×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осман Октай: Ердоган и Путин готвят втори Крим в България?


Осман Октай: Ердоган и Путин готвят втори Крим в България?
Осман Октай
29 Октомври 2016, Събота, 11:16 ч.

Ако Доган  и задкулисието  мобилизират електората  на ДПС , може за Орешарски  да гласуват 500 000-600 000 души на президентските избори. Не е изключено да бие и БСП

Бях сигурен, че ДПС на първи тур ще имат свой кандидат. Изненадан съм, че това е независимият кандидат Пламен Орешарски , чиято подписка организираха самите те със задкулисен инициативен комитет. Сега го припознаха като техен кандидат, който уж бил независим човек. Целта е да излязат от изолация и да градят мостове към следващо управление с БСП . Това каза пред Фрог нюз бившият зам .-председател на ДПС Осман Октай.

Защото след свалянето на правителството на Орешарски , БСП  и симпатизантите им, смятат ДПС  за предатели и некоректни партньори. Всъщност възстановяването на доверието между  БСП  и ДПС  минава през техния общ министър-председател Пламен Орешарски . Той разобличи двамата бивши лидери на БСП  и ДПС -Сергей Станишев и Лютви  Местан . Каза, че зад  политическите му решения, включително и за  Делян Пеевски , стоят  тези двама мъже.  Орешарски  още в първото си изявление посочи кой му е налагал партийните решения, а той видите ли е управлявал чудесно с министерски съвет. Дори същите тези хора са наложили Делян Пеевски  за шеф на ДАНС . Забележете, че не споменава и думичка за Доган  и и Сараите. Целта е да отнемат властта на Бойко Борисов като пак  се прегърнат, но не на „Орлов мост”. И не лидерите, а партиите-жертви и палачи

В бъдеще Орешарски , както Христо Бисеров, ще играе ключова  роля в полето на ДПС  и БСП . Той е припознат като силен кадър на Сараите и задкулисието.
От 15 години повтарям, че Доган  е заложник на задкулисието и Сараите. На съвсем друго място се намират центровете, които подготвят политическите ходове. Чрез хора като  Пеевски , Орешарски  и т. н., се подготвя   бъдещото преструктуриране  на властта. В последното си телевизионно интервю Бойко Борисов изглеждаше изнервен, тезите му бяха объркващи. Сравни Доган  с Меси, защото искаше да каже, че  прави слаломи наляво и надясно. Опита да каже, че Доган  финтира партньорите си като Меси и залъгва всички. Чрез Доган  кукловодите му създават политически проекти и ги унищожават. За това го скриха в Сараите от обществото и  медиите.
Доган  го сравнявам с добра политическа държанка за ползване. Чрез този задкулисен център, който минава през катедра „Сигурност”  в Библиотекарския  институт,  нещата стигат до Москва. Целта е  в България да се предизвикат  нови предсрочни избори до пролетта и новото управление да се реализира от ДПС , БСП , ВМРО  и „Атака”,  но без Валери Симеонов. Той не е сериозен политически фактор и не е отгледан от задкулисните структури. Употребен е само временно. На такива предсрочни избори ГЕРБ със сигурност ще получи по-малко места в парламента. И ако продължава агресията срещу Реформаторите, ГЕРБ и Борисов могат да останат без партньори за управление.

Ако Доган  и задкулисието  мобилизират електората  на ДПС , може за Орешарски  да гласуват 500 000-600 000 души на президентските избори. Не е изключено да бие и БСП . Борисов призна, че е искал среща с председателя на ДПС  Мустафа  Карадайъ . Не ми се вижда логично да го пита какви са  намеренията му за изборите. И тук можем да гадаем какво се е случило на тази среща и защо Борисов призна за нея. Имам информация, че някъде по Черноморието  службите и НСО  са засекли среща между Доган  и Борисов. Нелогично е премиерът да иска да се види с Карадайъ , при положение, че той не е човекът, който решава въпросите в ДПС . Спомнете си, че наскоро Борисов се закани на Реформаторите, че ще преструктурира управлението. Това има едно значение-разделя се с едни коалиционни партньори и намира други.  От интервюто на Борисов може да се разчете: На мен ДПС  ми отказаха, но с БСП  отиват да управляват заедно.

Местан  направи стратегическа грешка като подкрепи ГЕРБ.  Голяма част от ДПС  го  счита за предател, а за българите пък минава за маша на Ердоган . В момента, когато върви пропаганда, че Борисов е пощальон на Ердоган  към Брюксел, Местан  направи непремерен  ход да подкрепи ГЕРБ с мотива, че е евроатлантически  порект .  Трябваше да призове привържениците си сами  да признаят своя кандидат. Това можеше да е Трайчо   Трайков. Ердоган   и Путин се опитват да дестабилизират  България. А  дестабирлизиацита  минава и през преструктурирането на властта. Възможно е Ердоган  да провокира страната ни по модела на Путин- това, което прави с Крим и Украйна. Има слухове, че Анкара би могли да провокира референдуми в някои региони на България и по тази причина реагирам остро.

В категории: Политика


5
Коментара
Флагман.БГ Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете 10/06/2024, Понеделник 07:17 3
Флагман.БГ Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи 10/06/2024, Понеделник 01:22 4
5
Коментара по темата
5.
УЧУДЕН
30.10.2016 12:29:34
6
2
Този как е избягал от психиатрията? Чудна работа.
4.
пурко
29.10.2016 15:32:01
0
7
Боже, дай ми твоята власт и сила, само за 3 минути. Амин!
3.
До 1-ви коментар
29.10.2016 14:02:30
1
6
Какво не ти е ясно ,,винаги президент е ставал този когото ДПС подрепи.За справка-97г-П. Стоянов подрепен от дпс.2001 Г. Първанов -подрепен от дпс-2006 пак.А свако Желю//лека му пръст и той/2011 яко фалифициране--тва е дерньо-Този път герб губи.
2.
e
29.10.2016 10:58:48
1
10
що да не? толкова много турски и руски продажници има..
1.
Дернев
29.10.2016 10:42:08
1
5
Местан припозна ГЕРБ проформа, защото се очакват голям брой гласове и няма да стане ясно колко са от ДОСТ. А дефакто и те ще гласуват за Орешарски, за да е ясно реално с какво разполага ДПС. Важното е на къде задкулисието ще насочи тези гласове на 13-ти. Това ще стане ясно на 6-ти, защото дори програмата на БГ избирателна система не е всесилна. За добро или зло. Но доброто винаги е в дефицит при нас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Седмицата започва с жега, термометърът удря 40 градуса Температурата на морската вода е 24° Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Моторист без книжка блъсна 6-годишно дете Той също е пострадал При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ При 88 % в Бургас: ГЕРБ води, ДПС – втори, трети „Възраждане“ ПП-ДБ остават четвърта политическа сила, а пета са ИТН Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците Има ли частна армия „Величие“? Николай Марков заговори за грабежа в болниците България е фалирала отдавна, защото няма основната функция да си изпълнява като държава, каза пък Ивелин Михайлов ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи ДПС започна да вдига резултата при 80 % от обработените протоколи Движението е на второ място с 14,17 %, но тепърва ще расте в следващите часове Българите вдигнали червен картон на политическия елит, социолог заговори за роене на ГЕРБ и ПП-ДБ Българите вдигнали червен картон на политическия елит, социолог заговори за роене на ГЕРБ и ПП-ДБ Това е наказание за неуспешната ротация, коментира Добромир Живков Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Колкото повече са политическите формации в Народното събрание, толкова по-вероятно е да подкрепят кабинета, каза доц. Стойчо Стойчев При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции Димитър Найденов до този момент е 1413 гласа, Любен Дилов – 1260, Галя Василева – 758, Тодор Байчев – 673, Борис Аладжов – 962 Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Председателите на комисиите в училището казаха, че не е в списъците и не го познават "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото Сега ПП Величие за има-няма 2 месеца, при пълна медийна тъмнина, влиза в парламента и още от първия момент
Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Ето как броят бюлетините на живо Ето как броят бюлетините на живо През специална платформа всеки може да проследи процеса в секционните избирателни комисии
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори