×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-горещите съвети за още по-свеж секс


23 Октомври 2016, Неделя, 23:31 ч.
Източник: cosmopolitan.bg

Нищо чудно онова, което ти трябва, да се намира буквално на една ръка разстояние

Имаш нужда от свеж полъх в спалнята? Не бързай веднага да поглеждаш встрани от правия път – и в пряк, и в преносен смисъл. Естествено винаги можеш да си купиш лъскав черен комбинезон от латекс, да се втурнете с половинката към покрива на блока като неизпробван терен за плътски експерименти, или в краен случай дори да се запишете в суинг-клуб. Но нищо чудно онова, което ти трябва, да се намира буквално на една ръка разстояние. Просто погледни в гардероба, хладилника или шкафа.

Копринена кърпа
Тази материя е изключително приятна на допир и ще загубиш солидни дози вълнуващи усещания, ако пренебрегнеш уникалните й свойства. Дай шанс на другарчето ти в спалнята също да се убеди в нейните качества, като му направиш масаж на тестисите с парче копринен плат. Не е никак трудно. Накарай го да седне на леглото, а ти застани зад него, като обгърнеш краката и ръцете му. Сложи копринената кърпа върху мъжката му гордост, после постави палци на върха на тестисите, а с останалите пръсти придържай скротума отдолу. С нежни кръгови движения с палците започни да галиш тестисите му. Ще му доставиш изтънчено и рядко срещано удоволствие.

Чорапи
Особено ако са черни и с ръб. Използвай ги в комплект с обувки на висок ток – този еротичен костюм действа безотказно възбуждащо на мъжете. Извън класическото им приложение обаче чорапите могат да ви свършат още една, по-нестандартна работа - да завържеш с тях очите на половинката ти (или той твоите). Усещането от секса “на сляпо” е коренно различно. Защо точно с чорап ли? Много просто. Той е достатъчно разтегателен и няма да се смъква от лицето, няма да стяга главата, нито ще скубе косата. Освен това е фин и нямаш чувството, че си с памучен компрес на лицето.

Чаена лъжичка
Много е удобна за писане на букви, думи и цели фрази по голата кожа на другарчето. Играта е следната: единият от двама ви си намисля дума и я чертае - буква по буква – върху гърба или гърдите на другия. Задачата на втория е да отгатне написаното. Загубилият изпълнява някакво желание на победителя. Ако досега не сте играли на “отгатване”, като начало пробвайте само с букви и след това преминете на цели думи. Имате пълна свобода да пишете по всички зони на телата си - по гърба, гърдите, корема, задните части... Може да използвате и истински химикал без писец или дори собствения показалец. Но чаената лъжичка върши по-добра работа. Тя е приятно хладна при допир с кожата и няма опасност да си оставите взаимно следи от мастило.

Ръкавици
Само не зимни – от дебела кожа или вълнени. Най-подходящи за еротичните ви занимания са копринените или от тънък гладък трикотаж. Идеалният вариант са бални ръкавици, дълги до лакътя, от фина коприна или дантела. Пробвай да не ги сваляш изобщо по време на секса. Ласките по тялото на гаджето ти с ръка, обвита в тънка ръкавица, ще му доставят неописуема наслада. Естествено изтънченият експеримент не е подходящ за всекидневно приложение. Но бъди сигурна, че ще го помните дълго!

Шал
Този аксесоар от гардероба се използва най-вече за завързване на ръцете една за друга, или за таблата на леглото. Така твоят човек ще бъде под пълната ти власт. Не е ли прекрасно, че ще можеш да осъществиш с него всяка своя произволно избрана фантазия?! А следващия път ще си размените ролите.
Удобството на шала е, че е достатъчно мек и широк, за да не се затегне по-силно, отколкото е нужно, не се врязва в китките, няма да остави червени следи по кожата нито да причини болка. Освен това ако е по-широк, възелът му няма да се затегне, така че да се налага да го разхлабвате до сутринта.

Лосион за тяло
Мъжете си умират да се наслаждават на благоуханната ти и мека кожа, но това не им пречи честичко да се шегуват с женската страст към козметичните продукти. Ако твоят любим все не проумява как е възможно да прекарваш цяла вечност във ваната, втривайки в кожата си минимум четири различни кремчета и лосиончета, покажи му практически какво удоволствие за сетивата е това занимание. Направи му масаж на цялото тяло с любимия ти продукт. Започни с плешките, след това бавно се спусни към бедрата и задните му части. Гаранция, че ще престане да се присмива на любовта ти към всевъзможните чудеса на козметиката.

Автомобил-играчка
Няма значение дали въпросният сувенир събира прах под леглото като реликва от детските години на половинката ти, или стои на библиотеката като почетен екземпляр от колекцията му от автомобили. И в двата случая нищо не ти пречи да го вземеш на заем за малко и да устроиш рали по пистите на... неговото тяло – тръгване от ерогенна точка А към ерогенна точка Б и горещи обиколки до самия финал! Освен че ще си заформите забавна игра, зъбчатите колелца на количката ще осигурят на гаджето ти особено необичайно усещане и съответно купища сладостни тръпки.

Ягоди
Със или без сметана, те са перфектното предястие за интимна вечеря в леглото – като увертюра към дълъг и упоителен секс. Както повечето плодове, ягодите са лека храна и след нея не ти се доспива, а точно обратното – подтиква те към еротични подвизи. Освен това са достатъчно питателна храна и не прекалено сладка. Ягодите имат още един плюс, който хич не е маловажен: по форма и размер пасват идеално за кулинарно-еротичното въведение - можеш да храниш половинката си с ръка или уста в уста, или от пъпа, или... с две думи, разполагаш с неограничено поле да развихриш фантазиите си по темата

Сладолед
Това е най-благодатният материал за създаване на художествени шедьоври в жанра боди-арт. Втората част от заниманието е наистина сладка - след като изрисувате картините по телата си, спокойно можете да ги оближете.

Стари панталони
В гардероба ти отлежават стари дънки или кожени панталони, които никога повече няма да облечеш, но все не успяваш да изхвърлиш? Сега е моментът да ги превърнеш в ултраеротичен костюм, който ще разпали буен огън във въображението на твоя човек! Подготовката ще ти отнеме не повече от пет минути. Вземи големи ножици и направи разрези на задните части, между краката или във вид на триъгълник на срамната кост. Подобни панталони от латекс се продават в секс-шоповете, но латексът спарва кожата, а и така ще имаш не сериен, а ексклузивен авторски модел еротична дрешка. Само избягвай да се хвалиш с него пред приятелките си - би било твърде смело да се разхождаш в това облекло извън спалнята.

Масажираща четка за коса
Става дума не толкова за масаж на главата, а на ерогенните зони на твоето другарче. Заложи на следната техника: нежно прокарай четката по гърба му, по бедрата, по задните части и ще се убедиш, че това необичайно дразнение го възбужда не по-малко от леките драскания с нокти по горещите му точки. Най-подходяща за целта е пластмасовата четка. С металните трябва да се внимава, иначе ще оставиш драскотини по кожата му.

Декоративни възглавнички
Сигурно най-често ги пръскате по пода, за да не ви пречат, като заемат място на спалнята ви. Но защо да не ги включите в еротичната игра, като ги сложите под бедрата, гърба, корема си? Така значително ще разширите асортимента от достъпни сексуални пози.

Огледало на стойка
Какво да се прави, не всеки може да си позволи да окачи на тавана над леглото огромно огледало. Затова пък достатъчно голямо огледало на поставка има на практика във всяка къща – в коридора, в банята или върху тоалетното шкафче. От теб се иска само да го преместиш по-близо до спалнята и докато правите любов, ще се любувате на един куп любопитни и вълнуващи гледки!

Мобилен телефон
Не си мисли, че основното предназначение на джиесем-а ти е да ти пречи да се наслаждаваш на секса, като звъни в най-неподходящия момент. Той ще ти свърши и по-приятна работа, ако го използваш за необичайна прелюдия – да речем, да звъннеш на мобилния на твоя човек и да изиграеш за него ролята на момиче от секс-телефон. Може да сте в една и съща стая или в съседни и да завършиш разговора с предложение за среща очи в очи, или да отлагаш финала до момента, в който събеседникът ти не издържа повече на сладкото напрежение и не реши сам да се втурне към теб. Подробностите от сценария зависят единствено от твоята изобретателност!

Цветя
По принцип предназначението на букета, който са ти подарили, е да краси вазата на масата. Но ако не ти е жал за цветята, откъсни листчетата и ги пръсни върху леглото. Какво по-романтично от това да правиш любов сред цветя?! Колкото по-ароматни са, толкова по-силен ще е ефектът. Розите пасват просто идеално.

Четка за чистене на прах
Сигурно си мислиш, че няма нищо общо между досадното домакинско задължение и страхотния секс. Така си е, но само на пръв поглед. Защото на второ четене ще откриеш, че четката за чистене на прах е пухеста и много приятна на допир (естествено не става дума за памучния парцал за прах на баба ти). Няма да е лошо да си набавиш две такива: едната за чистене на праха по рафтовете, а другата да използваш за меки, пухкави и влудяващи ласки по време на предиграта с твоя човек.

Самобръсначка
Това е свеж вариант за онези, които обичат риска и напълно се доверяват на половинката си. Помоли гаджето си да ти направи интимна подстрижка със самобръсначката ти. Не се притеснявай – той практикува операцията с бръсненето ежедневно, така че ако се съгласи, ще го направи като истински професионалист!

Очила
Може да ти звучи глупаво, но малко “дегизировка” под формата на диоптрични очила ще покачи с няколко степени градуса на напрежението в спалнята ви. Спор няма, всякакви игрички, при които влизаш в роля, нажежават страстите. Твоят човек със сигурност ще се зарадва, ако се превъплатиш на учителка и му преподадеш няколко горещи урока по... плътска география или еротична химия. Това си е класика в жанра на мъжките фантазии - другарчето ти сигурно копнее за подобно преживяване още от девети клас. Бонусът за теб е, че юздите (и показалката) за порочното забавление ще бъдат изцяло в твоите ръце.

Банан
Ако решиш да зарадваш половинката си с домашен стриптийз, едва ли ще намериш по-добър реквизит. Обели кората на банана, оближи го страстно, после го поеми с устни... Сещаш се за какво става въпрос, нали? Само не го хапи – това ще причини траен емоционален шок в душата на гаджето ти.

Лента за коса
Кой е най-добрият подарък за любимия ти за рождения му ден или за който и да е произволен повод? Разбира се, ти самата. Защо тогава да не го украсиш подобаващо? И въобще не е задължително да е за официален случай – може да е и просто така, без повод. Просто опаковай свежо своя “подарък” - сложи ярка лента за коса на главата си, завържи красива панделка и посрещни на вратата твоя възлюбен... само по нея.

Пижама
Не, този път не говорим за сатенената нощничка, която пазиш за специални случаи, а за най-обикновената бархетна пижама с детски картинки по нея, която старателно криеш в дъното на гардероба си от мъжки очи. Голяма грешка! Не се стеснявай – изрови я и я облечи пред погледа на твоето сладурче, преди да се отправиш към леглото. Ако си в особено палаво настроение, направи и следваща крачка – да речем, да завържеш косата си на две плитки, да си посмучеш палеца и да се поглезиш досущ като някоя лолитка. Нямаш идея колко много имиджът на малко момиченце ще разпали страстите у половинката ти – дори ако не си пада особено по деца.


Козметични средства
(кремове, лосиони) не е подходящо да бъдат използвани като овлажнител. Ако не са предназначени специално за интимните зони, може да предизвикат дразнене и парене. Кремовете на мазна основа пък са абсолютно противопоказни, ако използвате презервативи.

Пръстени, обеци, верижки
въобще не стават за украса на мъжките полови органи. В най-лошия случай ще се нараните и ще ви се наложи да потърсите лекарска помощ.

Белезници
ако не са предназначени специално за сексуални игрички, едва ли ще ви доставят удоволствие, напротив. Обикновените белезници са доста тесни и се затягат силно при резки движения. Използвайте нещо по-меко за връзване.

Свещи
по-добре ги оставете за романтични вечери и ги дръжте по-далеч от завивките. Ако горещият парафин капне върху голата кожа, усещането ще бъде силно неприятно.

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
1
Коментара по темата
1.
Сър Стенли Ройс
24.10.2016 04:15:52
2
1
Само вътре! Вътре в гъза на палавата Касабова! Целият! Целият вътре! Да хвърля боба!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Представят страхотна театрална постановка в Бургас на 2 април, входът е свободен Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори