×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бързите автобуси тръгват от 26-и, шофьорите в ж.к."Славейков" трябва да разкарат автомобилите си от бул."Тракия"


Бързите автобуси тръгват от 26-и, шофьорите в ж.к."Славейков" трябва да разкарат автомобилите си от бул."Тракия"
От години две от четирите ленти на булевард "Тракия" се използват за паркинг
17 Ноември 2016, Четвъртък, 13:50 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Нарушители се ядосват, защото трябвало да паркират далеч от домовете си


Недоволни жители на бургаския ж.к. „Славейков” имат притеснения за старта на новата транспортна схема в Бургас, защото час по-скоро трябва да разкарат автомобилите си от бул."Тракия", където ще минава бързата автобусна линия.

Булевардът, макар и четирилентов от години се използва за паркинг. Сега обаче двете най-крайни ленти са част от маршрута на БРТ-о на Бургас и не само паркирането, но дори навлизането в тях ще бъде нарушение.

На повечето бургазлии вече е известен факт, че именно по този булевард  ще минава един от най-важните маршрути в новата транспортна схема, която предстои да бъде открита след по-малко от 10 дни.

Там, както и на други места в града, вече е изградена и необходимата инфраструктура за това. Но изглежда някои от жителите на комплекса са останали „на тъмно” и са били изключително учудени, когато от Община Бургас ги призоваха за преместването на паркираните автомобили.

„Къде ще паркираме сега? Така сме свикнали от години, а вътрешността на комплекса – в междублоковите пространства, е по-трудно достъпна за нас”, жалват се те.

Ж.к „Славейков” е вторият по големина квартал в Бургас. За разлика от централните такива, като „Възраждане”, „Братя Миладинови” и дори самата Централна градска част, където паркирането граничи с невъзможно, той не е един от комплексите, където няма особен проблем в този аспект. В междублоковите пространства има достатъчно място за паркиране на леки коли, а в някои случаи дори и на товарни автомобили.

Към момента все още няма санкции, но при въвеждането на новата транспортна схема на 26-ти този месец, те ще бъдат налагани, съгласно Закона за движение по пътищата.



38
Коментара
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 0
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
38
Коментара по темата
38.
Какво пречи
26.11.2016 15:33:04
1
0
Не виждам какво пречи на "надземното метро" да използва лявата лента. Големия праз, че по нея ще се движат и простосмъртни коли!
37.
ДОЛУ ГЕРБ и КМЕТА ИМ !
22.11.2016 21:08:17
0
3
НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЛИ, ДА ПОПИТА КМЕТА ........ МЕГА ШУМА и САЖДИТЕ ОТРОВИ ОТ АВТОБУСИТЕ МИНАВАЩИ ПРЕЗ ПЕТ МИНУТИ, С КОЯ ЕВРОДИРЕКТИВА ЩЕ ОПРАВДАЕ !? ТРАНСПОРТЕН ГЕНОЦИД !!!

И НЕ ПИЩЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА ЗАБРАНЕТО ДВИЖЕНИЕ в БУС ЛЕНТИТЕ !!! НЯМА ТАКИВА (БУСЛЕНТИ) КАКВИТО СЕ КОМЕНТИРАТ В ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА и ЗАКОНА ЗА ПЪТИЩАТА) НА ТЕРИТОРИЯТА К-С"СЛАВЕЙКОВ" и КОНКРЕТНО ПО УЛ."ТРАКИЯ". ТАКА ЧЕ , АКО ВИ ВДИГНАТ КОЛАТА С ПАЯК ИЛИ СЪСТАВЯТ АКТ, СЪДЕТЕ КМЕТА на БУРГАС ЗА НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ, РЕКЕТ И ПОСЕГАТЕЛСТВО ИМУЩЕСТВОТО И ПРАВАТА ВИ, ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ СИ ПЛАТИЛИ ПЪТНИЯ ДАНЪК ! А ТОЙ ВКЛЮЧВА - ПАРКОМЯСТО АДРЕСА РЕГИСТРАЦИЯ КОЛАТА и ОБЩЕСТВЕН ДОСТЪП ДО ЦЯЛАТА ПЪТНА МРЕЖА В ГРАДА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ !
36.
ана
19.11.2016 13:50:54
1
3
Много строежи,много нещо.Между старите блокове все още има място,но и там като нищо ще изпляскат нови кооперацийки.Повечето нови кооперации са буквално на улицата.такъв е единя стоеж до очната клиника.терасите им са точно над тротоара,където по право трябва да минавам.Ще ми тупат на главата ли?Отделно като нося дете и торби на ръце трябва да имам право да спирам възможно най-близно от дома,защото не съм камила,нали?Ама на кой ли му пука.Законът за връщане на парцели в реални граници е абсурден,а онези в общината за пари се продават яко.Тва е положението.А,в една Америка който е бил знае,че хората са много прости,но дори по селата пътищата им са минимум двулентови...
35.
056
19.11.2016 12:22:22
0
2
Аз също паркирах на "Тракия". Но не защото така ми харесва, а защото няма къде. Проблемът не е в транспортната схема - нормално е да има такъв маршрут в средата на "Славейков", а в безпардонното застрояване. Кметът и администрацията дават разрешения за строежи и изобщо не се трогват от това, че комплекса се презастрои. Вижте какво става около 47, 48 и 48 блок. Строят се паркинги, които не са достатъчни, а още повече се строят кооперации. Никаква мисъл за нормално градоустройство - частните интереси на собствениците на парцели надделяват. Комплексът няма облик. Никой не се стряска от нищо. Строи се и това е. В "Славейков" да има задръствания - до там я докараха. Не бих гласувал за кмета отново!!!
34.
аз
18.11.2016 23:53:10
1
5
Единствения комплекс, където все още може да се паркира стана Меден Рудник. Оня ден бях там и за първи път ми се прииска там да живея. Направили им паркове, алеи, паркинг пред блоковете, санират им почти всички панелки. Ама хак ни е. Център, та център - да му плюя на центъра и сините зони. И какво, като ги плащам за колите си пред дома ми ? Място някой гарантира ли ми. Ад е. Ще се бяга в гората вече.
33.
до пост 30
18.11.2016 21:34:08
0
3
Визираният от вас господин, ОСЪДИ ОБЩИНАТА заедно с домоуправителите на входове - 1,2 и 3-ти. И осъдиха зам.кмета по ТСУ за това, че без НИКАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ СА ЗАПОЧНАЛИ - СМР зад блок 58. А в хода на делото се оказа, че общината е имала намерение съвместно с паркинг да ПОСТАВИ и 20 броя ПАВИЛИОНИ (разчистени от терена между 59-62 блок). За тази ИЗМАМА на ТСУ-зам.кмета и представени НЕИСТИНСКО СЪДЪРЖАНИЕ ДОКУМЕНТИ за т.н."БЛАГОУСТРОЯВАНЕ ЧРЕЗ ЗАРАВНЯВАНЕ ТЕРЕНА" административният съд СПРЯ НЕЗАКОННИЯТ ИЗКОП ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩ по ПУП-на жк.Славейков "паркинг" и осъди общината да плати 1500 лв. на жалбоподателите.

А що се касае за отнетите паркоместа пред 58 блок, кмета Николов НАПРАВИ ПАРКИНГА между 58 блок и "Технополис", като компенсация отнетите 40 паркоместа прек 58 блок. Така че, който има желание отива и паркира. Тoва че от 67 и 59 блок наглеят и заемат местата за колите на 58 блок и въпрос на време и каско застраховки колите им.

Друг е въпроса, че по цялата дължина на ул."Тракия" са близо 450 автомобила, а по цялото трасе до жк.Меден Рудник и жк.Изгрев са почти 5000 коли. Та къде ще се преместят тези автомобили, явно само ти "знаещия" с номер 7277 колата си, ще успееш да подскажеш на кмета Димитър Николов.
32.
паркинг
18.11.2016 20:30:05
0
3
Живеех на тази улица и доста вървях докато стигна на спирка.Линията ще е удобна,но колите няма къде да спират.Пред блока,в който живеят родителите ми се спира на улицата,но отдясно и отзад няма паркоместа.Сега съм в Поморина.Започна сънирането на блок,оградиха блок 2 и строителите заеха половината паркинг с ограда.Някой ще ми обясни ли къде да паркирам.Съседи ме събуждат в 6,защото сме запушили някого.Като санират ще започне сигурно стоеж на друг безумен блок,който има разрешение и тогава ще вземат целия паркинг.Преди години паркингът на Поморина е строен срещу блока.От страната на блока е тротоар,сега идва някой собственик и ще вземе паркинга на 2 блока.Безумия.
31.
M.Nikolov
18.11.2016 20:04:10
2
4
Хак ви е на всички, които избрахте герберската мутра чичо кмет Николчо с 86%. Сега ще ви е*е и ще се гаври с Вас. А тия от Славейков за да отидат до центъра ще трябва да сменят по няколко автобуса и да дават половината от дневната си заработка. С ГЕРБ напред към Горна Волта!
30.
777
18.11.2016 17:20:41
1
2
Ако Милчо Добрев не се беше правил на много умен и да се вре , където не му е работа, сега зад бл. 58 , щеше да има голям паркинг . Милчо много си отворен,пак осра нещата. Излъга хората и сега няма да има,къде да спират колите си, а твоята е в гараж на ОБ.
29.
Маргарита
18.11.2016 17:02:14
2
3
Ама моля ви се, разбирачи къде има и къде няма място за паркирне. Моля заповядайте в същият комплекс след 19:00 часа, а понякога дори и през деня и моля, ама много ви моля да си намерите място за паркиране!!! Тогава ги пишете тези статии за страхотно идейната и функционална пътна инфтаструктура на Бургас.
28.
1
18.11.2016 12:38:09
4
4
До №7 "Идете да ги паркирате пред общината" Там общинарите си имат запазени паркоместа и специален полицай стои по цял ден да им ги пази.
27.
ааа
18.11.2016 09:49:26
1
3
Могат да забранят спирането и паркирането със съответни пътни знаци, но не могат да забранят движението в крайните ленти, защото не са бус ленти. Бус ленти могат да се маркират при положение, че има общо повече от две ленти за движение в посока. Дори и тогава бус лентите трябва да са маркирани (отделени) от останалите ленти с непрекъсната линия. Бул. "Трския" не отговаря на нито едно от горните условия.
26.
до 20
18.11.2016 09:33:42
2
6
Блажени са вярващите, че ще стане, ама надявайте се 2019 г. ако стане з което изобщо не вярваме, те тогава патриотите и БСП ще ви оправят "добре".
25.
Антивот 1
18.11.2016 09:24:28
2
9
Кмете,заедно с новата транспортна схема трябваше да направиш и паркинги между блоковете.Къде ще се паркира.
24.
Алекс
18.11.2016 08:39:23
2
9
Има проблем с паркирането в целия комплекс! Едни коли запушват други коли, паркират така че няма видимост на завои и какво ли още не... Защо не се направи някой паркинг на няколко етажа ?! Да отбележа и да е БЕЗПЛАТЕН!Естествено че няма да стане, защото повече пари ще се вземат ако се построи жилищна сграда а не паркинг...
23.
аз
18.11.2016 08:04:43
2
10
Кмета трябва да ми осигури паркирането на автомобила във хола или не освобождавам улицата за автобуси.
22.
сранк
18.11.2016 06:16:54
1
6
Болима хуя
21.
оффф...
17.11.2016 23:30:17
0
15
"...трябва да РАЗКАРАТ автомобилите..." Ето това е публицистичен език... в махалата.
20.
gb
17.11.2016 22:48:08
9
21
Мдааа , Митко Николов май ще последва Бойко много скоро ...
19.
Кмете има още за крадене
17.11.2016 22:38:42
3
14
До г-н Димитър Николов Кмета на гр.Бургас.

- Кмете зад нашия блок 56 в жк.Славейков има детска площадка.
Предлагам да я продадеш и нея , както си взел паркоместата на 58 блок на твоите Авери строителните Барони. Та да ви издигнат страхотна Кооперация с апартаменти за украинците на
Караненов от ДС. Мнооооого Парички ще Изкараш, а к`во ще кажеш.
18.
Транспорта в Бургас, като КМЕТА ни !
17.11.2016 22:21:48
10
14
Кой е Димитър Николов?

Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
17.
а баш
17.11.2016 22:17:08
6
15
Крайно време беше !!!!

Това с махането на паркираните коли там трябваше да стане преди 10 години !!!
16.
до 58
17.11.2016 22:11:31
3
15
Луков, що се правиш хем на кмета, хем на живущ в 58 блок пред който е снимано !!!
Ти като караш БЕЗПЛАТЕН ОБЩИНСКИЯ ДЖИП и ГО ПАРКИРАШ , ПАК БЕЗ ДА ПЛАЩАШ В ПАРКИНГА на ОП"Транспорт" до 67 блок , НА МУТРА ЛИ СЕ ПРАВИШ !??
Че точно ти бе човека, който първи предложи в ГЕРБ структурата ни в Славейков 2009г. да приемаме наредба и забраним паркирането по ул.Тракия (Разделителна) щото паркирали на "рибя кост" твой изказ. И като не приехме тезите ти, отиде та предложи т.н. БРТ линия да МИНАВА по ул.Тракия.
Сега потриваш ръце и се хилиш тъпака, че Кмета ти се върза на акъла и няма полезен ход. А и да не забравя, че Митко Николов направи ПАРКИНГ за КОЛИТЕ ЖИВУЩИТЕ в 58 блок "Славейков" зад "Технополис", но мазните КУКИ от твоя 67 и 59 блок го заехте АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО, при положение че си имате ПАРКИНГИ с по 80 паркоместа пред блоковете ви. Ама те ще се светнат тези от 58 блок за далаверата ти и тогава жална ти душица Луков.

Диaн Иванов
15.
Иванов
17.11.2016 22:03:22
5
22
Че то и без бус лента е забранено да се паркира по булеварда, винаги е имало знак. То българина иска да има 3 коли и да са спрени пред входа му. Другия пък през 70г. Бил предаден блока с паркоместа. Ганьо тогава колко автомобила имаше в Бургас? С нетърпение чакам как ще ги махат бракмите от там.
14.
ОСТАВКА на КМЕТА НИКОЛОВ !
17.11.2016 21:51:49
14
27
ДОЛУ ГЕРБ и ОСТАВКА на КМЕТА НИКОЛОВ !
НАКАЗАТЕЛНИЯТ ВОТ на 13-ти БЕ И СРЕЩУ НЕГО И КРАДЛИВИТЕ МУ ОБЩИНАРИ, НАЧЕЛО С КРАСИМИР СТОЙЧЕВ !!!
ЗАГРАБИХА ПАРКОМЕСТАТА ПРЕД БЛОКОВЕТЕ за ДА ОТКРАДНАТ ПАРИ ЗА ВЕЛОАЛЕЙ (КОИТО ГИ НЯМА В ПРОЕКТА за ИГП, ОДОБРЕН ОТ ЕК), ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВСЕКИ БЛОК ПО ЗАКОН от 1975г. Е ПРЕДВИДЕН, ПОСТРОЕН и ПРЕДАДЕН на ОНС-Бс с ПАРКОМЕСТА 60% от АПАРТАМЕНТИТЕ ! ИЗПОЛЗВАТЕ НЕЗНАНИЕТО НА ХОРАТА И ИМ ВЗЕМАТЕ ЗАКОННАТА СОБСТВЕНОСТ. ЗА ТОВА ВИ ОСЪДИХА ХОРАТА от 58 БЛОК МИНАЛАТА ГОДИНА В СЪДА !

ТРЪГВАТЕ НА ВОЙНА С БУРГАЗЛИИ, ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ШАМАРИТЕ И НОВАТА ЗАГУБА на 25.03.17г.
13.
до 12
17.11.2016 21:08:09
17
20
абе тъпак, баба ти и дядо ти все с кола са ги водили на детска градина, ше та ***** в боклука малоумен. насраните си скапани видиотени лапета ше ги карате пеша или с рейса. да не сте нещо повече от останалите???
12.
Минчо
17.11.2016 20:50:01
15
18
На този булевард няма бус лента автомобилите може да се движат във четирите ленти и при тва много родители оставят и вземат децата си от училището и детската градина , които се намират точно на тази улица ,така че моля кмета да се раздвижи малко и да види какво се случва по улиците на града , а не да ми правят някви безумни транспортни схеми
11.
До 58
17.11.2016 20:44:35
2
14
Ами сърди се на комшиите си те реваха не искаха и спрях ся ко искаш от мен ?
10.
seir
17.11.2016 20:29:59
3
19
С нетърпение чакам да влезе най-после новата транспортна схема че ми омръзна от тая дъвка-пенкилер искам да видя за какво отидоха толкова милиони
9.
От 58
17.11.2016 20:26:49
10
23
Алоо, Кметче преди година започна паркинг зад блока и така си остана, само започнат,ако обичаш размърдай си моминския задник и се задеиствай
8.
хаххахахахаха
17.11.2016 20:20:51
19
22
хахаахахах ееее с 84% избрахте Димитър Николов за Кмет- Сега ще си врете МПС-таат в зания си двор или Паяка и със свалени гащи хахахаахахаххаахах Поздрави от БОйко Борисооов и ГЕРБ
7.
Бургазлия
17.11.2016 20:18:14
8
26
Идете да ги паркирате пред общината
6.
Тъпаци
17.11.2016 20:08:30
7
29
Няма да ви счупят краката ако повървите малко повече.
5.
С
17.11.2016 20:08:02
14
19
Сега Радев ще ви направи писта
4.
_от кмета
17.11.2016 20:06:47
5
33
Като почнах да правя паркинг до 58 бл ви ми ревнахте че щели да паркират под терасите ами сега ми паркираите на ку..ра
3.
Нервен потребител
17.11.2016 20:03:57
16
23
Да еба ваща мама и теанспортни схеми
2.
Свободни парко места
17.11.2016 20:03:41
7
25
С тази транспортна схема поставяте началото на междусъседски спорове за места. Поне да си бяха направили усилието да направят паркинг някъде в района.(моля, без да ми изтъквате паркинга до автомивка Фреш с 15 места на кръст, които се ползват от тях)
1.
Свободни парко места
17.11.2016 20:00:10
25
29
Флагман, къде ги видяхте тези свободни междублокови пространства? Айде не ми говорете глупости. Имам малко дете на 2 месеца, ако сега не паркирам пред дома си КОГА? Няма да го правя на проблем, ако спирам на 50/100/150м от нас, но как мислите на минусови температури ще извадя сина си, за да отидем до лекарката?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори