×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кампанията на Трайчо Трайков не е популистка, не сме си позволили да печелим гласове благодарение на лъжи


Кампанията на Трайчо Трайков не е популистка, не сме си позволили да печелим гласове благодарение на лъжи
Живко Табаков посети всички населени места в Община Бургас през последния месец
03 Ноември 2016, Четвъртък, 17:13 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Очаквам да сме успели да убедим максимално широк кръг избиратели, че Трайчо Трайков е най-добрият избор, каза Живко Табаков

Живко Табаков е общински председател на ДБГ в Бургас. Той е член на Националното ръководство на партията. Табаков организира в Бургас изключително активна кампания на кандидат-президентската двойка на Реформаторския блок Трайчо Трайков и Живко Табаков. Каква е равносметката от последния месец и има ли сили Трайчо Трайков да стигне до балотаж, вижте отговорите от Живко Табаков:

-Г-н Табаков, Вие посетихте всички населени места в община Бургас, а и голяма част от областта, срещнахте се с много хора. Как те приемат кандидатурата на Трайчо Трайков за кандидат-президент и какъв резултат очаквате от Бургаска област?

-Очаквам да сме успели да убедим максимално широк кръг избиратели, че Трайчо Трайков е най-добрият избор. Мисля, че голяма част от хората, с които успяхме да говорим, се отнасят със симпатия към г-н Трайков. Надявам се тази симпатия да получи и своето отражение в изборните резултати за нашия кандидат.

-Разпознаваема фигура ли е Трайчо Трайков, предвид това, че той не залага на популизма, умерен е, евроатлантически ориентиран и не залита в крайности и демагогия, нещо, което правят други претенденти за поста?

-Усещането ми е, че г-н Трайков има не лоша разпознаваемост. Действително нашата кампания не е популистка и ние не сме си позволили да печелим гласове благодарение на лъжи. Като сериозна формация ние сме длъжни да предложим на хората нормален избор. Лично аз съм удовлетворен от тази част на кампанията, въпреки че тя може и да ни кара да изглеждаме малко скучни. Но по-добре малко скучни, отколкото много смешни.

-Реформаторският блок като проект е елитарна политическа организация, популярна в най-големите градове. В тази връзка успявате ли, казано на жаргон, да пробиете и в малките населени места?

-Никога не съм възприемал тезата, че Блокът трябва да бъде формация на големите градове. Мисля, че с кампанията в Бургаска област показахме много ясно, че не сме загърбили по-малките населени места. Резултатите от работата в по-малките общини не могат да се видят веднага. Там са необходими по-дългосрочни усилия, които сме длъжни да положим. Лично аз работя непрестанно в малките населени места и в качеството си на общински съветник, и в качеството си на председател на ДБГ – Бургас.

-Социологическите проучвания обаче не дават сериозни шансове на вашия кандидат. Смятате ли, че той може да стигне до балотаж?

-Не е моя работа да давам прогнози. Това е работа на социолозите и анализаторите. Моята работа е да работя за кампанията с всички сили, а след изборите, на база реалните резултати, ще направим анализ и бъдете убедени, че ще вземем необходимите мерки, за да се представим по-добре следващия път.

-Има си сили г-н Трайков да бъде основата върху, която след изборите ще се изгради нов политически проект с участието на партиите в РБ?

-Не мисля, че краят на предизборната кампания е времето, в което трябва да говорим за бъдещи проекти и за реорганизация на настоящи. Времето за подобни анализи е след изборите и тогава обещавам да кажа своето мнение. 

-Г-н Табаков, няма как да пропуснем и въпроса с колегите ви от Реформаторския блок. Понесохте доста критики заради това, че тръгнахте самостоятелно на политическа обиколка в община Бургас, а не със щаба, който всъщност изглеждаше доста пасивен в тези избори. Как ще отговорите на тези критики?

-Просто не знам как да тръгна с щаб, който, както казвате вие е пасивен. Това означава да не правя нищо. Моите обиколки винаги са били отворени за колегите от другите партии – всеки от тях беше добре дошъл на всички мероприятия, които организирахме в тази кампания. Ако проблемът е, че не съм бил пасивен, то приемам тези упреци по-скоро като комплимент, отколкото като критика. Не съм чувал пасивността да е успешна политическа тактика. Нямам намерение да се заяждам на дребно с никого, още по-малко с хора, с които сме от една формация. Надявам се кампанията, която нашият народен представител проведе на стената си във Фейсбук, да даде добри резултати.



16
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
16
Коментара по темата
16.
right
04.11.2016 11:05:44
1
1
Партиите вътре в БР не се понасят. Как ще обединят народа? Истината е №17
15.
"Кампанията на Трайчо Трайков не е популистка
04.11.2016 10:40:25
0
2
А,това какво е ??? !!!.........................................http://www.blitz.bg/kriminalni/samo-v-blits-grmna-skandalt-na-2016-g-dokumenti-razkrivat-kak-kandidat-prezident-e-vzel-70-000-evro-za-da-zashchitava-interesa-na-blgariya-za-aets-belene_news459373.html
14.
fack the sistems
04.11.2016 00:59:59
0
3
Гръмна скандалът на 2016 г.! Документи разкриват как кандидат-президент е взел 70 000 евро, за да защитава интереса на България за АЕЦ “Белене”!
13.
Българин
03.11.2016 23:32:55
3
2
Гласувам за № 7
12.
до 11
03.11.2016 22:59:17
1
2
Аз ссъм си аз.
- Трайчо
11.
Параноик
03.11.2016 22:56:28
1
4
Как се нарича човек който си плаща и пише интервютата , и сам си ги коментира след това ?
10.
out
03.11.2016 21:56:40
4
6
Как да излезе навън г-н народния представител. Толкова много хора го "обичат", че ще го удавят в храчки, по-добре да си стои зад компа.
9.
ups
03.11.2016 21:54:34
3
4
Napalno viarno. 100% saglasen s 8.
8.
не
03.11.2016 21:53:08
4
4
До 6: Не е вярно и не обиждай СДС, вярно, че в Бургас всичко се върти около 4-5 човека, които си подават топката и са омръзнали на всички с лъжите си, купения вот и гнусното си поведение, но те не са СДС. Те са хора домогнали се до властта и е бранят със зъби нокти. Купуват наред - на местните избори в М. Рудник кандидата им пазареше гласовете срещу 20 лв. чрез поставени хора. Срамувам се от тях, макар да съм все още член на тази партия.
7.
gg
03.11.2016 21:36:54
3
5
"Надявам се кампанията, която нашият народен представител проведе на стената си във Фейсбук, да даде добри резултати." - Марков, ако съм на твое място ще имигрирам след това падение.
6.
хохохо
03.11.2016 21:33:14
4
3
Вашият народен представител КМ отдавна се е продал на ГеРб и цялото сдс е пропито с корупция повече от съдебната система.
5.
ауди
03.11.2016 21:31:32
3
4
Избирам Трайчо.
4.
Райчев
03.11.2016 21:06:41
1
7
Гледа всякаш се напъва и ще пръдне без да надига бузка :) хихихи
3.
БАУ БАУ
03.11.2016 20:50:58
1
8
Брей тоа Живко гледа отвъд небесата бе ,като супермен е напред и нагоре,бах маа му.
2.
Кукумяу
03.11.2016 20:38:37
5
7
Какъв европеец при положеное, че го финансират руснаците?!?
1.
Супер!
03.11.2016 20:28:26
9
7
Трайков е единственият европеец от всички кандидати!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори