×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Монтират валидаторите във всички маршрутки в Бугас до 3 месеца


Монтират валидаторите във всички маршрутки в Бугас до 3 месеца
В момента тече обществената поръчка за доставка на чекиращи устройства и за маршрутките, общината скоро ще подпише договор, каза зам.-кметът Руска Бояджиева
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Ноември 2016, Сряда, 13:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

По този начин ще се върже цялата система на интегрирания градски транспорт

До 3 месеца ще бъдат монтирани валидатори във всички маршрутки и тролейбуси на Бургас, гарантира пред Флагман.бг. зам.-кметът Руска Бояджиева.

Тя поясни, че обществената поръчка за избор на изпълнител е към финала си. След Нова година предстои монтиране на валидиращи устройства, които ще свържат цялата система на интегрирания градски транспорт на Бургас.

Припомняме, че заради този проблем, се наложи помощната линия №9, обслужваща ж.к.“Меден рудник“ да стане безплатна. Това породи сериозно напрежение в ОбС Бургас. Общинският лидер на БСП Николай Тишев потърси сметка от кмета Димитър Николов и управителя на „Бургасбус“ Петко Драгнев. Според него неправомерно е разпоредено на общинското дружество да направи линията безплатна, кметът е превишил правомощията си, а управителят на „Бургасбус“ е допуснал да се ощети дружеството, убеден бе Тишев.

„Тази линия е помощна към основните линии и отвежда пътникопотока към бързите автобуси“, мотивира се Петко Драгнев. Той призна, че месечната издръжка на линията е нищожна на фона на бюджета на общинското предприятие и съществени загуби не се очакват. Дори напротив – смята се, че приходите ще се повишат, защото общественият транспорт ще стане по-достъпен за гражданите.

В същото време зам.-кметът на Бургас Руска Бояджиева разясни, че след въвеждането на интелигентната система за управление на светофарите в Бургас се очаква времето за пътуване да се намали още повече и с автобус от терминала в ж.к.“Изгрев“ до последната спирка в ж.к.“Меден рудник“ да падне под 40 минути.

Бояджиева разкри и интересната подробност. Първоначалното предпроектно проучване предвиждало двата края на Бургас да се свързват с автобус, който да пътува до 35 минути. Това обаче щяло да се случи при положение, че поне 80 % от линията е сегрегирана (отделена от останалите).

Действащата нормативна уредба в Република България обаче не позволявала да има сегрегирани линии в участъци с по-малко от три ленти, уточни Руска Бояджиева, която е считана за стратег на проекта за Интегрирания градски транспорт. Бояджиева участва в екипа още в предпроектното проучване и е запозната в детайли с всяка една дейност от мегапроекта.

Пред Флагман.бг зам.-кметът на Бургас разкри, че в последните дни ежечасно инспектира обществения транспорт на Бургас. Получава много жалби, внимателно се разглежда и обсъжда всеки един сигнал, призна тя.

Според нея в почивните дни ситуацията е била 80/20 срещу новата транспортна схема, докато днес вече е 50/50, смята Бояджиева.

Критиките са много, недоволството – също, но все по-често започват да се появяват и подкрепящи мнения. Особено в по-голямата част критичните реакции са свързани с това, че хората не се ориентират в транспортната схема – не познават още добре спирките, номерата на автобусите и изпитват трудности да си организират маршрута“, каза Бояджиева.

В категории: Бургас


39
Коментара
39
Коментара по темата
39.
УНБХЛ
01.12.2016 12:27:06
0
1
БУРГАСЛИИ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ ("ЛИЧНИТЕ КАРТИ") СРЕЩУ ИСКАНЕТО НА "БУРГАС БУС" ЗА ДА ВИ ИЗДАВАТА ЕЛ.КАРТА ЗА ПЪТУВАНЕ!!!
ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ, КОЙ, КОГА, ОТ КЪДЕ И ПО КОЕ ВРЕМЕ СЕ КАЧВА!!!!......ЧРЕЗ ВАШЕТО ЧЕКИРАНЕ!!!
НЕ СИ ДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ "БУРГАС БУС" ,ТОВА Е ТОТАЛНО ПРОТИВОЗАКОННО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДАВА АБСОЛЮТНО АНОНИМНА ЕЛЕКТРОННА КАРТА ЗА ПЪТУВАНЕ!!!
"БУРГАС БУС" ГИ ВЪЛНУВА ДАЛИ В ТАЗИ КАРТА ЩЕ ИМА ПАРИ И ДАЛИ ЩЕ СЕ ЧЕКИРАТЕ ЗА ДА ВИ ВЗЕМАТ ЛЕВЧЕТО!!!!!!!!!!!
АБСОЛЮТНО ПРОТИВОЗАКОННО ИЗИСКВАТ И ИЗПОЛЗВАТ ДАННИТЕ ВИ ПО ЛИЧНА КАРТА ЗА ДА БЪДЕТЕ СЛЕДЕНИ ВСЕКИ ДЕН БУРГАСЛИИ!!!!
ЦЯЛАТА ТАЗИ ОЛИГОФРЕНИЯ С НОВИТЕ ЛИНИИ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА БЪДЕТЕ ПРОСЛЕДЯВАНИ !!!!!!!!!!
ДАЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ СТАДО ОФФФЦЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС!!!!!!!!!!!!
ОТИВАЙТЕ И СИ ИСКАЙТЕ НОВИ АНОНИМНИ ЕЛЕКТРОННИ КАРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ!!!!!!!!!!!
НИКОЙ ДА НЕ ИЗПОЛЗВА ТЕЗИ ,КОИТО СТЕ СИ ИЗКАРАЛИ И В КОИТО СА ВИ ВКАРАНИ ЛИЧНИТЕ ДАННИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38.
a3
01.12.2016 10:18:33
0
3
Върнете 12-ките, бе? Руске, да ти пикам на малоумната транспортна схема.
37.
Таня
01.12.2016 10:07:16
0
4
"Бояджиева разкри и интересната подробност. Първоначалното предпроектно проучване предвиждало двата края на Бургас да се свързват с автобус, който да пътува до 35 минути." - пийте гинко билоба Флагман и си прочетете старите статии с обещанията на г-жа Боядджиева и г-н Драгнев за максимум 30 минути
36.
Чоко
01.12.2016 08:46:43
4
1
Не сте отворени към новото.Това ви е проблема.Райони щато Тракия,М.Луиза,Резвая в М.р нямаха до онзи ден транспорт.Сега целия град у опясан с линия.Така че малко корекции и вс е ок.
35.
....
01.12.2016 08:42:29
0
5
И какво означава "лека полека ще ги нагласят"?!? Имаха цялото време и търпение на света до сега да ги нагласят.От сега нататък ще вършат ,това което трябваше да се свърши през изминалите няколко години.Стига експерименти...!!!!
34.
До Koleto
01.12.2016 08:33:56
0
4
И какво от това?!?Пак ще си остане празна 4-ката.Начертани на картата и гледани от човек,който не познава града, маршрутите изглеждат великолепно,но потребностите и навиците на бургазлии са съвсем други.Това обаче в общината и вБургасбус явно не ги вълнува...
33.
Koleto
01.12.2016 08:20:22
6
4
От утре 4 ще се движи Космос посока гарата по Демокрация.Стига мрънкане.Лека полека ще ги нагласят.11 и 12 по често трябва.
32.
рибаря
01.12.2016 08:17:22
2
0
чичо кмет,не барай 13-ката...ще ти откъсна ръката и ще те прибия с нея!
31.
питам се
01.12.2016 08:05:10
0
8
Дали въобще г-жа Руска Бояджиева знае, че гражданите на Бургас изказват мненията си за глупостта която сътвори, дали е прочела нещо от това което се пише?
Знае ли г-жа Руска Бояджиева, че транспорта в Бургас стана страшно нещо? Чакаш на спирките на № 11 по 15 - 16 минути и едва успяваш да се качиш в препълнения автобус. Закъсняваш за работа, но тя от това не се интересува - на нея кметът не й търси сметка кога и защо въобще ходи на работа.
30.
Наистина е МЕГА...
01.12.2016 01:08:29
0
8
Предлагам да се покани National Geographic да заснеме след Мегазаводи,Мегаконструкции и др.подобни новата си поредица -> "Мегапроекти" - Интегриран градски транспорт в Бургас!
Според мен това предаване ще пожъне невероятни успехи и ще задмине по гледаемост предходните!
29.
разследване
01.12.2016 00:41:47
0
10
Уважаема г-жо Бояджиева и Кмете, всенародната любов за вас свърши. Мисля, че достатъчно изтърпяхме всичките ви извращения по отношение на кръстовища и ИГТ. Хайде, сега великата специалистка археоложка да си сдаде постта, защото направи достатъчна бъркотия и хаос в движението на града. Аман от хора, които се занимават с неща, от които не разбират. Особено пък като са държавни постове и се държат по този арогантен начин, без да си носят последствията. Целят проект е за разнищване, пълна проверка и понасяне на отговорност и последстивта от това. Не си мислете, че в момента дъждец ви вали.
28.
What the fuck?!?
01.12.2016 00:31:41
0
2
Бугас? Wtf flagman unikalni uligofreni rabotqt za vas , pravopisnite greshki sa neshto normalno za vas pone gledaite v zaglaviqta da ne dopuskate
27.
наглсот
01.12.2016 00:30:06
0
6
Жива наглост от нейна страна да каже, че сега повече хора подкрепят новата схема. От ден на ден недоволството расте. Тая жена в автобус качили ли се е, за да види какво е? И вместо да плямпа врели не кипели, да вземе да се скрие, защото протести ще има и ще се търси отговорност за тая простотия.
26.
Боже, опази
01.12.2016 00:17:40
0
7
Руска Бояджиева, която по образование е археолог. До къде я докарахме. Бахти и експертите дето има в тая община. Ще се връщаме хилядолетия назад.
25.
Аз съм зашеметен...
30.11.2016 23:59:20
0
6
Флагман, АДМИРАЦИИ!!!!!
Много ми хареса това: „... Руска Бояджиева, която е считана за стратег на проекта за Интегрирания градски транспорт. Бояджиева участва в екипа още в предпроектното проучване и е запозната в детайли с всяка една дейност от мегапроекта.“
Никога не съм мислил, че в нашата община може да работи такъв експерт-корифей по транспорта!!!
Иване...,Колев, кака ти руска да не ти обеща нещо?!?Сам ли го съчини или някой ти го подсказа?
24.
qqq
30.11.2016 23:45:24
0
5
Последното,което прочетох:
„До края на седмицата общинският превозвач ще предложи алтернатива на досега съществуващите линии 12 и 12 А, като идеята е да се обезпечи районът до ВХТИ и "Демокрация".“
„За улеснение и подобряване на времето за слизане и качване, в съчленените автобуси пътниците ще могат да се качват не само от първа врата, но и от втора.“
„Все още слабо използвани остават линии 4 и 13. Ако не се наситят с пътници, маршрутът им ще бъде променен.“
Нещо май взеха да дават назад...Обаче няма и грам намек че са виновни за бъркоча. Ами нали като намерят алтернатива на 12и12А хората ще избягат от новите „панорамни“11 и 12.Ще прилагат всякакви еквилибристики ,но по гръб няма да паднат.
23.
Бургазлия
30.11.2016 22:29:39
0
1
Браво, Х, че и ти единствен ми обърна внимание с коментара си. :-)
Хубава вечер!
22.
Баш валидатора
30.11.2016 21:36:16
1
14
Тая пача да си монтира един валидатор на задника и да брои колко недоволни ще минат да и се валидират
21.
Х
30.11.2016 20:23:34
0
6
Само на №16 му е направило впечатление, че в заглавието е написано "Бугас"! Аман от тъпанарщина! Бургаски сайт, ще пишат заглавие - Бугас!
20.
Новите дрехи на Комета
30.11.2016 20:00:31
1
19
Комета е гол! С транспортната схема се разголи и о...и/одупи/ всички видяхме некадърното управление на общинарите. Комете тая пара за боя,а другата си я връщайте Вие, ние данъците си плащаме с мижавите пенсии!
19.
Do3meseca
30.11.2016 19:53:03
0
5
Демек Lqtoto маняци
18.
недоволна
30.11.2016 19:26:10
1
21
Върнете ни маршрутките. Пътуваме по-дълго време от досега, доста по дълго. прикачваме се, зъзнем по спирките, закъснчваме за работа.
17.
Рик
30.11.2016 19:03:28
17
8
Аз подкрепям новата схема.Има транспорт по Москва(М.луиза) ,долу през морската.Единствено да пуснат 12 през Демокрация и после през Околовръстното и вс топ.
16.
Бургазлия
30.11.2016 18:45:57
2
5
Бугас, демек от днес вече съм бугазлия!
15.
@@@@@
30.11.2016 18:42:04
2
34
До три месеца, я валидаторите, я схемата, я камиларя. Личното ми мнение е че тази схема няма да издържи във времето. По всичко личи, че под "интегриран градски транспорт" малоумника сътворил сегашната схема е събрал всички автобуси в две точки /на БСУ и терминал Юг/,като това изчерпва всичко. Чакай ако си нямаш работа Михаля по 20-30мин. Разбира се лапаницата от бусленти, нови спирки, че и цял терминал на БСУ е повече от мотив. Малко ако Ви беше акъла повече никога нямаше да обърнете с главата надолу схема работила и надграждана с десетилетия. Даже децата са наясно, че това е глупост на глупостите. Надявам се при следяащия главен прокурор, който не е ГЕРБ управляем да Ви видя в обяснителен режим с наведени глави. Аман от пишман специалисти на всяко ниво в държавната администрация и институции.
14.
GO40
30.11.2016 18:19:28
3
12
Боят настава, тупкат сърца ни -
ето ги близо наште душмани.
Дързост дружина вярна, сговорна -
ний не сме веке рая покорна.
Дързост дружина вярна, сговорна -
ний не сме веке рая покорна.

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода -
бой за чест и свобода, за мила рода.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.

Нека с тоз удар врага да смажем,
нека му гордо, братя, докажем,
че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове.
Че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове.

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода -
бой за чест и свобода, за мила рода.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.
13.
GO40
30.11.2016 18:17:37
2
12
Кой е Димитър Николов?


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
12.
Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте
30.11.2016 18:16:16
1
8
На стадиона..........трепане с пръта,само това ще ви оправи........както Родриго Дутерте във Филипините.
11.
do budalite-burgazli
30.11.2016 18:04:47
2
19
на тях не им пука бе-децата им учат с ваште пари в университети и колежи в Англия САЩ и Швейцария- Даже крадлимичо Стойчо си купил в Лондон Арабски кон на щерка си ! Много ги подценявате
10.
кака Руска съм
30.11.2016 18:00:42
2
20
кака ви Руска съм-в момента с Митко-момата се къпим заедно в Банята на Сюлейман Паша в Банево- После смятаме да си пребройм пачките Евро-от европеските средстава и накрая ще вечеряме обилно в Култова чалготека-може и да се напием От Радост колко сме забогатели с Момата .
9.
Недоволен
30.11.2016 17:57:11
3
26
Днес не е 50/50 а 90/10! На никого не му харесва новата схрма. Облагодетелствани са само живущите до бързите линии, но редките спирки я правят неефективна. От Меден Рудник чакаме по 20 мин. тролей и пътуваме 30! Падат тирантите, информационната система редовно се бъгва, чекиращите устройства също. Изчезват парите на хората от картите. Хаоса е ОГРОМЕН! ЗАТВОР!!!!
8.
До 3 месеца ще бъдат монтирани
30.11.2016 17:50:21
3
24
Ама Вие си мислите,че до този срок ще сте още във властта ли? На 06.12.2016г.,народната любов ще Ви честити Никулден,на цялата КРАДЛИВА ШАЙКА барабар с кметя.И вашият бай ХУЙ-б.б. чий го дири в маджария.Много близки с Орбан да не стане като с другия му приятел от Острова,който му подаряваше стари джипки!
7.
бакшишо
30.11.2016 17:47:57
3
16
Предлагам такситата да извозват гражданите безплатно до спирките на бързите линии че по този начин общината ще може да обере целия пътнико поток,та най на края да изплати и спирки и автобуси.Тя общината не я е грижа за малкия бизнес някои хора ги интересува само общинското предприятие БургасБус.Другите кучета ги яли.нейсе идват избори много сме силни сме.
6.
do 6
30.11.2016 17:39:15
4
33
Ало нека да има нови линии никой не е против Но да се закрият всички директни,удобни и евтини линии като 12 и 12А -това е чудощна ГАВРА с най-бедните хора в Бургас.Да карат децата и пенсионерите да се Прекачват ,да се качват като добитък от една врата, да пътуват по-бавно и да им изчисляват с компютър всяка секунда в автобуса - ТОВА Е ГАВРА С БЕДНЯЦИТЕ на МИЛИОНЕРИТЕ чиновници в Общинския Съвет и в Община Бургас!
5.
,..
30.11.2016 17:34:18
2
14
В България няма демокрация и никога не е имало демокрация.Тези така наречени партии са собственост на икономически-групировки с престъпна дейност! Завладедли веднъж изпълнителната власт те назначават свой поставени лица в другите държавни органи- съд ,прокуратура,полиция,консти.съд ,агенции,министерства и пр. с цел да си подсигурят безпроблемно укриване на незаконните си икономически дейности! Г-жата Руска е част от тези групировки -и като такава е под техния чадър на защита. Дори ако някой гражданин протестира веднага партиинато-икономическата групировка ще нареди на свойте хора в полицията и прокуратурата да окажат репресия върху тези лица ,които имат смелоста да разкриват техните незаконни дейности
4.
me
30.11.2016 17:32:58
15
13
Аз наистина подкрепям новите 11 и 12. Вместо да чакам по два дена 4, имам най-после редовен автобус. Да пуснат една линия по Демокрация и и да оправят другите проблеми.
3.
как
30.11.2016 17:23:37
1
21
Как да им правят ревизия като те си пият кафето заедно?
Да не си мислите че не се познават и не се знаят..
2.
vvv
30.11.2016 17:17:50
1
27
Руска Бояджиева трпбва да я разследва Прокурора и ОЛАФ за вероятни кражби на Европейски средства ! Да проследят телефонните и разпечатки и имали и други нелегални телефони !!-и с кой бизнесмени е в нелегални контакти
1.
cdcffc
30.11.2016 17:15:41
2
31
Да бе ,подкрепят те само тези които ги купихте с крадените евро мангизи- платени тролове и подкупни мошеници! Понеже ти Руске вече забогатя ,май натрупа вече над 200 300 000 евра- Пак го отнесоха бедняците-мръзнат по спирките и се прекачват като луди . Нека НАП и ДАНС да направят РЕВИЗИЯ на физическото лице Руска Бояджиева и свързаните с нея лица-деца,мама тати и пр. Да хванем къде крие крадените мангизи !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори