×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Освободиха по-рано топдилъра Перото, залял с дрога Бургас, Варна и Слънчев бряг


22 Ноември 2016, Вторник, 17:04 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Приятелката на наркопласьора го предава на полицаите след втори арест във Варна


Наркодилърът Светлин Колев, по прякор Перото, беше освободен 5 месеца предсрочно от Бургаския окръжен съд. Колев излежава две присъди за разпространение на наркотици.

Перото е арестуван в края на 2011 г. при спецакция в бургаския ж.к. „Меден рудник” заедно със Слави Тодоров, Теодора Стефанова, Живко Тенев и Милена Царска. Разследващите установили, че групата пласирала дрога в Бургас, Слънчев бряг и Свети Влас през лятото на 2011 г.

При ареста им във всеки от тях са намерени между 40-50 гр дрога на приблизителна стойност от около 1000 лв. При направен обиск на общата квартира и автомобилите на обвиняемите са открити още амфетамин, екстази и марихуана, както  и незаконен пистолет с патрони. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

Перото признава вината си, сключва споразумение с прокуратурата и се разминава с условна присъда и 5 000 лв. глоба.

Не минава много време и Колев отново се оказва зад решетките за притежание на сериозно количество наркотици. Той е спипан през юни 2013 г. във Варна. Полицаите причакали черното му Ауди А6 на Аспаруховия мост. Багажникът на немския автомобил бил натъпкан с пико. Ченгетата открили 190 гр различни видове метамфетамин заедно с прекурсори за приготвяне на още синтетичната дрога.

При ареста Светлин пътувал с приятелката си Диана, която го предала пред полицаите. В гаража на РУП-а младата жена извадила от дамската си чанта калъф с електронна везна и демонстративно го бутнала в ръцете на дилъра с думите: „Това е твое!”

За второто престъпление Перото получава 3-годишна ефективна присъда и 5 000 лв глоба.

След като изтърпя основната част от наказанието си в Бургас, Колев беше освободен от съдия Георги Пепеляшев, който му наложи пробационна мярка за срок от 10 месеца.

В категории: Темида


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
10
Коментара по темата
10.
Ей рижа
23.11.2016 10:51:12
1
3
Ако ще ги казваш тия от Славейков казвай ... а не да лаеш като куче !!!
9.
До USA
23.11.2016 09:59:13
0
2
В коментара Ви има доста правописни грешки,вероятно защото живеете в САЩ и сте забравил правописа.Но пък това,което казахте е вярно.
8.
rijata
23.11.2016 08:53:23
0
1
palqriiiii tez shmatki ot slaveikov kogaaaa pochvam s imena i nomera na hora qvno trqbva da vi pomogna tupi kuki pres vas prodavat narkotici treva i bqlo a vie ne vijdate otvorete si ochite .smurt za narkomanite i tehnite semeistva
7.
Време е
23.11.2016 04:18:56
0
3
Сега топДилъра ще си връща пазара ли КкОоо ?
6.
usa
23.11.2016 01:19:18
1
14
този ако е в щатите ще го осъдят на 100 год.живея от много години в ню йорк и БГ то го ползвам само за екскурзия,нали разбирате идвам от време на време да хапна и пийна по курортите и да се забавлявам,да харча пари изкарани с честен бизнес.разбрах,че БГ е рай за престъпниците.дилари и всяка друга измет е поущтрявана а не респектирана.най-продажната съдебна система в цяла европа.от мексико с по-зле,защото там дилари и босове на организирани престъпни групи лежът по 20 30 години.такова безумие споразумение с прокуратурата няма за престъпления ,които се наказват с повече от една година лишаване от свобода.тоест ако си дилар,убиец нанасяш тежки телесни повревди,изнасилваш,караш пиян и по непредпазливост убиваш хора или си сводник,занимаваш се с трафик на хора,прекарваш нелегално бежанци през границата,търгуваш с оръжие и взривни вещества,грабиш въоръжено,скапан лихвар си,занимаваш се с палежи на движима и недвижима имущесвеност,използваш принуда към хора, поръчваш убийства няпаш право да не лежиш в затвора затова,че си се признал за виновен.ха ха.смешно е нали.тя държавата е доста смешна и нелепа и никога не бих живял в нея,защото нивото там е примитивно,аз само се смея.тези хора,които са останали там са мазохисти,които и колкото пари да имат,а те нямат,никога няма да бъдат щастливи.там останаха само циганите,сматките и останалите 5 процента,които се гаврят със сматките.дори в африка има по-голям процент на справедливост от в БГ.там вождовете на племена са много по-чесни и морални от българската съдебна система,която независимо управлява БГ.
5.
Славчо Жеков Ярето
22.11.2016 23:30:55
1
3
Shimu zabiq edno paro v gaza da stane kat paun ishego iznasilq tow chukundur
4.
petruhan
22.11.2016 23:09:33
2
3
peroto uchenik na perata
3.
искам да попитам
22.11.2016 22:25:50
1
5
защо реакциите на троловете на два пъти осъдената керанка не са като тези за съдията Събев
2.
rijata
22.11.2016 22:25:27
4
3
Palqr pravi xubavi svirki
1.
Рочата
22.11.2016 21:58:08
5
5
Този съм го евал.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори