×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Ще работя за модерна, образована и просперираща България


24 Октомври 2016, Понеделник, 15:30 ч.

Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и които ще работят за всички вас – гражданите на България, каза Цачева


Ние не сключваме задкулисни сделки за подкрепа на изборите. Ние заставаме с лицата си пред българските граждани в цялата страна. Аз се изправям пред вас очи в очи и моля за вашето доверие. Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и които ще работят за всички вас – гражданите на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен.

Цачева обясни, че президентската институция по Конституция олицетворява единството на нацията. „Не трябва да има разделителни линии помежду ни, за да съхраним силата си като народ. Българите не трябва да бъдат делени по пол, образование, етнос или вероизповедание. Само когато сме единни можем да бъдем равни на другите европейски народи. Като президент аз ще бъда гарант, че евроатлантическата ориентация на България няма да бъде подменена. В сложните времена, изпълнени с предизвикателства, страната ни се нуждае от силни партньори и приятели в лицето на Европейския съюз и НАТО“, заяви тя. Цецка Цачева подчерта, че България трябва да продължи с активната си,  балансирана външна политика, основана на националния интерес. По думите й, националният интерес цели правата на всеки отделен гражданин  да бъдат защитени – без значение дал живее в малко населено място, или голям областен град.

„Ще работя за модерна, образована и просперираща България“, посочи Цецка Цачева. Според кандидатът на ГЕРБ за президент държавните институции трябва да бъдат открити и достъпни за хората. „Можете да бъдете сигурни, че като президент ще толерирам всяка политика на правителството, на парламента и на местните власти, само ако те защитават интереса на всички български граждани. Ако бъде предложена политика, която среща неодобрението на хората, аз ще бъда нейн коректив“, категорична бе Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че както всяка кампания на ГЕРБ и тази е открита, провежда се на открито и протича в срещи с хората. По думите му, кметовете, общинските съветниците, министрите, депутатите и премиерът Бойко Борисов са доказали с действията си, че работят в интерес на всички български граждани. „Ежедневно всички ние полагаме максимални усилия, за да имаме стабилна държава. С гласа си на 6-ти ноември всички трябва да дадем гаранция за стабилността на кабинетът на Бойко Борисов. Това е важно, за да продължи изпълнението на най-успешната политика за хората, която провежда правителството – Националната програма за енергийна ефективност. За да продължи тази програма, премиерът Борисов и Министерски съвет поеха ангажимент, че всяка година ще се отделят още 1 млрд. лева“, посочи Цветанов. Той подчерта, че ще има 223 милиона повече за образование.

„Допълнително ще бъдат финансирани и за всички останали секторни политики, за да достигнат средства до всички общини в страната. Общините Твърдица, Котел, Нова Загора и Сливен се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа от страна на държавата – това може да бъде факт, само когато имаме повече приходи, събрани от приходните агенции и те да се разпределят правилно. Затова тази стабилност е важна“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.  Цветанов обясни, че кметовете в област Сливен са положили много усилия, за да намалят финансовите щети, нанесени от предишните управления на общините и в момента се подготвят за новия програмен период.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че е убеден в качествата на президентската двойка Цачева-Манушев. „Като председател на Народното събрание Цецка Цачева успя да консолидира всички парламентарни групи около изпълнението на националните приоритети.
Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, работил за отечеството ни, всички ние можем да се гордеем с него. Бъдещият президент на България трябва да бъде обединител на нацията. Обединител не може да бъде този, който говори агресивно срещу опонентите си, нито този, който използва лъжи и манипулации в предизборната надпревара. Ние заставаме с лицата си пред хората и носим отговорност за ангажиментите, които поемаме пред хората“, подчерта Цветан Цветанов.

Той изрази увереност, че България ще остане незаобиколим фактор в региона и в Европа, ако всички власти работят в синхрон помежду си. Цветанов призова за обединение и подкрепа на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината.

Вицеадмирал Пламен Манушев призова присъстващите да пазят паметта на загиналите герои на Сливен. Той изрази своята признателност спрямо подвизите на титаните на родолюбието и патриотизма, загинали за България. „Предстои ни важен избор на 6-ти ноември. България не може да се отклони от посоката си на развитие. Не можем да загубим мястото си сред другите европейски народи, за което са мечтали българските възрожденци. България трябва да стане уважавана страна. Ние с Цецка Цачева ще гарантираме сигурността на страната ни – това е важно, за да има работеща икономка и развиващи се общини“, посочи кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел обясни, че като президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират обединението, отговорността и перспективата в България. „Трябва да продължим да бъдем единни в името на бъдещето на страната ни. За десет години ГЕРБ и Бойко Борисов променяха имиджа на България всеки ден – днес страната ни е надежден партньор в ЕС и НАТО, правителството не дели населените места на малки и големи. Затова отговорно трябва да подкрепим усилията на държавата ни, която отговорно защитава националния интерес. Стабилността и сигурността на България ще дадат перспектива за младите, за предприемачите, ще продължи ускореното развитие на Сливен и на цяла България. Да направим още една крачка напред на 6-ти ноември като гласуваме с номер 17 за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова хората Мария Габриел.

Областният координатор на ГЕРБ Десислава Танева благодари на всички жители на Сливен. „Благодарение на вас станах народен представител, благодарение на вас имам възможност да прилагам земеделските политики. Винаги съм получавала вашата подкрепа, моля ви да гласувате доверие на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, която без съмнение е най-добрата като експертен потенциал. Аз работя с Цецка Цачева от 2009 г. - тя е преди всичко много добър човек – човек, който разбира всяка човешка болка. В нейно лице ще изберем най-достойния президент на България. Искаме подкрепата ви, за да продължим мандата си, да реализираме програмата си, за да продължи Сливен пътя си на развитие“, заяви Десислава Танева.

Кметът на Сливен Стефан Радев бе категоричен, че България трябва да остане спокойна и стабилна страна. „Най-голямата заслуга за просперитета на общините в България имат ГЕРБ и Бойко Борисов. Днес ние сме равноправни членове на Европейския съюз. Подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България, за продължава да се развива страната ни, за да стане животът на хората по-добър. Изборът на 6-ти ноември е важен за България, за Сливен, за всеки от нас“, посочи още Радев.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Ен5
25.10.2016 12:51:50
1
0
Цачева - е най-достойния и най-подходящия кандидат за президент на България, нейната кандидатура по нищо не може да се сравнява с тези на останалите. Харесва ми, че нейния основен приоритет е обединението и единството на нацията без значение от партийна или расова принадлежност. А точно това тотално липсва в България и от това страната ни има огромна нужда.
12.
Цачева президент!
25.10.2016 10:41:35
1
1
Подкрепата за Цачева започва да се увеличава, защото хората вече видяха отблизо, че тя е един зрял и читав човек за разлика от повечето си опоненти. Нито е грозна като Дончева, нито е злобна като Йотова, нито е пасивна като Трайчо и Калфин.
11.
Колчо
24.10.2016 22:55:29
1
2
Киф-ла! Без мармалад!
10.
za Toma Belev
24.10.2016 22:14:09
0
2
Тома Белев се провали в изпълнението на задачата, наложена му от проислямистки НПО-та, свързани с Джордж Сорос и неговия международен фонд.

Преди няколко месеца стана ясно, че новата цел на псевдоеколога е да спре строежа на ограда по границата с Турция, като по този начин да осигури безпроблемното преминаване на хиляди бежанци и имигранти. А именно това е основната цел на милиардера Сорос – да наводни цяла Европа с ислямисти. Подкрепяйки тази идея, Тома Белев се изправи срещу националните интереси и сигурност, за което, ако бяхме в друга държава, вероятно щеше да отговаря пред съда за държавна измяна.

Председателят на коалицията от НПО-та „За да остане природа в България“ все пак призна своя провал. Преди два месеца той е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да прибегне до любимия си подход за сплашване – жалби до Европа и стартиране на наказателна процедура. Съшитият с бели конци довод на лесовъдът е повече от абсурден – оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак, където ужким нищо не трябвало да се пипа.
9.
МАФИЯ
24.10.2016 21:51:59
1
3
МАФИЯ
8.
бург
24.10.2016 21:34:03
4
2
Имате гласовете на цял Бургас, щом ни оставихте Митко Николов за кмет :)
Успех!
7.
номер 17
24.10.2016 21:22:41
2
2
ГЕРБ са без алтернатива. Един ден може и да имаме нормална левица, но предвид ЕГН-то на средностатистическия им системно лъган избирател, не вярвам да го доживеят.
6.
Чичо Пенчо
24.10.2016 21:15:52
3
2
НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
Магдалена Ташева с още разкрития за скандала с пенсионирането на ген. Радев. Генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200 бона, разкри депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева.
Тъй като на лъжата краката са къси веднага става ясно, че генерал Румен Радев не е подал оставка, а се е пенсионирал и е лапнал към 200000 лв. Заплатата му до този момент е била около 10 хил. лв., като понякога е надхвърляла и 30 хил. лв.
НЕКА СИ ПРЕДСТАВИМ КАК ЧОВЕК С ТАКИВА ДОХОДИ МОЖЕ ДА СТАНЕ „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“.
ИЗОБЩО КАКВО ОЗНАЧАВА „СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ“, МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ДА ГО РАЗЯСНИ, ЗАЩОТО НЕ СТАВА ЯСНО?
АКО ИМАТ ПРЕДВИД АГЕНТА НА „ДС И ВИДЕН ЛОВЕЦ – ГОЦЕ ПЪРВАНОВ“, КОЙТО ЗАБЪРКА АФЕРАТА „БЕЛЕНЕ“, НЕКА ЯСНО ГО КАЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ?
„Не разбирам маймунджилъците, които върти БСП. Бяха формирани от Драгомир Стойнев инициативни комитети в страната, които издигнаха ген. Румен Радев за президент. Защо им беше това?“, каза още Ташева по повод издигането на бившия командир на ВВС за „Дондуков 2“.
Припомняме, че Ташева направи скандални разкрития за пенсионирането на Радев от ВВС.
„Лъжа е, че Радев е подал оставка в знак на протест срещу далаверите във ВВС и охраната на българското небе от чужди армии. Нищо такова няма, пенсионирал се е. Тази лъжа срива цялата му пиар стратегия, която трябваше да му изгради фалшивия образ на патриот.
Защо излъга ген. Радев? Вие как мислите? И защо изместихме темата към 200-те хиляди?“, написа в профила си депутатката.
Министерството на отбраната в свое официално съобщение потвърждава, че Радев не е подал молба за напускане, както той твърди, а че иска да се пенсионира.

Ето и какво казват от министерството:
„Днес, 1 август 2016 г., в Министерство на отбраната постъпи рапорт от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев за освобождаване от военна служба на основание чл. 169 от Закона за отбраната и Въоръжените сили на Република България поради придобито право на пенсия при условията на чл. 69, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване. Рапортът ще бъде разгледан съгласно законно установените процедури“
Ако желаете, може да прегледате форума на ИИКО, където ще се радваме да споделите мнение относно всички теми, които ви вълнуват.


Кандидатът за президент Румен Радев е извършил грубо нарушение като командващ на Военно-въздушните сили, назначавайки любовницата си Десислава Генчева за пиарка, разкрива пред ПИК читател, изпратил документи по скандалния случай на редакционната ни поща. Бившият летец, който напусна армията, за да скочи в политиката, скри скандално истината около делата му с фаталната дама, по времето когато са били шеф и подчинен.

В армията, а дори и в държавните институции, подобни лични отношения са напълно недопустими и са грубо уставно нарушение, тъй като са конфликт на интереси.

Радев сам разкри, че отдавна има връзка с Десислава и така призна, че е изневерил не само на съпругата си Гинка и семейството, но и на армията, тъй като е погазил грубо устава като военен и главнокомандващ.
Подкрепеният от инициативен комитет на БСП генерал се опита да замаже очите на избирателите си с обяснението, че Генчева е била назначена от предишното ръководство. Документите, които се получиха на редакционната ни поща обаче разкриват друго.
47-годишната Десислава постъпва във ВВС през октомври 2011 г. като старши експерт в сектор „Финанси” като цивилен гражданин. Тя има ценз за длъжността, защото е с висше икономическо образование.
Рязък обрат в кариерата й обаче настъпва през 2014 г. месеци, след като Румен Радев поема ВВС и от зам.-командир става командир на мястото на издигнатия като началник на отбраната Константин Попов. Изненадващо икономическата експертка Деси, която по това време вече е близка на сърцето на Радев, е уредена на втора длъжност именно от него, от интимния си приятел, който по-късно става неин съпруг.
Шефът прави любовницата си пиарка на ВВС, назначавайки я на втори щат с допълнително възнаграждение, става ясно още от документите. Допълнителното споразумение към трудовия й договор е от ноември 2014 г. и е подписано лично от генерала.
С него в разрез с всякаква логика и правила Генчева заема пост, който по устав е за военнослужещ и преди това е бил заеман от офицер – „съгласно длъжностната характеристика за длъжността на военнослужещ „Старши експерт” в канцеларията на командира на ВВС“. Така Генчева е приютена в кабинета на любовника си Румен Радев, без да е военнослужеща. Не по-малко скандален е фактът, че тя няма и ценз за въпросния щат „Връзки с обществеността”, който е твърде далеч от образованието, което има.
Радев се възползва от вратичка в устава, според която, ако в армейският състав няма подходящ за длъжността служител, се допуска временно назначаване на цивилен. Оказва се, че Радев не намира в цялото ВВС друг такъв и затова назначава любовницата си Деси близо до себе си на втори щат. Така двамата стават съвсем неразделни, защото Генчева по протокол го придружава по срещи и командировки.

Улисан от близостта с Деси, той така и не обявява цяла година след това нов конкурс за длъжността. Заради нарушението е назначена проверка от Министерство на отбраната, която установява, че са погазени правилата и е наложена дисциплинарна отговорност в минималните размери. Затова през 2015 г. Радев предлага конкурс да се обяви – но чак през 2016 г. И дотогава преназначава любимата си за пиарка с ново временно споразумение.
Така цели две години Десислава Генчева, с която Радев сам призна, че има интимни отношения отдавна, заема два щата във ВВС и взима две възнаграждения, закриляна от шефа си и любовник. Докато двамата през лятото на 2016 г. не напускат отборно, за да се хвърлят в политиката. Той като кандидат-президент, а тя като набързо и под натиск взета за съпруга любовница.
Припомняме, че първо ПИК разкри скандалната им връзка в началото на август, след като Радев заряза армията и двамата дни след това се ожениха, за да узаконят връзката си и да опитат да излъскат имиджа на генерала преди изборите.
Агенция ПИК изпрати запитване и до Министерство на отбраната по казуса с документите, които показват острия конфликт на интереси и скандално назначение на Генчева, която нито е военнослужеща, нито има ценз за пиар, и очакваме отговор от ведомството правени ли са проверки по казуса и какво ще бъде предприето след разкритието.
СКЪПИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ, НА ПЪТ СМЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ САМО НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА, НО НЕ Е И ЛОЯЛЕН КЪМ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА НИ ,НАРУШАВАЙКИ ГИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО, ЗАТОВА ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАМЕ.
5.
Мале мале
24.10.2016 21:13:29
0
3
какви грижи какви обещания за народа само .просто не е за вярване,,Ми досега кой беше на власт бе мама ви лицемерна ,,,нали сте едни и същи 27г.що не го направихте това дето го обещавате.
4.
Чичо Пенчо
24.10.2016 21:12:56
2
0
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.
По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него.
„Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов“, поясняват от Би Ти Ви.
По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.
„Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит“, разкриват детайли служители на електронната медия.
Според тях Трифонов и Радев имат обща цел – свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.
„Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел“, допускат посветени в чалга-заверата.
Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в „Шоуто на Слави“ и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.
3.
хи4о
24.10.2016 21:12:21
0
4
Тва на снимката жена ли е или ТРАВЕСТИТ !?
2.
do 1
24.10.2016 21:10:42
0
3
Абе стига с това ПОРНО бе
1.
фен
24.10.2016 20:57:16
4
0
Цачева - президент!
Победа с номер 17!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори