×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Реконструкцията на ул. "Крайезерна" започна, проектът приключва до лятото


10 Ноември 2016, Четвъртък, 12:01 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Трафикът за Южното Черноморие ще бъде изведен от града

Реконструкцията на ул. "Крайезерна" започна, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Проектът е един от значимите в Община Бургас, който има за цел да изведе транзитния трафик в периферията на града, да насърчи инвестиционната активност и да повиши икономическия потенциал на Бургас.

Днес кметът Димитър Николов връчи на изпълнителите удостоверението, с което се дава зелена светлина за начало на строителните дейности. Проектът беше представен пред журналисти от зам.-кмета по строителство, инвестиции и регионално развитие инж. Чанка Коралска и зам.-кмета по европейски политики и околна среда Руска Бояджиева.

Реконструкцията на улица "Крайезерна" ще подсили основите и ще разшири платното, обособявайки 4-лентов път, с което ще се подобри както транзитът на юг от Бургас, така и бързият достъп до всички промишлени зони и до Пристанище Бургас.

Разработеният технически инвестиционен проект предвижда изграждането да се осъществи на 3 етапа, като всеки етап след завършването си може да функционира самостоятелно.

Етап 1 включва изграждането на главното трасе на улица "Крайезерна", частично изграждане на кръгово кръстовище. В него е предвидено изместване и подобряване на всички комуникации и техническа инфраструктура, както и рехабилитация на пътната настилка.

Етап 2 ще се изпълнява на два подетапа. Първият от тях (2а) включва доизграждането на кръгово кръстовище и връзките с пътища от републиканската мрежа.

Етап 2б включва изграждането на други две кръгови кръстовища, на връзките им с бул. "Тодор Александров", както и доизграждането на главното трасе до входа на пристанището.

Етап 3 предвижда изграждането на локално платно за осигуряване обслужването на прилежащата в ляво промишлена зона, изграждане на велоалея, засаждане на нова растителност и облагородяване на терена.

По проект "Обновяване на градската жизнена среда в северна промишлена зона и южна промишлена зона" е осигурено финансиране  и ще се изпълняват етапи 1 и 2а. За останалите дейности ще се търсят средства допълнително.

В рамките на тези етапи се предвижда реконструкция и разширение на уличните платна на трасе с обща дължина 3,122 км., рехабилитация или изместване на комуникации и техническа инфраструктура - газопроводи, водопроводи, дъждовна канализация, улично осветление, електро мрежи и други.

По този начин ще се осигурят по-добри технически условия и достъп до индустриалната зона, като предпоставка за повишаване на икономическия интерес за инвестиции и развитие на бизнес в Бургас. 




33
Коментара
33
Коментара по темата
33.
Лисицата
10.11.2016 22:03:42
0
0
Цветан Василев заедно с Христо Иванов и Радан Кънев искат да вземат властта с помощта на Слави Трифонов

Готви се държавен преврат, твърди агенция „ПИК“. Спонсорът на заговора е банкерът в немилост Цветан Василев, който действа с помощта на министъра на правосъдието Христо Иванов и псевдореформатора Радан Кънев. Мозъкът на операцията пък е Иван Костов.
Целта е премиерът Бойков Борисов да бъде свален, да се отиде на избори и на тях да властта да вземе Слави Трифонов, чиято партия се финансира от унищожителя на КТБ.
Главният прокурор Сотир Цацаров и градският прокурор Христо Динев също са сред потенциалните жертви на заговора. Обмислял се още удар срещу ДПС, а Татяна Дончева е спрягана за коалиционен партньор на Трифонов.
Двама независими източници твърдят, че подготвените пари за преврата са 100 млн. евро. Те ще бъдат източени през "Петрол" и "Дунарит" - фирми, откраднати от активите на фалиралата КТБ.
Сценарият за дестабилизиране на държавата се следи и от специалните служби, за което косвено потвърди източник от ведомството.
Превратът е в ход, като заговорниците са се възползвали от отсъствието на Борисов и Цацаров, докато са извън България. Сред действията им е фалшивият сигнал, че ЕК иска оставката на главния прокурор заради незаконните записи на последния със съдия Ченалова. Помощник в коварния план е още председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов.
Според сценария след метежа трябвало Василев да бъде екстрадиран в друга страна, а Христо Иванов или Радан Кънев да заеме поста на Цацаров. Слави Трифонов пък бил мотивиран от ненавист към Бойков Борисов, а референдумът му е само подготовка за бъдещите действия.
32.
Геле
10.11.2016 21:29:28
0
1
Идат избори, трябва да претоплим манджата, СИРЕЧ проекта от ненамсикога почнат!
31.
Мина
10.11.2016 20:32:46
1
1
Народе ??? Не се срами да се самоопределиш българофил с № 17 !

- Народе ??? Нима мислите, че ако не гласувате с № 17 за България , утре тези срещу които се борим от 27 години, не са ви подготвили изселване от България ? Гласувайте с № 17 за да я има България - за Вашите родители , за Вас , за децата Ви , за внуците Ви !
- Народе ??? Нима си мислите, че ако не гласувате с № 17, ще може да спрете ордите искащи разруха за земята ни , да ограничите сектите и ислямския фундаментализъм ,и да изгоните ченгетата от Българската православна църква? Гласувайте с № 17, за да не станете духовни и физически поданици на империите на злото !
- Народе ???Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17, ще има млади хора и семейства , които няма да излетят през Терминал 2, както и конкурентно способни българи в спорта , икономиката , правораздаването, здравеопазването ? Гласувайте с № 17 за успешните българи у нас и по света.
- Народе ??? Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17, ще има образование , култура и изкуство , което да не е подчинено на историческия и диалектическия материализъм , на марксистко - ленинската идеология и демократическия централизъм ? Гласувайте с № 17 за културно - образователната система в България , изградена по европейски и световни стандарти !
- Народе ??? Нима си мислите , че ако не гласувате с № 17 ще продължат започнатите , реформи в съд , прокуратура , силови ведомства, държавни и общински администрации ? Гласувайте с № 17 за да започне подготовката за лустрация , продължаването борбата с корупцията , отпадането на давност за комунистическите престъпления и подготовка за приемане на нова Конституция !
30.
Чичо Пенчо в акция!
10.11.2016 20:28:58
1
0
За БСП , ДПС и Радев мечтата е концлагерът Белене да се задейства !


Снимката на " кандидат- президента " Радев в Белене , е жесток анализ , на българската безпросветна бездна . Радев застанал пред надписа " Белене е с теб ", доказва , че за него самия интелигентността съществува САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕН ДА ТЪРПИ ОБОЖЕСТВЯВАНЕТО СИ от ДС , БСП и ДПС кликата, без да съзнава , че ИНТЕЛИГЕНТНОСТ означава , че човек първо трябва да уважава себе си и хората от Белене и България , които са достойни за уважение . Както е видно от надписа зад Радев внушението за " паметникът Белене " / и комунистическия концлагер и престъпния проект " АЕЦ - Белене " наказал българите да отгладуват с над 3 милиарда лева /е на въоръжение за агитация на българи , не живеещи и мислещи уж в миналата епоха , а на сегашната - посткомунистическата . Това което показва кандидат - президентската кампания на Радев , е че саблезъбото им желание е ВРЪЩАНЕ КЪМ ТАТОВИЯ ДИКТАТОРСКИ КОМУНИЗЪМ и отказ от цивилизацията предлагана ни от развита Европа . Отказът от човешките права и свободи е точно внушението чрез " паметникът Белене ", очевадно подсказващ на интелигентните българи , че чрез мюрето Радев се опитват да узаконят чрез замъгляване чудовищните и кървави образи на комунистите , ДС , БСП , ДПС по два начина. Първият начин е чрез " човека от народа " - дезертьора от Европа и света Радев да узаконят кървавите си намерения , и вторият начин е чрез " обикновеният българин "- женкарят Радев , комунистите да не изглеждат толкова жестоки и точно на техния неинтелигентен фон вече са принудили ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ да плати престъпно- поръчаните реактори защото " е глупав "а би трябвало тези пари да ги даде на пенсионерите.
През цялата си кампания дезертьора Радев чрез н еприязън и злоба , ефрейторски внушава разни гнусни и безпардонни измишльотини за чуждите и български емигранти. Най вече по кампанията около изборите. Когато по традиция внедрена от ДС , БСП и ДПС българите се делим...
За да не знае техния " електорат ", че за интелигентните в България и всички българи по - света - Първо: чужбина НЕ съществува.Светът днес е там където има по-добра и по-платена работа, по-надеждни университети, по-смислено бъдеще. И понякога не всеки заминава, за да „ остане“. Радев от тясната си кабинка в самолета още не е разбрал , че всеки буден човек иска да опознае свободния свят ... и този свят не е неговата социалистическа казарма ?! Не е разбрал , че ако имаш избор между Софийският и Монтанският университет - избираш Софийския. Но ако имаш избор между Оксфорд и Софийският, всеки ще избере Оксфорд. И не защото е в „чужбина“ и не само заради качеството на образованието, а заради възможността на всеки нормален българин и човек , да се докосне до друга култура, да срещне хора от цял свят, да се пребори със себе си, да постигне нещо сам.
Радев за себе си дори не е разбрал голямата драма , че болшинството от българите се изнесоха и изнасят, защото се чувстват чужденци в собствената си родина 27 години след като ДС се телепортира във всички над 350 партии .Вярващите в себе си българи / най - вече "децата на номенклатурата" / избягаха не само заради хаоса и абсурдната беднотия създадена от ДС , БСП и ДПС ,не и заради това че им писва от ретроградните наставления на ошашавените си от комунизъм родители , а просто защото имат коренно различни възгледи, интереси, ценности, амбиции и мечти от типичните -„ балканджии“. Образът на чужбина (разбирай Западна Европа и Северна Америка), като извор на вечна младост и благоденствие, поставен до този на България/ която се намира малко на запад от Русия и Турция/- създаде едно разбиране за емиграцията , като за спасение и бягство от проблемите и абсурдите в посткомунистическа и ченгеджийска България. Генерал - Радевците понеже нямат военни успехи ,а внушават , че емигрантите са предатели, които са се изхитрили да се махнат и са оставили будалите в родината сами да се мъчат с "положението". Според тях това значи,ако гласуваш за ГЕРБ или ако не дай си боже имаш любопитството и поне малко ум, имаш стремеж, дръзнеш да рискуваш и да се „ откъснеш“ - веднага те РАЗЖАЛВАТ. Оприличават това като цепене в родово-общинния строй който България напусна още в края на 19 - ти век въпреки " помощта "на Русия. Генерал - Радевците вече 27 години разиграват следният парадокс : докато живееш в България, БСП , и ДПС се опитват да убедят българите / особено младите /, че е тъпо и мизерно да живееш в България и ще бъде фантастично да се махнеш. Но заминеш ли, мненията им се изменят в : „Ааа, добре му е на емигранта - българин там на лесничкото. Измъкна се , спаси се от ГЕРБАДЖИИТЕ...!. Така БСП и ДПС чрез мюрето Радев изграждат хибридно - психотропнаизкуствена мисловна бариера между „нас“- страдалците в България, и „тях“- заминалите в чужбина. Което води до допълнително отвращаване на българите от Президентската и всички останали институции по имперската схема " разделяй и владей " .
БСП и ДПС ,заливат българите с едни кичозни словоизлияния и размишления, излезли от перото на патологично увредено съзнание на водачите им - написани с онази животинска жестокост, с която третираха „ невъзвращенците“ от „ златното време“ при Т.Живков. Размишленията на генерал - Радевците, се раждат от адската смес между брутално слугинство пред Москва и примитивен ум. А липсата на поне малко познание за западната действителност, глупостта и ЗАВИСТТА филтрират българите така, че връзката с реалността да изтънее до опасни нива на маргинализъм. А когато елементарният гласоподавателски мозък се „ разтревожи“, той разцепва света на добри и лоши. И понеже за БСП и ДПС по подразбиране „ те“ са добрите - лошите са Бойко Борисов , ГЕРБ и " международното положение". БСП и ДПС чрез Радев внушават / защото на Нинова и Доган не им стиска / , че „ чужбината“ е особено добър избор за всякакви неудачници и морално пропаднали, сексуално прецакани и финансово провалени „ лоши българи“, които автоматично се припознават, заклеймяват и позиционират като техни ВРАГОВЕ. Нещо повече с подобни словоизлияния и действия БСП и ДПС пробутват чрез Радев на българите , нещо като СЕРТИФИКАТ за собственото си „ величие“ на перфектни „ патриоти“. Дори техните хора начело със Станишев гласуваха в Европарламента да се настаняват масово сирийски бежанци в България "патриотично "да запълнят местата на "българските невъзвращенци "
Та това е видимото от кампанията на генерал - Радевците от БСП и ДПС в България " емигрант - затвор Белене" за да може покрай сухото да изгори и суровото. Някой да не е разбрал...?
29.
Чичо Пенчо
10.11.2016 20:27:43
0
0
ОЛИГАРХИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ! Гласуваш за Радев, получаваш Доган - внимавайте да не заличим България след тези 3 дни!

Спомнете си - мутрите, рекета, Станишев, бизнес клубовете, обръчите от фирми, Орешарски и милиардите на КТБ. За това ли ще гласувате за четвърти път?

Нощта на изборите винаги е часът на истината. И снощи не ни се размина зловещата истина, че печално известната тройна коалиция е като триглавата ламя – колкото и пъти да отсичаш някоя от главите ѝ, тя регенерира. В нощта след изборите на 6 ноември регенирираха цели две глави на модела „Орешарски” – БСП и ДПС.

Директно, брутално и без никакви заобиколки.

Румен Радев, подкрепян от БСП, се откъсна с 4% пред кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и ДПС по стар свой си обичай врътна палачинката и открито застана зад партията, от която ѝ замириса на власт.

Оттук нататък дилемата е ясна – избираш Радев, получаваш Доган.

С всички произтичащи от това последствия в случаите, когато тези две парти са докопвали властта в държавата.

Да припомняме ли: правителството на Любен Беров в началото на 90-те и разцвета на мутренските времена и рекета; правителството на Сергей Станишев и превръщането на политиката в бизнес клуб; правителството на Пламен Орешарски и плачевния му завършек, милиардите на КТБ. За това ли гласувахте вчера и за това ли ще гласувате?

За едни – сватба, за други – брадва. Това е характеристиката на тези управляния. Задкулисието налива гуша, а народът обеднява ли обеднява.

На път сме да почетвъртим това самоубийствено упражнение, след което все по-трудно ни се отдава да се държим като жар-прица и да възкръсваме от пепелищата на държавата. И пак се нуждаем от припомняне за неверниците – бащицата на тройната коалиция ни докара тройния шлем, чиито милиарди изплащаме днес. И моделът „Орешарски” – тържеството на задкулисието, пак процъфтя по негово време.

Тъй че и днес няма грам съмнение – избираш Радев, получаваш Доган и връщаш примката на врата си още по-затегната от годините на властова алчонст и слонски реваншизъм.

Още повече, че бащицата и на тази кандидатура отново е същият, нищо, че в последния момент го изритаха от заверата. Още повече, че и сегашната маша от политическата търговия на тази партия Орешарски брутално е открито и недвусмислено е насочена срещу целия народ и държавата. Самият бащица стана президент именно с гласовете на ДПС. След всичко, избрано с гласовете на ДПС, трева не никне. Това ни казва най-близкото ни минало, което за доста от нас е целият ни живот.

Ако Радев стане президент, това ще е най-голямата фалшификация на всички избори досега!

Може би повече хора искат Радев и по-малко Цачева за държавен глава на първи тур. Но очевидно никой не иска мюрето Орешарски за каквото и да било и фактът, че неговата подкрепа се свежда единствено до монолитния и дисциплиниран електорат на ДПС е най-крещящото доказателство за търгашеското естество на кандидатурата му.

Но въпросът остава да виси със страшна сила – отново ли ще позволим ДПС да определи кой ще е президентът на България и какво ще е бъдещето ѝ или ще се съобразим с ясната заявка на нацията, която се бори за чест и достойнство, ако се съди по огромния ръст на гласовете за Патриотичния фронт? Отново ли ще пуснем държавата по бобслея на задкулисните сметки и интереси на обръчите от фирми и олигарси?

Това не бива да се допуска. Това е последното, което можем да си позволим и след което може би вече това наше скъпо местенце ще престане да бъде държава и ще се превърне в никому ненужна територия. Май че си струва този път да помислим добре.

Не в деня на размисъл, а пред тези 7 дни, след които можем да заличим България. Всичко може да не бъде простено, но това – никога и от никого. Тъй че мислете!

И както на първи тур, всеки се биеше за себе си и в крайна сметка всички срещу Цачева, здравият разум изисква на втори тур да изиграем обединението, което прави силата - всички срещу ДПС и креатурата на задкулисието Радев!
28.
ZapoznAt
10.11.2016 19:41:15
0
3
Абе какъв проект, те хората ти казаха че няма да има коледа ако бойко реши вие за проекти говорите
27.
Пуснали са телефон ПРАВЕЦ
10.11.2016 17:41:14
0
0
НА ИЗБОРИТЕ ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!
26.
До 25
10.11.2016 17:14:31
0
7
Разликата е само в твоята глава, защото всичките 240 крадци в Народното събрание са или все още членове на БСП, или бивши такива, но нали знаеш поговорката: "бивш комунист, к***а и полицай няма" ;)
25.
ДО 23
10.11.2016 17:05:24
3
2
ТОЧНО КАЗАНО!
РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!
24.
Марияна Ангелова
10.11.2016 16:55:01
2
3
Що не вземете да направите една жива верига да спрете всичкото "крадене", че да не ремонтират улицата. Или прекалено хладно ще ви стане да излезете да се покажете на вън
23.
Хаха
10.11.2016 16:53:13
3
9
Всички, които защитават ГЕРБ и плюят по БСП, я да ги питам дали знаят развитието на своите герои - Бойко член на БКП и по-късно лична охрана на Живков;
Митето Николов изпратен да учи "Стоковедство" в Москва през комунизма; мама Цецка партиен секретар и още много такива примери от редиците на ГЕРБ. Тас че какво излиза ГЕРБ = Модерното БКП!
22.
НЕ РЕМОНАТИРАЙТЕ!
10.11.2016 16:49:30
5
8
НЕ РЕМОНАТИРАЙТЕ!
ОСТАВЕТЕ БУРГАС ДА СТАНЕ КАТО ПРИ ЙОАН! МОЖЕ ПЪК ТОГАВА ДА ИМ УВРИ ГЛАВАТА НА ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ.
21.
до 3
10.11.2016 16:49:28
7
10
Туй което е построено при бай Тошо, гербавите не могат 100 години да го боядисат
20.
до 19
10.11.2016 16:46:27
6
6
ХАКАМ ТИ ГО
19.
Бургазлия
10.11.2016 16:45:03
3
7
Бързайте да крадете че няма време
18.
Писач
10.11.2016 16:42:55
3
8
Трудят се неуморно, като пчелички, от проект на проект, от кражба на кражба. Къде е ефекта от Интерирания градски транспорт? С милионите които откраднаха от този проект можеха да построят надлез над езерото Вая. Гласувайте за ГЕРБ, те работят за България и ще я "оправят".
17.
Запознат
10.11.2016 16:38:58
2
4
То на снимката се вижда кой е реалния изпълнител - ръководителя на фирмите на Хидрострой в гр.Бургас. Иначе в сдружението участват обичайните заподозрени печеливши фирми - Даскон и т.н., които дори и за слепите е видно, че гравитират около Господин Кмета и печелят винаги с най-високата цена.
16.
12
10.11.2016 16:22:40
3
6
Първи въпрос
Ако ФЛАГМАН са от ГЕРБ, защо не цензурират всички лъжи, клевети, обиди и помия, които поствате под всяка статия за ГЕРБ?
Отговорът е, защото не са от ГЕРБ, което пък не дава отговор на въпроса точно колко тъп си ти...
15.
И какво сега писачи?
10.11.2016 16:13:00
5
7
Искате в Бургас да не се строи? Разбрахме го, само че ние искаме точно обратното и за това не спираме да подкрепяме ГЕРБ!
14.
ЦЦББЦЦТД
10.11.2016 16:09:23
4
5
ИДЕАЛА НА ФЛАГМАН

Днес за герб
Утре за който доди

:D :D :D
13.
Летя с колата, с колата летя....
10.11.2016 16:09:04
5
7
Евала, време беше Браво на чичо Кмет.
12.
Флегмен
10.11.2016 16:07:17
6
6
Флегмени. Сега като паднат герберите, кой ще почнете да подкрепяте? Който и да е нали? Знам аз - гъзолизци :D

ФЛАГМАН ГЕРБЕРИ!! (за сега)
11.
Ангел Маджаров
10.11.2016 16:03:38
5
8
Колкото по-скоро стане ремонта, толкова по-добре. Хайде после и Одрин да оправят.
10.
СТРОИТЕЛ
10.11.2016 16:02:14
1
4
Г-н Костуров/на снимката/ колко км. път е построил в последните 5-10г.
Защо не излязат реалните печеливши на търга да знаем кой да плюем или хвалим.
Да не забравяме че проект е спечелен от предложилия най висока цена-т.е. гарантирано най високо качество и срок. къде са им кариерите ,асфалтосмесителите техниката. Г-н Костуров нещо не го виждам в тези параметри.
9.
ДО КМЕТА
10.11.2016 15:58:40
9
8
Кмете ,имаш 3 дни да направиш проверка на фирмите който санират блокове в Бургас иначе пак ще дадем аз и целия блок недоволни от санирането гласът си за другият или за никой , но не и за вашия кандидат.
8.
haha
10.11.2016 15:48:46
7
11
И нека се посмеем дружно на червеното квичене, оплакващо Бургас
Давайте другари, плюйте!!!
7.
за такива като димо
10.11.2016 15:47:12
15
11
Kмете, не я ремонтирай, остави колите да минават през Трапезица и да тровят гражданите. Какво ти пука нали не харесват Цачева, тя е грозна, следователно ГЕРБ трябва да подаде оставка...хората нали искат генерала...той ще ги оправи...
Макар, че в Бургас спечели ГЕРБ, ако правителството в София е червено-турско няма да видим един лев нито държавно, нито еврофинансиране. То еврофинансиране никой няма да види, така или иначе, нали ще спрат фондовете.
Може пък да са доволни тогава, знам ли...недейте ремонтира...оставете ги да мислят като гласуват в неделя.
6.
!
10.11.2016 15:46:10
9
13
Проект след проект и празните приказки на плювачите все повече увисват във въздуха.
Така се прави господа недоволни че се развиваме. Градим и продължаваме напред към следващия проект, а не задавени в злоба да си трошите клавиатурите с безсмислени коментари :)
5.
Мома
10.11.2016 15:46:03
12
7
Утре яйца за момата - запъртъци
4.
до 3
10.11.2016 15:44:24
3
6
ВОДНО ОГЛЕДАЛО В КЪРДЖАЛИ АМА ТО Е СЪВМЕСТНО С ДОГАН
3.
ИЗБОРИ ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БАЧКА
10.11.2016 15:43:29
13
13
ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ НЯКОГА ИЛИ ПОНЕ СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОМУНИСТ ДА Е ПОСТРОИЛ НЕЩО ИЛИ БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ ПОСЛЕДНОТО НЕЩО ЗА КОЕТО СЕ СЕЩАТЕ ПОСТРОЕНО ОТ КОМУНИСТ?
2.
димо
10.11.2016 15:38:33
14
12
краденето продължава
1.
4356z
10.11.2016 15:29:28
12
18
"Да-Закараме-Багер-и-Да-Се-Правим-На-Интересни-Преди-Изборите"

ЗА КОЛКО ТЪПИ НИ ВЗИМАТЕ??  
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори