×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цачева разкри кое я прави избираемия президент


Цачева разкри кое я прави избираемия президент
Цачева бе категорична, че момента, в който бъда обявена за президент, няма да бъде партийна
04 Ноември 2016, Петък, 12:11 ч.

Убедена съм, че на втори тур ще получа подкрепата на избирателите от център-дясно, каза кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2


Приела съм огромната отговорност да бъда кандидатът на ГЕРБ. Оптимист съм. Едва ли гражданите на България биха подкрепили втори експеримент и биха върнали БСП на власт. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, пише Блиц.
„Вотът за президент винаги е мажоритарен. На първия тур състезанието е чисто политическо. Гражданите ще имат думата да изберат следващия президент”, посочи тя пред БНТ.

Цачева бе категорична, че  момента, в който бъда обявена за президент, няма да бъде партийна. „Няма да се еманципирам обаче от своите идеали и възгледи, аз съм убеден демократ-републиканец. Ще продължа да изпълнявам ангажиментите, които съм поела”, заяви кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2.

„Ще бъда президент на всички българи. Всички граждани на България дават целостта и единството на българската нация. Убедена съм, че на втори тур ще получа подкрепата на избирателите от център-дясно. Обръщала съм се за подкрепа към всички български граждани. Заявила съм, че нямам никакви уговорки с никого – нито аз, нито щабът ми, нито политическата сила, която ме е издигнала за президент. Така ще бъде и на втория тур”, подчерта Цецка Цачева. 

„Моята кауза като президент е да видя нацията като образована. Това е основата, върху която се гради просперитетът. Убедена съм, че жизненият стандарт на нашия живот зависи от младото образовано поколение на България. За да се случи това, трябва да живеем в среда на стабилност и сигурност. Това също е безспорен приоритет”, посочи тя. 

„Моят основен опонент в тази кампания ще бъде политическата апатия. Опитът ми, който имам като председател на парламента, ме прави избираемият президент”, каза още Цецка Цачева и призова хората да гласуват.



12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До 11
05.11.2016 15:25:07
0
4
Ти решаваш. Ако искаш промяна и да се опитаме да се оттласнем от дъното до което ни доведе управлението на диктаторския режим на ББ, гласувай!
11.
до 10
05.11.2016 14:18:52
0
1
за кого да гласуваме ?
10.
Плашат гаргите
05.11.2016 13:20:26
1
6
ЧЕ ЩЯЛА ДА НАСТЪПИ НЕСТАБИЛНОСТ АКО НЕ БЪДЕ ИЗБРАНА ЦЕЦКА.АКО ИЗОБЩО НАСТЪПИ НЕСТАБИЛНОСТ ТО ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЗДРАВОСЛОВНА СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕТО НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ БОЙКО БОРИСОВ И СИЕ.
9.
Реалист
05.11.2016 12:00:44
6
1
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидатпрезидент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
8.
ИМЕННО!
05.11.2016 10:02:14
7
1
Едва ли гражданите на България биха подкрепили втори експеримент и биха върнали БСП на власт.
7.
ZAPLATA .BG
05.11.2016 08:49:41
0
8
Мъжа на ЦецкаЦачева озелинител бивш управител на ГРОБищен парк НЕ владее Английски но Цветонов го УРЕЖДА вСофийското РВД да работи за 20000 ЛЕВА на месец заедно с жената на певеца герб-барб потния Веско Маринов мъжа на семейната приятелка съдия Янева и разни роднини на депутати отДПС.Целта е чрез мъжанаЦачева ГЕРБдаИЗТОЧИ РВД където се въртят над100МИЛИОНА безотчетни лева от такси на ПРЕЛИТАЩИ самолети на БГпространство.Същия мъж на Цачева е основна фигура в източването на БУЛГАРТАБАК в продължение на 4ГОДИНИ отПП Герб .Според сайта АФЕРАбг За награда и послушание Цецка ПОЛУЧАВА СПА хотел на Павел Баня и става главен акционер сиреч собственик на поликлиника Свети Пантелеймон в Плевен също като БЕДНАТА софийската кметица С1ПАНЕЛКА която есобственичка наТРИ ЛУКС поликлиники от веритгата ТОРАКС струващи над 40МИЛИОНА които се водят на името на мъжа и.Бойкое подсигурил всички във ВИСШУТУ ръководство наППГерб с поняколко частни поликлиники я магазин за мебели я хотел без даброим банковите сметки
6.
Герберски заплати
04.11.2016 23:32:25
0
5
Погледнете тази обява за работа:
https://www.jobs.bg/f3500281

Забележете заплатата (макар и на 4 часов раб ден) - 330 лв!?!? Иначе изисквания....колкото искаш...

Изисквания за заемане на длъжността:
- образователно-квалификационна степен – магистър
- специалности - Социални дейности, Психология
- професионален опит – минимум 2 години

Допълнителни и специфични изисквания:
Да познава следните нормативни и поднормативни актове:
Закон за социално подпомагане
Кодекс на труда
Семеен кодекс
Закон за закрила на детето
Закон за интеграция на хората с увреждания
Правилник за прилагане на закон за социално подпомагане
Правилник за прилагане на закон за закрила на детето
Правилник за прилагане на закон за интеграция на хората с увреждания
Да владее:
MS Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook Express, архивиращи програми.

ей това е дами и господа, завършилите РАБФАК стават шефове в народното събрание със заплата 5000 лв с тенденцията да се издигнат до президент, а раята със заплата 300 лв......

Ха сега гласувайте за цеца и бай хОй...
5.
антипилот
04.11.2016 23:22:09
8
0
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
4.
Чичо Пенчо се раздава
04.11.2016 20:26:42
6
1
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.
По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него.
„Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов“, поясняват от Би Ти Ви.
По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.
„Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит“, разкриват детайли служители на електронната медия.
Според тях Трифонов и Радев имат обща цел – свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.
„Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел“, допускат посветени в чалга-заверата.
Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в „Шоуто на Слави“ и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.




НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
3.
хаха
04.11.2016 20:19:28
6
0
Хаха, само боклуци са ви в главата бе другари.
Това "червени боклуци" ще ви преследва вечно.
2.
Станишев знае, че лявата лента е по-бърза
04.11.2016 20:18:05
7
0
Лявата лента е по-бърза. Станишев знае.
Нормалните хора предпочитат дясната.
Победа за Цачева.
1.
Бивш десен -настоящ ляв
04.11.2016 20:02:54
0
8
Много боклук се събра в десния килер че и в централния коридор.Помогнете ми да го изхвърлим в неделя .УСПЕХ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори