×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Ще настоявам за продължаването на модернизацията на българската армия


26 Октомври 2016, Сряда, 15:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Нуждаем се от вашата подкрепа, за да продължи стабилността на България, каза кандидат-президентът на ГЕРБ

Трябва да бъдем единни, за да удържим европейското и евроатлантическото развитие на България. Като президент аз ще бъда гарант за активната и балансирана външна политика на страната ни, основана на националния интерес. Това каза кандидатът  на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Ямбол.  „Гласът на България трябва да продължи да се чува ясно и настойчиво сред партньорите ни в ЕС и НАТО. Ще настоявам за продължаване на модернизирането на българската армия, която да гарантира сигурността на гражданите. Трябва ни силна професионална армия. Възможно е и създаването на единна европейска армия – това предстои да се отстоява от българската дипломация“, обясни тя.

Като свой приоритет Цецка Цачева заяви отстояването на интереса на всички български граждани. „Ще работя за просперитета на България, за това нацията ни да остане обединена, децата ни да получават модерно образовани – това е моята основна цел. За да се случи всичко това е нужно на 6-ти ноември да гласуваме с разум и мисъл за бъдещето на страната ни. Трябва да гарантираме сигурността и стабилността на държавата, за да продължи и развитието на регионите. За да може правителството на Бойко Борисов да продължи най-истинската и социална политика – безвъзмездното саниране на жилищата на хората. Премиерът Борисов пое ангажимент, че догодина ще бъдат осигурени още един милиард лева за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

Цачева подчерта, че нейният най-голям опонент в кампанията е политическата апатия. „Обикаляме цялата страна и се срещаме с хората, за да получим подкрепата на възможно най-много български граждани. Всички трябва да упражнят своя вот на 6-ти ноември. Подкрепете ни с номер 17 в интегралната бюлетината, защото с вицеадмирал Пламен Манушев сме силен отбор с разумни идеи за развитието на страната. Ние ще работим за образована и просперираща България, в която гражданите да живеят в стабилност и в сигурност. Само когато държавата е стабилна политически и има синхрон между държавните институции и местните власти, както в момента, нещата ще продължат да се случват във всички  населени места в България“, заяви още Цецка Цачева.
Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов общините Ямбол и Елхово са се променили, благодарение на европейската солидарност, на силното местно управление и на стабилното правителство на Бойко Борисов. „ГЕРБ направи така, че реалните политики да достигат до хората. Винаги трябва да помним какво беше при управлението на БСП  и ДПС, за да можем да си отговорим на въпроса дали искаме те да се връщат на власт. Знаем как работи държавата под ръководството на Бойко Борисов и си спомняме какво беше при Пламен Орешарски. Не трябва да допускаме страната ни да бъде отклонена от европейския си път на развитие“, подчерта Цветанов. Той обясни, че в резултат на усилията на днешното управление в Ямбол има 11 блока, които ще бъдат санирани безвъзмездно от държавата.

„Ямбол, Елхово и другите общини в областта придобиха европейски облик, защото ние не делим общините на малки и големи. Това е силата на ГЕРБ. Когато има силна администрация и стабилно правителство, резултатите са видими във всяко населено място. Затова се нуждаем от вашата подкрепа – за да продължи стабилността в страната – да има повече приходи в бюджета, без трупане на задължения за следващите поколения. За да се случи това, на 6-ти ноември трябва всички да гласуваме доверие на най-достойната президентска двойка – Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова жителите на Ямбол Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази своята увереност, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България. „Тя винаги намира правилните решения чрез диалог. Президентът трябва да е обединител на нацията, а не да разделя обществото с внушения, както правят нашите опоненти. Ние не говорим негативно и агресивно, ние водим разговори с хората в цялата страна за бъдещето на страната“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Вицеадмирал Пламен Манушев изказа признателността си към делото на славните герои, посветили живота си на отечеството и служили в 7-ма дивизия и 29-ти Ямболски пехотен полк. „Това са героите на Първата световна война. Поклон пред паметта на 200-те мъже от Ямбол, които дават живота си за България и оставят костите си на Каймакчалан през 1916 година. Поклон пред титаните на българщината, българския дух и родолюбието“, каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

По думите му, европейският път на развитие на България е посоката, завещана от Васил Левски. „Не трябва да позволяваме да ни отклонят от курса. Днес България е стабилна държава, ние сме равни с другите европейски народи. Трябва да гарантираме работата на институциите, за да продължи развитието на страната и на регионите“, обясни още Пламен Манушев.

Кметът на Ямбол Георги Славов подчерта, че премиерът Бойко Борисов е донесъл стабилността и сигурността на България. „Последните две години са най-успешните в развитието на страната ни.  Други партии не могат да напълнят и една малка зала, на нас площадът ни е малък, защото сме много, ние сме един екип. Това е силата на ГЕРБ. Погледнете София, Ямбол, Елхово, другите населени места в страната– всички те са променени, благодарение на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов“, заяви Славов.

По думите му, Цецка Цачева ще бъде следващият президент на страната, защото е доказала качествата си на обединяваща фигура. „Това е Ямбол, ние сме с вас. Ще победим с номер 17 на 6-ти ноември“, обърна се кметът на Ямбол към кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Г. Стаматов
27.10.2016 11:11:49
0
1
За съжаление геополитическите реалности са такива, че е нужна инвестиция в отбранителен ресурс.
С Цачева за президент ще имаме единодействие в тази посока.
Иначе ще стане като преди няколко години. ГЕРБ договори самолетите от Португалия, Станишев и ДПС докараха Орешарски, който спря сделката, за да може сега кандидатът за Орешарски 2 да се упражнява в празнословие. Думи много, а работа и за 5 стотинки не е свършена. Затова на 06.11. подкрепа с номер 17.
12.
Ирина
27.10.2016 10:14:17
1
1
Цецка Цачева винаги намира правилните решения чрез диалог. Президентът трябва да е обединител на нацията, а не да разделя обществото с внушения, както правят нейните опоненти. Тя не говори негативно и агресивно, а води разговори с хората в цялата страна за бъдещето на страната, за развитието в образованието. Такъв Президент е нужен на България, който да продължи европейското развитие и стабилност на страната ни.
11.
гого
27.10.2016 10:10:25
1
1
Цачева за това е много права - цитат "Ямбол, Елхово и другите общини в областта придобиха европейски облик, защото ние не делим общините на малки и големи. Това е силата на ГЕРБ. Когато има силна администрация и стабилно правителство, резултатите са видими във всяко населено място", нека ги подкрепим и на първи тур решим изборите със звучн победа на ГЕРБ, за да може популистите да разберат че вече не сме проста нация и оценяме кой какво прави за нас и следващите поколения. Успех на Цецка Цачева и Пламен Манушев - номер 17 в бюлетината.
10.
Ха!
26.10.2016 23:20:06
1
1
Цецка говори за армия??? Ама тя има ли представа какво е това? Боже, каква демагогия!!!
9.
Филчето
26.10.2016 19:00:45
1
0
Ще гласувам за Цецка, защото искам да видя предсказанието на Ванга дали ще се сбъдне!
8.
фенчо
26.10.2016 15:00:45
2
1
Цецка и обединяваща фигура, малко ми звучи ли като слон в стъкларски магазин.
7.
до 6 "Sony"
26.10.2016 14:15:47
2
28
От Герб унищожени ама друг път....можеш да ме хванеш за "гошо малкия" Точно казармите са разграбени от БСП И ДПС и по тяхното управление, закриването на наборната служба се случи през 2003г.(Забележи 2003!!!) тогава бяха извикани последните наборни служещи в казармата и тогава вече много от техниката, снаряжението и запасите вече бяха изнесени за трети страни, разпродадени, покровителствани от високо поставени военно служещи а парите прибрани в нечий джоб. Така, че недей да говориш празни приказки!
6.
sony
26.10.2016 13:54:44
39
2
A kolko podeleniq i woenna tehnika bqha unishtojeni ot gerb prez godinite!Da ne goworim za masowi sakrashteniq w armiqta.Shto za licemerie?
5.
Аз
26.10.2016 13:13:11
4
26
Разбира се, че искам да продължим с европейското развитие на България. Не мога да си представя че има хора които изобщо поставят този път под въпрос.
Давайки гласа си за Цачева и Манушев точно това им обещание ще следя изкъсо.
4.
до 2
26.10.2016 13:10:38
4
22
Кое не искат :"за да удържим европейското и евроатлантическото развитие на България" или не харесват как изглежда Цачева? Много е жалко ако хората, за които говориш избират Президент по външният му вид...но не мисля, че е така по-скоро само ти мислиш, че външният вид е от значение! Не се крий под масата трол, виждам те!
3.
17-ти
26.10.2016 12:58:59
4
22
По-добре без един ден в казармата и много спечелени битки от колкото цял Живот в казармата без нито една битка!
2.
dfh
26.10.2016 12:58:41
25
4
"за да удържим европейското и евроатлантическото развитие на България"........ти първо питай дали изобщо искат теб и гейските ви ценности.........хората в селото не я искат,тя за поповата къща пита
1.
НТСхема
26.10.2016 12:54:59
18
3
Щъ иба и кандидат-главнокомандващата,дето нямаш и един ден в казармата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора 
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори