе малоумник,в коя институция не ти искат лични документи. Теб май те тресе параноя. Следят те извънземни. Психо!
30.
Красимир Стойчев - Геният новата схема.
01.12.2016 19:13:11
0
10
ВЗЕМЕТЕ ГЛАВАТА на ЗАМ.КМЕТА по ФИНАНСИТЕ КРАСИМИР СТОЙЧЕВ !!!
ТОЙ Е В ОСНОВАТА ДА СЕ ИЗМИСЛИ тази НОВА СХЕМА И ТО САМО ЗА ДА ОТКРАДНАТ ЧРЕЗ КОМИСИОННИТЕ за ПОКУПКА АВТОБУСИТЕ през ОБЩИНСКАТА "БУРГАСБУС" - близо 15 МИЛИОНА.
Като добавите и 20% от самият проект оценен на 138 милиона(80 милиона от Брюксел) и разплатен поетапно от 2009г. до 16.09.2016г., сами сметнете колко милиона са гушнали Стойчев и Ко. За такава кражба, вместо да чакате са се стресне Цацаров, вземете главата на Стойчев. Той е злият финансов гений в общината, той е сивият кардинал дърпащ конците и на кмета.
29.
Недоволен
01.12.2016 18:02:13
0
12
А знаете ли че че хората от к/сМеден Рудник за да стигнат до мол Галерия или Практикер трябва да сменят 2 автобуса , а д не говорим за тези от селото -първо трябва да да хванат 9,а след това някоя бърза и после да вървят от болницата или от училище Антон Страшимиров пеш до крайната точка и това ми било бързо придвижване.Да спомена че преди въвеждането на промените с маршрутка2 се стигаше по бързо.Моля който измисли тази глупост да пробва да се предвиди по този маршрут сега да го видим колко нерви ще изхаби до като стигне от до въпросната дестинация с тези прикачвания.
28.
прозорливка
01.12.2016 17:18:27
1
6
Защо линиа 12 не спира на сп.Демокрация ,където има 2броя местостоянки ,а спира на измислената сп.24 ЧППол където нама такива и след това да продължава за сп.Константин Величков?Как си мислите през лятото ,където потока на хора ще отива на плаж дали е удачно да съществува сп.24 ЧПП?
27.
Селянина
01.12.2016 13:49:24
1
20
Половината "Изгрев" остана без транспорт до центъра! Да се върне маршрутката номер 1! Изгревци, защо мълчите? Тази измислена 13-ка пътува празна!
26.
Чефо
01.12.2016 13:31:54
26
3
ВСИЧКИ които плюене против транспортната схема и кмета, ще ви еба без взели.Ясен ли съм. КАЗАХ
25.
*********
01.12.2016 13:26:08
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Гост
01.12.2016 13:25:15
0
31
Навсякъде се говори за пенсионерите и учениците, а защо няма един коментар за работещите които трябва освен да плащат по 45 лв за карта и по 20 лв за талон за тролея. Новата транспортна схема остави участъци или без да минават автобуси от там, или да има само едно , в моя случай само тролей.
Трябва да плащам по 65 лв месечно за да отида до работното си място и да се върна което действително струва 40-44 лв. Благодаря ви за създаденото удобство "Бургасбус"!!!!!! В комплексите и кварталите все пак живеят хора, не животни.
23.
Време е да изхвърлим боклука
01.12.2016 13:18:04
2
26
Затрепери ли ви под лъжичката крадци ненядени, връщайте 12-ките че ще ви изринем от меките кресла като оборска тор
22.
Бургазлия
01.12.2016 13:16:19
2
28
Общинските тъпанари и бургасдруските некадърници да върнат старата схема, от новата мога да оставят само бананите Б1 и Б2
21.
Ватман
01.12.2016 12:52:32
0
13
Както е тръгнало, докато разпечатате картите ще трябва да пускате нови и пак пари за печат...
20.
hhl
01.12.2016 12:51:59
0
13
ако ще вървят на половин час, няма сми
19.
до кмета
01.12.2016 12:37:53
0
20
и най вече да си ги пуснат със същите номера както си ги знаехме уроди
18.
a3
01.12.2016 12:37:21
3
23
Алтернативната линия ще е недоносче. Пише, че цели да свързва районите на ВХТИ и Демокрация, но за Струга -Трапезица - Одрин - Ботева не се споменава, защо? Защото няма да минава оттам.
Мома, ОСТАВКА!
17.
ЪУПЪНХ
01.12.2016 12:20:15
9
15
БУРГАСЛИИ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ ("ЛИЧНИТЕ КАРТИ") СРЕЩУ ИСКАНЕТО НА "БУРГАС БУС" ЗА ДА ВИ ИЗДАВАТА ЕЛ.КАРТА ЗА ПЪТУВАНЕ!!!
ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ, КОЙ, КОГА, ОТ КЪДЕ И ПО КОЕ ВРЕМЕ СЕ КАЧВА!!!!......ЧРЕЗ ВАШЕТО ЧЕКИРАНЕ!!!
НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ "БУРГАС БУС" ,ТОВА Е ТОТАЛНО ПРОТИВОЗАКОННО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДАВА АБСОЛЮТНО АНОНИМНА ЕЛЕКТРОННА КАРТА ЗА ПЪТУВАНЕ!!!
"БУРГАС БУС" ГИ ВЪЛНУВА ДАЛИ В ТАЗИ КАРТА ЩЕ ИМА ПАРИ И ДАЛИ ЩЕ СЕ ЧЕКИРАТЕ ЗА ДА ВИ ВЗЕМАТ ЛЕВЧЕТО!!!!!!!!!!!
АБСОЛЮТНО ПРОТИВОЗАКОННО ИЗИСКВАТ И ИЗПОЛЗВАТ ДАННИТЕ ВИ ПО ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ВСЕКИ ДЕН БУРГАСЛИИ!!!!
ЦЯЛАТА ТАЗИ ОЛИГОФРЕНИЯ С НОВИТЕ ЛИНИИ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА БЪДЕТЕ ПРОСЛЕДЯВАНИ !!!!!!!!!!
ДАЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ СТАДО ОФФФЦЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС!!!!!!!!!!!!
ОТИВАЙТЕ И СИ ИСКАЙТЕ НОВИ АНОНИМНИ ЕЛЕКТРОННИ КАРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ!!!!!!!!!!!
НИКОЙ ДА НЕ ИЗПОЛЗВА ТЕЗИ ,КОИТО СТЕ СИ ИЗКАРАЛИ И В КОИТО СА ВИ ВКАРАНИ ЛИЧНИТЕ ДАННИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.
до Димитър Николов???
01.12.2016 11:51:04
1
26
5 000 000лева за консултанти 130 000 000лева усвоени,а отново вървим към старата схема.Както някой беше писал ГЕРБОКРАДЦИ.

този коментар под номер 5
нещо да ти подсказва????

Нали знаеш , че Бургас ще ти е тесен.................
15.
Georgiev
01.12.2016 11:50:52
1
17
Нямаше накъде да мърдат, заляхме ги с лайната, които изсипаха на нашите глави. Следваше гражданско неподчинение!!!!!!!!!!!
14.
Мария
01.12.2016 11:46:15
5
26
Категорично им го показахме на изборите, когато България гласува с абсолютно мнозинство за Генерала. Сега на местно ниво отново бургазлии се обединихме, което е невероятен прогрес, повече да не се оставяме на тези лъжци и крадци! И аз се гордея, че съм българка за втори път през последните 2 месеца!
13.
Elena
01.12.2016 11:40:52
7
28
В долълнение кмета да се извини на бургазлиите за причиненото неудобство!
12.
morski
01.12.2016 11:38:05
3
19
Боят настана, тупат сърца ни!
Ето ги близо наште душмани!
Кураж дружина, вярна, сговорна!
Ний не сме Веки Рая покорна!
Дружно братя Българи!
В боя да вървим!
Само така единни ще спечелим!
11.
...
01.12.2016 11:34:46
2
29
ахахахах накрая да не стане така, че да трябва да връщат парите.... ЗАТВОР за всички замесени в тая трагикомедия!!!
10.
jeko
01.12.2016 11:28:53
2
27
Ей това искахме да чуем! Браво на нас- бургазлии върнахме си 12 и 12А! Само така единни да бъдем, гордея се с бургазлии, не се оставихме да сме мачкани.
9.
RRRR
01.12.2016 11:27:32
3
28
Като си пишем тук няма как да чуят господата дето ебаха мамата на града , иска се протести.
8.
Как така
01.12.2016 11:26:38
1
35
Защо разтурих те нещо което е работило!!!!
Типично по бължарски.
Незабавно оставки и преглед при психолог!!!
Връщане на 12 и 12А!!!
Няма да ставаме на маймуни заради вас,некадърни лапачи!!!
7.
аз
01.12.2016 11:16:10
2
37
Елате на автогараЮГ и вижте какъв кючек става когато бариерата не се вдигне ,а в кръстовището чакат няколко явтобуса да влязат ,а от другата страна чакат бързите автобуси да излязат. ШОУ.
6.
Chanka koralska
01.12.2016 11:10:37
1
22
Тея да не ги мисли някой дет не е от бургас общинските съветници сички ли са селяци
5.
Общинарка
01.12.2016 11:09:42
1
35
5 000 000лева за консултанти 130 000 000лева усвоени,а отново вървим към старата схема.Както някой беше писал ГЕРБОКРАДЦИ.
4.
KakTaka
01.12.2016 11:08:18
2
20
Edna linia shte zamesti 12 i 12a .Reisa po niakoe vreme shi sa razdeli na 2 i ednata polovina tragva po liniata na 12a a drugata polovina po traseto na 12
3.
НЯКОИ
01.12.2016 11:04:34
1
36
Властимащи се охраниха добре на хранилката, но не свършиха работата! Сега бургазлии им казват за недостатъците?!? НеКаДъРнИЦИиииии! Следват оставки а не снишаване зад бюрата и криене от камерите !!!!
2.
намериха грънци
01.12.2016 11:03:19
1
36
Няма все още алтернатива, мислят "мъдрите глави още", в очакване сме на следващата глупост
1.
????
01.12.2016 11:00:42
2
52
Сега ли се прави това?

ЗАЩО е необмислено?

За какво изхарчихте пари за проучвания и проект, след като чакате хората да ви кажат маршрути?

Някой в тази община ще понесе ли ОТГОВОРНОСТ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори