×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съветниците в спор: Евтино ли продава Бургас общинските си жилища


Съветниците в спор: Евтино ли продава Бургас общинските си жилища
Константин Бачийски от СЕК призова цената на жилищата да се вдигне, а Красимира Маркович защитаваше другата теза - че не е изгодно да се поддържат толкова стари апартаменти
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Октомври 2016, Вторник, 07:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Искаме да подменим сградния общински фонд, ще строим нови апартаменти, изтъкнаха от администрацията

Евтино ли се продават жилищата общинска собственост? Това стана повод за сериозна дискусия на днешната сесия на ОбС Бургас. Формалната причина бе продажбата на общинско жилище в бургаския ж.к.“Славейков“.

На днешната сесия има четири подобни докладни – за апартаменти в ж.к.“Славейков“ и ж.к.“Изгрев“, които трябва да се продадат на досегашните наематели. Те са настанени в тях като социалнослаби и отговарят на изискванията, тъй като са ги ползвали повече от пет години, каквито са правилата в общинската наредба.

„На свободния пазар тези апартаменти са по 600-620 евро на кв.м., а ние ги продаваме за 350-370 евро на кв.м., което е с 30-40 % под пазарната цена. Смятам, че сме тук, за да защитаваме обществения интерес на всички граждани, а не на отделни лица. Заради предлагам да завишим цената с 20 % - така или иначе е под пазарната“, каза от трибуната на местния парламент общинският съветник от СЕК-НФСБ Константин Бачийски и провокира острата реакция и на администрацията, и на колегите си в Общинския съвет. Това бе първата точка, която предизвика дискусия на днешното заседание, след като за 1 час съветниците претупаха набързо 25 точки и докараха дневния ред почти до края му.

Г-н Бачийски, бъркате Община Бургас с фирмите за недвижими имоти. Тук става въпрос за общински жилища, които са построени преди 30-40 години и общината има интерес тези жилища да бъдат продадени. Ако завишим цената няма как да ги продадем“, отговори му Красимира Маркович от ГЕРБ, която защити тезата, че Община Бургас трябва да подмени сградния си фонд - да се оттърве от панелките, които е трудно да поддържа и със събраните средства да изгради нови жилища.

Колегата й Антонио Душепеев припомни, че според наредбата никой няма право да купи жилищата на правоимащите, освен самите те и то на стойност, определена от лицензиран оценител. „Изненадвам се, че не сте запомнили нищо по предходни дискусии“, заяви той.

Тъкмо си мислих, че няма за какво да ви метна и точката сама си дойде. По тази тема още от предния мандат водим битки. Политиката на Община Бургас за тези социални жилища е тотално сбъркана. Социално жилище се дава на нуждаещи наши съграждани, когато дай Боже те стъпят на краката си, могат да отидат да си закупят апартамент на свободния пазар. На негово място трябва да се настани друг, който има нужда“, захапа администрацията от трибуната на местния парламент Ангел Божидаров.

Той призова кметът Димитър Николов да промени социалната политика на Общината и да спре продажбата на общински жилища. Божидаров припомни, че ОбС много често гласува „за“ продажбата на жилища, но след това те не се купуват от наемателите, тъй като им се стрували скъпи. Искали да ги вземат едва ли не без пари.

Твърденията на опозицията накараха и кметът Димитър Николов да вземе участие в дискусията.  „За пети път отговарям на една и съща тема за социалните жилища. В момента ОбС е приел наредба, която е действаща, според която всички правоимащи имат право да си закупят жилищата, ако разбира се отговарят на условията. Много пъти сме коментирали, че аз като кмет съм готов да разгледам всяко едно разумно предложение, да го обсъдим и да го изпълняваме. Но никой нищо не прави. Само се вдига напрежението и на следващата сесия пак се говори същото. Бъдете конструктивни - внесете промяна, гласувайте и след това ние ще я изпълняваме“, предложи кметът.

Той припомни, че не кметът, а общинските съветници извършват целия процес по настаняване в общински жилища.  „Съберете се всички вие – общинските съветници, които настаняване и извеждате хора от общински жилища. Ако прецените, че има лица, които не са социалнослаби посочете ги кои са и ще ги изведем. Не говорете само от трибуната“, допълни Николов по повод твърденията, че в тези апартаменти не живеят социалнослаби бургазлии.

Кметът изтъкна, че икономически не е изгодно общината да поддържа старите си жилища - голяма част в сгради над 30 години, тъй като те са амортизирани, инвестират се хиляди левове в ремонти им, а по наредба наемът, който се получава е 25 лева на месец.

Продаваме по 10-15 жилища на година, което не е много. Въпросът е дали е изгодно да ги стопанисваме“, каза Евгений Мосинов от БСП и попита кметът защо не се изграждат нови общински жилища. „За година събираме 200-300 хил.лева на година от продажбата на апартаменти, тези пари не са достатъчни, за да изградим прилична сграда“, отговори Димитър Николов.

Шефът на общинска собственост Живко Димитров съобщи, че общината всеки момент ще получи обезщетения за няколко имота, където са изградени нови кооперации, но е нужно да има повече гъвкавост в общинската политика в тази посока.

В крайна сметка предложението на Константин Бачийски бе отхвърлено и мнозинството възприе първоначалните текстове на докладната.

В категории: Политика


20
Коментара по темата
20.
Louis Anderson
20.05.2017 23:13:26
0
0
НЕГОВА ОФЕРТА ЗА ЗАЕМ

Добър ден господине,

Автоматични заеми
Ипотечни кредити
Бизнес кредити
Лични заеми
Кредит за недвижими имоти.

За повече информация, моля свържете се с нас, + 18064170584

Кредитен агент: LOUIS ANDERSON
Имейл: [email protected]

Уеб сайт: HTTP: //companydb.uk/06948445-louis-limited#.WPKDAmnyu1s

Благодаря.
19.
РЕФОРМАТОР
28.10.2016 19:57:55
0
2
На Маркович, кукувица кука в празна бука.
18.
Димитров
28.10.2016 19:46:41
0
2
Според Маркович: Общината имала изгода да продава апартаментите евтино. Сигурно под общината визира тези дето, като нея дето са се намърдали там и се хрантутят покрай общината на наш груб.
17.
Да го Духат Бедните
27.10.2016 18:51:45
0
1
По-добре ги дайте на работещите хора, а не на беднит!
Защо един човек е беден?
Защото е мързелив
Защото не става за нищо
Кой му е виновен? ТОЙ САМИЯ
Плаща 25 лв. наем. Че кой нормален ще се нагърби със заем и да плаща по 300лв. на месец, като живее ден за ден /ракия и цигари/
16.
До Антипилотът
25.10.2016 22:20:09
0
1
Антипилот вярно дъската ни хлопа. Кви 1000% надценка, кви пет лева., общината не можела да продава на социално слаби. Ти да си чул социално слаб да си купува апартамент? Ми то ако има пари за апартамент нали няма да е социално слаб ?!? Иначе, съм съгласен, че тези, които са социално слаби трябва да ползват защита да са или безплатно или на минимален наем, ама ако не са вече социално слаби и вече имат един чувал с пари за апаратамент, моля да освободят и отстъпят мястото на друг нуждаеш се или ако плащат да плащат апартамента по пазарни цени, че няма с моите данъци на мой гръб да правят далавера с общинските имоти.
15.
антипилотът
25.10.2016 21:09:25
1
0
Бачийски, става въпрос за жилища на социално слаби, това, че вие продавате с 1000% надценка, неуместно е да искаш общината да продава на бедните по твоя стандарт. Помисли трезво!!!! Съвет за пробуждането ти и да спреш да дрънкаш глупости!
Голям брой от симптомите на събуждане на енергията Кундалини са знак, че тялото се лекува, т.е. те са вид лечебни прояви на Енергията.

При събуждане на Кундалини, тялото първоначално се опитва да поддържа предишната си хомеостаза – поради това много от симптомите могат да изглеждат страшни, неприятни, болезнени или дори да си мислим, че се разболяваме от нещо сериозно. Тялото, нашето физическо тяло се бори с новопоявилата се Енергия, или се опитва да повиши и своята енергия – от това се получават несъответствия и усещане за дискомфорт, понякога – твърде сериозен. Разбира се, понеже Кундалини предизвиква на фино ниво промени в нервната ни система, често се случва да объркаме симптомите на събуждане на Кундалини със симптомите на различни неврологични или други органични заболявания на тялото – това не би трябвало да се допуска, тъй като може да доведе до опасно неглижиране на дадена болест, не потърсване на адекватна медицинска помощ, и съответно влошаване на общото здравословно състояние.



Симтомите на пробуждане на Кундалини се появяват постоянно – и в стадия преди пробуждането (издигането), и по време на издигането ѝ, както и при пълния разцвет на Кундалини-реализацията, докато не се премине цялостния процес на Кундалини-трансформация на човека. Симптомите са знаци за телесни промени и се появяват почти винаги след състояние на „спокоен ум“. Което показва, че умът играе огромна роля в събуждането и издигането на Кундалини. Разбира се, за да може тази Енергия да се управлява, самите ние трябва да имаме също голяма енергия – това се получава най-лесно с различни упражнения, целящи натрупване или кумулиране на енергия в нашия „пъпен енергиен център“ – главната ни енергийна батерия, образно казано, намираща се зад пъпа във физическото тяло. Тук няма да описвам различните техники (общо наречени в Йога „шакти-чалан“), за целта ще има допълнителна и конкретна публикация (и евентуално превод от някои древни йогически книги, даващи конкретни насоки за работа с Кундалини).







СИМПТОМИ, УКАЗВАЩИ БЛИЗКО ИЛИ ПРЕДСТОЯЩО ПРОБУЖДАНЕ НА КУНДАЛИНИ





ВИЗИИ ИЛИ ВИДЕНИЯ

Най-често това са умствени явления – получаваме различни ВИЗИИ, по време на медитация, или дори на обикновена почивка, може да се получат визии и по време на рутинна дейност.





ОСЪЗНАТИ ИЛИ ЯРКИ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ СЪНИЩА

ОСЪЗНАТИ ИЛИ ЯРКИ СЪНИЩА. Осъзнат сън имаме тогава, когато сънувайки, ние знаем, че сънуваме. Осъзнавайки, че спим и сънуваме . ние можем да влияем пряко върху сънната реалност. Сънувайки осъзнато, ние сами творим сънната реалност. Може да се получи и преминаване от неосъзнат към осъзнат сън – тогава човек вижда, че ТОЙ САМИЯТ е създателят на сънната реалност, и на всичко в нея, включително и на себе си. Ако в неосъзнатият сън сме били преследвани от жестоки врагове, и сме се чувствали напълно безпомощни, то, когато този сън се превърне в осъзнат – ние се изправяме без страх срещу гонещите ни престъпници, и ги побеждаваме. Последното е един обикновен пример какво се случва, когато се събудим в съня си. Същото става, когато се събудим в будната си реалност. Но събуждането в будната реалност се получава най-често, когато се събуди и издигне Кундалини – дотогава имаме основно БУДНИ СЪНИЩА.





СИНХРОНИЧНИ СЪБИТИЯ

Това са донякъде „синхронности“, както ги определя Карл Густав Юнг, донякъде и усещане за предизвикване на събития със силата на мисълта (силата на ума). Кантовият физик Амит Госвами описва тези събития като „колапсиране на действителност“. Поглеждаш нещо и с акта на своето поглеждане, ти го материализираш – защото преди това то е било НЕ ЧАСТИЦА, А ВЪЛНА. Актът на твоето наблюдение превръща вълната в частица (казано на езика на квантовата физика). Квантовите физици знаят, че няма такова нещо „наблюдател, отделен от наблюдаваното“. Всичко е ЕДНО – затова, когато наблюдаваш електрона, ти му влияеш. По същия начин, мисълта за нещо също му влияе на това нещо. Дори да си помислиш за стар приятел, с когото не сте се виждали от години – и този приятел още същия следобед да ти се обади по телефона! Или да чуеш ненадейно новини за него от други хора… Това са синхронностите, синхроничните събития. Колкото по-чести са те, толкова по-вероятно е Кундалини да тръгне нагоре!





ПРОМЕНИ ВЪВ ВЪЗПРИЯТИЯТА НИ ЗА СВЕТА, ЗА ЖИВОТА, ВЪВ ВЯРАТА НИ, ВЪВ ВЪЗПРИЕМАНЕТО НА БОГ


Този вид промени също са изключително разнообразни и се случват в полето на ума – например, ако доскоро сме приемали Вселената като разделена на съзнателна и несъзнателна част, изведнъж можем да открием, че Вселената е ЕДНО ЦЯЛО, и че всичко в това ЦЯЛО е СЪЗНАТЕЛНО. Че всичко е Съзнание…







СИМПТОМИ НА ДУХОВНО ПРОБУЖДАНЕ НА КУНДАЛИНИ



Когато Кундалини стигне до Третото ОКО или до Коронната чакра (Сахасрара) – човек получава внезапен прилив на огромна Енергия, вижда света по различен от „нормалния“ начин – по-ярък и жив, вижда връзките между различните компоненти на света, както и разбира своето място в този свят, схваща едновременно причините и следствията на всички и т.н. ВАЖНО! Тук става дума за частично издигане на Енергията Кундалини. Ако Кундалини се издигне изцяло и отиде в Сахасрара – работата на всички долни чакри – от Муладхара до Аджна – се прекратява. Шива се слива с Шакти (Кундалини е Шакти) в Сахарсара и човек излиза от физическото си тяло, то вече не му трябва. Затова подчертавам, че в цялата публикация става дума за частични издигания на Кундалини. За нейното събуждане и последващи издигания до различни енергийни центрове (чакри). Когато Шакти се събуди, тя ту се издига, ту се връща в съответната чакра (енергиен център), където обитава постоянно. Ако Кундалини се установи във Вишудха (Гърления Център) – вече не слиза надолу. Вече се издига от Вишудха нагоре. Но това са подробности, които занимават основно тези хора, които се занимават с Йога, Дао и пр. Целта на настоящата публикация е описването на общите симптоми, за да може човек да се ориентира, ако има някакви съмнения или въпроси, а не йогийски насоки и препоръки за работа с Кундалини.





ЧЕСТИ ПРИЛИВИ НА ЕНЕРГИЯ



Усещане за приповдигнато енергийно състояние. Усещане за сила, каквото не сме имали преди това. Убеденост, че можем да се справим с неща, с които преди изобщо не сме се справяли или дори не сме се осмелявали да мислим, че можем да се справим. И съответна реализация на тези убеждения.







ЧЕСТИ ВИЗИИ, ВИДЕНИЯ ИЛИ УСЕЩАНЕ ЗА ПОТОК ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАДЕН ОБЕКТ, ПРЕДМЕТ, ИДЕЯ И ДР.



Визиите продължават и когато Кундалини се събуди и тръгне нагоре. Продължават и ярките или осъзнатите сънища. Можем да узнаваме неща, които преди изобщо не сме подозирали, че съществуват. И тук не става дума за някакви чудеса – просто умът се е променил, станал е по-концентриран, по-лесно управляем от Аз-а. Колкото по-концентриран е умът ни, толкова по-ефективно работи той – защото „лъчите му“ не се разпиляват на безброй страни, а се събират в даден обект – този, в който той се е концентрирал. От тази повишена способност за концентрация произлизат и усещанията за „пряко знание“ – образно казано, УМЪТ УСПЯВА ДА ИЗВЛЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ РАЗГЛЕЖДАНИЯ ОБЕКТ, БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА ПЕТТЕ СЕТИВА. (макар че и петте сетива са част от ума, според учението на Йога).



ВАЖНО! Към всички тези неща човек трябва да има КРИТИЧНО ОТНОШЕНИЕ – той да не възприема това като ЕДИНСТВЕНАТА РЕАЛНОСТ и да знае, че това е ВИД ИГРА НА УМА! Ако критичното отношение липсва, ако човек мисли, че това Е самата реалност – това са симптоми на някоя от двестате видове ШИЗОФРЕНИЯ и трябва да се вземат адекватни медицински мерки!



Макар и с критично отношение, на някои може да им се струва, че сякаш „Вселената им даунлоудва информация“. Никой не даунлоудва нищичко! И да не забравяме, че НИЕ СМЕ ВСЕЛЕНАТА. Просто Умът е станал по-концентриран, защото Енергията Кундалини го е заредила с нова мощ! Затова е много важно да упражняваме контрол над ума в този период – тъй като той сега е в състояние много лесно да възприема и осъзнава нови и недостъпно допреди неща. Умът се поддава лесно и, макар и вече концентриран, той може да заблуди нашия Аз и да го отклонява и отклонява от целта му, предоставяйки му постоянно нови информации. Затова – всеки трябва да е наясно с конкретната си, непосредствена цел, и да си я следва, а Умът, както и преди събуждането и издигането на Кундалини – да е само наш верен слуга, или инструмент, който ни служи за познаване на Света.







СРЕЩА С ВИСШИЯ АЗ – КЪЛБОТО ОТ ЗЛАТНА СВЕТЛИНА ИЛИ ИЗОБЩО ВЪТРЕШНАТА НИ СВЕТЛИНА



Това е чест симптом - за по дълго или по-кратко човек успява да види тази своя вътрешна светлина. Да я види със затворени физически очи, вътре в себе си – но така ярко, че изглежда, че сякаш я гледа с обикновените си очи пред себе си, или сякаш тази светлина е в стаята, в която е физическото му тяло. Това усещане винаги е разтърсващо, и често хората се чудят – това истина ли е, или е халюцинация, или просто видение? Наистина ли видях своя СвръхАЗ? Дали пък това действително е Душата ми? Такива въпроси са част от симптомите. А такъв вид преживявания ни се дават, единствено и само, за да повярваме, да се убедим в Силата на Енергията. Тези неща се случват сами, спонтанно, понякога, разбира се, и с целенасочени практики (Йога и други учения имат конкретни алгоритми, които, ако човек ги спазва, могат да го доведат целенасочено до такъв тип преживявания). Разбира се, понякога дори и следвайки стриктно Йогийския или Друг вид Път, може да НЕ СЕ СЛУЧИ тази среща с Висшия Аз, или да не се случи точно в тази форма – нещата не бива да се насилват, нито това да е самоцел. Те или се случват, или не - нито едното, нито другото е повод за радост или тъга. Както и не бива да се радваме прекалено много, ако видим „златната топка“, голяма колкото големия пръст на крака ни, и не бива да изпадаме в униние, ако не я видим. Това е просто един от симптомите, почти сигурен, че Кундалини се е вдигнала и е стигнала до Аджна Чакра.





УСЕЩАНЕ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАСИЛВАНЕ НА ИНТУИЦИЯТА, НА ПРЕД-ЗНАНИЕТО ЗА НЕЩАТА И СЪБИТИЯТА И ДР.



Издигането на енергията Кундалини до Аджна и дори до Сахасрара, и особено преживяването на „срещата с Висшия Аз“ довежда до създаване на нови връзки в нашата Нервна Система – и на физическо ниво, и на фино-енергийно. Създават се нови Пътища, което е съпроводено с различни физически симптоми, които ще бъдат описани по-долу. Тук само ще подчертая появата на все по-честите усещания, че сме предусетили случването на дадено събитие, че сме го предсказали или просто – че сме ЗНАЕЛИ, че това нещо ще се случи (без изобщо да е имало някакви видими признаци, че това ще стане). Това пак е поради развитието на Ума, поради развиването на неговата чувствителност.





УСЕЩАНЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА НЕСТАНДАРТНИ СПОСОБНОСТИ



Понякога могат да се появят такива способности, тъй като Кундалини при своето издигане преминава през енергийните ни центрове, и тя, бидейки изключително мощна енергия, може да въздейства по определени начини на тези центрове, което да предизвика освобождаване на още по-голяма енергия – това води до поява на такива „свръх-естествени“ способности. В Йога те се наричат СИДХИ. В Йога се счита, че който обръща внимание на тези нови „сили“, впоследствие почти винаги ги губи и се връща много назад по поетия път. Независимо дали ще получим някакви такива способности, и дали ще ги изгубим – важното е едно: ПРОМЯНАТА В НАС СЕ Е СЛУЧИЛА И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!







ЧЕСТО УСЕЩАНЕ ЗА ДЕЖА-ВЮ



Или ВЕЧЕ-ВИДЯНО. Дадена ситуация ни се струва ВЕЧЕ ПРЕЖИВЯНА, без това реално да е така. Това се дължи на разширяването на съзнанието ни и все по-силното усещане за „единност“ на нещата.







ЧЕСТИ ПРОБЛЯСЪЦИ НА УСЕЩАНИЯ И ВИЗИИ ОТ „МИНАЛИ ЖИВОТИ“



При издигането на Кундалини могат да се получат видения или знания за минали опитности, забравени от ежедневния ни ум. Мнозина от хората, които ги изпитват, съзнават, че „минали животи“ е условно понятие, защото ВСИЧКО Е ЕДИН МИГ. Времето е създадено просто за наше конкретно удобство, но когато става дума за СЪЗНАНИЕ – такова нещо „време“ не съществува. Затова и названието „минали животи“ е създадено просто за удобство – това са опитности, които Съзнанието е забравило и при преминаването на Кундалини то отново си ги припомня. Нека не забравяме китайската мъдрост: ВСИЧКИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ ЕДНОВРЕМЕННО, В ЕДИН-ЕДИНСТВЕН МИГ. Времето е създадено, за да можем да ги разграничаваме.







ПОЯВА НА НУЖДА ОТ НОВО СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ – ТВОРЧЕСТВО И Т.Н.



Човек изведнъж променя насоките на интересите си, възможно е да започне да се занимава с някакъв вид изкуство, нов за него, или да намери нова наука, която досега не е изучавал, или да създаде нещо напълно ново, да започне напълно нова за него работа, и т.н.







ПОДЧЕРТАНО ПОВИШАВАНЕ НА ЛИБИДОТО / ПОДЧЕРТАНО НАМАЛЯВАНЕ НА ЛИБИДОТО



Човек променя напълно своето отношение към секса.







ПОДЧЕРТАНО НАМАЛЯВАНЕ НА АПЕТИТА ЗА ЯДЕНЕ / ПОДЧЕРТАНО ПОВИШАВАНЕ НА АПЕТИТА ЗА ЯДЕНЕ



Човек променя из основи своето отношение към храната и храненето, както и хранителното си поведение. Храни, които допреди са ни се стрували хубави и привлекателни, и които са предизвиквали у нас хубави реакции – внезапно могат да ни отблъснат, или да водят до лоши наши реакции, ако все пак ги приемаме. Което, разбира се, отново ще доведе до прекратяване на приема на тези храни.







ПРОМЯНА НА СЕКСУАЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ



Събуждането и издигането на Кундалини, разбира се, променя сексуалния живот на човека. Тантра всъщност използва самия секс за събуждане и издигане на тази Енергия. Когато Кундалини се издига, често се наблюдават изключително интензивни и наситени оргазми, както дори и т.нар. ВЪРХОВНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ – които са много по-наситени, по-интензивни и по-продължителни от обикновения оргазъм и водят до състояния на ПроСветление. (тъй като при тези преживявания Енергията не отива основно надолу, както е при „обикновения“ оргазъм, а се повдига до горните Енергийни центрове).







АСТРАЛНИ ПЪТУВАНИЯ



Тук няма да описвам конкретно какво значи този симптом – просто го набелязвам. Тези пътувания могат да се случат спонтанно, може и целенасочено (по време на медитация, на практика и т.н.)















РАГОВОРИ С АНГЕЛИ. КОНТАКТ С РАЗЛИЧНИ СЪЩЕСТВА ОТ РАЗЛИЧНИТЕ НИВА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ


Тук човек трябва да бъде изключително внимателен и да може да разграничава кое какво е и откъде е.





ФИЗИЧЕСКИ СИМПТОМИ НА ПРОБУЖДАНЕ И ИЗДИГАНЕ НА КУНДАЛИНИ



Някои ги наричат още: ЛЕЧЕБНИ СИМПТОМИ, ЛЕКУВАЩИ РЕАКЦИИ.





Те са фактически комбинация от телесни и психични симптоми, най-често наподобяващи или напълно еднакви със симптомите на различни заболявания. Ще изброя някои от тях, с уговорката, че те са много по-разнообразни и многобройни.



ВАЖНО! Голям брой от физическите симптоми на издигане на Кундалини се проявяват КАТО КРИЗА. Кризисно, или остро. Т.е. бурно, рязко, бързо и неочаквано. И ПРИКЛЮЧВАТ БЪРЗО. Ако те упорстват, ако страдаме дълго – не бива да мислим, че това е „Кундалини“ – а по възможно най-бързия начин да потърсим адекватна професионална здравна помощ. Добре би било да търсим помощ и лечение и при самите физически и психически симптоми на издигане на Кундалини – ако те са тип „болестни“. Лекуването на симптомите, т.е. на тялото и мозъка, повишава нашата обща Енергия и така да се каже – регулира и вкарва в релси и буйната Кундалини.



Ето някои от т.нар. болестно-лечебни симптоми при издигането на Кундалини:



- внезапно и рязко повишаване на телесната температура, до над 40 градуса по Целзий, със съпровождащите явления – бълнуване, видения, преживявания на излизане извън физическото тяло и пр.



- силна болка, възникнала рязко и изведнъж в областта на даден гръбначен прешлен. Тази болка може да бъде предизвикана от дадено физическо усилие, може да сее появи и спонтанно, без видима причина.



- силна и плашеща болка в сърдечната област (често мислена за сърдечен инцидент, но ЕКГ и ехо-кардиография не показват никакви болестни изменения в сърцето и сърдечната дейност).



- силни, пронизващи болки, появяващи се изведнъж по различни места на гръбначния стълб. КАТО УЖИЛВАНЕ - изключително болезнени и стряскащи. При последващо медицинско изследване не се регистрират болестни промени в гръбначния стълб.



- сърцебиене или т.нар. прескачания на сърцето (екстрасистоли) – човек се плаши при такива състояния и често търси (с право) лекарска помощ. Понякога това сърцебиене е част от тревожно-депресивния синдром, който също е свързан с изкачването на Кундалини.



- силни болки по мускулите – като при грип.



- силни болки ниско долу в корема – като от спазми на червата. Всъщност – това са си спазми на червата. Понякога болката може да е толкова голяма, че хората да мислят, че имат сериозен здравен проблем, който изисква спешни мерки. При преглед и изследвания се оказва, че няма никакви болестни изменения по червата.



- спазми на жлъчния мехур (от там – и проблеми с черния дроб). При преглед се оказва, че жлъчният мехур няма болестни изменения, които да предизвикат такива болки.



- паник-атаки. Субективно много плашещ симптом! Той, макар и кризисен, е свързан с описания по-долу тревожно-депресивен синдром. Може да се изрази и с различни физически симптоми – като при инфаркт или други застрашаващи живота състояния, без реално да ги има.









СЛЕДВАТ НЯКОЛКО „ПОЛУ-ХРОНИЧНИ“ СИМПТОМИ, Т.Е. НЕ КРИЗИСНИ ИЛИ ЧАСТИЧНО КРИЗИСНИ:



- изтръпване и/или мравучкане на краката (особено ходилата). Наподобява неврологичен проблем – все едно е засегнат даден нерв. При изследване не се отчита органично засягане на нервите.



- крампи на краката (или, с други думи, резки спазми, често болезнени). Тези крампи се дължат на нарушаване на водно-електролитния баланс на организма – добавянето на определени минерали в храната и промяната на цялостния ни дневен режим премахват тези неприятни симптоми. Образно казано, с тях Кундалини сякаш ни подтиква да преосмислим изцяло своето хранене, своя сън, своите действия изобщо.



- изтръпване и/или мравучкане на ръцете (най-често областта, която е длан и „гръб на дланта“) – отново тук се търсят неврологични причини, но такива не могат да се диагностицират със средствата на съвременната медицина. Този и горния симптом, освен че е показател за изкачване на Кундалини, ни казва, че някои от фините енергийни канали (нади), разположени в тези области, са запушени и трябва да се прочистят. Това става с ПРАНЯМА и подобни техники. Когато надите се прочистят, физическите симптоми изчезват.



- силни горещи вълни (като при менопауза, но НЕ Е менопауза). Силни студени вълни. И двата вида вълни могат да персистират дълго време – те не са от кризисните симптоми, а са по-скоро „хронични“. Човек си прави какви ли не изследвания, и всичко си е в норма, няма данни за заболяване.







И НЯКОИ ОТ ХРОНИЧНИТЕ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ СИМТОМИ:



- „синдром на хроничната умора“ – не може да се намери причина за това състояние, когато е предизвикано от издигането на Кундалини. „Синдром“ означава сбор от симптоми. Един от начините за справяне с него е да се подобрява работата на долните енергийни центрове, да се повишава натрупването и генерирането на енергия в основния ни енергиен център – зад пъпа. Този център е известен още като ХАРА в бойните изкуства. Тази постоянна умора, която ни пречи да вършим дори нормалните си ежедневни дела, е предизвикана от прекомерното изтичане на енергия от горните ни центрове, без да имаме адекватна основа. Това състояние не бива да сее търпи – трябва да се търсят начини за излизане от него. То няма да мине от само себе си. Когато сме издигнали Кундалини до Третото Око – и нямаме адекватна връзка и основа, която да ни свързва, образно, със Земята – то тогава енергията ни изтича от горните енергийни центрове и ние преминаваме в ниско-енергийни състояния. Това е т.нар. хронична умора. Това също е вид депресия. Която е следващия симптом на издигането на Кундалини.



- депресия и различни депресивни състояния, повече или по-малко изразени. (виж горния симптом за повече информация). Това състояние също НЕ Е КРИЗИСНО – то е хронично и рядко можем да излезем спонтанно от него. Затова пък ДЕПРЕСИЯТА почти винаги е знак, че трябва да се появи нашия нов АРХЕТИП, или да реализираме своята НОВА ЛИЧНОСТ. Ако засилим „общата си енергия“, т.е. ако подсилим долните си чакри, Кундалини ще ни помогне да проявим на бял свят своя НОВ АЗ. Ако не ги засилим – Кундалини ще изхвърля енергията ни навън и ние ще ставаме все по-потиснати и по-безсилни.



- тревожност. Тази симптом е част от т.нар. тревожно-депресивен синдром. Свързан е с липса на възможност за концентрация. Умът не може да се концентрира за дълго време на едно нещо, върху една работа, върху една мисъл – а скача от тема на тема. Това води до несигурност, неориентираност и, разбира се, тревожност. Упражнения по концентрация и медитация са отлично средство за справяне с това тежко състояние. И, разбира се, отново развиване на долните енергийни центрове, с цел получаване на добра и здрава основа. Не можем да очакваме, че едно дърво ще се развива добре и ще е здраво, ако няма силни и добри корени.



- шизофренни симптоми, параноя, силни безпочвени страхове. Рядко, но може да се появят и такива симптоми. Те са изключително опасни и показват, че Кундалини е изцяло неправилно издигната и че уврежда директно мозъчните центрове и връзки. Ако имаме съмнения за шизофрения – трябва веднага да се обърнем към специалист, както и да работим усилено за засилване на долните енергийни центрове – защото вероятно Кундалини, образно, предизвиква взривове във висшата ни нервна система, а това са неуправляеми процеси, които могат, образно!, да изгорят мозъка ни – с всичките лоши и необратими последици от това.







Една важна вметка, преди да продължа нататък към края: всички гореописани симптоми и признаци, са на базата на лични опитности и преживявания, както и на споделени преживявания от хора, с които работя или съм работила лично през изминалите години. Повечето от тези признаци се потвърждават и от излезли от печат публикации в публичното пространство, написани от хора, имащи богат опит с Енергията Кундалини. Симптомите и признаците, отново повтарям, са много и многообразни, и настоящата публикация далеч не може и няма претенции да ги изчерпи. А най-важното е: тази статия е само информативна, и не може да служи за каквато и да е диагностика на заболявания, както и за диагностика на прояви на Кундалини.








ОБЩИ СИМПТОМИ НА ИЗДИГАНЕ НА КУНДАЛИНИ, ИЗПИТВАНИ ПО ВРЕМЕ НА ДУХОВНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ИЛИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ПРАКТИКИ





Тези симптоми са различни, някои от тях са скоростни и се усилват до крайната си степен, преди да изчезнат, други се появяват по-продължително време и също изчезват, и т.н. Общото между тях е, че посредством тия прояви, човек има усещане за повишаване на вътрешното си осъзнаване, за по-пълноценно присъствие, за по-пълно свързване с всичко наоколо, както и за по-щастливо преживяване на непосредствената реалност.



Най-честите симптоми: несъзнателни телесни движения (наричани „крии“), крампи и изтръпвания на мускулите, проблясъци на светлини „в главата“, спонтанни оргазми, излизане извън физическото тяло, прозрения, усещане за натиск и напрежение в средата на челото, същия натиск вътре в средата на мозъка, спонтанни видения, хиперактивност, свръхвъзприемане на цветове, хиперакузис (свръх-възприемане на звуци), видения на „извънземни“, видения на безтелесни духовни водачи, сърбежи, усещания за внезапни горещи вълни, внезапни студени вълни, повишена активност и възприятие през сетивата, усещане за разширяване на съзнанието, усещане на пробождане като от „нажежени шишове“ по протежението на гръбнака, чести промени в емоциите, често промени в настроението, промени в хранителните навици, промени в съня, чуване на „вътрешни звуци“, екстаз (излизам извън своя Аз), ентусиазъм (Бог е в мен), разговори и контакти с "ангели", напрежение в ставите, „пукане“ в ставите, усещане на движение на енергия в ставите, усещане костите си като огнени или светещи, токови удари, загуба на усещане за физическото тяло, видения на различни пейзажи, мистични преживявания, спонтанни или предизвикани астрални пътявания, виждане на аури, спонтанен силен плач, спонтанен силен смях, и др.







Ще завърша с един любим цитат от Робърт Антон Уилсън, който не е във връзка с конкретната тема, а цели основно да предупреди хората, които, без да имат адекватна подготовка, се опитват да добиват духовни или „окултни“ опитности.

ЗА ЗАНИМАНИЯТА С ОКУЛТНОТО, С МАГИЧЕСКИТЕ СВЕТОВЕ И ПР. –


РОБЪРТ АНТОН УИЛСЪН:



„Други упражнения на Кроули, които авторът опита, не са описани тук, защото са прекалено опасни за обикновените или небрежни експериментатори. Кроули винаги е твърдял, че никой не бива да пробва напредналите му техники, без (а) да е в отлично здраве, (б) да е компетентен поне в едно спортно умение, (в) да е състояние да провежда прецизно експерименти поне в една наука, (г) да има общи познания за няколко науки, (д) успешно да положи изпит по формална логика, (е) да може да издържи изпит по история на философията, включително Идеализъм, Материализъм, Рационализъм, Спиритуализъм, Сравнителна теология и т.н. Без тези общи познания и самоувереността на самостоятелното мислене, породени от такова образование, магическото изследване просто ще взриви съзнанието ви. Както е казал Брад Стайгър, лудниците са пълни с хора, които наивно са се заели да изучават окултното, преди да са имали някаква реална компетентност в справянето с обикновеното.”

14.
антипилотът
25.10.2016 21:04:10
1
2
Много паразитно мислене, пълна лудост! Особено Бачийски хич не го слуша главата. Един съвет:
Как ни влияят паразитите на съзнанието и злите наместници?

На първо място те ограничават нашата свободна воля чрез насилствено деформиране на енергийния ни поток, нашата реалност и живот чрез триизмерни холограми, илюзорни представи и заблуди, целящи дезинформация и объркване, като в същото време подклаждат нашите страхове, негативни мисли и емоции (над 90% от тях), с които се хранят. Това става чрез нашия паразитен (логичен) мозък, наложен ни от паразитите на съзнанието и несъзнателно приет от нас като наш мозък. Той влияе негативно върху нашето ляво полукълбо, свързано с логиката и анализа и се отразява върху материалното/практическо проявление.

От друга страна дясното ни полукълбо, отговарящо за интуицията, чувствата и творчеството се контролира от рептилоидния ни мозък, който е връзката между двете полукълба. Това означава, че и нашето духовно развитие също се ограничава и контролира от паразитите на съзнанието.

Ето областите, върху които директно влияят директно същностите за контрол на съзнанието:

- съмнение в собствените ни способности;
- егото и всички негативни емоции;
- преобладаващите мисли за оцеляване;
- желанието да сме прави на всяка цена;
- склонността да интерпретираме негативно реалността, да изпитваме илюзорни страхове;
- хаотичността на ума и невъзможността да се концентрираме върху целите си;
- налагането на фалшива ценностна система;
- промяна на приоритетите в реалността;
- ограничаването върху всички способности;
- кражбата на енергия и възпрепятстването на духовното ни осъзнаване.

За щастие Господарите на кармата наскоро ни благословиха с няколко изцеления срещу посегателствата на превъплъщенията на мрака с цел манипулация на съзнанието. Комбинирани с изчистването от астралните импланти, негативни мисъл форми и всички останали вмешателства, както и с балансирането на енергийните тела, чакри, системи от чакри и канали, и защитите от Светлина, те оформят изчерпателен лечебен цикъл, насочен към постигане на нови стандарти за цялостност, енергийно и физическо здраве, хармония и осъзнато проявление на всички нива. За ваше удобство всички предлагани услуги са построени на модулен принцип с възможност за избор на един, няколко или всички лечебни модули
13.
до чичо Ангел
25.10.2016 18:02:51
2
3
Не бъди толкова буквален Ангеле...в историята се казва, че апартаментите са стари, нужни са ежегодно пари, които (не са малко), които трябва да се наливат а в същото време дивидентите не покриват разходите...нещо такова на по-прост език като за тебе. А иначе...по-добре да се продадат на нормални цени на бедните хора, на които са предоставени и с тези пари и съфинансиране с евро средства да се изграсят нови и модерни, които да влязат в употреба с по-малко ежегодни разходи, енергийно ефективни и пак на хора със подобен социален статус! Ангеле!!!
12.
Чичо Ангел:
25.10.2016 17:57:13
1
6
Доста подробно гледах репортажа и много ми е интересно да разберем кой точно лъже:
Общински съветници от ГЕРБ мотивират занижените продажни цени с това , че апартаментите били на по 30-40 години и не били подържани, кмета от друга страна казва, че продавали жилищата, защото взимали наем по 25лв на месец (300лв на година) , а инвестирали всяка година хиляди левове в поддръжка на апартамент. Тоест хем общината инвестира хиляди левове в поддръжка на всеки апартамент, хем от друга страна апартаментите не били подържани в с години. Кой лъже според вас скъпи съграждани? Кмета или неговите съветници от ГЕРБ ?
11.
Иван Георгиев
25.10.2016 17:45:42
0
5
Добре решили да продават, да продават, ама защо на занижена цена, защо да ощетяват мен , теб и останалите бургазлии ?!?!? Нали общинските активи са на собственост на бургаската общественост изградени от парите на нашите данъци и за благото на нашето общество, а не за благото на конкретен човек. Разбира се може от нашите данъци да се провежда социална политика и да се настаняват крайно нуждаещи се в социални жилища, но не може апартаменти изградени от парите от нашите данъци да се дават на половин цена и да забогатяват тези хора на наш груб.
10.
До 7.Спайдърмен
25.10.2016 17:44:18
1
7
Аз мога да кажа, че сравнително добре познавам Бачийски, ако не може да се каже, че съм му приятел, то със сигурност може да се каже, че съм му добър познат и познавайки го достатъчно добре, мога да каже , че доста интелигентен и разумен човек и лично аз бих се радвал, ако имаше повече хора, като него в общинския съвет.
9.
Райчо
25.10.2016 17:22:28
2
1
Ваня не е лошо това, което казваш но нали се сещаш, че всеки продукт има жизнен цикъл...а жизненият цикъл на коментираният продукт отдавна е към своят край и е хубаво, че има кой да се сеща да се подновява този фонд именно, за който ти говориш ;)
8.
Ваня
25.10.2016 17:17:40
1
4
Не трябва да се продават общинските жилища. Те са фонд на общината. Предоставят се на социално слаби хора, които нямат и не могат да си купят жилища. След като са си стъпили на крака да освобождават жилищата за други социални случаи. А не да живеят докато са живи в тях и да се онаследяват от близките им. Не се строят общински жилища, а се продават? Според мен не трябва да се продават.
7.
СПАЙДЪРМЕН
25.10.2016 16:42:51
16
6
Аааа този Бачийски е толкова смешен, за пореден път го доказва...прост, прооост и да го пратят от лудата му партия на логопед (Манев да го заведе) ъъъъ, аааа, мммм кух си като 100 хралупи и нямаш място в общината дебел!
6.
SOA
25.10.2016 15:28:39
2
4
" Като си стъпили на краката"
Tоз е чисто луд. Те хората , ако имат пари , че чакат ли Общината да и продаде апартаментите на пазарни цени?!?!?
Те първо да спрат да си ги раздават помежду си и тогава да се Обяснява този Анимационен Герой !!!
5.
гражданин
25.10.2016 14:02:45
3
5
То си пише на кого се продават. На ползвалите ги 5 години социално слаби. С какъв акъл трябва да мислиш, че от тези хора може да изкараш пари, като завишиш цената на 30/40 годишна панелка с 20%. Бачийски ли си какъв си, скъсай си дипломата, ако имаш такава.
4.
ALF
25.10.2016 13:46:47
1
4
Е сега ще се строят нови общински жилища в района на Борисовата градина.
3.
Дернев
25.10.2016 13:32:24
3
7
По-важно е на кого се продават. Там да насочат вниманието си общинарите. А че общинската земя се подарява едва ли не, не им прави впечатление. А тя изобщо не трябва да се продава, а да е участие на общината навсякъде където ще се правят пари. Крайно време е съветниците да почнат не да носят, а да понасят наказателните последствия от безотговорният им престой в ОбС. Те са дори по-отговорни от кмета за това което става в общината. Трябва осезателно даго разберат.
2.
Алекси Со
25.10.2016 13:24:47
2
3
По-добре е да се продават дори и на ниски цени а средствата, които се оделят за тях да се наливат другаде. И в същото време да се изграждат нови жилища, финансирани с евро-средства, които наистина да бъдат в полза на нуждаещите се и едновременно с това да отговарят на новите евро стандарти ....
1.
Marinero
25.10.2016 12:33:53
5
9
Отговора на въпроса евтино ли продават общинските жилища зависи от това от коя страна стоите от страната на продаващия или от страната на купуващия. Жилищата в Бургас са най-скъпите след София , дори по скъпи от тези във Варна. Аз питам на какво основание е тази скъпотия? Дали на факта, че в Бургас заплатите са едни от най-ниските или на факта , че тук безработицата е една от най високите в страната. Липсват големи производствени предприятия, основен бизнес е сезонен туризъм и хотелиерство за 3 месеца годишно. Цените на имотите се определят и се държат на безсрамно високи цени от Лихварите, пардон Банките за да ловят и поставят в робство съдбите на хората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори