×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето го Станчо Терориста. Мислех, че няма да ме хванат!


Ето го Станчо Терориста. Мислех, че няма да ме хванат!
Това е Станчо, който вдигна на крак цялата бургаска полиция
11 Ноември 2016, Петък, 20:15 ч.
Източник: 24часа, снимка: 24 часа

Живея в Комлука при леля Златка, каза Станчо Стоянов

На разкаяние през сълзи го удари телефонният терорист Станчо Стоянов от Бургас, който на 9 ноември вдигна на крак и подлуди три служби с бомбени заплахи.

"Бях много пиян, не знаех какво правя", заяви 30-годишният мъж с вид на клошар. Мислех, че няма да ме хванат, чистосърдечно си призна Стоянов.

Наблюдаващият прокурор Христо Колев настой той да остане в ареста, като подчерта, че обвиняемият не просто е съобщил за бомбени заплахи, а за два атентата. Бургас е поставен в по-особена ситуация, заяви прокурор Колев, визирайки терористичния акт на летището в кв.  Сарафово.  

Служебният защитник на Стоянов - адвокат Иво Ханджиев пледира за по-лека мярка, аргументирайки се с тезата, че определение за "задържане под стража" ще създаде прецедент. Всеки ден има фалшиви сигнали  до бърза помощ и пожарната, допълни юристът. 

Три служби са реагирали два пъти на 9-ти ноември, изпращайки екипи - полицейски коли, пожарни и линейки,  заяви на свой ред прокурор Колев. Самият Станчо настоя да бъде под домашен арест, макар че не посочи точен ардес.

Той заяви, че в момента живее "при леля Златка" в кв. Комлука, която всички криминалисти познавали.  30-годишният бургазлия е израснал в дом, живял е в София и Гърция, има 6 присъди за кражби и измами. По новото обвинение може да отнесе до 5 г. лишаване от свобода.  

В категории: Темида


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Николай
12.11.2016 08:47:42
0
8
Това е тактика ще изкара зимата на топло, 3 пъти на ден храна, баня какво да търси на улицата. Такива като него голямата кирка и на обекта докато си плати глобата.
7.
Asd
12.11.2016 05:23:30
1
6
ZimAta idva I se urejdat na topla kvartura I hrana
6.
хаха
11.11.2016 22:54:37
2
11
Време е за ново интервю г-н Комисар. Сега пак ще има колко добре борим престъпността. Гонете големите риби, не клошарите от Долно Езерево или пък псевдо наркомани с половин грам.
5.
.....
11.11.2016 22:29:55
9
19
Светкавицата в центъра по цял ден пие бири.. какъв терорист какви задържания под стража!? Всеки който е ходил в центъра го е виждал и знае,че е клошар ,а не терорист! Бахти прокурора смешен!
4.
Ургари
11.11.2016 22:29:00
2
12
Тъпи флагманци,поне си прочитайте статията преди да е публикувате!Последно тая леля Златка къде живее?!
3.
zoro
11.11.2016 22:08:58
4
18
Този Станчо е поредния клошар пияница с когото МВР ще отчетнат дейност. Но такива са правилата......
2.
Sa
11.11.2016 21:57:20
3
7
Stancho da ne sa okaje hussain ot livan s kanadsko grajdanstvo s taq bradqga na dqdo mraz za koleda chudesa prai foerverkajiq
1.
Студента
11.11.2016 21:49:16
4
2
Свинското обича,,,, С нож като бръснач да го оправите ,,
Марш вън де или аа забравих вие ги толеирарате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори